Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   ce masina sa imi iau ? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/1213-masina-iau.html)

_RaZVaN_ 26-05-04 22:48

pimp_lex: ultimele 2 oferte de masini de care ai zis din ce tara sunt, din state? oricum ... o masina la mana a2a nu prea ma tenteaza pentru k nu am banii in mana ... da nu stiu ce sa zic ... totuji as vrea o masina mai rara dupa care sa intoarca lumea capu cand o vede ... si nu stiu ... dak accent'u intra in categoria asta ... nu stiu eu sincer as vrea ceva ce sa atraga mai mult fetele :) ... da nush dak gasesc in banii astia :P

BogdanCMS 26-05-04 23:08

3 Attachment(s)
Daca vrei sa atragi femei merge si Accordul.Insa pt asta ti-as recomanda RX8, la 25900E Cip sau Celica la 21-22000E CIP.Si ai si sex-appeal si performante.Insa Accordul e destul de rar si e si mai stilat putin.Eu zic ca merita.Cu Skode nu prea impresionezi,cu Seaturi asa si asa.

Aaaaa, am uitat de Alfa Romeo 156 facelift 2004! Aia de 2.0 16v 165cp e cam 20-21.000Cip,aia de 2,5 V6 193cp e cam 24-25k Cip!Daaa,merita si Alfa,e mult mai fiabila decat nefericita ei surata Fiat si are si MULT lipici!!!Da,am uitat de ea!Uite poze:

_RaZVaN_ 26-05-04 23:16

da ... e chiar dragutza alfa aia imi place. cat despre rx8 mar tenta sincer dar ... pakat k mai este unul in galati si chiar il cunosc pe ala care o are deci ... nu prea are rost sa iau si eu ... cat despre celica pune niste poze cu ea stock k habar nu am cum arata am doar poze cu ea modificata :P .... dak va mai vin idei cu masini mai ziceteti ...

_RaZVaN_ 26-05-04 23:22

1 Attachment(s)
am gasit o poza ... nu stiu sigur dak este stock asa ... sa zica care cunoaste mai bine; ps ce motor are celica si catzi calutzi?

_RaZVaN_ 26-05-04 23:33

2 Attachment(s)
wow ... numi imaginam k se poate face asa ceva dintr-o celica ... oare cat ar costa asa ceva? zici ke alta masina oricum ...

pimp_lex 27-05-04 06:32

chestia e ca nici nu stim de cati bani dispune tatal tau exact......ca tu zici ca vrei doar pretul Cip, chestia e ca , chiar daca masina e luata in leasing , taxe tot platesti, pe valoarea reziduala, deci automat o japoneza te va costa mai mult, asa ca depinde exact cum vrei s-o cumperi

Despre agatzat, pai agatza cei fara masina si n-o sa agati tu cu masina si straina pe deasupra? :)

Eu zic ca , cam orice masina modificata o sa atraga fetele, deja uitete la pozele cu Hondele Accord pe care le-am pus in pagina anterioara, tot ce e facut la ele estetic sunt Jante, suspensii mai joase si masca schimabata, imagineazti-o pe aia Alba, cu jante de 18\" cu \"spitele\" negre si \"cercul\" polishat, garda la sos mai joasa, kit de caroserie OEM Honda, grila aia fara emblema (cum are cea gri din poza) si o finala polishata cu 2 iesiri si zic ca deja estetic arata bestial , si nu cred ca ar mai fii vreuna pe strazile galatiului asa facuta....

- Celica e ceva mai scumpa, te duce mai mult de 25 000 chiar si in leasing

- masinile din oferte sunt de aici din Montreal (canada), erau doar niste exemple de ce ai putea sa-ti aduci de afara la preturi foarte acceptabile, dar asta doar daca ai banu jos :), oricum, se poate face gen imprumut la banca in Ro , vii cumpeir masina, si apoi platesti imprumutu in rate :)

Hondarul 27-05-04 06:53

CATI BANI AI RAZVANE ??? CA SA NE LINISTIM... SA STIM CE SA-TI MAI ZICEM: CL 600 SAU LADA NIVA... :lol: :lol: :lol:

BogdanCMS 27-05-04 07:41

3 Attachment(s)
N-auzishi ma la inceput, 25000 Euro. Uite niste poze cu Celica stock:(e frumoasa foc,dar e si scumpa)

_RaZVaN_ 27-05-04 13:20

cati bani am ... pai suma pe care o are taikameu sa inverte undeva pe la 10000 euro ... dar el zice k putem lua o masina in valoare de 25000 euro cu avansul asta astfel incat ratele sa fie acceptabile ... cam asta cu monetaru ... eu zic o masina care sa arate bine ptr k din cate stiu eu nu se pot face modificari la ea in timpul leasingului si de asta vreau ceva ce sa arate bine ... accentul suna foarte bine ... dar totuji as vrea si o alternativa pe masura ... u know ... just in case :)

BogdanCMS 27-05-04 22:09

Razvan, nu Accent, ala e kk de masina, ci Accord :lol: Eu zic sa ramai la Accord, are cele mai multe atuuri, pret scazut-optiuni multe-calitate mare-arata beton.
Alternativele sunt sensibil mai scumpe, ar fi:
-Celica - de la 23.700 CIP pt 1,8T 192cp
-156 - de la 24.230 CIP pt V6 192cp
-Civic Type-R - 18.600 CIP + 1600 A/C daca vrei(pp ca da)
-eventual un A3 2.0 FSI sau TDi(hai sa le bag si p-astea germane :? ) cam de la 20.500 CIP
-un Bmw seria 3 slabut cu dotari putine, 318 143cp de la 22.639 CIP
-o Mazda 6 2,3 166cp - de la 20.730 CIP(are insa taxele vamale enorme),
-daca iti plac Coupeurile chiar si MG TF(coupeul cu 2 loc MG) - 20950 CIP pt varianta de 136cp,
-Astra Coupe Bertone 2.0T 192cp - de la 18.680 CIP
-Toyota Corolla 1,8T sport 192cp - de la 17.000 CIP dar taxele sunt inca pe-atat
si cam atat, restul nu se merita.

CeReS 28-05-04 00:50

pe la 22000 E CIP poti lua si Subaru Impreza WRX (nu STi) motor 2000cc 225cp . La exterior diferenta fata de STi este doar eleronul care nu e Prodrive si franele care nu sunt Brembo
Oricum eu zic ca merita... cateva poze
http://www.subaru.com/servlet/resear...command=photos

BoSsuL3TZ 28-05-04 07:22

i-atzi ma ACcord daca chiar ai de gand sa-tzi iei.. :) mi se pare stilat.. si cu mult gust...

Speedy5 28-05-04 07:57

yo zic sa-ti iei un golf

akimoto 28-05-04 08:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"_RaZVaN_\"
wow ... numi imaginam k se poate face asa ceva dintr-o celica ... oare cat ar costa asa ceva? zici ke alta masina oricum ...

hahaha :lol: numa' vreo 500.000$

Hondarul 28-05-04 14:08

Ia-ti nene o Lada Niva, o Skoda 1300 sau un Iijj... :lol: :lol: :lol:

Hai ca te-am ametit cu totii... Ia banu' inainte ca masina iti gasesti imediat.

EvLSant0S 28-05-04 15:51

lol 500.000 $ ? arata-mi mie ce are de 500.000 $ :)

akimoto 28-05-04 16:42

1 Attachment(s)
TRD Ultimate Celica
1996cmc turbocharged inline4
497 BHP; 470 Nm
v. max: cca 300

akimoto 28-05-04 17:01

1 Attachment(s)
na si un termen de comparatie...
1992 Mugen NSX
V6 3200cmc
300 BHP, v.max 280 km/h
180.000$

ia cugeta tu un pik....cam cati bani iti trebe' sa duci un nsx la 300bhp si cati iti trebe sa duci o celica la 500 ?
am uitat sa mentionez, celica e AWD

BogdanCMS 29-05-04 02:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
pe la 22000 E CIP poti lua si Subaru Impreza WRX (nu STi) motor 2000cc 225cp . La exterior diferenta fata de STi este doar eleronul care nu e Prodrive si franele care nu sunt Brembo

Era vb sa merga si tatal lui cu ea 1 an.Tu vezi un om serios mergand cu un Subaru pe strada? :lol: :lol: Eu i-am dat niste alternative mai stilate, in afar de Type-R, care pana la urma n-ar fi de recomnadat in cazul asta.
SantoS-akimoto: Uuuuhhh,that's gotta hurt!!! :lol: :lol:

_RaZVaN_ 29-05-04 20:14

da am ramas cu alternative in cap. ma deskurk eu. mai postez cand am banii ... salut mai propuneti

CeReS 30-05-04 14:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"

Era vb sa merga si tatal lui cu ea 1 an.Tu vezi un om serios mergand cu un Subaru pe strada? :lol: :lol: Eu i-am dat niste alternative mai stilate, in afar de Type-R, care pana la urma n-ar fi de recomnadat in cazul asta.
SantoS-akimoto: Uuuuhhh,that's gotta hurt!!! :lol: :lol:

Subaru Impreza e un Sedan ,4 usi, portbagaj mare, iar varianta WRX nu are nici eleronul ala imens. Kiar am vazut in Buc pe unu la 45-50 ani la volanul unui STi , asa ca nu vad de ce nu ar putea merge taica-su cu el ?

BogdanCMS 30-05-04 20:34

Totusi, Ceres, cel mai mare respect pt Subaru, am mers si eu cu un STI, stiu cum e, dar e departe de a fi o masina rafinata...izolare fonica slaba, optiuni sarace, extrem de inconfortabila. E practic adrenalina pur-sange, super-sport, dar nicidecum o masina finuta, care sa poata fi uneori si de familie. O fi el un sedan cu 4 usi, dar numai ca clasa.

n0namee 31-05-04 06:55

:P :P hai bah sa fim seriosi ... omu a venit a pus o intrebare ... ca vrea masina sport!!! pana acum au fost spuse toate masinile peste 100 de cai care intra in pretu asta. fiecare cu cei ii place lui. da daca e sa isi ia taicasu masina ... ia-ti frate una mai normala ... ca daca ii dai lu taica-tu o masina sport o sa cam ai zile negre dupa aia! ia-ti un TDI ceva si mai subtire ca pret si tot! ai macar masina buna, noua si nu te doare capu! iti urci batranu intr-o masina sport sa vezi numa ce iti auzi: \"ca il doare capu de la suspensie\" , \"ca mananca benzina de il lasa sarac\" , \"ca il doare capu de la cum suna toba\" ... etc.

CeReS 31-05-04 10:36

Seat Leon 1.9 TDI 4 110kw/150cp consum mixt 6.2 zic ei , jante 17\"
mie imi place cum trage masina, are un prieten de vreo 2 ani si e f multumit da ea.
si arata si bine
si e vreo 25 000 E cu tot cu taxe

BogdanCMS 31-05-04 12:36

Aoleu, lasa-ma nene cu nemtesti, mai ales alea care fac parte din grupul VW, asta daca nu vrei sa faci carare pana la service...lasa-ma ca sunt patit cu d-astea...si nu mai vreau s-o pateasca si altul, sincer. Sunteti toti baieti de treaba si nu vreau sa va fac zile negre :D CereS, vezi ca la un topic de-al meu cu Fiabilit masinilor germane a bagat pimp_lex un link unde gasesti un articol despre MErcedes, te sperii ce citesti acolo.Si VW e p-aroape... :wink:

Zyx 31-05-04 17:21

Fratilor, eu nu am avut probleme cu masina asa cum a avut CMS si am tot Seat, mai exact cea care spune Ceres... Si este dusa (poate uni stiti, poate nu) pe la 200cp (fara nici un fel de aberatie... cum se mai face pe la noi). Dar asta este, ce sa-i faci... cine stie care este treaba pana la urma...
_RaZVaN_, intreaba-l pe Alex ( RX- 8 ) de masina mea... Sunt curios ce iti va spune... Spune-i de Seat-ul negru pe motorina!

n0namee 01-06-04 07:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zyx\"
Fratilor, eu nu am avut probleme cu masina asa cum a avut CMS si am tot Seat, mai exact cea care spune Ceres... Si este dusa (poate uni stiti, poate nu) pe la 200cp (fara nici un fel de aberatie... cum se mai face pe la noi). Dar asta este, ce sa-i faci... cine stie care este treaba pana la urma...
_RaZVaN_, intreaba-l pe Alex(RX-8) de masina mea... Sunt curios ce iti va spune... Spune-i de Seat-ul negru pe motorina!

Zyx da ce i-ai facut? I-ai pus un final de toba sau ce ? :twisted: :twisted:

ZUZG7 01-06-04 09:15

Nu fi rautacios , omu a cistigat o optimare ( chip tuning) + filtru aer .

Zyx 01-06-04 09:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
Quote:

Originally Posted by \"Zyx\"
_RaZVaN_, intreaba-l pe Alex(RX-8) de masina mea... Sunt curios ce iti va spune... Spune-i de Seat-ul negru pe motorina!

Zyx da ce i-ai facut? I-ai pus un final de toba sau ce ? :twisted: :twisted:

NU, numai din filtru am obtinut cei 200cp! :!:

BogdanCMS 01-06-04 10:18

Zyx, lol, eu zic ca emblema aia cu CupraR care ti-ai pus-o pe spate tzi-a dat cel putin 40cp!!! :lol: :lol:
Razvaneee, te-ai hotarat fratzieee??? Zi-ne si noua cand ejti hotarat!!(Please sa fie Honda Accord pleasee :) )

Zyx 01-06-04 20:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Zyx, lol, eu zic ca emblema aia cu CupraR care ti-ai pus-o pe spate tzi-a dat cel putin 40cp!!! :lol: :lol:
Razvaneee, te-ai hotarat fratzieee??? Zi-ne si noua cand ejti hotarat!!(Please sa fie Honda Accord pleasee :) )

Corect! Si mai am si in talpa, cand calc acceleratia inca 10 cp. Asta este de fapt dar nu vroiam sa va spun - mai ales lui n0namee...

n0namee 02-06-04 08:02

\" Si este dusa (poate uni stiti, poate nu) pe la 200cp (fara nici un fel de aberatie... cum se mai face pe la noi). \"

... sorry ... da nu m-am putut abtine! :D ... in fiecare zi il aud pe cate unu care scoate nu stiu cate sute de cai din motoru lui. si asta se face des pe la noi. i-a pus omu un capat de toba ... un chip ... si un actibild si dintr-o masina cuminte a scos monstru cu care da rusine la toata lumea! sincer sa fiu ... mi se pare greu de crezut ca dintr-un motor de 150 si diesel mai ales ... poti scoate cu un chip si o evacuare 200 Cp.

a4b5 02-06-04 08:08

pei chip tuning-ul la diesel mai adauga inca 20% cp... asta o stim cu totii.. nu shtiu acum ... maybe s-a ajuns la 200 ... who knows.. pana la urma e masina lui si :) stie mai bine cand calca pedaua pana la fund daca rupe asfaltul sau daca o rupe asfaltul.

EvLSant0S 02-06-04 08:26

bai gica contra (n0nameeeeee) atunci cum iti explici ca a facut un rx8... care are231 cp...?? :wink: think before ya speak...

tekno 02-06-04 10:37

RX8-le e otreaba foarte faina... el la motor de 1300 are 231 cp... da faza e urmatoare... RX 8 nu are motor otto... e motor wankel... rotativ...

akimoto 02-06-04 10:37

santos, da' tu cum iti explici ?

BogdanCMS 02-06-04 11:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"n0namee\"
sincer sa fiu ... mi se pare greu de crezut ca dintr-un motor de 150 si diesel mai ales ... poti scoate cu un chip si o evacuare 200 Cp.

Pai hai sa calculam...Stie tot poporu' ca la TDIuri un chip baga cam 25-30cp, chiar si la motorul ala de 90cp, in schimb Zyx are modificat si softul destul de serios, astfel incat numai cu Cipul a adus-o la aproape 190cp...+toba si filtru ar fi inca 10cp...deci grosso-modo cam 200cp(bine, acum n-o fi fix atat, o fi 195 sau 198, n-ai de unde sa stii decat la testul dyno).

akimoto 02-06-04 13:27

mai oameni buni, nu mai aruncati cu caii in stanga si-n dreapta...nu e asa simplu sa bagi 50cp intr-o masina
eu am 160cp stock si am skimbat asa: cip, regulator de benzina, air-intake, galerie inox, racing cat, cat-back exhaust 60mm.
daca ar fi sa calculam cresterea de putere dupa ce zic producatorii fiecarei piese in parte, ar suna cam asa:
cip - 14cp
air-intake - 10cp
galerie - 12cp
cat de curse - 8cp
cat-back - 12cp
regulator - 8% din puterea motorului
216cp + 8%(17cp) = 233cp !!!???
deci un plus de 73cp LOOOOOOOOOOOL :lol:
fac pariu ca nu am mai mult de 190

EvLSant0S 02-06-04 14:47

n0namee cred ca ar trebuii sa-ti vezi de masina si gata.... da?

Zyx 02-06-04 14:52

Nu am multe chestii sa va spun... Cam ce a scris CMS, asta vroiam sa scriu si io... Cel mai impotant aspect este ca softul este modificat mult mai rau decat de obicei... Atata tot!
Chestia este ca s-ar putea sa am mai mult de 200cp. O sa vad io, zilele astea (o sa fac testul dyno)... Si o sa va spun.

All times are GMT +2. The time now is 04:14.

- Copyright 2026 4Tuning