![]() |
ca presedinte nu se poate pt ca nu stie sa vorbeasca deloc, ar fi bun doar prin faptul sa zicem ca e credincios,face fapte bune dar la ce gura are cred ca asta l-ar lua la tavalit si pe bush! :))) sa vezi atunci razboi, iar sabia nu l-ar mai ajuta aici si nici faptul ca e singurul frate cu stea in frunte :)))
|
LoL poate si faptele astea bune au conotatie politica ... isi creeaza si el imagine pt viitoarele alegeri la care oricum nu o sa faca nimic:)) . Ce face maybachu` btw?
|
Drako4Life mai zimi mie un prost cu atati bani. Prost nu e el nu e bine crescut si nu stie sa se poarte dar prost nu e ca daca era nu facea atatia bani.Iar tu invatza sa vorbesti si sa respecti parerea altora fara sa jignesti. :roll: [/quote]
|
incredibil frate....niciodata nu o sa isi lase manierele astea de cioban... ce fel tragea cu ranga in tabla aia.... :lol:
|
Re:
Quote:
mah dodo ... PROST IE...are un om destept care ii canta in struna si care il ajuta sa scoata bani...eu unu' nu imi explic de unde atata desteptaciune la omul asta ! nu intentionez sa te jignesc, da, poate tu l-ai vota...da' e prost de bubuie... nici nu stie sa vb si e om destept ???? e cineva in \"umbra\" care ii explica ce si cum ;) |
ba eu cred ca asta e nebun.are o super masina si baga ranga in halul asta in ea.pot sa am toner de bani si nu as face asa ceva.cred ca daca o sa vada filmul,inginerii de la ferarri ,lamborghini sau alte firme de lux sigur nu o sa-i vanda masina lu nea jiji.e criminal ,asta nu vede in masina decat o caruta cu care se duca la stana ,dar care nu are cai .e nebun serios ,nu cred ca o mai duce mult ,i-a speriat si pe astia din west
|
gestul facut = badaranie curata , nu se stie ce a vrut sa demonstreze, dar a aratat ca este badaran, o bijuterie de 400 mii de euro chiar daca esti multimilionar nu o repari cu o ranga, e un \"pimp my ride first\", si pacat ca victima este Maybachul :(
|
Re: Gigi Becali si RANGA. Victima MAYBACH
a reparat-o .....arata ca inainte ...aceiasi culoarea
am vazut-o si in trafic in pipera si la stiri la pro |
Dupa parcursul Stelei in UEFA, ar fi demential s-o vopseasca rosu-albastru :lol: La mintea lui... ar fi in stare.
|
ar putea ...dar nu cred ca mai vrea sa ii lipseasca masinuta atata timp din fata casei :D
|
Quote:
|
Taranu tot Taran va ramine si el castiga medalia de TARAN #1, si bogat si sarac, nui dau parte dar faptul e consumat in opinia me-a,odata ce masina oricum trebui reparata, ori cu tabla iesita in afara ori cu ea inauntru tot rupta e......
|
Pina La Urma Omu Face Ce Vrea Cu Masina Pt. Ca A Lui Este Daca El Vrea Sa Cheltuie Bani Degeaba Are Rost Sa Comentam Aiurea
|
Quote:
Acum am ceva de spus despre asta : Quote:
Important e sa pui cecul jos , sa ai acoperire in banca si cam atata. |
sunteti culmea...
nu se inchidea usa frate ce vrei sa-i ploua in masina ? si eu as fi procedat la fel... |
Quote:
~Nautilus |
Hmmm... din cate stiu eu un om face o masina si nu masina pe om iar daca vrea sa bage ranga in ea .... care e problema noastra? de ce ne pasioneaza treaba asta? el are tot dreptul ca a luato pe bani lui.
Mah va contrazic prost nu e ( un om care face atat de multi bani ca jiji nu are cum sa fie prost) el este incult. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning