Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Gigi Becali si RANGA. Victima MAYBACH (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/12107-gigi-becali-ranga-victima-maybach.html)

Eugen_TL 01-02-06 17:33

ca presedinte nu se poate pt ca nu stie sa vorbeasca deloc, ar fi bun doar prin faptul sa zicem ca e credincios,face fapte bune dar la ce gura are cred ca asta l-ar lua la tavalit si pe bush! :))) sa vezi atunci razboi, iar sabia nu l-ar mai ajuta aici si nici faptul ca e singurul frate cu stea in frunte :)))

Cosmin255 01-02-06 21:30

LoL poate si faptele astea bune au conotatie politica ... isi creeaza si el imagine pt viitoarele alegeri la care oricum nu o sa faca nimic:)) . Ce face maybachu` btw?

Dodo_AMJ 02-02-06 03:28

Drako4Life mai zimi mie un prost cu atati bani. Prost nu e el nu e bine crescut si nu stie sa se poarte dar prost nu e ca daca era nu facea atatia bani.Iar tu invatza sa vorbesti si sa respecti parerea altora fara sa jignesti. :roll: [/quote]

Sir_KnupSKull 03-02-06 13:39

incredibil frate....niciodata nu o sa isi lase manierele astea de cioban... ce fel tragea cu ranga in tabla aia.... :lol:

Mustang 03-02-06 15:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Dodo_AMJ\"
Drako4Life mai zimi mie un prost cu atati bani. Prost nu e el nu e bine crescut si nu stie sa se poarte dar prost nu e ca daca era nu facea atatia bani.Iar tu invatza sa vorbesti si sa respecti parerea altora fara sa jignesti. :roll:

[/quote]

mah dodo ... PROST IE...are un om destept care ii canta in struna si care il ajuta sa scoata bani...eu unu' nu imi explic de unde atata desteptaciune la omul asta !

nu intentionez sa te jignesc, da, poate tu l-ai vota...da' e prost de bubuie...
nici nu stie sa vb si e om destept ???? e cineva in \"umbra\" care ii explica ce si cum ;)

rada_ady 10-02-06 21:09

ba eu cred ca asta e nebun.are o super masina si baga ranga in halul asta in ea.pot sa am toner de bani si nu as face asa ceva.cred ca daca o sa vada filmul,inginerii de la ferarri ,lamborghini sau alte firme de lux sigur nu o sa-i vanda masina lu nea jiji.e criminal ,asta nu vede in masina decat o caruta cu care se duca la stana ,dar care nu are cai .e nebun serios ,nu cred ca o mai duce mult ,i-a speriat si pe astia din west

NWZeu 22-02-06 01:10

gestul facut = badaranie curata , nu se stie ce a vrut sa demonstreze, dar a aratat ca este badaran, o bijuterie de 400 mii de euro chiar daca esti multimilionar nu o repari cu o ranga, e un \"pimp my ride first\", si pacat ca victima este Maybachul :(

sil4tuning 18-03-06 18:39

Re: Gigi Becali si RANGA. Victima MAYBACH

a reparat-o .....arata ca inainte ...aceiasi culoarea
am vazut-o si in trafic in pipera si la stiri la pro

Gabi 18-03-06 18:40

Dupa parcursul Stelei in UEFA, ar fi demential s-o vopseasca rosu-albastru :lol: La mintea lui... ar fi in stare.

sil4tuning 18-03-06 18:43

ar putea ...dar nu cred ca mai vrea sa ii lipseasca masinuta atata timp din fata casei :D

mike20 18-03-06 18:49

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
ar putea ...dar nu cred ca mai vrea sa ii lipseasca masinuta atata timp din fata casei :D

la cat de nebun e..totul e posibil ; am vazut`o si yo la stiri:D

DAFTEK 20-03-06 04:37

Taranu tot Taran va ramine si el castiga medalia de TARAN #1, si bogat si sarac, nui dau parte dar faptul e consumat in opinia me-a,odata ce masina oricum trebui reparata, ori cu tabla iesita in afara ori cu ea inauntru tot rupta e......

FIGHET 24-03-06 10:05

Pina La Urma Omu Face Ce Vrea Cu Masina Pt. Ca A Lui Este Daca El Vrea Sa Cheltuie Bani Degeaba Are Rost Sa Comentam Aiurea

VTECb4st4rd 25-03-06 15:42

Quote:

Originally Posted by FIGHET
Pina La Urma Omu Face Ce Vrea Cu Masina Pt. Ca A Lui Este Daca El Vrea Sa Cheltuie Bani Degeaba Are Rost Sa Comentam Aiurea

Adevarul gol-golutz.
Acum am ceva de spus despre asta :
Quote:

Originally Posted by rada_ady
ba eu cred ca asta e nebun.are o super masina si baga ranga in halul asta in ea.pot sa am toner de bani si nu as face asa ceva.cred ca daca o sa vada filmul,inginerii de la ferarri ,lamborghini sau alte firme de lux sigur nu o sa-i vanda masina lu nea jiji.e criminal ,asta nu vede in masina decat o caruta cu care se duca la stana ,dar care nu are cai .e nebun serios ,nu cred ca o mai duce mult ,i-a speriat si pe astia din west

----- Nu cred ca pe directorul de marketing sau de vanzari sau pe cel care strange ultimul surub la un Lamborghini Gallardo il ***e grija ce anume face noul proprietar cu bijuteria lor.
Important e sa pui cecul jos , sa ai acoperire in banca si cam atata.

DnI 25-03-06 16:38

sunteti culmea...

nu se inchidea usa frate ce vrei sa-i ploua in masina ? si eu as fi procedat la fel...

Nautilus 25-03-06 22:14

Quote:

Originally Posted by DnI
sunteti culmea...

nu se inchidea usa frate ce vrei sa-i ploua in masina ? si eu as fi procedat la fel...

Si tu ai fi procedat la fel daca erai singur langa masina pe camp, dupa accident. El era bine-mersi acasa, astepta sa fie ridicata masina si dusa la reparat. Faza cu ranga a facut-o de dragul spectacolului, cand a vazut ziaristii prin apropiere

~Nautilus

FUBU_S 26-03-06 02:04

Hmmm... din cate stiu eu un om face o masina si nu masina pe om iar daca vrea sa bage ranga in ea .... care e problema noastra? de ce ne pasioneaza treaba asta? el are tot dreptul ca a luato pe bani lui.
Mah va contrazic prost nu e ( un om care face atat de multi bani ca jiji nu are cum sa fie prost) el este incult.

All times are GMT +2. The time now is 17:47.

- Copyright 2026 4Tuning