![]() |
Re: 2 Faster More Show
cred ca vreo 100-120
|
daca se aplica coeficient pic la A :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
oricum la baia mare e suzuki;u swift care merge bine |
Quote:
|
Deja incep provocarile , adrenalina , imi place , pregatiti'va intens
|
A 100cp (+ 75 pana la 100cp)
B 130cp (+100 pana la 130cp) imi iese 100,7 si le zic sa raman la A ca nu am peste 100 si as fi dezavantajat la grupa B. Suzuki sau ce o fi sa se pregateasca :lol::twisted::evil: |
Pentru turbo de fabrica nu se aplica coeficient? Sincer nu mi se pare corect si o spun cat mai obiectiv posibil. Daca s-ar aplica clasele internationale as veni sigur.
Niste detalii despre concursul de indemanare se poate? |
si eu sunt interesat pt indemanare, pt ca la linii cu 80 cai x0.95 = 76 cai. la A1 am adversari dar la A ma papa toti. :(
|
La fata locului vom rezolva toate probleme legate de incadrarea grupelor , asa ca va rog sa nu va faceti probleme de genul
|
Aha, deci trebuie sa fac 160 de km ca sa aflu ca cu 1.9 aspirat trebuie sa ma dau cu 5 masini turbo pompate?
|
Quote:
|
Ar fi mai corecte grupele astea...
A1 75cp - numai aspirate A 76cp-100cp - aspirate + 0-85cp - turbo B 101cp-130cp - aspirate + 86-115cp - turbo C 131cp-165cp - aspirate + 116-145cp - turbo D 166cp-200cp - aspirate + 146-180cp - turbo E 201cp-250cp - aspirate + 181-230cp - turbo F 251cp-300cp - aspirate + 231-280cp - turbo G 301cp-350cp - aspirate + 281-330cp - turbo H 351cp-420cp - aspirate + 331-400cp - turbo J 421cp+ - aspirate + 401+ cp - turbo |
un "orar" aproximativ al evenimentului se poate spune ?
cand incep cursele .. cand e concertu .. cand e etc.. |
Quote:
pai in grupa noastra tu si cu suzuki'u daca vine o sa va bateti |
oare mai e valabil premiu ce lam primit la ko ?
mas duce sami spal masina inainte de cursele de la baia-mare. oricum vin si aici pentru distractie nu pentru premiu. |
Quote:
e valabil inca 2-3 luni din pc meu de vedere. hai sambata pe acolo daca vrei ca o sa fiu si eu prin zona! |
ok.. e bine atunci.
2 spalari zice ca am. merci. |
Quote:
sa stie lumea din timp |
REGULAMENTUL RAMANE TOT ACELASI CA SI ANUL TRECUT , COEFICIENTUL DE TURBO NU SE APLICA PENTRU TURBO SAU COMPRESSOR DE FABRICA
|
salut...verificarea tehnica tre sa fie valabile si asigurarea?...
|
Normal , sa nu riscam anumite incidente neplacute
|
Daca turbina originala a masinii a fost schimbata pe una mai mare (fapt care nu tot timpul se poate depista) se aplica vre'un coeficient sau nu ?
|
NU SE APLICA (sper) :twisted::twisted::twisted:
|
se aplica 1.6 daca declari ca ai schimbat-o.
Daca nu declari si oricum nu cred ca sta nime sa verifice daca ai schimbat turbina nu ti se aplica nici un coeficient. |
Mai voi ar trebui sa faceti grupele in asa fel incat sa incurajati modificarile la motor... Ce rost are sa bag tz-shpe mii de euro in masina, ca pe urma sa pic intr-o grupa cu cineva care nu si-a declarat schimbarile? Faceti grupe cu motoarele originale.. cine si-a facut motorul mai bine si mai "lat" va castiga .. mie unul asa mi s-ar parea corect.
|
Am o intrebare pentru organizator...daca am 96 de kw in ce grupa ma incadrez si tractiune fata...mersi anticipat
|
iti iese 124,03 CP si te incadrezi la B (100-130CP)
cu placere. |
De acum userul vlad-anka este coorganizator al acestui show , el are sarcina de incadrare in grupe :)))
|
:lol::lol: merci merci :))
incercam sai ajut si eu |
Quote:
Bine ca sunteti voi mai destepti decat aia de afara. |
Nu te pune nimeni sa compari investiitile la un motor aspirat cu unul turbo. Nu este o suma standard de investit in motor. Fiecare isi alege masina ce o cumpara avand in vedere si posibilitatea ulterioara de a o modifica. Daca te tot plangi atata de performantele motorului tau aspirat, trebuia sa-ti iei unul turbo. Nu inteleg ce tot aberezi atata cu cei 7000 euro investiti intr-un motor 1.8 turbo. crezi ca va fi la clasa cu tine 1.8 turbo cu 7000 euro investiti in motor? Scuze dar deja nu ma mai puteam abtine.
|
Quote:
PS Vlad abia astept sa vad cum merge Polo cu BIG turbo ;-), ca sigur o sa avem loc sa ne dam la libere in spate |
mai am o intrebare....am un prieten cu 1.8 turbo quattro de 110 kw si este curios in ce grupa cade ...?
|
prietenul tau intra la grupa D.
aplicanduse coeficientul de 1.15 pentru 4x4 ,iar daca turbo-ul nu este schimbat ii iese 172.04 CP. |
Quote:
|
Din 5 cai in 5 cai fiecare grupa, si daca se poate turbo toate intr-o grupa singure. (glumesc bineinteles)
|
el ar vrea sa se aplice regulamentul international.
|
Quote:
|
acestia sunt coeficientii si asa iese.
Oricum are avantajul sistemului quattro prin care poate sari in fata golfului la plecare cu cel putin o masina iar pana la final poate chiar castiga. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning