![]() |
Re: Dacia Solenza diesel vs. Dacia 1310 / 1400
Dacia de 1.4 castiga , cea de 1.3 pierde.
Cand am avut dacie am alergat la solente diesel de le-au mers fulgii, in schimb cele de 1.4 ma alergau ele pe mine :) |
Quote:
|
De asta eram si eu curios:D ca eu daca zaresc cate una(si aia parcata) , asta in orasele mai mari. Sunt destul de rare si cei care le au de obicei nu sunt tineri ca sa isi puna mintea cu restul.
|
Quote:
Am avut dacie intr-o perioada in care erau mai dese ca acum, intre timp dizalul le-a cam cernut caroseriile (mai ales de la mersul la economie) si de aia nu le mai vezi. Am prins cateva si culmea ca foarte putini linistiti, destul de competitivi Nu va lasati pacaliti de vitezometrele de la renault care au ~7% eroare (am vazut cu ochii mei 175km/h la logan 1.4 pe plan drept dar asta nu inseamna c si cred). Vreti sa fiti foarte aproape de realitate - folositi un "gipies" sau cronometrati pe un km de autostrada si o sa fiti uimiti ce abateri sunt inca de la 120km/h. Daca n-am spus, o repet: discutia pentru mine n-are miza concreta, mi-e egal care e mai tare, doar spun si eu ce stiu. |
degeaba atatea degete tocite aici....solenza este o masina superioara berlinei...chiar daca am berlina....si motorul de 1.9 o fii el puturos dar tine cu casa...e bine..pana pica pompa :lol:
|
Nici nu sustineam ca 1310 ar fi mai buna.
Mai rapid nu inseamna automat mai calitativ. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning