![]() |
Re: ROVER
Quote:
Click pentru parbriz Piese de tot felul pe eBay sau la unul din comerciantii din insula. Daca ai codurile poti face o intrebare si la Ciclop. Sarbatori Fericite tuturor ! |
Re: ROVER tuning
2 Attachment(s)
Quote:
credeti ca 416 nu se poate tuna? abia de o luna miam luam si eu prima masina, un 416 si.. 1500 euro, lovita putin aripa stanga, fara semnalizare laterala stanga, 55000 km, condusa doar in italia, de vreo 8 ani a stat pe tusa..are toate dotarile, in afara de abs..cateva zgarieturi nesemnificative.. am gasit ceva body kituri pe net..oare merge asta la a mea? sunt cam incepator in ale masinii..care e diferenta exterioara intre 400 si 416?! tre sa ma pun sa le invat, sa nu dau banii pe ceva prostii http://www.spoilere.ro/ro/product/1252 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sorry, nu stiu cine e Sese. stii cumva vreo firma ce se ocupa cu asa ceva, prin transilvania? |
Quote:
pretul ala e un pic cam mare . |
Quote:
se poate si la noi pe comanda banuiesc !!!! |
sal am si eu un rover 25 si as vrea sai modific exteriorul....as vrea sami cumpar prelkungire bara fatza + spate cum are mg zr....daca ma puteti ajuta in privintza asta mi-ar fi de mare ajutor....sau daca stiti pe cineva care face body kituri ar fi ceva bestial:D...ms:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:22. |
- Copyright 2026 4Tuning