![]() |
Re: Primele detalii despre noul Jaguar XJ
Quote:
|
dragut rau!
|
Quote:
|
Sunt un mare fan jaguar..... .Mie unu nu imi place deoarece e schimbata pre mult fata de cele anterioare.Jaguar si-a pastrat stilul timp de 30-40 de ani.
Eu am un xj din 1990......are acel spirit jaguar classic dupa care intorc multi privirea........ |
Arata f bine si bineinteles ca interiorul nu avea cum sa dezamageasca
|
intr-adevar au omorat spiritul jaguarului pe care il cunosteam cu totii...dar asta e evolutia...oricum asta este un nou inceput pentru ei si presimt ca modelul asta o sa cam faca furori. nu sunt nici dezamagit dar nici nu pot sa zic ca este ceea ce imi imaginam ca o sa fie, este diferit...
|
Update foto pentru delectarea simturilor: noul Jaguar XJ
53 Attachment(s)
Vizionare placuta va doresc.
|
spatele nu prea ma incanta dar masina per total e ok chiar foarte ok.
PS nimeni nu a omorat spiritul jaguar, e evolutia. ce vroiati sa faca acelasi model mereu. inseamna ca morgan si-a pastrat spiritul si acum ca face masini din lemn nu? |
imi place eleganta putere stil toate intr`o combinatie frumoasa cat si interiorul are clasa .e un model foarte reusit.
|
Masina dupa parerea mea e un esec atat interior cat si exterior. Nu mai are eleganta specifica Jaguarului acel interior fin si luxos in acelas timp. Designul e mai mult decat ciudat mie unu chiar nu imi place la fel si interiorul e mai degraba un interior sportiv (gurile de aerisire par luate de la Ferrari) decat luxos lucru care nu stiu daca este indicat pentru o limuzina. Sincer nu imi place acest model mult mai reusit cel anterior dar gusturile nu se discuta!!
|
spatele si fata mi se par din filme diferite..
cu siguranta este o masina reusita.. dar nu mai are farmecul si clasa pe care o tineau la rang inalt inainte.. |
nu-mi place cum se imbina grila fata cu capota...asa ceva nu se admite la o masina care se vrea a fi premium...
|
Interiorul ala e PUR BRITANIC chiar si cu volanul pe partea stanga.
In sfarsit un Jaguar cu un design modern care a reusit sa nu isi vanda identitatea. good job |
Quote:
|
nu inteleg spatele... aduce rau a Lancia Thesis...
in rest arata super.. ca o adevarata felina! |
Daca nu ar fi scris sus "Jaguar" as fi putut sa jur ca noua serie 7..... desi farurile aduc mai mult a seria 3. Interiorul e superb, desi nu pare foarte usor de folosit. Exteriorul e un mare plus .... pentru BMW.
|
Imi place f. mult interiorul, iar exteriorul ... e ok ... si cred ca pe strada o sa arate si mai bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning