![]() |
Re: Spoilere sau anumit tuning Bucureşti
Sparly .. il vad in fiecare zi... soare/innorat/frig/ploaie/canicula/furtuna/uragan :lol: nu conteaza. el e in fata garajului si face bari ..
Frumoase barile Sparly .. si pisica a iesit piesa de piesa :) |
bai ce vrei men daca atata stiu sa fac ,la faza care am ziso eu o data ca cea ce vrei sa faci trebui so faci din placere ,sincer chiar asa este
|
4 Attachment(s)
catea componente din fibra si stratimat fibra si plasa fibra
|
1 Attachment(s)
mai pun o poza cu 206 cc final
|
parerea mea e una singura:ATUNCI CAND VREI SA-TI CASTIGI CLIENTII SI SA SE DUCA ZVONUL CA ACOLO SE LUCREAZA BINE,NU CONTEAZA TIMPUL,TU FA-I SA PLECE MULTUMITI SI SA RAMANA CU GANDUL CA IN LOCUL ALA SE LUCREAZA BINE SI NU PLECI DE ACOLO NEMULTUMIT SAU INGANDURAT C-AU FACUT CEVA DOAR CA SA-TI IA BANII!CU STIMA SI RESPECT RECOMAND:MERGE-TI LA SPARLYYYY :D !!!
|
merg-em
|
sa traiasca DOMNU MARIUS,ce-ti face masinuta bine sanatoasa ,ceva schinbari noi la ea
|
6 Attachment(s)
cateva finale in sfarsit
|
Quote:
|
fara suparare ,este aiurea cand incerci sa repari ce strica alti
|
am inteles...
|
Quote:
|
nu am facut poze dupa ce sa vopsit dar na iesit aceasi culoare cu colantul de pe ea
|
Quote:
|
ba da dar a iesit diferenta de culoare intre colant si vopsea ,este si logic
|
Quote:
La negru iese aceeasi nuanta .. dar la portocaliu normal ca nu a iesit :) Una este colantul alta este vopseaua. |
Quote:
|
da cu cat dai mai mult cu atat mai bine ,nu cred ca are cum sa se inchida ,sincer este diferenta intre colant si vopsea am mai spuso si o repet ,
|
3 Attachment(s)
mk2 la final ,
|
Quote:
|
Daca te duci la un vopsitor profesionist o sa-ti ia 100 euro pe piesa.. sparly nu cred ca ti-a luat atat:)
|
sincer sa zica iel cat iam luat ,am considerat ca-mi este prieten ,250 ron cu tot cu vopsea,si durerea a fost ca am cumparat si 800 g vopsea si asta este ,invatatura de minte
|
Prieteni nu stiu daca eram pt ca nu ne cunosteam pana sa dau de topicul tau si pana ai venit sa vezi despre ce este vorba...pretul l-ai spus tu si mie mi-a convenit chiar daca dura mai mult ca timp pt ca asa in 3-4 zile puteam sa le fac la multe vopsitorii cu cuptor dar imi cereau in jur de 900-1.000ron(pregatit+vopsit la culoare)...eu am dat banii la care ne-am inteles dupa ce ai vazut masina si mi-ai zis pretul...nu mai are rost sa ne contrazicem si sa comentam aici lucrurile astea pt ca le vorbim si in particular si parerea mea este ca dak era altul in locul meu,iti lasa masina acolo pana era facuta asa cum trebuie,si stii la ce ma refer...asta e un topic sa atragi si sa gasesti clienti nu sa-i sperii sau sa-i alungi.Lucrurile astea nu le spun cu rautate si ti-am si dovedit ca am dreptate cu CODUL VOPSELEI SI CULOAREA.cu stima si respect
|
1 Attachment(s)
Norbertyno,deci pana la urma nu iti mai place de sparly,nu?
Esti coma... Si ca sa revenim la ideea topicului, Sparly,vreau sa fac si eu un capac pentru monopost,in caz ca nu stii,se pune pe locul pasagerului la motociclete/scutere. (am pus poza) Cam cat m-ar costa? |
50 lei te costa si dureaza cam 2-3 zile
|
Si trebuie sa las "utilajul" la tine,pentru masuratori?
|
pai obligatoriu ca da
|
3 Attachment(s)
sfarsitul unei reparati ,spoiler -opel vectra
finalul unui eleron- logan si pt cel care a cerut poza cu mine , |
Quote:
|
frate ma mai ti mult cu bara aia ca au trecut cateva luni de cand zace acolo ! vreau sa vad si eu iar felina aranjata ! zile la baieti ca ai si branhii si hai sa imi faci bara ca u lucrezi cel mai bine din cei pe care ii cunosc si sa faci treaba buna acolo la barnova .......sunama
|
te pupa fratele tau ,hai gaseste un proiect tare pt leul tau ,vino maine la garaj sa vedem ce proiectam pt bara ta
|
in cateva zile voi prezenta pozele de la ultima lucrare ,spoilere si praguri bme e30 ,m-tech 2
|
5 Attachment(s)
cat ma costa sa imi faci un body kit,sau daca este posibil exact ca la Fordul de mai jos,bine`nteles pe un ford fiesta 3.
|
imi pare rau dar nam matrita pt spoilarul pe fata ,te duce in jur de 400 euro complet ,fata ,spate si praguri
|
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=A13My...eature=related la minutul 1:07 secunde e o fiesta argintie intr`o parcare la un market. |
da se face ,nu este asta o problema numai ca nam matrita ,daca vrei iti pot face ceva din capul meu sau ceva custom
|
Quote:
|
ptr mine ce poti face?
|
ai seat leon sa inteleg
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning