Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Primele detalii despre noul Jaguar XJ (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/119747-primele-detalii-noul-jaguar-xj.html)

maryusyk 12-07-09 11:41

Re: Primele detalii despre noul Jaguar XJ

Quote:

Originally Posted by virusu' (Post 2258093)
nu sunt un fan jaguar si nu imi place nici acest model

probabil esti fan trabant tu

Shelby GT500 67` Eleanor 12-07-09 12:11

dragut rau!

Shelby GT500 67` Eleanor 12-07-09 12:12

Quote:

Originally Posted by ADDOstreet_racer (Post 2479517)
Au reusit sa nenoroceasca si una dintre ultimele limuzine adevarate ramase ....daca bentley va scoate inlocuitorul lui arnage in modul in care se anunta ....nu pot decat sa apreciez ca ptr oamenii de afaceri singura posibilitate de a-ti cumpara o masina cu un aer exclusivist dar in acelasi timp neostentativ ramane piata second-hand ....au reusit sa mai distruga o legenda .....

ITI DAU DREPTATE

cristi_xj6 12-07-09 13:38

Sunt un mare fan jaguar..... .Mie unu nu imi place deoarece e schimbata pre mult fata de cele anterioare.Jaguar si-a pastrat stilul timp de 30-40 de ani.
Eu am un xj din 1990......are acel spirit jaguar classic dupa care intorc multi privirea........

SaIBoT 12-07-09 17:52

Arata f bine si bineinteles ca interiorul nu avea cum sa dezamageasca

vladdaman 12-07-09 20:01

intr-adevar au omorat spiritul jaguarului pe care il cunosteam cu totii...dar asta e evolutia...oricum asta este un nou inceput pentru ei si presimt ca modelul asta o sa cam faca furori. nu sunt nici dezamagit dar nici nu pot sa zic ca este ceea ce imi imaginam ca o sa fie, este diferit...

Cosmin Arsene 13-07-09 12:34

Update foto pentru delectarea simturilor: noul Jaguar XJ

53 Attachment(s)
Vizionare placuta va doresc.

laur_nsl 13-07-09 12:49

spatele nu prea ma incanta dar masina per total e ok chiar foarte ok.
PS nimeni nu a omorat spiritul jaguar, e evolutia. ce vroiati sa faca acelasi model mereu. inseamna ca morgan si-a pastrat spiritul si acum ca face masini din lemn nu?

matiz87 13-07-09 12:52

imi place eleganta putere stil toate intr`o combinatie frumoasa cat si interiorul are clasa .e un model foarte reusit.

bmwowners 13-07-09 12:56

Masina dupa parerea mea e un esec atat interior cat si exterior. Nu mai are eleganta specifica Jaguarului acel interior fin si luxos in acelas timp. Designul e mai mult decat ciudat mie unu chiar nu imi place la fel si interiorul e mai degraba un interior sportiv (gurile de aerisire par luate de la Ferrari) decat luxos lucru care nu stiu daca este indicat pentru o limuzina. Sincer nu imi place acest model mult mai reusit cel anterior dar gusturile nu se discuta!!

exx24 13-07-09 12:58

spatele si fata mi se par din filme diferite..
cu siguranta este o masina reusita.. dar nu mai are farmecul si clasa pe care o tineau la rang inalt inainte..

allexutzzu 13-07-09 13:08

nu-mi place cum se imbina grila fata cu capota...asa ceva nu se admite la o masina care se vrea a fi premium...

datapimp 13-07-09 18:33

Interiorul ala e PUR BRITANIC chiar si cu volanul pe partea stanga.
In sfarsit un Jaguar cu un design modern care a reusit sa nu isi vanda identitatea. good job

bmwowners 13-07-09 18:44

Quote:

Originally Posted by datapimp (Post 2483325)
Interiorul ala e PUR BRITANIC chiar si cu volanul pe partea stanga.
In sfarsit un Jaguar cu un design modern care a reusit sa nu isi vanda identitatea. good job

Eu te contrazic si spun ca interiorul nu mai are nimic BRITANIC in el. Uitate la masinile de lux Britanice sa vezi cata eleganta zace acolo ma refer la Aston,Jaguar,Rollce si cata sportivitate se observa in acest interior. Nu mai e lemnul acela care a facut istorie pe jaguar si multe altele, acelas lemn care predomina bordul de la Rollce etc.

steffan 14-07-09 01:20

nu inteleg spatele... aduce rau a Lancia Thesis...

in rest arata super.. ca o adevarata felina!

sorel22 14-07-09 15:25

Daca nu ar fi scris sus "Jaguar" as fi putut sa jur ca noua serie 7..... desi farurile aduc mai mult a seria 3. Interiorul e superb, desi nu pare foarte usor de folosit. Exteriorul e un mare plus .... pentru BMW.

UNLORD 14-07-09 15:32

Imi place f. mult interiorul, iar exteriorul ... e ok ... si cred ca pe strada o sa arate si mai bine!

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning