![]() |
Re: Proiect Dacia VTM
uite aici un link ( posibil sa l stii ) , cu o nova facuta de vtm https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/112152-proiect-nova-vtm.html
parerea mea e ca o aprindere buna , face minuni ! stiu teava de rollbar ieftina daca te intereseaza ... numai bine |
Quote:
Scuze de off topic Succes in contiunuare !!! |
multumesc baieti, multumesc nelutu io chiar stiu ce vreu sa fac apropo teva pt rollbar am luat ,, am luat trot ce trebuie, scunul mai lipsea da ma rezolva bunul meu priete 'DANIEL ONORIU' imi face un cadou ii miltumesc foarte mult, ori ce mana de ajutor conteaza. multumesc nelutu stii tu de ce
|
nelutz69 ai spus ca "batrani nostri au scos 120 din motoarele de 1,3L",as fi tare interesat de reteta.
multumesc mult si scuze pt poluarea topicului. |
Ce tip de teava ai achizitionat pentru rollcage? Iar pe de alta parte, ce greutate aproximezi ca va avea "cusca" la final?
|
poze cu proiectul rollcage ?
sau nu mai pui poze ? |
pozele v-am spus de la inceput ca o sa vina mai greu ca nu am cablu la aparat,azi maine incerc sa descarc niste poze
|
lau88,
.........sa pui poze man, cat mai multe poze.....cand ai sa termini ai sa fi necajit ca nu ai facut destule poze, atunci iti dai seama de unde ai plecat si ce ai reusit .... :) asa ca fa multeeeeeee pozeeeee :D Albert, Quote:
|
promitator proiectul...abea astept sa vad ce iese:)
|
gaabi ciuperca 0722228679 visezi prea putin la 100 kp se poate mult mai mult depinde cit vrei sa tina sau ce cutie de viteze ai sau etc.suna si te mai indrum cind am timp
|
Pe prima pagina se lauda acest lau88 ca are pe masina motorul de 1,6 de nova, imbunatatit si cu dublu corp. Pe pagina 2 se observa ca pe mirificul motor e galerie de 1,4, nici vorba de galerie de papuc sau de nova ca sa poata fii montat acel dublu corp. Deci? Ma ajuti putin sa ies din ceata?
|
pe pagina 2 nu e nici o poza cu motorul,este pe prima pagina si ala era motoru' ei original inainte de a fi dat jos,motorul actual se afla din cate mi-a spus el intr-un service
poze nu am mai facut ca nu am mai ajuns pe la garaj unde este masina + cateva probleme financiare si familiare din parte lu laur |
Quote:
|
am un motor de renault super 5 1.4l aspirat, as vrea sa-i pun pistoane de nova de 1.6 litri. din cate am inteles motorul asta de 1.4 e identic cu ala de nova de 1.4. a mai pus cineva pistoane de 1.6 in bloc de 1.4 tot de r5 da' i-a mai pus si turbo... eu vreau doar aspirat. intrebarea mea e daca ai idee de unde as putea gasi pistoane de nova 1.6 si macar un carb vertical,bun... spor la treaba,chiar sunt curios de rezultatul final.
|
Quote:
|
salut eu te sustin sufleteste in cea ce faci si ma rog la dumnezeu sa ai bafta si sa iti mearga totu ok ptr ca si eu incerc sa fac ceva din batrana mea dacie la care lucrez si sper sa o duc la VTM si eu george_rhd este id meu bafta
|
1 Attachment(s)
tu erai ma ? te-am ginit si pe tine la rasnov :lol:
|
da eu eram. si urmaresc proiectul asta de mult timp da vad ca sta pe loc,cred eu salutari
|
pune si tu poze,
|
Foarte interesant proiectul tau! Felicitari! Sunt putini cei care se gandesc sa mai dea o mica atentie unei dacii asa cum ai dai tu! Spor la lucru si la bani sa o poti vedea la start fara probleme! Succes! Asteptam poze! :peace:
|
Dupa o lunga pauza am reinceput lucrul la masina
bodo hai cu poze the rocketwww.ono41.ro |
11 Attachment(s)
dupa o perioada cam lunga de timp am reusit sa fac rost de cablu si sa imi fac niste timp sa bag niste poze,imi cer scuze ca a durat atata
am pus niste poze aproximativ recente |
bravo..faceti progrese!..mult succes in continuare:-)
|
Hai Laur ca vine iarna :D
|
Frumos proiect | Spor la lucru
|
Quote:
TOATA IARNA O AM LA DISPOZITIE |
Inceputul e bun, bafta in continuare.
|
Laur, vi saptamana viitoare la Resita la Coasta?
Fa poze multe la masina si la tot proiectul, si incearca sa nu faci cu telefonul, cand va fi terminat proiectul vei regreta ca nu ai facut multe imagini si de calitate....... |
Nu te intereseaza un motor mai bun de pus pe dacie si o punde in 4 prezoane?
|
ce se mai aude?
|
Quote:
Vecine ia zi si mie cum au certificat aia 120 cai ? dupa cum suna toba de esapament ? :lol: In loc sa vinzi cai verzi pe pereti la copii,mai bine l-ai indruma catre Anexa J macar sa nu se oboseasca cu potriveala aia la tzevi dupa capul lui,ca o sa il trimita cu shuturi in fund inapoi acasa,de la verificarile tehnice ! Bagi copii in vise,nu iti e rusine,batranule ! :) |
ceva poze cu masina????
|
dar cei cu evo ala acolo?
|
evo acela este al lui ONO
on: proiectul va stagna (din nou) pt. o perioada de timp din cauza banilor,deh e criza :( |
Foarte ambitios proiectul..bafta multa si sa il vedem incheiat la anul :D
|
interesant.....bravo felicitari
|
frumos proiect
mult noroc in continuare!;) |
Imi place ce vrei sa scoti din Dacie:) Spor la treaba:)
|
din cate am auzit de la proprietar din lipsa fondurilor a taiat-o si a dus-o la fiare si a pastrat decat motorul si cutia din cate am inteles si din ce am auzit de la el,imi pare rau ca v-am dezamagit,deh criza asta loveste grav
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning