![]() |
Re: Golf III ZAK
Quote:
|
Singuru care incearca sa atace pe cineva ,pretene` esti tu sincer nu ai tu de unde sa stii ce dacie am eu sau ce am eu sub capota sau daca am eu sau nu GPL sincer n`are rost pt ca nu te`a atacat nimeni dar pur si simplu este aberant sa spui chiar si in gluma ca ai dat un 2,0 GSI !
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
cam mult off-topic aici...raisarilor
on-topic - misto jantele (daca erau 5x100 te lasam fara ele :D) p.s: imi poti oferi mai multe detalii despre g4??? o zi mirifica! |
3 Attachment(s)
Quote:
daca vor fi bani pe masina se va monta un 1.8t mai multe ns ce sa-ti zik de el.. |
1 Attachment(s)
asa va arata masina in viitor ..pana una alta nu am ce sa mai scriu aici ca daca e prea muta galgara se baga toti habarnavistii in seama
|
Eu zic ce a recunoscut el ca nu poate da un 2.0 GSI despre asta era vorba si i fond si la urma urmei ce atata` harta pt o expresie chiar nu am zis`o cu intentie de rau spre deosebire de el care a facut pe zmeu ca are golf si eu dacie ; si cu asta a`s vrea sa incheiem discutia fara sa stricam topicu .
|
mai bine va intalniti si beti o bere inpreuna
Frumoasa culoarea la golf 3 iar bbs-urile alea dau foarte bine pe masina |
frumusel golfu tau, imi place. am inteles de la tovarasu tau cu 4-le ala verde ca la faruri aai facut si oglinda de jos neagra? din poze nu reusesc sa-mi dau seama :-??. te astept si pe topicu meu, sa mi zici ce crezi de golfu meu. multa bafta
|
4 Attachment(s)
...........
|
Re: Golf 3 - ZAK
Te-am vazut vineri seara pe la carol......felicitari pt masina arata foarte bine, G4 este al tau?
|
felicitari ptr masina arata de nota 10, in special interioru, e superb...
|
1 Attachment(s)
.... update
|
frumos...
|
Quote:
|
Quote:
- ma bucur ca i-ti plac farurile sunt home made creatie proprie :)) -si jantele am incercat sa le fac mi-am luat pasta daia pnm de toate dar au un strat dala proector , lacul ala de fabrica pastificat mortzi lui si nu merge .. |
ce le-ai facut la faruri?ai pus lupa?
|
Quote:
|
si vezi cva cu lupa aia?
|
si kt te-a costat?
|
explica`mi si mie cum ai facut farurile asa ca is frumoase rau...interioru la far l`ai facut tot negru? si sticla cu ce ai facut`o neagra? vopsita sau ai pus folie..? xcum felicitari ptr masina e frumoasa sa ai grija de ea
|
de vazut nu se vede extraordinar e ok ..
am desfacut farul am comandat sticle clare 180 ron poi am vopsit farul inauntru negru mat tot si am montat niste lupe de punto ... si mai departe mai de lucrat dar nu am avut timp .. |
3 Attachment(s)
................................
|
Frumos, frumos, nemţul!...
A ieşit bine!... Tu l-ai pus?... |
Quote:
|
Păi nu se observă!... Dacă īl īncălzeai un pic cu feonul nu mai aveai treabă, ieşea şi mai bine.
|
chiar tare ideea cu aripa dar mai tari farurile :shock: esti inventiv rau dom'le :D
|
Nu ai gasit lupe cu Bi-faza? Daca sunt de Punto cred ca sunt doar faza scurta, cand esti in afara noaptea nu ai nevoie de mai multa lumina? Iti recomand cele de Fabia, au soclu pt bec H7, sau arunca un ochi pe bazarul 4Tuning, poate gasesti ceva sa te ajute... Ma gandisem si eu la asa ceva, chiar incepusem sa strang materiale dar am lasat-o balta... Ideale ar fi cele bi-faza cu xenon, cum au mai toate masinile noi, dar sunt mai greu de procurat si cine le are nu le da pe bani putini...
|
doar frumos
|
arata mai bine fara steagul germany
|
sall nu vi si tu vineri la ora 21:00 la academie ?
|
Quote:
|
ok te asteptam ...vreau sa iti vad creatia dupa aripa ca arata prea bn :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
.......
niste poze....:) |
frumoase pozele...
|
frumoasa.. :)..
farurile sunt smoked ? |
sunt custom :D
|
da frumoase pozele dar si masina :)
cred ca am vazut masina pe la Foisor sau prin Pantelimon acum ceva zile daca nu una de accceasi culoare si in realitate arata mult mai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 17:38. |
- Copyright 2026 4Tuning