![]() |
i need one :D
nush c marime..dk se poate pe probate :) |
vreau pe cineva sa se ocupe de treaba asta
asa, oamenii stau fara tricouri, ele stau in dulap... din lipsa de timp |
Eu pot sa iau tricourile si sa ii chem in Victoriei de exemplu sa le dau doritorilor. Pt provincie... :)
|
pot ajuta kam tot in aceeasi masura..
pt provincie sa se aleaga cate unu din fiecare oras si la urmatoarea ocazie knd persoana trece prin buc ia X triccouri pt a le oferi doritorilor din orasul respectiv |
Iar mi-ati sters post-ul.
Ok, atunci, ce se mai aude de promisiunea (in legatura cu tricourile) de anul trecut? |
Re:
Quote:
|
K, o sa trec.
|
vreau si eu 2 bucati... una L si una XXL (e mai mare, n-am ce-i face). cat ma costa? cu cine vorbesc?
|
M-am chinuit sa castig si yo un tricou sau un sticker la diferite concursuri dar nu a fost sa fie... :roll:
Cat costa tricou/sticker si cum se face plata ca vreau si yo,tng :P Astept rasp eventual pe PM. |
tng, tu ai 2 tricouri, unu pt tine, altul sa il oferi premiu pt concursurile pe care le initiezi
|
mda... si eu? :( :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2: :nervious:
|
Re:
Quote:
Celalalt tricou o sa-l dau la un concurs,cred ca unul de tuning design(acolo sunt in domeniul meu :P ) |
apar si eu foarte tarziu :) vreau si eu tricou ?? cand lei face ?? :)
|
vreau si eu un tricou.. cu cine vb..? si un sticker.. contact me Cineva2002ro pls..
|
Mai sunt tricouri pe stock ? :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Tricou!!!
Ok, fiind fata............ce trebuie sa fac sa primesc un tricou?
Pe bune,chiar imi doresc unu foarte tare. Vreau sa fiu singura fata cu tricou 4tuning.ro sau ma rog prima fata. In cutand o sa-mi trebuiasca si stiker.......ce alte chestii ar mai fi? Sa-mi dea cineva un post sau pm plz Multumesc |
:D si eu vreau stickere!!
se poate? :?: |
si eu vreau un sticker cu 4tuning! cine? unde? cat? pls...
ms |
Piata Romana, nr.9, Sc.D, Et.1, Ap.2 , Interfon 02
Acolo este sediul Inedit Computers si locul de unde puteti procura tricouri, stickere and stuff Program 11.30-19.30 |
un punct de reper ceva???
|
Re:
Quote:
|
zolia T??? reper?
|
punct de reper:
scara d este in stanga clubului LUNA scara d este in dreapta gangului blocul este singurul cu coloane din Piata Romana ------------------------------ pt cei din arad/oradea ar fi bine sa va hotarati in grup sa trimit un singur colet .. vbeste si cu flaviutza te rog ca parca si ea vroia |
taule ... da frate un tzrrr cand vrei sa te duci la inedit , ca vin si eu , iti arat unde
|
Yo nici acu` n-am intrat in posesia tricoului :(
....sau un sticker cu 4tuning.ro daca se poate :roll: |
explica-mi
:roll: |
Quote:
Quote:
Daca nu se poate tricou ,ma gandeam la un sticker 4tuning, se poate ? |
cu siguranta o scapare ...
ai cum sa ajungi la birou sa le iei ? sau trebuie sa facem un colet ? |
Re:
Quote:
multumesc |
rezolvat.
Multumesc !! :peace: |
as
S-a gandit cineva sa faca niste geci de iarna?? :?: eu zic ca ar fi destul de utile ca nu prea mai vem ce face cu tricourile :!:
|
Doamne cat de marfa.....vreau si eu sa ma mandresc cu un tricou 4TUNING si un sticker ptr masina....:)
Cine se mai ocupa |
sepci aveti? super frumoase! imi plac la nebunie! vreau si eu...
|
sal
vreau sticker si tricou. vreau colet cu toate ca stau in buc. platesc eu cat costa coletu.. contactati-ma pe pm.. va rog. merci
|
Se rezolva. Asteptati detalii, va rog.
|
Okey...sa nu uiti pe nimeni :)
|
tricouri
SALUT!
Ma numesc Mihai Lazarescu. Acum ca am tot misunat de vreo doi ani pe 4tuning ma gandesc ca nu mi-ar veni rau un tricou. Gratian, de la tine am luat primul meu computer. Mai ti minte disputa pe tema cooler-ului acela de 30000lei? OK ai fost un tip de treaba. Si secretara era misto(adica imi placea mie) A trecut multa vreme de atunci. Nu cred ca ma gandeam la 4tuning pe atunci. Da-mi un nr. de telefon sau un mail. Mail-ul meu este: [email protected] |
Care se intalneshte si cu mine intr-una din zilele astea p la romana sa-mi arate unde e sediul asta pt k vreau sa-mi mozolesc pe luneta un sticker d-asta k am auzit de la un tovarash k te tin toti in flashuri disperatzi pe la semafoare ...tot felu de nebuni! :lol:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning