![]() |
Re: top speed-uri golf3
http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-...nie/index.html
Dupa ce te uiti la filmulet nu cred ca o sa mai vrei sa faci top speed. |
e foarte bun filmuletul.....
|
Golf 3 Gt Special 1,8 90 CP 220 pe bord. Un pic peste 200 pe autostrada in Germania.
Nu este indicata aceasta viteza pe soselele din Romania. Spor la condus! |
acum sa vorbim serios si sa fim realisti
filmul ala se apropie de desene animate, e prea fantastic si nu toate accidentele erau rezultat al vitezei poate sa-ti explodeze un cauciuc intr-o curba si intri intr-un pom eu cred ca daca trebuie sa mori ,mori oriunde ,nu avem puterea asta sa ne luam de gat cu moartea, bine asta nu insamna ca trebuie sa exageram |
Filmuletul ala poate nu a aratat realitatea.Tu ai vazut accidente ?
Nu cred ca se aproprie de desene animate , sunt cazuri de accidente mult mai grave decat in filmulet.Uita`te 2 zile la stiri si o sa vezi masini rupte in doua si cate 3-4 morti intr-o singura masina. Nu cred ca ai circulat destul pe drumurile din romania. PS: La 17 ani ai alta gandire fata de un om matur.Sper ca nu te simti jignit , si eu am fost ca tine si vedeam lumea in alte culori. |
dar nu numai viteza viteza e de vina, neatentia si multe altel...
|
Normal ca nu e numai viteza
Mai sunt de vina si neatentia , prostia , depasirile prostesti si multe altele dar e una cand ai 50 si esti neatent si e una sa ai 130 si sa fi neatent. |
200 km/h in a5 motor 1,8 90cp ...... pe autostrada soarelui
as pune si filmarea dar nu stiu cum............. |
NU mai dramatizatzi viteza NU ucide ci prostia altora care nu apreciaza distantze si viteze, nu se asigura astea sunt cauzele accidentelor si nu in ultimu rand OBOSEALA. Eu merg tare din prima zi de cand am permis si sincer mie frica sa ma urc in masina cu mine si cateodata realizez cat de tare merg si kiar imi pun CENTURA salveaza in unele cazuri. Asa ca bafta tuturor
|
VW MK3 GT TDI + CIP & others.
220 km/h+ era dus acul vitezometrului la maxim. |
Fratemeu:D glof 3 1.8 gt 90cp cu jante pe 15' 190:twisted:
|
185 cu golf 2 1.6 GTD 16 valve 80 cai din care . . . . mai traiesc vreo 70( pe autostrada soarelui )
nu eu am prins viteza .... taicameo . . . . |
Quote:
|
GOLF 3 1.6 16V de vreo 110 cp - 200 km/h in a-5a
Nu recomand pentru ca este o viteza foarte mare pentru o masina de 15 ani Noi nu avem drumuri pentru teste de top speed si cel mai important lucru trebuie sa ia grija de viata ta si de viata celorlalti participanti la trafic Ar trebui sa ascultam cu atentie ce spune Gogutza29!!! |
Golf 3 de 1.6 cu 16 valve nu exista si de unde 110 CP? Din ce?
Golf 3 1.6, 8 valve, 75 cp si Golf 3 1.6, 8 valve, 101 CP injectie Simos (cred) astea sunt motorizarile de 1.6 la Golf 3. La MK3 doar motorul de 2.0 de 150 CP are 16 valve. |
Quote:
|
Asa poate da, dar tot nu are 16 valve cel de 74KW, ci tot 8 valve!
|
Quote:
Asa stiam din spusele altora;mai nou am aflat ca cica e 1.6 normal de 101cp diferenta dintre celalalt 1.6 75 cp si cel de 101 cp este ca cel de 101 cp are pistoanele mai mari. Daca ma poti lamuri astept raspunsul tau Bafta |
Cand ma uit la postul tau syc@ , imi vine sa imi dau cu capul de toti peretii, daca ai 100 in localitate si iti sare un copil in fata , nu ucide viteza dar te sinucizi tu in puscarie (o sa primesti 10 ani de puscarie si o sa ti-o traga toti la funduletz) , iti mai dau 1000 de ex, daca mergi afara cu 120 si intri in curba, in curba este un accident , ce faci? etc.
Atentie mare ca eu am patit`o intr-un accident si de atunci nu mai am incredere in masina asta , este foarte stabila in curbe dar te inseala foarte tare in unele cazuri.Masinile care le avem (Golf 3) sunt foarte vechi , si unele piese nu sunt schimbate din fabrica. Nu mergeti pe principiul ala : eu sunt sofer mare , nu are cum sa mi se intample asta mie , si eu am fost sofer si ma luam cu bmw-uri si SUV-uri prin curbe si nu realizam ca am o masina de cacao pe cand ceilalti doar apasau putin pedala si se distrau pe seama mea. Nu inteleg de ce nu se inchide postul asta , daca vreti sa vedeti top speed-ul masini voastre , este foarte simplu , uitati`va in cartea masini si acolo scrie clar viteza maxima a masini. (care au anvelopele mai mari decat scrie in talon sa nu va asteptati ca mergeti cu cat va scrie in vitezometru) Bafta si drum liber. |
Quote:
|
[QUOTE=Cheliuta;2508177]Nu te pot contrazice pt ca nu ma pricep la partea mecanica
Asa stiam din spusele altora;mai nou am aflat ca cica e 1.6 normal de 101cp diferenta dintre celalalt 1.6 75 cp si cel de 101 cp este ca cel de 101 cp are pistoanele mai mari. difera si injectia |
1 Attachment(s)
180+... am apucat sa fac poza pe la 17x si ....a trebuit sa franez.. se intampla inca pe autostrazile noastre sa intalnim carutze care merg pe banda 2 cu 70-80.. stiu ca nu e safe, nici nu am facut un obicei din a merge cu viteza asta.. era doar un test dupa anumite reglaje...
motorul meu.. 1.8, 75 hp pe talon :P |
A mea mai mult de 150 nu poate...
Pe la 140 isi cam da duhul si abia ajunge in 150.. |
deci Asterix.. de cand am schimbat sonda lambda am vazut diferenta si la viteza si la consum..
cel putin acum am facut 1050km cu 61 de litrii de benzina :D e ceva nu!? |
afecteaza asa mult sonda lambda consumul?
daca ai schimbat-o da-mi si un pret fara manopera ms |
cu ce motor ai facut 1000 km cu 60 de litri?
|
Quote:
117 ron de la ngk sau 170 de la bosch. afecteaza rau de tot.. o sa deschid alt topic unde o sa discutam despre asta. RideTheRiddle.... masina mea intre 140 si 150 e cea mai fericita.. nu sunt un maniac al curselor, nu ma innebuneste viteza mare... m-am dat si cu masini mai benga si m-au lasat rece.. ;) |
salutare...
am si eu un golf mk3 1.6 75hp... cel mai mult am prins cu el 160km/h ....mai ducea insa era oarecum instabil...nu prea am cele mai bune jante(ca dimensiuni) in viitoru apropiat le voi schimba cu altele mai mari putin..tocmai am observat de curand ca in talon sunt alte dimensiuni...si mi se par mai ok alea. toate ca toate. nu recomand nimanui viteza...eu nu conduc cu viteza. atunci am vrut doar sa vad cam cat duce ... abea cumparandu-mi masina. cel mai bine drive safe... nici chiar cu limita legala...nu conducem melci. insa nici cat duce masina. pace |
1 Attachment(s)
cam atata duce ......... dar mai rar pe la noi pe drumuri:censored:
|
260 pe autostrada soarelui.Modificari minime cu roti 17 turometru pe prima linie de rosu :). MErs constant peste 200...la intrare in Buc rezervorul cu 5 l de benzina in el :)
|
Golf III 1.6 101 cp, aprox. 190 km/h, pana la 170 km/h urca frumos, intre 170 si 190 cam lenesha. Ia mai greu, dar ia :-) (vit.max.constructiva 186) :workout:
|
180 km/h.cu 2.0 8valve,115 cai,se mai ducea,aveam 4900rpm si a urcat relativ repede,dar avand o suspensie f.f.rigida si rotile nu prea erau echilibrate pe autostrada buc-pitesti,sincer mi-a fost un pic cam frica sa ii mai dau..........
|
golf 3 1.4 55 cai 150 pe autostrada M5 se putea mai mult dar am cauciucuri de iarna
|
1.6 75 cp pe soarelui 160 si mai avea pedala dar nu stiu exact cat aveam am cauciucuri 205/40/16 si 205/50/16
|
cauciucuri ...sau nu , frica........ , bagi piciorul in pedala si vezi ce poate daca esti sigur pe ce conduci
|
pt gabysds pai cum vrei sa stiu cat am daca nu imi arata real din cauza jantelor si a anvelopelor sa ghicesc
|
ai spus ca mai aveai pedala, ce te-a retinut sa nu o calci?
|
pai o mai puteam calaca dar cum imi dadeam seama de viteza?
|
ne spuneai viteza la blana chiar daca nu era reala.
|
180 motor 1.6 injectie multipunct(an97)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning