Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Spoilere sau anumit tuning Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/121171-spoilere-anumit-tuning-bucuresti.html)

mitza mtb 14-01-10 22:46

Re: Spoilere sau anumit tuning Bucureşti

Sparly .. il vad in fiecare zi... soare/innorat/frig/ploaie/canicula/furtuna/uragan :lol: nu conteaza. el e in fata garajului si face bari ..

Frumoase barile Sparly .. si pisica a iesit piesa de piesa :)

sparly 14-01-10 22:47

bai ce vrei men daca atata stiu sa fac ,la faza care am ziso eu o data ca cea ce vrei sa faci trebui so faci din placere ,sincer chiar asa este

sparly 14-01-10 23:22

4 Attachment(s)
catea componente din fibra si stratimat fibra si plasa fibra

sparly 14-01-10 23:24

1 Attachment(s)
mai pun o poza cu 206 cc final

NORBERTYNO 14-01-10 23:50

parerea mea e una singura:ATUNCI CAND VREI SA-TI CASTIGI CLIENTII SI SA SE DUCA ZVONUL CA ACOLO SE LUCREAZA BINE,NU CONTEAZA TIMPUL,TU FA-I SA PLECE MULTUMITI SI SA RAMANA CU GANDUL CA IN LOCUL ALA SE LUCREAZA BINE SI NU PLECI DE ACOLO NEMULTUMIT SAU INGANDURAT C-AU FACUT CEVA DOAR CA SA-TI IA BANII!CU STIMA SI RESPECT RECOMAND:MERGE-TI LA SPARLYYYY :D !!!

mihai.ghetto 15-01-10 00:25

merg-em

sparly 15-01-10 07:29

sa traiasca DOMNU MARIUS,ce-ti face masinuta bine sanatoasa ,ceva schinbari noi la ea

sparly 18-01-10 08:19

6 Attachment(s)
cateva finale in sfarsit

Yackone 18-01-10 18:32

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 2988166)
cateva finale in sfarsit

fara supare dar portbagajul ala e stramb rau de tot

sparly 18-01-10 18:34

fara suparare ,este aiurea cand incerci sa repari ce strica alti

Yackone 19-01-10 10:16

am inteles...

cocacola1984 19-01-10 22:11

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 2977174)
ford mondeo aproape gata

ai poze cu ea dupa vopsire sa postezi si u ca sunt si eu interesat sa vad cum a iesit...am un fiat stilo si m-ar interesa ceva tot cu portocaliu asa..ms o zi buna

sparly 19-01-10 22:14

nu am facut poze dupa ce sa vopsit dar na iesit aceasi culoare cu colantul de pe ea

cocacola1984 19-01-10 22:19

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 2994575)
nu am facut poze dupa ce sa vopsit dar na iesit aceasi culoare cu colantul de pe ea

poi nu e vopsita dupa cod de culoare sau cum ...:-?? eu am un stilo negreu si m-ar interesa sa vopsesc capota plafonul si spatele

sparly 19-01-10 22:21

ba da dar a iesit diferenta de culoare intre colant si vopsea ,este si logic

mitza mtb 19-01-10 22:51

Quote:

Originally Posted by cocacola1984 (Post 2994592)
poi nu e vopsita dupa cod de culoare sau cum ...:-?? eu am un stilo negreu si m-ar interesa sa vopsesc capota plafonul si spatele

La negru iese aceeasi nuanta .. dar la portocaliu normal ca nu a iesit :) Una este colantul alta este vopseaua.

NORBERTYNO 20-01-10 09:22

Quote:

Originally Posted by mitza mtb (Post 2994691)
La negru iese aceeasi nuanta .. dar la portocaliu normal ca nu a iesit :) Una este colantul alta este vopseaua.

N-o spun cu rautate dar atata timp cat au acelasi cod de culoare si autocolantul si vopseaua,NU EXISTA SA NU IASA LA CULOARE...diferenta este doar la LUCIU si POATE FOARTE FOARTE PUTIN DIFERITA NUANTA...in cazut asta diferenta e de la cer la pamant...depinde foarte mult si cum e data vopseaua,cate straturi,intinsa sau groasa etc...cu cat dai mai multe straturi cu atat vopseaua se inchide la culoare ,parerea mea...nu mai comentez...

sparly 20-01-10 10:36

da cu cat dai mai mult cu atat mai bine ,nu cred ca are cum sa se inchida ,sincer este diferenta intre colant si vopsea am mai spuso si o repet ,

sparly 21-01-10 08:47

3 Attachment(s)
mk2 la final ,

NORBERTYNO 21-01-10 14:03

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 2995569)
da cu cat dai mai mult cu atat mai bine ,nu cred ca are cum sa se inchida ,sincer este diferenta intre colant si vopsea am mai spuso si o repet ,

Nu are rost sa comentam,sa ne contrazicem si sa postam aici niste chestii care tin strict de profesionalism...orice vopsitor care stie meserie si la care te duci ca vopsesti ceva,cu un cod de culoare din catalog si paleta de culori cu codul specific,iti va spune ca NU EXISTA DIFERENTA ASA MARE INTRE NUANTE DACA ESTE ACELASI COD...este diferenta decat daca este alt cod,iar asta se poate dovedi si practic si teoretic.

mitza mtb 21-01-10 18:58

Daca te duci la un vopsitor profesionist o sa-ti ia 100 euro pe piesa.. sparly nu cred ca ti-a luat atat:)

sparly 21-01-10 20:01

sincer sa zica iel cat iam luat ,am considerat ca-mi este prieten ,250 ron cu tot cu vopsea,si durerea a fost ca am cumparat si 800 g vopsea si asta este ,invatatura de minte

NORBERTYNO 21-01-10 20:53

Prieteni nu stiu daca eram pt ca nu ne cunosteam pana sa dau de topicul tau si pana ai venit sa vezi despre ce este vorba...pretul l-ai spus tu si mie mi-a convenit chiar daca dura mai mult ca timp pt ca asa in 3-4 zile puteam sa le fac la multe vopsitorii cu cuptor dar imi cereau in jur de 900-1.000ron(pregatit+vopsit la culoare)...eu am dat banii la care ne-am inteles dupa ce ai vazut masina si mi-ai zis pretul...nu mai are rost sa ne contrazicem si sa comentam aici lucrurile astea pt ca le vorbim si in particular si parerea mea este ca dak era altul in locul meu,iti lasa masina acolo pana era facuta asa cum trebuie,si stii la ce ma refer...asta e un topic sa atragi si sa gasesti clienti nu sa-i sperii sau sa-i alungi.Lucrurile astea nu le spun cu rautate si ti-am si dovedit ca am dreptate cu CODUL VOPSELEI SI CULOAREA.cu stima si respect

eMH 22-01-10 09:51

1 Attachment(s)
Norbertyno,deci pana la urma nu iti mai place de sparly,nu?
Esti coma...

Si ca sa revenim la ideea topicului, Sparly,vreau sa fac si eu un capac pentru monopost,in caz ca nu stii,se pune pe locul pasagerului la motociclete/scutere. (am pus poza)

Cam cat m-ar costa?

sparly 22-01-10 09:54

50 lei te costa si dureaza cam 2-3 zile

eMH 22-01-10 09:56

Si trebuie sa las "utilajul" la tine,pentru masuratori?

sparly 22-01-10 09:57

pai obligatoriu ca da

sparly 22-01-10 10:13

3 Attachment(s)
sfarsitul unei reparati ,spoiler -opel vectra
finalul unui eleron- logan
si pt cel care a cerut poza cu mine ,

NORBERTYNO 22-01-10 11:50

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3002331)
Norbertyno,deci pana la urma nu iti mai place de sparly,nu?
Esti coma...

Si ca sa revenim la ideea topicului, Sparly,vreau sa fac si eu un capac pentru monopost,in caz ca nu stii,se pune pe locul pasagerului la motociclete/scutere. (am pus poza)

Cam cat m-ar costa?

Hai ca esti tare omule..am zis eu ca nu-mi mai place de el?Nu cred :) E ok ca persoana dar aici e vorba de altceva si nu are rost sa comentez pe topic pt ca nu-i frumos....sincer daca vreau sa spun ceva legat de ceea ce face ii pot spune personal nu aici,daca intelegi la ce vreau sa ma refer ;) bafta

_wanted_cars_ 22-01-10 18:43

frate ma mai ti mult cu bara aia ca au trecut cateva luni de cand zace acolo ! vreau sa vad si eu iar felina aranjata ! zile la baieti ca ai si branhii si hai sa imi faci bara ca u lucrezi cel mai bine din cei pe care ii cunosc si sa faci treaba buna acolo la barnova .......sunama

sparly 22-01-10 18:53

te pupa fratele tau ,hai gaseste un proiect tare pt leul tau ,vino maine la garaj sa vedem ce proiectam pt bara ta

sparly 29-01-10 12:58

in cateva zile voi prezenta pozele de la ultima lucrare ,spoilere si praguri bme e30 ,m-tech 2

rzn_vl 29-01-10 13:44

5 Attachment(s)
cat ma costa sa imi faci un body kit,sau daca este posibil exact ca la Fordul de mai jos,bine`nteles pe un ford fiesta 3.

sparly 29-01-10 13:51

imi pare rau dar nam matrita pt spoilarul pe fata ,te duce in jur de 400 euro complet ,fata ,spate si praguri

rzn_vl 29-01-10 17:03

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 3027814)
imi pare rau dar nam matrita pt spoilarul pe fata ,te duce in jur de 400 euro complet ,fata ,spate si praguri

si matrita cam in ce ar consta? poate o sa pot sa iau cumva legatura cu baiatu din anglia de o are...eu stiu

rzn_vl 29-01-10 17:59

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 3027814)

daca nu ai matrita pt spoileru ala atunci poate poti sa il faci pe asta de pe fata dar cel de jos,mi se pare putin mai simplu,

https://www.youtube.com/watch?v=A13My...eature=related

la minutul 1:07 secunde e o fiesta argintie intr`o parcare la un market.

sparly 29-01-10 19:52

da se face ,nu este asta o problema numai ca nam matrita ,daca vrei iti pot face ceva din capul meu sau ceva custom

rzn_vl 29-01-10 23:45

Quote:

Originally Posted by sparly (Post 3029021)
da se face ,nu este asta o problema numai ca nam matrita ,daca vrei iti pot face ceva din capul meu sau ceva custom

arata`mi si mie niste modele si cam ce pret asa in mare...si iti dai seama ca trebuie facut body kit...umflata in aripi...si cam ce bani trebuie.

clauwin 30-01-10 15:05

ptr mine ce poti face?

sparly 30-01-10 17:43

ai seat leon sa inteleg

All times are GMT +2. The time now is 23:59.

- Copyright 2026 4Tuning