![]() |
Re: Ce masina credeti ca ar fi cea mai tare?
mah fratilor da' ati uitat ce-i mai important si tare:lowrideru' visiniu PH 99 VAL.c dreaq mah.
|
Unde frate, ca eu nu l-am vazut niciodata prin oras. L-am vazut numai la SIAB si la 4Tuning Day...
Avem insa un Opel Kadett d-ala vechi reconditionat, cu super sunet cu insonoriant Dinamyte si piele absolut in tot interiorul, cu stopuri pe leduri, jante super shmekere si cauciucuri de inebunesti! De tobe nu mai zic... |
donule, prop lowridderului nu merge cu el. a mers la inceput cand a adus-o. ce circ a fost in fata la London house atunci... dar acum nu mai are rost. e masina de show. ;)
|
de 10 000 de ori mai frumos Opelul ala verde custom...Rekord parca e.....
aia e pt. mine cea mai frumoasa masina din ploiesti din astea care le stiu eu! ;) poate nu la performante...dar la cum e facuta...la cum arata. |
ahaha..si ala a fost coleg cu mine de scoala... nebun rau baiatul...
|
Cea mai tare masina cred ca ar fi o Volga sau un Moskvitch. Au alea o tabla...
|
Pentru a nush cata oara sa va spun ca cea mai tare masina e o vectra alba de rupe tot ce prinde? :lol:
|
rupe si Golfuri?
ca orium suntem prea mici sa zicem noi care e cea mai "tare" maisna..lool. |
Nu aia alba e cea mai tare mah, Vectra aia Albastra e cea mai tare... ;)
|
SI impreuna fac cea mai tare echipa de masini din Ploiesti !:lol:
|
Da domne.
De fapt sunt vreo 5 Vectre shmekere in Ploiesti care fac echipa... ;) La Ploiesti legea o fac Vectrele !!! |
din pacate :)))) ...........
dar va veni si vremea noastra. doar ati vazut joi ca suntem pe drumul cel bun. ... |
Muhaha pana atunci noi suntem liderii !:twisted:
|
Om fi noi lideri dar daca intra Jakall pe forum, adica Shpaga, sa vezi ce rade el de noi...
Desi... la clasa noastra noi suntem campioni :p |
Jakkal e la alta clasa asa ca nu avem treaba ! El e la Level 2 !:twisted:
|
De ce mah...?
Aaa, adica ce e sub 115 CP inseamna ca e Level 0 ? :lol: |
Ce e sub 115 pe talon ! Adik si Bogdan !:lol:
|
in curand vetzi fi mucificatzi de un golf 2 cu motor 1.6diese[in acte]si 2.8 vr6 sub capota...muhahahaha....incet incet vectrele nu vor mai face legea ci vr6!!!;)
|
2 Attachment(s)
pozele cu ''inima masini''.....va intra la transplant imediat dupa sarbatori....si poze cu ''pacientul'' urmeaza;)
''inima e luata dupa un passat din '96 sau '97;) |
cam tare. bah ce se inmultesc VR6 prin Pl.
daca punem si ex-masina lu Bishop, vectrele nu prea fac legea ;) |
Nu prea or mai face Vectrele legea.....dar se tin bine 8valve astea....:lol:
|
Asa maaa! Hai mah, cand iti pui GSi pe masina?
|
Gsi nu imi pun....imi iau cu totu' :lol:
Oricum la vara imi iau ori Astra GSi ori Vectra '94-'95 2.0i 16v 136cp....:twisted: |
Quote:
poate pana termini masina imi iau si eu trepied :mrgreen: |
cea mai tare ar fi la mine o Calibra cu C20 LET pe ia.aia ar rupe multe.
|
Quote:
|
Quote:
Daca stii inseamna ca ai o situatie materiala destul de bune, de fapt, foarte buna... |
ma , el a zis cea mai tare (dupa parerea lui) , nu cea mai fiabila !
|
Quote:
|
dar numai opel aveti in cap?
ia luati voi orice VAG cu 1.8T, cautati pe ATPTURBO.com kit de turbo pt motorul ala care cu 1500$ ajungeti la 290 de cai. si tot as apana la 350-400. si masina arata si mai bine, e si mai bine finisata, e si mai noua... si mai fiabila ca Opel, no offence :D |
Quote:
|
Quote:
merci anticipat... bafta |
5 Attachment(s)
Dar sunt in Ro cateva Opeluri care sunt cu mult peste orice VW...si culmea sunt Vectra...:lol:
1.'93 Opel Vectra Turbo,2.0i turbo 4x4,298cp,420Nm,0-100-5.1sec,270km\h v max.... 2.'93 Opel Vectra Turbo,2.0i turbo 4x4,365cp,480Nm,......0-100 fara numar.....:twisted: Asta ultima s-ar putea sa apara in Ploiesti! |
sunt de acord cu tine ,dar daca dintr-un motor de 2000cmc se pot scoate atatzia cai din unul de 2800 se scot mult mai multzi;).....asa ca nu se stie niciodata;)plus de asta motoarele alea sunt duse la extrem si un proprietar de calibra de vreo 300 de cai zicea ca baga pe putzin 10 mil pe luna in masina din cauza ca pica mereu cate ceva.....asta e pb cu motoarele impinse la maxim,nu mai sunt atat de fiabile....
si chestia care o zici tu ca fac orice wv,cred ca ar trebui sa te mai gandesti putzin;) nu cred ca sunt multzi care stiu ca in ploiesti avem un r32 care nu se prea afiseaza la curse ,decat prin bucuresti si pe $ grei....;) |
si am uitat sa precizez ca r 32-ul nu e stock....bate undeva cu mult peste 300cai;)...dragose eu zic sa te mai interesezi si tu,dar am uitat ca tu esti fan opel.....si nu te invinovatzesc cu nimic.....dar prea faci din tzantzar armasar;)
|
Quote:
dac te ajuta, cauta pe vwforum.ro, ca mai aunt baietzi care au mai facut asta. iti caut si iti trimit link zilele astea, sau daca nu fac eu topic acolo, dar sa il urmaresti tu si sa vezi ce zic ei. unii sunt chiar adevarti maestrii... Quote:
crezi tu?:rolleyes2: iti arat Octavia de 330 de cai? din 1.8T? iti voi arata live peste 2 luni Leon din Bv de doar -inca- 290 la care vor mai veni si alte modif, sau vrei sa iti arat Golf II G60 care bate juma din masinile din Buc? inclusiv cu bucse din poliuretan la suspensie.. mai zic de G IV FMM? asta mai e si diesel. si mai are vreo 220 de cai. sa iti amintesc ca VAG inseamna si Porsche? kraven si donu au vazut Golf V GTI de 260 de cai. si care asteapta in primavara sa treaca de 300-350. si asta, tot din 2.0. si iti mai arat unu care deja a comndat kitul d turbo. si astea sunt maisni noi. poate cand mai faci afirmatii, te bazezi si pe fapte... daca la opel te pricepi, ia vortex.com, sau chiar al nostru vwforum.ro si vezi ce gasesti. oricum, cel mai tare Opel nu e Vectra, ci calibra. pana la urma, cu aceleasi motoare, cutii de viteze, etc, aerodinamica are un cuvant de spus. legat de R32 ala, de care zice si taz, iti pun link daca vrei cu modificarile sale. sa vezi cum rupe. doar ca sunt vreo 2-3 masini asa in Buc (si baiatul cu cel mai puternic nu se baga la curse cu el...decat rar). plus de asta, vezi pe youtube comparatie Astra OPC, GTI, sau aia de 200 de cai turbo si GTI, ca r32 le cam rupe pe amandoua. tu imi spui calibra, eu iti spun Corrado. atata G60 cat si vr6. dar corrado fiind mai scump nu vezi pe toata strazile. la Opel ai un singur motor, care intr-adevar e f.f. bun. ala de pe calibra turbo. dar la VW ai vreo 2-3 optiuni. (1.8T, VR6, V6...) si mai zi si mie ce are Opel pt DSG. sau 4motion (sa nu zici 4x4 simplu ala ca te pun sa cauti syncro de la VAG). mai ne uitam la nr de exemplare vandute de fiecare firma, si ne dam seama unde stam. daca vrei, fa un topic Opel vs VW (si nu VAG, poftim, desi multe sunt impartite intre VW si Audi) si iti spun mai multe. mai cauta filmul nemtesc de prin anii 80 Manta-MAnta. ti-ai dat seama e cu un Opel Manta. nu zic, are si Opelul maisnile lui, unele imi plac mult. dar nu putem compara o maisna la tuning. depinde de prop, depinde bani. si ca sa comparam firmele intre ele, nu ne ajuta cu nimic. fiecare ramane cu parerea sa. intreaba un neamt, sau citeste diferote reviste nemetsti, sa vezi cam pe unde e situat Opel in DE. doar acum, in ultimii ani ce s-a mai ridicat. de ce crezi ca e o maisna ieftina care nu tine la pret ? -compara preturile pt 2 masini de aceesi clasa si cu aceleeasi optiuni, din acelasi an, una VW si una Opel- repet: nu putem compara la tuning, ca nu are rost. orium, stii cum se zice: CEA MAI BUNA MASINA E CEA PE CARE O AM. SAU CEA DE CARE AM NEVOIE. noi sa fim fericiti cu ce avem !! :D |
Serios Bogdane da din ce ai spus tu acolo nimik nu sta in fata la Vectra aia 4X4 de 365 de cai ! Si plus ca are si ea niste ani !;)
|
pai aici e vb de masini de diferite varste. da, intr-adevar, poate nu ii sta in fata nici un VW din RO. dar asta nu inseamna ca e din cauza ca Opel e mai bun ca VW.. ci a proprietarului ca a avut bani sa invetseasca si chef. orice G60 de la Golf II, Corrado sau asa, sunt destule in afara tarii. in RO nu stiu sa fie. dar ma uit.
|
dar ce modificari are vectra aia ca nu gasesc..
|
Stiu toate masinile care le-ai enumerat mai sus Bogdane....si iti spun asa:
- Skoda Octavia RS de 300+cp si-a luat bataie de la un Opel Speedster 2.0i turbo stock 200cp - Golf 5 GTI nu ma impresioneaza deloc deoarece: -paganel cu motoru vechi adik 2.3i facea un GTI stock.... -golf 5 gti a luat bataie de la un Mercedes E320cdi stock care are 204cp diesel pe 2.3tone Pana la urma fiecare alege ce vrea..nu are rost sa ne contrazicem acum aiurea! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning