![]() |
Re:
Quote:
|
----
Bai tata...eu am propus ceva...am zis poate ne intalnim pe 5 martie in Piata Constitutiei...nu si-a dat nimeni cu parerea...ce spuneti?
|
Re: ----
Quote:
|
propunere
dragi camarazi de masini... mai propun si ieo ceva... zic sa facem un meeting cam cand mai da caldura un pic afara sa nu inghetam in fata masinii si sa plece lumea dupa 15min... mai ales cu vremea asta schimbatoare
ar mai fi o varianta: cei care au id-uri de mess sa le punem pe toate la un loc, facandu-se o lista direct pe forum aici si update la lista, astfel cand se va face un meeting ceva sau pur si simplu vrem sa stim ceva ar fi mult mai simplu sa vada toti o data... ieo iau \"problema\" in mana si il pun pe al meu si ce mai adun acum: 1. treshure- oldmebodo 2. Afr!c@nu'- afrcanuu 3. Eagle_flyaway- Eagle_flyaway 4. tru_astra- mariusbd 5. gaby_miky- gaby_miky |
Daca ajunge-ti pe langa Cluj si eu sunt interesat desi am Opelul de doua luni as vrea sa stam la o poveste si sa vad ce va-ti facut la masini
|
bun..deci suntem 2 din cj ... intalnire la cluj neaparat!!!! :lol: :lol: :lol:
Sunteti invitati la cj...gasim noi o parcare si un hotel pt toti ! :wink: |
---
Eu sincer as veni pana la cluj....Da sa vina si altii...sa fim mai multi...nu doar 3.Platiti voi hotleu?:P
|
Poi sa fim mai multi normal .... cu hotelu il platim ...da ala din faget de pe iarba praspata ca am auzit ca-i ieftin!!!! nush cu caldura cum sta da ...merge!!! :twisted:
|
---
:D Da tata nu-i problema...stam siacolo. :lol: Da ce se intampla?...nu mai scrie nimeni?
|
acum ca a venit caldura nu se mai arunca nimeni la un meeting...?
vreme mai frumoasa ca asta nici ca ne puteam dori...deci cum ramane? |
meeting ieiii un gratar zic EU :D :idea:
|
Re: Meeting pentru posesorii de OPEL!!!
sal! am o astra caravan din 96, pe motorina, tocmai am luat-o; sunt f. multumit de ea, mai putin urmatoarea problema: in panta (destul de mare) intr-a doua nu prea trage, adica nu trage chiar de loc, tre sa-i dau a I-a, in conditiile in care incep urcarea cu ceva demaraj, cca 35-40 Km/h este normal? ma puteti ajuta?
[/quote] |
am lipsit cam mult. intre timp, hai sa va dau o veste. Mi-am luat un cielo =)). sper ca mai e loc si pentru al vostru bro' care este :D, ca na, motor cielo = motor vectra :)).. hai s-o punem de un gratar duminica in brasov pe undeva pe la munte. Nushtu'
|
vad ca nu mai zice nimeni nimic :( :? cine stie, in sfarsit a venit caldura si acum nu mai vrea nimeni o intalnire, cred ca de consolare ma duc duminica la un meeting al unui club... :D
|
am stat ceva timp sa citesc toate mesajele lasate de voi, admir faptul ca vretzi sa facetzi o intalnire opel si cred ca pana la urma o sa iasa ceva foarte frumos, sper acum ca a venit caldura nu lasatzi balta ideia cu intalnirea, va urez succes si sincer spun ca nu conteaza locul intalnirii, daca ai opel si afli de intalnire la timp faci tot posibilul sa vii atata timp cat chiar vrei sa vii.
|
---
Alarma falsa baietii...s-a dus caldura :lol: Hai sa ne intalnim cum am zis eu...pe 4 martie...poate totusi o sa se incalzeasca atunci.
|
hehe duminica la 16.45 meeting al clubului Xtreme Club Emotion la Academia Militara in spate, care vreti sa va bagati... cine stie poate iesi chiar ceva frumos
|
----
:( As fi venit si eu da am fost plecat din buc...cum a fost?...a fost multa lume? :(
|
a fost chiar frumos, masini frumoase, baieti de treaba, s-a lasat si cu surprize :D duminica urmatoare la fel...
|
care mai e treaba cu intalnirea????mai are cineva vreo idee???
|
interesant...
|
interesant dar si riscant cu garda :)) oricum ar fi ceva frumos
|
Poate pot sa dau si eu o ideie? Eu incerc sa organizez un meeting de Ford in Bucuresti, dar eu totusi cred ca la cati sintem pe acest forum ar iesi ceva frumos daca am organiza un "4tuning forum meeting" pe marci in acelasi meeting cu un singur topic dar cu lista facuta pe marci si grupati, cum am zis doar o ideie?
|
chiar super ideea! vin si eu cu daciile mele!:oops:
|
se mai misca ceva? se organizeaza ceva ?
|
dak totusi va hotaratzi sa mai facetzi meetingu ala......vreau si eu sa apar....
|
poate apar si io cu opelul
|
1 Attachment(s)
vin si eu cu o vectra in forta e cam mica acuma dar se va transforma ea o data si o data :twisted: :twisted: :twisted: orcum hai cand ne vedem :?: sa mai intreb si eu ceva :D
|
merg si eu...:-) sa se stabileasca o data si o locatie...si de restul ne ocupam noi:D
|
Bagati-ma shi pe mine in lista vin cand se fak intalniri... [email protected]
|
Daca e nevoie de posesori de opel :lol: ......
count me in to ID : florin_vw |
puteti conta si pe mine.....poate vin si ceva "opeliste"...:-)))))):lol:
Din cluj ar fii ceva opeluri..... :peace: |
Hop si eu cu o VEctra A 2.0 8v:twisted:
|
pastrati-mi si mie un loc de parcare!!!! :-P :-P :-P
|
bine mah!......de anu trecut tot organizam la meetingul asta!......o facem sau nu?......vin si eu.......mess id....silk_30x!!!.......SVLadone!....sunt din alba....poate noi ne putem vedea mai des.! hai s-o facem si pe asta!
|
io-s din sb
|
Vreau si eu sa vin sunt posesorul unui vectra A putin suparat dar stabiliti data !!!!:D [email protected]
|
pentru intalniri opel vin si eu :arrow: roland_fzj(id) daca ma anunta si pe mine careva :!:
|
Se mai aude ceva de intalnire???????
|
se organizeaza anual opel fest!e marfa rau.am fost eu am o astra diesel din 2001.e beton festu se strang o gramada de modele!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning