![]() |
Re: Audi R8 spy ....
Pai X90 se numea conceptul la denumit Logan pana la urma nu 1410 sau berlina deci nu cred ca o sa ii zica tot TT probabil ca nici R8 trebuie sa ashteptam sa vedem forma finala shi cum o sa se numeasca ...daca sunt cu ea in teste nu o sa mai sufere modificari majore
|
Superba masina.As fi foarte surprins sa vad una prin Romania.
|
I like... imi place mai mult decat Gallardo, viitorul suna bine pt Audi
|
Aduce Putzin Cu Galiardo,nu Ca Are 4 Roti Si Are Faruri Ci...seamana Asa Putzin,nu?
Oricum...supercar! ... |
Quote:
SI MUTU CAND ERA LA CHEALSEA ZIARISTII,COLEGII DE LA ECHIPA FACEU MISTO DE EL CA VINE DIN O TARA SARACA(tigani cred...)IAR MUTU A SPUS CA A VAZUT MULT MAI MULTE LAMBORGHINI SI FERARRI IN BUCURESTI DECAT LA LONDRA SI LONDRA E LONDRA FRATE SI..UITE CA I-AM DEPASIT! ... |
Quote:
Ce sa zici, cu noi...suntem cei mai dreacu in materie..(de orce) asa ca nu mai este de mirare ca la noi sa apara masini asa repede de la aparitia lor pe piata. |
cred ca papa asfaltul
|
Clar o sa-si cumpere unul din marii Romaniei un asemenea bolid.
|
arata bine masinuta.seamana cu noul tt
|
Audi R8 spy ....
Frumoasa! putin inspirata lamborghini .. la spate trage cam tare! dar e super! audi vine in forta in acest segment de piata!
|
1 Attachment(s)
Numai mie mi se pare ca seamana cu bugatti veyron
|
Quote:
Stii cu ce seamana ??? Cu conceptul Le mans ... iti garantez asta ... ;) |
Sa stii ca si yo am vazut cateva elemente preluate de la veyron
|
super tare masina. A-ti vazut??nu are manere, oare cum se deschid usile? la fel k la tau =)) :))
|
Iar au dat lovitura astia de la AUDI din nou...De data asta cu o masina cu un design nemaipomenit si cu niste performante extrem de bune.R8 asta va da dovata inca odata de fiabilitatea si puterea masinilor nemtesti...8) :shock:
|
OZN`u ... prea belea are un pic din tt .. un pic din veyron ... foarte sportiva...oare ce inaltime o avea ? ... e prea frumoasa .. o estimez la max 120.000e :D :D :D
|
arata beton doar spatele nui prea reusit
|
1 Attachment(s)
poza mai clara
|
Poi deja se anunta oficial lansarea, ce atatea poza...
|
|
amindoua modelele or sa iasa.au nevoie de ceva care sa concureze cu slr sau gallardo chiar murcielago si de ce nu si enzo....
|
am intzeles ca are pe la 620 cai
|
seamana mult cu lambo gallaro in spate
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:50. |
- Copyright 2026 4Tuning