Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Proiect Dacia VTM (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/120496-proiect-dacia-vtm.html)

Buga 29-05-09 13:33

Re: Proiect Dacia VTM

uite aici un link ( posibil sa l stii ) , cu o nova facuta de vtm https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/112152-proiect-nova-vtm.html

parerea mea e ca o aprindere buna , face minuni !

stiu teava de rollbar ieftina daca te intereseaza ...

numai bine

Liberta 29-05-09 17:55

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 2355125)
Lau, te felicit! dar te cert ca ti secret acest proiect( stii la ce ma refer) puteai sa spui si noua dincolo ce faci.......OKe,

@ buga are dreptate,

pai batrani nostri au scos 120 din motoarele de 1,3L , dar eu cred ca nu ai nevoie de atatia cai Lau, mai bine nu il fortezi asa de tare ca nu va tine mult, e suficient ceva mai putini cai dar o suspensie buna si neaparat o CUTIE de VITEZE cu Grup scurt, doar e masina de Viteza in Coasta nu de Viteza in linie, suspensia e importanta foc :)........iar ca imagine exterioara alege ceva stil Vechi, cum erau daciile ce alergau in ani 80, fara spoilere imense si tot felul de cidatenii.......ai putea sa faci replica unei foste masini care a participat in vremurile alea, sa o faci indentic, si iti spun ca ai sa trezesti multi nostalgici ai curselor care te vor felicita!.......succes!

Bravo Lau!

Nu stiu daca te-ai uitat dar este de admirat ---- > https://www.youtube.com/watch?v=ugqELPRlwCE sunt 5 parti merita vazut
Scuze de off topic

Succes in contiunuare !!!

lau88 29-05-09 20:36

multumesc baieti, multumesc nelutu io chiar stiu ce vreu sa fac apropo teva pt rollbar am luat ,, am luat trot ce trebuie, scunul mai lipsea da ma rezolva bunul meu priete 'DANIEL ONORIU' imi face un cadou ii miltumesc foarte mult, ori ce mana de ajutor conteaza. multumesc nelutu stii tu de ce

albert_md2004 30-05-09 22:38

nelutz69 ai spus ca "batrani nostri au scos 120 din motoarele de 1,3L",as fi tare interesat de reteta.
multumesc mult si scuze pt poluarea topicului.

BH 59 FIF 30-05-09 22:51

Ce tip de teava ai achizitionat pentru rollcage? Iar pe de alta parte, ce greutate aproximezi ca va avea "cusca" la final?

B 89 WRC 31-05-09 00:36

poze cu proiectul rollcage ?
sau nu mai pui poze ?

bodo 31-05-09 00:57

pozele v-am spus de la inceput ca o sa vina mai greu ca nu am cablu la aparat,azi maine incerc sa descarc niste poze

nelutz69 31-05-09 04:29

lau88,
.........sa pui poze man, cat mai multe poze.....cand ai sa termini ai sa fi necajit ca nu ai facut destule poze, atunci iti dai seama de unde ai plecat si ce ai reusit .... :) asa ca fa multeeeeeee pozeeeee :D

Albert,
Quote:

Originally Posted by albert_md2004 (Post 2366606)
nelutz69 ai spus ca "batrani nostri au scos 120 din motoarele de 1,3L",as fi tare interesat de reteta.
multumesc mult si scuze pt poluarea topicului.

da, ei au facut dar noi ca prostii nu am stiut sa stam pe langa ei, sa ne uitam la ei, acum multi dintre ei nu mai sunt si nu prea mai avem de la cine invata........ti-am trimis PM....:-)

dmo.mihai 02-06-09 16:19

promitator proiectul...abea astept sa vad ce iese:)

ciuperca gabriel 14-06-09 17:39

gaabi ciuperca 0722228679 visezi prea putin la 100 kp se poate mult mai mult depinde cit vrei sa tina sau ce cutie de viteze ai sau etc.suna si te mai indrum cind am timp

anndi 23-06-09 08:00

Pe prima pagina se lauda acest lau88 ca are pe masina motorul de 1,6 de nova, imbunatatit si cu dublu corp. Pe pagina 2 se observa ca pe mirificul motor e galerie de 1,4, nici vorba de galerie de papuc sau de nova ca sa poata fii montat acel dublu corp. Deci? Ma ajuti putin sa ies din ceata?

bodo 23-06-09 12:42

pe pagina 2 nu e nici o poza cu motorul,este pe prima pagina si ala era motoru' ei original inainte de a fi dat jos,motorul actual se afla din cate mi-a spus el intr-un service

poze nu am mai facut ca nu am mai ajuns pe la garaj unde este masina + cateva probleme financiare si familiare din parte lu laur

lau88 24-06-09 21:43

Quote:

Originally Posted by anndi (Post 2429840)
Pe prima pagina se lauda acest lau88 ca are pe masina motorul de 1,6 de nova, imbunatatit si cu dublu corp. Pe pagina 2 se observa ca pe mirificul motor e galerie de 1,4, nici vorba de galerie de papuc sau de nova ca sa poata fii montat acel dublu corp. Deci? Ma ajuti putin sa ies din ceata?

aaaaa da motorul e un motor de nova gt daca stii ce e aia,,, cand am luat motorul si l-am montat pe masina , nu l-am luat cu tot cu galerie, pt ca nin lipsa timpului si a banilor nu puteam sa modific sau sa schimb galeria ,, asa ca am pastrat galeria veche si carburatorul simplu , intelesesi? intre timp am luat un carb dublu si o flasa pt el , dar am renuntat , ca va avera 2 carburi duble verticale intelesesi?

TZG@ 25-06-09 07:36

am un motor de renault super 5 1.4l aspirat, as vrea sa-i pun pistoane de nova de 1.6 litri. din cate am inteles motorul asta de 1.4 e identic cu ala de nova de 1.4. a mai pus cineva pistoane de 1.6 in bloc de 1.4 tot de r5 da' i-a mai pus si turbo... eu vreau doar aspirat. intrebarea mea e daca ai idee de unde as putea gasi pistoane de nova 1.6 si macar un carb vertical,bun... spor la treaba,chiar sunt curios de rezultatul final.

lau88 26-06-09 22:31

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 2435782)
am un motor de renault super 5 1.4l aspirat, as vrea sa-i pun pistoane de nova de 1.6 litri. din cate am inteles motorul asta de 1.4 e identic cu ala de nova de 1.4. a mai pus cineva pistoane de 1.6 in bloc de 1.4 tot de r5 da' i-a mai pus si turbo... eu vreau doar aspirat. intrebarea mea e daca ai idee de unde as putea gasi pistoane de nova 1.6 si macar un carb vertical,bun... spor la treaba,chiar sunt curios de rezultatul final.

nu am idee de unde poti lua pistoane , io cand am luat am luat tot motorul, carburatoare caut si io ca deocamdata nu am gasit ce imi trebuie ,,, imi poare rau ca nu pot sa iti fiu de folos cu o informatie,,,,, dar totus incearca la dezmembrari bafta

George RHD 28-06-09 18:04

salut eu te sustin sufleteste in cea ce faci si ma rog la dumnezeu sa ai bafta si sa iti mearga totu ok ptr ca si eu incerc sa fac ceva din batrana mea dacie la care lucrez si sper sa o duc la VTM si eu george_rhd este id meu bafta

bodo 29-06-09 00:18

1 Attachment(s)
tu erai ma ? te-am ginit si pe tine la rasnov :lol:

George RHD 04-07-09 14:46

da eu eram. si urmaresc proiectul asta de mult timp da vad ca sta pe loc,cred eu salutari

B-11-AYG 05-07-09 21:01

pune si tu poze,

Rellw 15-08-09 15:49

Foarte interesant proiectul tau! Felicitari! Sunt putini cei care se gandesc sa mai dea o mica atentie unei dacii asa cum ai dai tu! Spor la lucru si la bani sa o poti vedea la start fara probleme! Succes! Asteptam poze! :peace:

lau88 19-08-09 14:46

Dupa o lunga pauza am reinceput lucrul la masina
bodo hai cu poze

the rocketwww.ono41.ro

bodo 03-09-09 21:57

11 Attachment(s)
dupa o perioada cam lunga de timp am reusit sa fac rost de cablu si sa imi fac niste timp sa bag niste poze,imi cer scuze ca a durat atata

am pus niste poze aproximativ recente

Wlad 04-09-09 16:54

bravo..faceti progrese!..mult succes in continuare:-)

nelutz69 15-09-09 22:09

Hai Laur ca vine iarna :D

Co5m1n eXtreme 15-09-09 22:13

Frumos proiect | Spor la lucru

lau88 21-09-09 09:03

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 2643035)
Hai Laur ca vine iarna :D

CE DACA NELUTZU PANA LA ANUL MAI E
TOATA IARNA O AM LA DISPOZITIE

White_Dragon 22-09-09 11:41

Inceputul e bun, bafta in continuare.

nelutz69 25-09-09 00:18

Laur, vi saptamana viitoare la Resita la Coasta?

Fa poze multe la masina si la tot proiectul, si incearca sa nu faci cu telefonul, cand va fi terminat proiectul vei regreta ca nu ai facut multe imagini si de calitate.......

ynp_46 28-09-09 22:21

Nu te intereseaza un motor mai bun de pus pe dacie si o punde in 4 prezoane?

dog99 08-10-09 11:08

ce se mai aude?

tm8bnz 14-10-09 20:52

Quote:

Originally Posted by nelutz69 (Post 2355125)
pai batrani nostri au scos 120 din motoarele de 1,3L

Muhahahahahaaaaa !
Vecine ia zi si mie cum au certificat aia 120 cai ? dupa cum suna toba de esapament ? :lol:

In loc sa vinzi cai verzi pe pereti la copii,mai bine l-ai indruma catre Anexa J macar sa nu se oboseasca cu potriveala aia la tzevi dupa capul lui,ca o sa il trimita cu shuturi in fund inapoi acasa,de la verificarile tehnice !

Bagi copii in vise,nu iti e rusine,batranule ! :)

zeus_robert 22-10-09 20:55

ceva poze cu masina????

zeus_robert 22-10-09 21:01

dar cei cu evo ala acolo?

bodo 22-10-09 22:51

evo acela este al lui ONO

on: proiectul va stagna (din nou) pt. o perioada de timp din cauza banilor,deh e criza :(

kata_clv 30-10-09 11:13

Foarte ambitios proiectul..bafta multa si sa il vedem incheiat la anul :D

alex- 11-12-09 16:12

interesant.....bravo felicitari

skyZZo 11-12-09 17:45

frumos proiect
mult noroc in continuare!;)

RapJustin 16-12-09 08:39

Imi place ce vrei sa scoti din Dacie:) Spor la treaba:)

bodo 16-12-09 16:49

din cate am auzit de la proprietar din lipsa fondurilor a taiat-o si a dus-o la fiare si a pastrat decat motorul si cutia din cate am inteles si din ce am auzit de la el,imi pare rau ca v-am dezamagit,deh criza asta loveste grav

skyZZo 16-12-09 18:00

Quote:

Originally Posted by bodo (Post 2897405)
din cate am auzit de la proprietar din lipsa fondurilor a taiat-o si a dus-o la fiare si a pastrat decat motorul si cutia din cate am inteles si din ce am auzit de la el,imi pare rau ca v-am dezamagit,deh criza asta loveste grav

mare pacat :sad:

All times are GMT +2. The time now is 06:23.

- Copyright 2026 4Tuning