![]() |
Re: "Reventon-ul" de 20.000 dolari
arata bine..cred k se putea mai bine....daca ar fi de vanzare in romania cu 20.000$ pun pariu k multi si-ar lua...nu este reusita in proportie de 100% pentru k nici ei nu le fac 100% identice cu originalul pt k atunci ar avea probleme asa k nota 8 din partea mea
|
Quote:
|
bahhh voi ati inebunit... ce replica vreti la banii astia ..haaa???..dc ati avea-o nu v-ar place?un original e 1 mil de $$$...... ce replik vrei la 20 de mii..hai dc erea un 200 de mii mai ziceai k ar trebuii sa aratae cat mai spre original..da asa..??. Ce reventon vrei la 20 de mii ..poate doar oglinzile de oiginal ..in fine... jantele originale trebuia si alea copiate sau macar ceva asemanator k astea nu se potrivesc..in rest merge
|
poate or sa faca o replica si a daciei!!:shock::-P:rolleyes2
|
nasoala.....rau de tot
|
avand in vedere ca sunt doar cativa oameni pe glob care isi pot cumpara originalul ideea celor de la super replicas e destul de buna. Nu pot sa spun ca sunt inebunit dupa ea cel putin rotile sunt oribile, dinalea vezi la unii terminati pe logan, deci ideea merita un 8 si masina un 6.
|
Quote:
|
cu siguranta nu e o copie fidela a originalului si nu e tocmai bine proportionata da pana la urma, nici nu conteaza cum arata, e doar o copie.
|
nu stiu ce credeti voi dar eu unu daca as cumpara unul si l-as conduce m-as simtit f aiurea stiind ca e o replica , e ca si cand as incerca sa ma mint si eu singur ca am cv f tare:D
|
WHAT ? ?? ? ??????????????:O:O
|
un mare kitsch, nu îmi place deloc ...asta este votul meu si asta spune tot
|
Quote:
|
Urat.Macar niste jante mai mari ii putea pune.
|
e degeaba .. o asa masina nu are cum sa mearga cu maxim 200km/h
|
pt tziganii din romania e ceva...
imi place cum arata sincer dar jentile o da de gol ca e carpeala |
Motor 1.6 TDI ? :rolleyes2
las-o in colo frate, faci o replica, dar nu in halu´ asta :lol: maine,poimaine o sa apara Bugatti la 10.000 € cu TVA inclus :lol: |
Se vede ca nu e la locu ei masina , chiar daca masina valoreaza 20.000 , sincer mi-ar fii rusine sa umblu cu ea , nu se leaga deloc .
|
Astia sunt chinezoi in varianta americana.
|
Doamne dumnezeule , arata ca masinile lu leepu si bernie(aia de pe discovery cu atelieru in bangladesh)
|
e urata ca naiba....zici ca ii busita
|
de la "Chop Shop"....
|
Pe astia nu ii mai arde nimeni ca fac copii dupa original .
|
Quote:
|
Cred ca le dau clientilor sa isi lipeasca ale acu Lamborghini si emblema din fata...ca altfel nu ar avea cum.
In afara de rotile alea mici este foarte ok masina. |
RESPECT MUNCA lor.... insa roadele muncii lor nu au fost pe masura asteptarilor...
:) de aceea zic ca " MERGE " ;) |
hmm ce sa spun...la banii astia e perfecta...rotile alea arata ca un gunoi...dar se schimba ..no problem...si poti sa cumperi si un motor v6 cu cativa banuti...deci cu inca 15000 euro ...sigurat o faci sa arata ce a o bijuterie
|
adica voi astia care spuneti ca este oribila nu ai cumpara o replica dinasta ? sincer acum.... intre o replica deasta si un logan ce ai alege
|
Un original :))
|
Replica arata chiar decent, o sa o recomand cuiva... stiu eu cui :D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning