![]() |
Re: 3000 GT
Quote:
|
da in Slatina e omu' este un ES dar cu motor de R/T adica in loc de 167 cp are 220 dar tot NA este si mai e unul twin turbo la Zalau. totusi nu cred ca are legatura cu topicu'. Interesant ar fi fost sa ne spuna cate ceva despre masina lui, gen roadkills sau cum se comporta la drum, etc..
|
pai ES-ul vine cu 2 versiuni de motorizare SOHC 168 CP si DOHC 220. DOHC care este si in R/T singura dif e ca R/T e mai luxos. Deci nu e un motor de pe R/T e motorul original.
|
Quote:
|
da alb. arata bine masina.
|
6 Attachment(s)
Pacat ca abia acu citesc ca se mai si vb despre asa o masina la noi in tara...
Eu sint din TIMI...am un 3000 Gt rosu SL (versiunea veche) cu 24 v non turbo...222 CP. DA masina e greoaie intradevar.. 1450KG si nu 1800 Kg cum spun altii pe aicea.si totusi si versiunea de 222 cai face multe masini chiar mai puternice.M-am dat cu seria 7 ...motor de 5000 parca...cu bmw 330 de prin 2002 nou si mai puternic... singurul loc unde pierde este la plecare...dupa ce se lanseaza...treapta 2-si a 3 sunt foarte sprintene...si se intinde bine cu mici modificari ce i le-am facut...evacuare..filtru...chip si setari de soft de prin ECU....am castigat destul de mult.. Din cate stiu mai sunt vreo 2 prin arad...un Dodge rosu....si un mitsu alb... dar oricum inmarticulate sunt extrem de putine...(cam rare pe drumurile noastre) Poate sa zica cine ce vrea...despre ea...dupa parerea mea este o masina cu un design foarte placut.Pe sosea la viteze mari sta foarte bine. Sunt curios sa cunosc alti proprietari de genu de prin zona de vest a tarii... Vreau sa ma bag un pic mai adanc in modificari...deja am o masina de piese dar fara motor (un fost twin turbo..de pe care vreau sa iau cutia si tot ce tine de transmisie (cardan,punte...ca sa fie 4WD...si discurile de frana cu tot ce tine de ele ca sunt mai mare decat la cele non turbo.. cu toate ca e o masina veche...si piesele sunt scumpe la noi...mie mi-o place...atasez si niste poze |
bine ai venit. Eu am un Dodge stealth r/t tt. masina ta arata f bine, am vazut poze cu ea pe net mai demult. Masina ta este modelul US. Conversia poti sa o faci. am sa vin si eu prin timisoara, poate ne intalnim.
|
:) pai cand vii prin timisoara anunta-ma..si ne intalnim dc doresti..:)...oricum modificarile cred ca am sa prind primavara....ca deocamdata mai lurcu pe celalat pacient :D nu de alta dar vreau s-o duc la capat ceea ce am inceput.... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...st578652..ceaa ce as mai fi curios de exemplu de la tine ..(zici ca ai twin turbo) atuncea ai si 4wd si 4ws..dc cutia are ceva legatura electrica...ce controleza computerul de bord ? ca de exemplu....ceasul de bord (kilometrajul este electronic la cel integral ) ..pe cand la meu este...mecanic...:(
|
Un 3000 GT este in Suceava(unul rosu) am sa fac poze imediat ce o zaresc din nou :-)
|
Quote:
Salut , eu sunt Lucian ..din Arad , suntem foarte aproape ....tocmai mi-am cumparat un 3000 gt , modelul de top Twinturbo 4x4 3 l , mi-ar face placere sa discutam de masina , tu probabil sti foarte multe si ma poti sfatuii si pe mine " despre ce si cum , etc" eu nu am mai avut nici macar masina sport si e greu nah....:D |
Quote:
|
Quote:
Anunta-ma cu o zi in prealabil.. sa imi fac timp si ne putem intalnii dc doresti.....:) |
Quote:
|
Quote:
pai sincer eu vin in Timisoara in fiecare saptamana cel putin odata ...acolo imi place sa ies in weekend ...asadar , in weekendul asta ne putem vedea daca vrei ...stam undeva la un suc si povestim , lasa-mi nr tau de telefon ..e mai simplu , al meu este 0740 188 059 ( Lucian) , posteaza si tu un mesaj cu nr tau si te sun eu cu o zi inainte de ce sa vin in Timi ca sa vedem ce si cum ... |
0744474104 , 0788176487
|
Quote:
http://www.3sx.com/store/comersus_vi...dProduct=12153 astia sunt, dar nu ii iei de aici ca sunt cam scumpi. am sa ma uit sa gasesc undeva mai ieftin ca erau cu 114+ shipping toti. cam astea ar fi magazinele de unde poti sa te uiti dupa piese: www.ipsmotorsports.net preturi foarte bune www.dnperformance.com www.kormextrans.com - pentru piese de transmisie www.gtpro.com http://supercar-engineering.com www.dynamicracing1.com - foarte bun http://www.importpoweronline.com si inca ceva: taticu site-urilor unde poti gasi absolut aproape orice informatie despre masina ta- o sa iti ia cateva zile sa cittesti ce a scris Jeff Lucius acolo, dar merita. http://www.stealth316.com/ THE BEST- o sa vezi ca acolo gasesti lucruri care nici la Mitsu la reprezentanta nu le stiu. plus un cele mai bune sfaturi in cazul in care vrei sa faci upgrad-uri la masina. apropo masina ta este adusa din USA sau este din Europa?? pune o poza cu ea. succes |
Quote:
sincer nu stiu , cred ca e din Europa , am sa-i fac niste poze , nu am apucat fiindca am avut mult de umblat ....chiar maine tre sa primesc numerele ca acum am inscris-o , multumesc foarte mult pt informatii , sunt foarte utile ...am inceoput deja sa citesc pe acele situ-ri , putine lucruri inteleg fiindca sunt multi termeni tehnici si nu prea le am ..dar incerc..daca poti sa-mi lasi si tu nr de mobil sa discutam in legatura cu tachetii si una alta....as vrea si eu sa-i schimb , dar e mai bine sa discutam la tel .....merci:-) |
Quote:
|
Quote:
iti dai seama ..sa platesti transportul de 3 ori valoarea piesei ...si o piesa ieftina ca sa zic asa...ce parere ai? tu cum ai procedat ? |
eu ma cam folosesc de prieteni :):)
am sa iti dau un pm cu cateva magazine din EU. ce vrei sa iti cumperi, pm me |
numai placutele si atat? ca daca e asa gasesti si aici- eu am dat pe ele la magazin in Romania cam 2.500.000 sau 250 ron. nu se merita sa iei piese de genul asta din US, decat daca ai pe cineva acolo si se merita sa iti ia mai multe piese sa poti sa faci pachet dupa care sa le trimiti in RO cu alt gen de shipping, ca asa una cate una de rup in doua la transport. Spre exemplu eu mi-am luat din US set complet de rulmenti pe fata stanga+dreapta (hub assembly) cu tot cu prezoane si suruburi si m-au costat cam 4.700.000 iar aici mi-au cerut doar pe cel din exterior stanga fata aproape 5.000.000.
|
Quote:
inteleg , ai putea sa-mi spui daca e ok sa comanzi ceva din Roamania , care sunt cele mai bune magazine , e un magasin anume sau un lant de magazine de unde e mai ok sa comanzi sau la Mithu la reprezentantza , de unde e mai bine sa comanzi daca e sa o faci din tara? daca ai putea eventual sa-mi lasi un nr de mobil cind e ceva mai importnat sa te sun ca sa vorbim , sunt mai multe chestii care m-ar interesa legate de masina ....acuma intradevar situ acela e foarte complex pe care mi lai dat , insa e bine sa vorbesti si cu cineva care are si cunaoaste din experientza proprie , cel putin in opinia mea :-) multumesc ! |
Quote:
da , cateva magazine din EU , chiar as vrea sa vad cum e cu ele...sa am de unde sa aleg ( vorba aia):-) |
eu am imi iau piese de la Al Padrino dar ma duc pregatit cu codurile de piese, pentru asta am un program pe calculator unde introduci seria de sasiu(VIN-ul din parbriz) si gasesti acolo toate codurile de piese pentru masina ta. iar cu codurile de piese poti sa intrebi mai multe firme care aduc piese pentru Mitsubishi. La reprezentanta de indoaie cu preturile, care sunt mai mult decat aberante.
Magazinele din EU nu e decat asta: www.rtec.ch asta e un site din germania : www.gt-driver.de unde gasesti cateva informatii utile. cel mai apropiat din europa ar fi cele din UK, ei au si un forum unde poti sa iti faci cont: http://gtouk.org.uk, acolo exista un magazin, nu am exact adresa lui dar am sa o gasesc pe undeva. Numarul meu de telefon l-am trimis pe pm (private messages) |
Quote:
|
pentru program am sa iti dau link-ul de unde sa il downloadezi.
fa o poza la bord cu becu aprins, masinile astea nu au ESP sau asa ceva. o sa iti trebuiasca si un manual pentru masina ta. am sa caut si am sa te anunt cand il gasesc, numai sa pui odata pozele cu masina, si sa faci o poza si la motor. TOUR SPORT nu prea stiu care e de ce? pentru ca masina mea este ceva mai simpla decat a ta: eu nu am clapeta de pe evacuare + amortizoarele reglabile + 4WS + Active aero(exista un sistem de deflectoare unul este sub bara fata la care la viteze de peste ??? se misca precum si eleronul spate se ridica printr-un sistem similar porsche turbo)- a mea e mai race ca sa nu zic mai cheala- asa s-a fabricat pentru modelul Stealth TT in US numai intre in serie mica 1995-96 si in versiunea Mitsu 3000GT/vr-4 MR numai in varianta RHD. ori este de la amortizoare ori de la evacuare- din alta parte nu are de unde sa fie - si totusi daca te gandesti putin s-ar putea sa fie din evacuare (cand accelerezi incepe sa palpaie). am sa ma uit exact si iti spun. |
Quote:
|
Quote:
nu uita te rog si de linkul de unde pot dowloada programul de care imi spune-ai , thanx !!! |
1 Attachment(s)
pai in mod normal schimburile de curele, pompa de apa etc. se fac la 60.000mile, la 120.000 mile etc. cu exceptia faptului ca la 120.000 mile adica aprox 193.000 sau mai devreme se schimba si pompa de ulei. Eu unul as cumpara un pachet pentru 120.000 mile asa cum au la IPS cu 399$ si e complet cu garnituri etc...: http://www.ipsmotorsports.net/produc...oducts_id/1938
in general piese pentru motorul asta se gasesc mai peste tot, adica curelele, garnituri etc. pentru ca 6g72 se gaseste pe mai multe masini doar in varianta dohc, sa nu comanzi de pe varianta ohc, pe masini precum Mitsubishi Pajero, Hyundai Teracan, Sonata etc cauta pe net 6g72 si vei gasi acolo sa intrebi pentru ca daca intrebi de piese pentru 3000GT vr-4 o sa iti cam faca toti preturi pe masura. Eu nu prea am cumparat piese de motor de aici, inafara de o curea la alternator si kit de reparatie ptr alternator (kit de reparatie a costat aprox. 550 RON, cam mult zic eu iar cureaua cam 120 ron), deorece sunt foarte scumpe si prefer sa le iau de afara chiar daca astept mai mult, dar cu tot cu transport nu platesc atat. Spre exemplu mi-am luat un FMIC(front mount intercooler) din US- mai exact de la cineva din Georgia, a venit pachetul prin Posta Romana, a facut 2 luni dar m-a costat undeva pe la 30$, mai mult m-a costat sa trimit banii prin WU acolo decat transportul si crede-ma e foarte mare intercoolerul cu tot cu cutie. |
uite aici http://www.usps.com/ care este echivalentul Posta Romana in US.
|
este unul rosu in craiova , la inceput ma uitam ca prostul ca nu stiam ce masina e , dar cand am dat de topicul asta mi-am dat seama ce masina este aia , ps pt cei din cr masina se afla la hotel jiu langa benzinarie , exact cum iesi din benzinarie el este in parcarea din fata ...
|
Quote:
merci ....mi-ai scris multe si importnate dar totusi nu m-ai lamurit , pai eu ti-am spus ca nu am pe nimeni in state care sa-mi trimita etc. asa ca situl acela ce mi l-ai dat tu e nefolositor pt mine ... aici zici ca se gasesc piese mai peste tot , mai concret ....ma duc la un magazin de piese auto , cum procedez ...ca sa nu stie ca vreu sa comand pt Mitsubishi 3000 gt ....oricum se stie , ca ma stiu toti din oras , ca asta e..sunt masini rare.. nu prea am cum sa ma ascund , asadar pot sa ma duc la un magazin de piese si sa comand cureaua , pompa de apa etc , ma rog ( inainte intreb cit ma costa) , deci tu spui ca nu e problema ..ca sunt piese pt motorul asta? sau poate ca sti tu ceva situ-ri romanesti de piese auto de unde se poate comanda , imi cer scuze dar nu te-am inteles prea bine ...tu mi-ai dat situl asta american , e super ....dar eu ti-am zis ca nu am pe nimeni acolo si n-am cum ...fiindca asa comandat, cu shippingu iesi enorm la pret...ai vazut . Eu marti vreau sa imi comand cureaua si pompa de apa , unde ma duc sa la comand ? si inca ceva ....cureaua ce trebuie schimbata la 120 ..e doar una , sau sunt mai multe curele ce trebuiesc schimbate , scuza-ma dar nu prea ma stiu cu termenii tehnici de aia intreb ..eventual daca poti sa imi scri tu in romaneste simplu ...care curele sunt implicate aici ( ce trebuiesc schimbate) doar aia de la alternator ? oricum scrie-mi te rog de unde sa le comand din Romania si ce anume tre sa schimb la 120 ...asa o insiruire , multumesc mult:-P |
discutia am mutat-o la masina ta.
|
este o masina f frumoasa.ultima data cand am vazut unu,eram la bacau,la tg de masini.galben cu geamuri fumurii...criminal,ce sa mai...
|
Quote:
nu o mai am de mult....de anu trecut din aprilie mai precis...am unu Corvette LT 1 alb , e pus la topicul chevrolete corvette, o dau la variante sau ma rog...cine are banu , nu e rau deloc :o |
am si eu un 3000gt:D
|
am alt 3000gt...am o intrebare de unde pot sa fac rost de elementele necesare pentru un facelift de 99? eu acum am penultimul facelift...cu semnalizarea despartita de far...apropo o vand
|
9 Attachment(s)
masina nu se mai vinde si am decis sa o fac cum era ea de la mama sa fabrica adica r/t tt, ea fiind acum ES...a fost la baza 4x4 biturbo, dar fostul proprietar a decis ca mai bine faci economie la benzina decat sa rupi asfaltul...fapt care ma obliga pe mine acum sa ii cumpar motor si tot ansamblul pentru 4wd...am nevoie de ajutor va rog frumos care va pricepeti si care credeti ca ati putea sa ma ajutati cu comenzile sau cu niste sfaturi, multumesc astea sunt niste poze cu primul meu stealth cel alb si cu al doilea...cel negru
|
tare rau bos-ul l-am vazut la cora, era pacat sa il vinzi mai ales la pretul al, succes cu noul proiect
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning