![]() |
Re: alte stopuri ptr adaptare la oltcit
Du-te la "Altele" aici, pe forum si o sa gasesti acolo stopuri clare.
|
am stat si mam gandit,daca modifici putin caroseria nu sar putea potrivi mult mai bine niste faruri de vw bora,ca sunt destul de patratoase,voi ce parere aveti ?!?
|
In sfarsit au aparut triplele cu leduri mult asteptate de multi dintre fanii oltcit-ului.
https://img150.imageshack.us/img150/7...0239ef1.th.jpg https://img182.imageshack.us/img182/3...0240rr0.th.jpg |
si unde gasim stopuri cu leduri pt oltcit ? si la ce pret?
|
sant frumooase imi plac dau alt aspect masini
|
Quote:
si nu prea imi plac.... partea cu sagetile :rolleyes2 .. parca e semafor.. |
sunt simpatice .. vreau si eu ... un pret ceva ne dai sau vrei sa ai numai tu?
|
de acord cu tine bodyspeed parca sunt putin semafoare semnalizatoarele,oricum sunt destul de reusite,as vrea sa vedem si un scor pentru aceste triple !!!
|
Chiar cat e scoru pt triplele astea..
|
arata bine :D..doar sagetzile nu prea imi plac ... asi vrea mai multe detalii despre ele si daca se pot face si alte modele ??
|
Quote:
|
da niste triple in stil lexus nu a vazut nimeni pe oltcit ,si sunt foarte curios cum ar sta in fata farurile de bora pe fata ,voi ce credeti ar sta bine sa nu ?!?
|
cu ceva modificari la prindere .. o masca potrivita .. da, cred ca ar iesi frumos
|
Triplele se pot confectiona cu orice fel de forme se doreste. Se confectioneaza in Bucuresti de catre un baiat foarte indemanatic. Pretul lor este in functie de cate leduri vrei sa pui...aproximativ 500 ron fara geamuri (geamurile se fac separat fiecare pe unde poate si vrea...eu le-am facut in Bucuresti in Militari la baiatul de langa Agip). Cine se hotaraste sa inceapa astfel de proiect sunt bucuros sa il ajut cu recomandari si numere de telefon.
Danutz...merci pentru masina...intradevar am reusit sa pun jantele de smart pe oltcit dar inca nu am postat nicaieri fiindca mai am ceva de modificat la aripile din spate si apoi o sa pun si poze....cat despre urmele de chei de pe vopsea...no comment...traim in Romania...dar lasa ca mai dau un strat de vopsea peste si o sa fie bine! Numai bine tuturor! |
esti propietarur DLR-ului? marfa imi pare bine de cunostinta...si oltcitu imi place il vad in fiecare dimineata cand ma duk la scoala...cand ma intorc nu il vad probabil k pleci cu el...oricum e marfa imi place mult bara fata si pleoapele...sunt marfa rau...sper sa rezolvi problema aia cu cheia..bafta
|
sper sa nu se supere sorinel daca pun cateva poze cu DLR`u
cat despre stopuri .... mi se par exagerate ca pret (parerea mea) |
Ja_Rule...nu ma supar (chiar daca m-as supara , ce as putea face?) dar nu e frumos sa pui poze in locul proprietarului. Cat despre triple, mie nu mi se par exagerat de scumpe (intradevar nu sunt ieftine). Doar ca este oltcit inseamna ca sunt scumpe? Pentru un BMW M5 500ron era mult? NU...deci daca vrei sa tunezi o masina, indiferent de marca, nu poti sa o faci ieftin fiindca altfel ar iesi un kitch. Daca reuseste cineva sa faca stopurile mai ieftin si mai aspectuoase, bravo lui. Numai eu si baiatul care le-a facut stim cat s-a muncit la ele.
P.S. Poza cu roata de Smart trebuia pusa la alt topic. Asa cum am mai spus, am sa fac poze si am sa postez cand o sa fie gata complet. |
Quote:
.........gata le-am sters.. pozele le vei pune tu... cand vei considera ;) |
Bodyspeed...ok, merci, dar sa nu se supere acum Ja_rule.
|
no problemo .. vroiam doar sa ajut .. astept sa vad cum arata terminata .... cu toate ca am oprit special sa`ti fac cateva poze ;)
nu mi se par scumpe .... dar totusi ... M5`u avea stopuri de alta calitate ;) |
nici mie numi prea plac triplele numi plac sagetzile alea de la semnalizari
|
1 Attachment(s)
inca o poza cu stopul DLR-ului de la intrunirea de vinerea trecuta din buc
|
jur ca numi plac daca naveau sageata ai de la semnalizare mai mergea
|
o mare porcarie acea sageata ........
|
sincer bogdane daca umplea formele alea cu leduri decat sa puna cateva parca mai mergeau mie asa miar fi placut
|
Quote:
|
parerea me ae ca se putea si mai bine
|
mare branza... sa umple spatiile goale care definesc sageata cu leduri si asta e, sa nu mai deranjeze pe nimeni..
sunt oricum altceva si unicate... asta este de apreciat... la ce scor se ridica?? :-? |
Quote:
|
Am scris si mai sus cat costa : 500 ron fara geamuri.
|
deci inseamna k am inteles bine..ms sorin
|
baieti, an shi eu o intrebare pt voi daca nu va deranjez prea mult: d unde pot sa fac shi eu rost d niste faruri cu semnale clare pt oltean??
|
Desfaci sticla farului de oglinda si scoti plasticul ala galben de la semnal.
P.S. imi plac stopurile. |
da, dar asha stric farul shi dupa aia imi face condens ca la draci.dar o sa incerc faza asta cu un far mai vechi ca am la seturi... macar daca il sparg stiu ca nu era bun...
|
Quote:
|
e_max am incercat cu un far nasol chestia ia cu dezlipitul sticlei d oglinda, am reusit e destul d greu shi am reusit shi aia cu dezlipitul plasticului ala galben shi am reusit. sper sa reusesc shi cu farurile bune.ms pt sfat
|
eu am dat jos plasticurile de la semnalizari de pe farurile vechi si leam inegrit o sa le montez tot pe farurile vechi sa vad daca merita sa le desfac pe cele noi asa am 3 variante
inegrite le las normal sau nu le las deloc |
da...shi asta e o idee buna... dar sar putea sa nu s mai vada bine semnalul... in fine... shi asta e o idee... ma gandeam la niste pleoape p unde as putea sa gasesc????
|
pai nu leam inegrit d etot
se vede bine prin ele |
foarte marfa atunci... o sa incerc shi eu sa scot semnalul ala galben dar mie sa nu sparg geamul ca e destul d bine lipit d oglinda aia... shi pt stopuri nu stii vreo metoda sa l innegresc tot asha p dinauntru (ca mai e shi chestia aia cu folia p dinafara)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:53. |
- Copyright 2026 4Tuning