![]() |
Re: KING Media
Panningul se invata din experienta... mie mi-a luat destul de mult pana am inteles cum trebuie sa ma misc odata cu subiectul... ba ma miscam prea repede ba prea incet ba miscam aparatul sus-jos... asa ca teoria cu timpul de expunere nu ti-o mai spun si eu ca au mai spus-o cativa inaintea mea... insa sfatul meu e sa iei aparatu frumos in mana sa te duci pe strada si sa faci poze la masinile care trec pe langa tine...
Daca vrei panning in photoshop e cu totul altceva si ma depaseste:)) |
1 Attachment(s)
ms ptr sfaturi explicatii etc:D :hug:
nu am apucat sa le pun in practica ca a plouat mult si azi am avut ceva treaba dar sapt asta o sa incerc( oricum stiu ca o sa dau gherla dar cu timpu poate poate:lol: ) as mai avea o intrebare totusi cum setez shutter speed la Lumix DMC - FS3:???: manual nu am nici in engleza nici in romana numa alte limbi drek sa le ia am mai facut o poza este putin editata in ps deocamdata ma joc cu aparatu sa ma obisnuiec cu el:D:-) |
3 Attachment(s)
Uite aici manuale :) . Sper sa te ajute ...:D :arrow:
Attachment 943759Attachment 943760Attachment 943761 |
Quote:
|
nu inteleg la ce te referi:rolleyes2
background-ul mi se pare normal sa nu fie clar ptr ca e macro deci focalizeaza pe subiect scoica nu mi se pare asa neclara si e si putin gaussian blur 0.3px cam asa oricum.. ms stefan_88 ptr manual;) |
scoica nu e clara pentru ca aparatul este cel care este..si la macro (ma rog, close-up in cazul asta), se foloseste f mai mare ca sa ai sharpness pe tot subiectul...
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:28. |
- Copyright 2026 4Tuning