![]() |
Re: Intalniri Iasi!
Quote:
|
Mda....acum imi aduc aminte de ce n-am mai intrat eu pe 4tuning...copilareli de-astea in jen "eu l-am adus pe ala...tu nu-l jtiai pe celalalt"...bla bla...de asta e intalnirea...sa NE cunoajtem...fiecare contribuie cu ce poate si ce vrea mai departe. Incetatzi sa mai ganditzi cu degetele cu care tastatzi...ce draq...ar trebui sa avem interese comune...sa ne int mai des k sa vb nu k sa-si faca fiecare reclama la site/forum/club etc...AICI e un forum mai mare...ne vede lumea mey, NI FASHIM DI RAS!
Sincer aj fi venit ieri da' la ora 3 duminik in jeneral dorm...i-am zis si lu' cris k poate ar fi trebuit mai tarliu pusa! Next time vin sigur si am sa am nijte discutzii "ciudate" cu NIJTE persoane...se jtiu k am mai atacat si pe alte forumuri pe unele! Aja...si despre faptul k au fost puzzine majini...asta e...ajtia kre au fost au avut timp sa discute sa se vada la oki...k mie una de multe ori mi s-a intamplat sa merg la o intalnire si sa nu retzin decat f puzzine nume si f puzzine nr de inmatriculare...aja k este si o parte buna a situatziei! Deci, pe scurt...terminatzi cu orgoliul propriu si dak vretzi sa facetzi ceva...facetzi...dak nu...nu va obliga nimeni nici makr sa cititzi posturile altora! ;) @ Cris - sorry dak e offtopic da' m-am cam plictisit si m-am trezit zorro de dimineazza si m-am gandit sa fac dreptate! :D In rest...picioru' moale pe acceleratzie...frane bune...abs din plin si mai puzzine aere de vedete autohtone...k se poate! Kissez si acelashi no offence decat pt cine trebuie! ;) |
in primul rand asta nu se poate numi intalnire pe nsl scrie clar ca e o mica incalzire si o revedere dupa o iarna grea si lunga ideea era ca de pe 4 tun nu a venit nici un reprezentat inafara de cris si ca ma asteptam sa vad lume noua din ce am intels eu din partea lui cris.
|
Quote:
Voiam si eu sa vin odata pe la o asemenea intalnire, sa mai cunosc lumea, dar daca ies asemenea mancatorii, mai bine pas.... |
Euuu cred ca ajung la cimitir cu voi!:bat:
Quote:
DUMINICA 26 MARTIE ORELE 15.00 - 16.00 - 17.00 MAI FACEM O INTALNIRE????????????????????????????????????????? ?????????????? Si fitzi atenti la acest topic https://forum.4tuning.ro/36-iasi/14751-a.html |
Am spus ceva ce nu se referea la aceasta intalnire / intalniri in general?
Edit: imi cer scuze, am crezut ca remarca ta se referea la reply-ul meu. |
da mai faceti va rog eu mult acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu am venit si eu dar aveam altceva planificat.cat sunt de prost ca nu am venit si eu
|
Hello? NSL? Chiar isi au rostul toate aceste certuri? Preferati sa stam acum sa dezgropam mortii sau sa punem umarul la treaba sa facem ceva constructiv?
later edit: de ce de la o intalnire a COMUNITATII IASI de pe 4t s-a ajuns la o intalnire a NSL ? |
ca nu a venit nimeni din comunitatea 4 tun:(
ca sa nu mai apara divergente intre cine vine la nsl sau cine vine la 4 tun ar trebui ca intalnirile sa fie facute separat nu la aceeasi ora zi si loc. parerea mea ca sa nu mai fie atata scandal si atata panarama. fiecare posteaza cum a zis si cris la rubrica lui. eventual se va da un link de legatura. doar parerea mea... |
heh, eu aveam de gand sa vin fara sa ma intereseze care grup anume se aduna... si probabil inca vre-o cativa oameni gandesc la fel.
Dar cu certurile astea copilaresti, mi se cam taie tot cheful... De ce mi se taie? Ma intereseaza oamenii in mai mare masura decat masinile pe care le conduc... |
asta e ... ca sa fie evitate discutiile cred ca asta ar fi cel mai bine. eu apreciez pe toti care fac intalniri auto fie ca au 13 ani fie ca nu au masina sau au bmw sau mai stiu eu ce. dar discutiile de dupa lasa un gust amar si mai ales comentariile facute din rivalitate. eu nu am nici un club nu fac decat sa sustin aceste intalniri cum pot. dar daca dupa ce plec de acolo si vin aici si vad posturi editate si interpretate gresit imi vine sa ma vad numai cu oamenii care stiu sigur ca nu vor face asta. nu am mare experianta in domeniul intalnirilor al organizarilor dar ma stadui cum pot si nu vreu sa fiu luata de sus.
***** OFF TOPIC 1 De acum va pun buline rosii!!! |
Chiar trebuie sa ma supar si mai tareeee?
Sa stiti ca merg pana la BANAREA CELOR CE FAC OFF TOPIC AICI! SI VOI STERGE DIN POST ABSOLUT ORICE E OFF TOPIC! Quote:
SI CA SA NU VA MAI PRIND EU CA DISCUTATZI AIUREA VOI INCHIDE ACEST SUBIECT!SI ORICE TOPIC NOU FACUT PE TEMA INTALNIRILOR VA FI STERS!FARA ACORDUL MEU SA A UNUI ADMINISTRATOR NU VA MAI FI FACUT NICIUNUL! CITITI CU ATENTIE....CU FOARTE MARE ATENTIE LA CE AM SCRIS IN PRIMUL TOPIC DUPA ACESTA DE PE SECTIUNEA IASI...... |
Redeschis.....dar fara comentarii inutile!
|
trebuie mai multe intalniri in iasi..pentru sustinerea cluburilor... lumea cam ia in ras kestiile astea.... desi nu ar trebui..e un punct de vedere o intalnire saptamanala.. cunosti oameni noi...prieteni noi... cluburi.. treburi... sunt si kestii importante de discutat dak se organizeaza cum trebuie..
va salut...bafta |
mai slipule :P lumea s eintalneste ZILNIC .... cum stau astia din Bucuresti seara de seara pe victoriei/magheru etc etc asa avem si noi fundatia si copoul ....
daca voi stati in casa cum naiba sa vedeti intalnirile .... nu trebuie facut public ca seara de seara se vede lumea. scoateti si voi capul din barlog si o sa vedeti ca noapte de noapte este activitate si la noi in iasi ... poate chiar mai multa decat va puteti imagina ;) |
uite cum sta treaba..am vazut k sunt adunati din cand in cand..dar nu stiam pe nimeni.. :-?? de aia.. nu is bagator in seama... intelegi? de aia am zis k dak discutati pe forum..despre o intalnire..ceva anume... sa vorbim si.. facem cunostinta..
legam niste legaturi .. ceva.. apropo..mergeti la bucuresti? pe 1? va salut |
Maiii copii!N`am redeschis topicu degeaba!Terminatzi cu prostiile si certurile...ca ...ma supar tare!!
|
:))) :)) sorry dak am scris un mesaj ..care ti se parea k ma cert..dar nu e asa.,.;) incercam doar sa imi spun parerea.... nu am de gand sa ma pun rau cu nimeni.. :D doar sa imi fac cunostinte..;)
bafta |
aha sa inteleg ca u esti bagator in seama doar pe forumuri nu si face to face ... asta este pacat .. si face to face nu inseamna ca esti bagator in seama ;)
cat depre bucuresti se merge eu unul plec de joi. |
Tu pleci si la meci sa inteleg...da restu?8)
|
eu cred ca merg dar sa vad cum fac ca am simulare pot bac dar daca merg in nici un caz de joi. ma duc sa fiu la prisma nu la meci.nu ma pasioneza asta.
slip se fac intalniri in iasi si anuntate dar nu aici. |
Da unde ma rog?
|
am primit mesaje de la voi ... mersi frumos. ;) ma bucur k mai sunt si oameni cu care poti discuta .. nu numai admini care sa se uite la tine k si cum ai fi un rahatzel... pe langa ei doar prin faptul k nu esti de mai demult pe forum sau pe topicul lor. ;)
eu unul..as merge si la meci.. dar nu am nici bilete nici posibilitatea.. dar dati-mi pe privat un nr de tel sau ceva... poate ne vedem vineri seara... va salut.. si ms inca o data pt sprijinul acordat |
Quote:
|
crys e off-topic numai pe forumurile altora... in ograda lui mentine disciplina de fier :lol:
|
Quote:
Si sambata plec la Bucuresti! |
in apropierea date de 8 aprilie in iasi va fi un eveniment automobilistic ;)
detalii in zilele ce urmeaza. |
Vei avea publicitate si aici :lol: Gratis inca pt tine:lol:
|
zi epox despre ce e vorba ca sa imi pregatesc masina sa o spal :D
|
sper sa ajung si eu cu masina intreaga...la ce drumuri sunt in iasi! :(
|
Quote:
|
Sau poate mai tarziu de 8 Aprilie.....:-P
|
Pai sa va decideti ca sa stim si noi de la Suceava cum ne pregatim si cand sa venim.
|
Poiii DA!Dar domnul Epox nuj ce mai face!Crek doarme`n pantaloni!Breee trezirea nu mai hiberna!E vara afara...vine Pastele,hai sa ciocnim 2 oua!:lol:
|
Astept un semn atunci.
|
dupa Paste :)
|
salutare la toata lumea spuneti-mi si mie cand se mai fac intalniri si unde ca eu sunt oaia cea pierduta de turma si as vrea sa ma regasesc merci mult la toata lumea
|
Da un add pe yahoo la ACELASI_CRyS si mai vorbim!
|
Epox esti de acord sa facem o intalnire pe 6-7 Mai sau 13-14 Mai?Asa ca inainte de sesiune...daca deja nu a inceput la unele Facultatzi!
Sa nu uitam ca anu trecut pe 15 Mai se petreceau ultimele curse...deci hai anu asta sa fie o intalnire!:rolleyes2 |
eu pe 13-14 sunt in iasi. 2 zile. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning