![]() |
Quote:
Nu te supara pe mine ca iti zic da r5 are mult peste 135 de cai. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
s
nu are mai mult dar cuplu creste destul de repede pina la o anumita turatie
|
Sebastian:
Quote:
Deci tu mergi cu 0,75 0,8 max .................. |
mai mult de 170 nu cred ca are...dar la 700kg e destul :lol:
sa facem asa, un calcul sumar...axa vreo 15-20, presiune in turbo, alt intercooler si alta jetare in carb vreo 30-40...si cam aia ar fi caii, pana in 170! sunt pe-aproape bogdane? |
mai bine faceti topic despre masina si o \"barfiti\" acolo, decat offtopic aici.
|
Re:
Quote:
|
Nu uitati ca R5 are motor turbo, are cuplu si putere medie buna.
In schimb un tipe R este o minune chiar de fabrica. |
din pakte a venit si zapada, dar oricum, in urma topicului asta nu am gasit nimic concret :( oricum, pana se face frumos afara, eu mai astept...
parerea mea e ca ar fi mai \"sistematizat\" ca cine isi doreste... sa se anunte scurt si la obiect... iar detaliile le discutam pe pm dupa caz :wink: |
Re: .
Quote:
|
Re: Me (TypeR) vs. HotHatch's
asa, am mai "incercat" si cu 200SX...
nu am vrut sa dau eu verdictul pe aici fiindk nu vroiam sa se interpreteze gresit, asa ca astept parerile fiecaruia ;) de asemenea... am incercat si cu Andrei Tsentean cu al sau TypeR si cu un "urs", 325Xi, "NHT" ;) |
Quote:
momentan scorul a ajuns la 2-0 pentru Achim. (hai 3-0 daca socotim ca ne-am dat de 2 ori anul trecut) |
Quote:
|
thx si de dat ne mai dam
|
Achim e un baiat de bun simt dar eu sint "direct" si recunosc ca masina lui e putin mai buna ca a mea asa ca .....trageti concluzia singuri
|
multumesc Bogdane :oops:
si daca exista curiosi, iata si o fisa de dyno facuta ieri, 20-03-2006. Din pacate claritatea lasa de dorit fiindk nu mi-a mers scanneru, da' o sa revin cu o varianta mai buna :ashamed: https://img462.imageshack.us/img462/6...dyno4ac.th.jpg |
soo... se apropie etapa de LR, fie ea pe 9 sau pe 16. pana acum am reusit sa mai rezolv din provocari, si astept cu interes sa stiu ce ma asteapta pe pista :mrgreen: asa ca :help:
|
hai!? nu se mai "baga" nimeni pentru etapa de duminica?! :D
|
up!!!
wanted: GTi mitt DSG, 06' Seat Leon FR, 06' Seat Leon Cupra R, Audi S3 si altele :p |
Quote:
|
|
Achim poate ne mai intalnim si noi intr-o sera prin oras.
PS: n-am mai facut nimic la masina, dar nu-mi place rezultatul ala decisiv in favoarea ta, poate de data asta reusesc si eu sa mai inclin putin scorul in favoarea mea. |
Quote:
|
poate ne intalnim si noi o data , am GTI DSG , sa vad si eu cum stau cu type R ...
|
Quote:
|
bun . pai intr-o seara knd esti liber , pm si vedem.
|
u betcha da' mai lasa-ma te rog max 2 sapt ca e inca la "doctor"...
|
Quote:
k altfel nu ai sanse... |
eu ? da . :P , chiar poate mai incercam intr-o seara :PP
|
BYG poate incercam si noi
PS: Achim scuza offtopicul |
bineinteles !!
|
Quote:
nu e nicio problema... placerea mea... asa mai aflu si eu ce se intampla prin oras si cum se mai "prezinta" fiecare masina ;) |
Quote:
~Nautilus |
cred k vrea seatul cu motor tfsi nu?
|
Quote:
~Nautilus |
vorbim...poate aranjez ceva pentru un mic procent care o sa imi revina mie :D :D :D
|
Quote:
de altfel, mai am de "onorat" o provocare de la un Leon 1.8T 180 cp 4x4 care inca e stock... singurul cu care m-am "alergat" putin a fost unul galben cu IF xx ETL si cel negru din Insomnia, B xx PAC... Quote:
si dak organizezi ceva... sa ma tii la curent ;) |
Da miroase a "etapa" de grupa D in tota regula, poate ne intalnim toti in acelasis timp
|
ar fi o treaba :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning