Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Painting - Airbrush - Viniyls (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls.html)
-   -   Dr. ZOZO painting (https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/12293-dr-zozo-painting.html)

hasky 08-02-06 23:34

nici vb mane de injosire doar sti cand am stat de vb si ti am zis si tie ca ideea mea este sa fac in asa fel incat sa strang cei mai buni artisti si impreuna sa merm la showri afara sa le aratam ca suntem si noi romanio super buni eu sunt naiv si cred in potentialul romanilor, eu doar incerc sa atat lumea sa se creeze concurenta si sa dam cei mai bun din noi adevarata batalie nu se da intre ardeal moldova buc etc ci romanii contra altora asa ca zozo nu ma intelege gresit dar toti avem de invatat si sper ca atunci cand va veni vremea sa le rupem gura, cei nmai frumos decat sa facem cateva masini care sa le rupa gura la alti . cam asta e viziunea mea despre tuning acum ..... sal si astept sa ne vedem anu asta la o bere si o discutie si sa ne barfim lucrarile. ps io o sa ajung peste ceva timp pe la voi si o sa va fac o vizita. ... si hai la minca vad ca suntem doar 3 pana acum cred ca e nevoie de mai multi :))))

flaviutza 09-02-06 02:16

de la nenea jack la bere....... :shock: :shock: :( :evil:
nu,nuuuu ,nu,nuuu... ... deci nu-mi place ... bag picioru.......... :no: :shakefist

:ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc :ballbounc

Gem 10-02-06 20:39

Faine... :) :peace:

DR.ZOZO 12-02-06 15:26

1 Attachment(s)
SALUTARI;
TIN SA VA ANUNT CA PE LANGA PAINT,MAI EXECUT LA COMANDA INTERIOARE DIN PIELE ,LA TOATE TIPURILE DE MASINI
OFER INTERIOARE DIN PIELE METALIZATA,ALBA ,CREM,ALBASTRA SI ROSIE,LA CERINTE SI PIELE PERFORATA SAU IMPRIMATA.
POSIBIL ORCE CULOARE.
DIN LUNA MARTIE DETIN PIELE CAMELEON.
UN INTERIOR FUL,ADICA TOT CE E PLASTIC, SI SCAUNE FATA,BANCHETA SPATE,PLUS TAVAN,SI BORD .COSTA INTRE 850 SI 1100 EURO,INCLUCA PIELEA DE ORCE TIP SI CULOARE
Dr. ZOZO tel 0744157531,0788791489

DR.ZOZO 13-02-06 21:10

1 Attachment(s)
Ptr CRYZA_CSL
NU SE PUNE PROBLEMA DE ACEL PAINT PE CARE LAI ARATAT.
DUPA CATE VAD ESTE UN BORIS SAU UN ROYO.
COPIA IDENTICA PE O CAPOTA AR FI IN JUR LA 4OO EURO GATA LACUITA SI POLISATA.
Dr ZOZO

koffa 16-02-06 22:49

Nui frumos

Te-ai tirat cu un cutter de al meu in primavara la SAB-TS si mi-ai descompletat trusa .Astept sa te revansezi Dr,ZOZO..

Master_of_Ice 17-02-06 17:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dr. ZOZO\"
SALUTARI;
TIN SA VA ANUNT CA PE LANGA PAINT,MAI EXECUT LA COMANDA INTERIOARE DIN PIELE ,LA TOATE TIPURILE DE MASINI
OFER INTERIOARE DIN PIELE METALIZATA,ALBA ,CREM,ALBASTRA SI ROSIE,LA CERINTE SI PIELE PERFORATA SAU IMPRIMATA.
POSIBIL ORCE CULOARE.
DIN LUNA MARTIE DETIN PIELE CAMELEON.
UN INTERIOR FUL,ADICA TOT CE E PLASTIC, SI SCAUNE FATA,BANCHETA SPATE,PLUS TAVAN,SI BORD .COSTA INTRE 850 SI 1100 EURO,INCLUCA PIELEA DE ORCE TIP SI CULOARE
Dr. ZOZO tel 0744157531,0788791489

Si pentru doua scaune \"normale\" cat ceri? imbracate in piele neagra, da piele de calitate. ms

markuletz 17-02-06 20:55

:shock: :shock: imi povestea un prieten(paradox) despre lucrarile tale.am fost uimit cand l-am auzit da acu cand am vazut pozele m-am blocat...am ramas fara cuvinte.orcine orice ar zice dupa parerea mea esti cel mai tare si nu doar la painting ci la tuning.
:peace: RESPECT

DR.ZOZO 17-02-06 21:19

1 Attachment(s)
KOFFA
scuze dar nu a fost cu intentie,la harababura de acolo nici nui de mirare.
in 1 aprilie sant la buc la distractie... ne vedem sper.
bafta.

DR.ZOZO 25-02-06 20:42

1 Attachment(s)
CAPOTA NELACUITA AL UNUI JEEP.
Dr. ZOZO

DR.ZOZO 25-02-06 20:46

1 Attachment(s)
CAPOTA JEEP

DR.ZOZO 25-02-06 20:50

1 Attachment(s)
CAPOTA FINALIZATA DAR NELACUITA,CADILAC ELDORADO
Dr. ZOZO

DR.ZOZO 02-03-06 20:02

1 Attachment(s)
DUPA CATE STITI ANUL TRECUT LA SHOWUL DE LA ROM AERO,SA FACUT UN PAINT LIFE PE O CAPOTA LUATA DE LA UN VIZITATOR .
SI ANUL ACESTA DE 1 APRILIE DORIM SA REALIZAM ACEST LUCRU DAR PUTIN MAI PALPITANT :D
SURPRIZA
Dr. ZOZO

cata55 09-03-06 21:50

Re: Dr. ZOZO painting

Salut Dr. ZOZO
Felicitari pt ceea ce faci, e admirabil, insa eu vreau sa te rog (daca se poate) sa-mi dai si mie niste informatii legate de "lacuire". Cum ar fi: ce LAC (Glasurit, Standox, Dupont) folosesti si dupa cat timp (de la aplicare) il polishezi ?

anca_helga 10-03-06 12:00

Hasky, zici ca esti din Buc.?
Ma intereseaza si pe mine un paint pe capota unui Nissan Primera. As vrea sa-mi fac logo de la Hayabusa. Nu ma intrebati ce legatura are una cu alta ...ca nu am sa raspund la provocari ...asta vreau eu ...logo de la Hayabusa pe capota de la Nissan Primera. Cam cat m-ar costa si in cat timp se poate executa toata lucrarea? Merci

flaviutza 10-03-06 13:27

aici esti pe topicul lu Zozo... de ce intrebi de Huscky si vb. cu el aici ?
intra pe topicu lui ..

anca_helga 10-03-06 13:56

don`t worry ...am scris si acolo ...si ce e cu atata competitie intre voi ..oricum pe mine ma interesa cine din buc ....si pe acest topic am aflat ca HASKY e din buc ...asa ca ...

DR.ZOZO 11-03-06 00:20

SAL CATTA 55
FOLOSESC LAC MAX MAYER,SI DUPA ULTIMUL RAND DE LAC,LA O DURATA DE 70 DE ORE SE POLISEAZA,LA TEMP DE 23 DE GRADE,
Dr. ZOZO

DR.ZOZO 11-03-06 00:23

CADILAC ELDORADO
Dr ZOZO

DR.ZOZO 11-03-06 00:43

Quote:

Originally Posted by Dr. ZOZO
CADILAC ELDORADO
Dr ZOZO

CLAUS CE MAI FACI TU CU DRUMUL ALA DE OR

DR.ZOZO 11-03-06 16:03

niste poze de la un paint

DR.ZOZO 11-03-06 16:18

ptr cata 55

DR.ZOZO 11-03-06 16:47

5 Attachment(s)
Cadilac Eldorado

Kent8 13-03-06 17:04

respect frumos desen

BH-15-RIC 13-03-06 22:56

Super tare paintul si de calitate se vede experienta !!!!!!!!!!!!!!!!

DR.ZOZO 14-03-06 00:12

mersi mult,dar intadevar am avut ceva de lucru,dar cred ca meritat.cu 8 randuri de lac am lacuit masina ca sa iasa ca lumea
Dr zozo

Kent8 14-03-06 09:31

nu conteaza deloc cat ai lucrat, important ii ce o iesit
ca puteai sa lucri 5 ani si s-o strici la sfarsit
foarte frumos, sa te tina dumnezo cat mai mult ca esti util :P glumeam bafta

DJ-23-SLK 09-04-06 15:14

Salut DR.ZOZO!M-am interesat mai peste tot de un painting si multa lume m-an-drumat spre tine si mi-au vorbit cat se poate de frumos de tine si de realizarile tale..da intradevar se adeveresc toate si cert este ca deja m-ai convins ca trebuie sa am si eu unul 2 3 pe masina...Am un SLK modelul vechi este deja vopsita masina si are o culoare mai speciala zic eu dar parca nu e de ajuns spune`mi te rog ce`mi potzi desena pe ea. https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/10955-ext-dj-23-slk-slk-extreme.html este linkul cu masina mea.MUltumesc!

DR.ZOZO 09-04-06 21:43

SALUT
pe slk ul tau se pot realiza o gramada de painturi asta tu tre sa decizi ce doresti sa aplicam pe masina ,ptr asta tre sa vi la oradea la firma daca esti decis intradeva ca vrei sa faci acest lucru.mai mult nu pot sati spun doar aici,nimi place sa trombonesc pe nimeni.
am cel putin peste 100.000 de mii de desene,iar daca nu gasesti nimic facem unul pe loc ,unicat si ce se potriveste la masine ta
tel 0744157531
cu stima si respect dr ZOZO

DR.ZOZO 09-04-06 21:49

Da Intradevar Masina E Frumos Vopsita Dar A Cam Seaca Un Paint Lar Face Sa Arate Demential,an Fond E Beton Modelul,mie Pers Mai Mult Ami Place Ca Cel Nou,
Salut

DJ-23-SLK 10-04-06 04:54

Mercic frumos...de acceasi parere sunt si eu in legatura cu modelul nou...Bun am intzeles totul imi potzi spune si mie cat dureaza si in jurul carui pretz m-as putea incadra ???

DR.ZOZO 10-04-06 10:05

Depinde De Complexitatea Si De Marimea Paintului.
Spunemi Cata Suprafata Vrei Sa Fie Pictata,si Aproximativ Ce Anume,si Atunci Ati Pot Spune Pret Si Timp,si Cand O Pot Realiza
Pa.

sistem 10-04-06 14:04

ceau ZoZo eu sunt din oradea si am un golf 2 pana acum am facut singur ce am facut pe el si mai fac inca interiorul dar incerc sa il fac singur cu ce pot eu...si as vrea sa te intreb cat costa la tine un vopsit integral masina as vrea un rosu tare....si daca ai spoilere fatza spate pt golf 2 si cat costa ? poate o sa mai vb ca sunt din oradea cum am spus

adrian gavrila 10-04-06 14:39

DR.ZOZO mi-ar face placere sa cunosc atelierul tau , ca din poze nu se poate vorbi decit lucruri bune. In iarna daca nu se complica lucrurile ti-as face o vizita. amindoi facem cam acelasi lucru, asa ca bafta in continuare ...SALUT SI TRAIASCA TUNINGUL

DJ-23-SLK 11-04-06 02:06

Dr.ZOZO eu as zice ceva sa plece de pe capota pe laterale sa se uneasca sau sa se termine pe bara spate sau portbagaj...acuma zii si tu ca nici prea incarcat sa fie nu vreau ...ceva mai unic as vrea asa :)) sincer sa fiu

DR.ZOZO 11-04-06 10:57

salut
dupa cum mia-i descris tu,tear costa in jur la 1200 euro inclus si lacuitul.
cand ai dori sal faci?ca deja incep sa fiu prea incarcat.
sunama la 0744157531 ,sa stabilim
iar paintul garanta va fi ceva deosebit si va place tuturor.

DJ-23-SLK 12-04-06 03:07

Dr.ZOZO deocamdata nu am nici o graba financiara sa`i zic aja..mai am ceva bani de strans si`l facem te anuntz cu o saptamana inainte oricum...Abia am pus la punct pe la ea mai tot si mai iau o mica pauza macar pana dupa PASTE cu investitul..mai ales ca alarteri noapte mi`au tras cu cheia pe toata partea dreapta.Oricum M-AI CONVINS CA TREBUIE FACUT SI-L FAC JUR

r3sp3c7 18-04-06 06:42

2 Attachment(s)
dr zozo as avea shi eu o intrebare :D
am un opel record din 79`
cat m-ar costa sa imi fac un desen pe capota din fatza????
afishez mashina shi desenul
desenul l-as prefera 1 m2

DR.ZOZO 18-04-06 22:01

Desenul Pe Capota ,daca Il Vrei Alb Negru ,te Costa 200 Euro Inclus Lacuitul.
Tel 0744157531
Ptr Programare

r3sp3c7 19-04-06 13:18

desenul il vreau fara fond deci ce este negru ramane negru iar ce este alb sa fie culoarea mashinii
:D

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning