![]() |
Re: Atentie La Aurolaci
Quote:
:peace: |
masina a patit ceva?:D va astept in intersectie la plazza romania pt senzati tari cu aurolaci :D
|
la noi in constantza aurolacii umbla in haita ....erau intro zi in parc-u de la spitalu mare vreo 20 de nespalatzi unii dormeau altzii faceau lupte libere ....fiecare cu meseria lui :).....da stau eu shi am gandesc ...ca la cat de deshidratatzi shi de bolnavi sunt daca le dai un pumn ar trebuii sa cada totzi in plm .....cum naiba sunt ashea de rezistentzi?...
|
eu in ct n-am vazut inca aurolaci ! am vazut boschetari dar pe strada cu punga inca nu...poate terminase masa numai ce ! :) iar in tulcea,personal cu tata si unchiu am scos din BOXA un naspet cu o fata... aveau incaperea lor,inca putin si o mobilau! si cand te gandesti ca mergeam sa mai luam ba una ba alta si habar nu aveai cine sta in boxa... iti mai tragea una si te lasa LAT acolo! de atunci avem lacat lumina frumos... acum mai doarme un boschet din cand in cand sub scara chiar pe usa de la boxa dar mai rar il vezi:se culca tarziu se scoala devreme ca altfel cine il vede il ia lasuturi! :) si asta in centru vorba aia! :)
|
leonard ,de ce nu ii provoci pe cei de la gara ?sunt baieti de treaba in **** mamii lor de obositi .pusi la zid frate
|
mie sila sa dau in ei ...numai cand ii vad cat de baloshi shi de jegoshi sunt mi se intoarce stomacu pe dos ......da mie imi ''plac'' aia din tomis trei ....au crescatorie de caini ...fiecare au cate 3 4 caini la subratz:)))
|
cand facem o brigada si mergem sa curatam putin orasu =)) ca asa nu se mai poate.numai ca de data asta nu o sa se mai prefaca ca e mort.
|
Quote:
http://www.daewooclub.ro/forum/index...4&#entry147634 |
Bai astia is de coma , trebuie potoliti in m... mamii lor....m-am enervat citind articolul...
|
in oradea inca nu avem parte de aceste probleme.... sper sa scapatzi in bucuresti de neplacerile provocate de respectivii
|
Quote:
Si brigada aia.. pe cand? :D |
de aia nu-mi place in bucuresti-aurolaci
-trafic nebun] astia din bacau,cati au mai ramas,iti smulg lacrimi de mila |
1 Attachment(s)
dormeau baietii (: |
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:51. |