![]() |
:arrow:
|
am comandat si un powerball tehno si acum astept sa ajunga.
|
am comandat si un powerball tehno si acum astept sa ajunga.
|
Interesanta jucaria. Doar ca poate fi si daunatoare. Am vazut un filmulet pe siteul acela , mi se pare cam nasol cand ajunge pe la 13 000 si ceva.
|
noi ...muritorii nu prea avem cum sa o ducem mai sus de 13 000 :lol: :lol:
si cu modelul cel mai ieftin ... |
...
Din contra cel mai ieftin e cel mai bun. Am de ceva timp o chestie dasta si mai nou mi-am luat si eu una daia mai ieftina (fara leduri) ca am auzit ca e mai rapida da sincer.....sunt la fel. Recordul meu personal este de 12169 si ma chinui de mult sa il dobor da nu ma mai tine mana.
|
Re: POWERBALLS...
yo am mai avansat...11151 RPM :D
|
super tare frate pkt ca TREBUIE COMANDA DE PESTE 1MILION :( CA LUAM IMEDIAT UNU :(((((
|
Pai daca esti din Bucuresti de ce sa dai comanda?
Sunt o gramada de magazine Caro Group pan Bucuresti. |
11274 RPM...:)...cu mana stanga ;)
|
vand eu unu...cu ecran, culoare albastra....noutz, in cutie, cu 2 snururi, detalii pe mess mizz_sljn:rolleyes2 1 mil fix...accept doar cash
|
Intreb si eu azi mi am luat de la caro grop un Powerball Signiture edition si cand am ajuns acasa am umblat cu ea e super faina :( cand am puso in cutie am apasat cam tare sa se inkida si am stricat cd aveti vreun cd de la signiture edition is curios sa vad ce are pe cd daca aveti faceti upload in format zip sa vad si eu ce are
Ps: fiind incepator nu am trecut de 6 mii rotatii pe minut |
CAT DE TARE ESTE :-O:-O:-O acuma stiu ce sa-i iau iubitului meu de craciun , ma rog pe langa altele 8-> :x:x:x prea tare :)) !
|
Am cumparat si eu acum cateva saptamani una de pe ebay, signature series.
Interesanta jucarie dar i-am dat-o unui prieten dupa 3 zile deoarece incepuse sa ma captiveze cam mult :lol: . Dupa prima "joaca" m-a durut umarul drept cateva ore :D . |
Am facut concursuri cu powerball la mare acum doi ani, personal, mie unu mi se pare enorm de greu sa faci si 5000, totul tine de antrenament, nu incepeti tare din prima ca nu mai miscati mana vreo 2 zile.
|
Cat o costa una uitati-va aici :X https://www.youtube.com/watch?v=JCR8U...eature=related
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning