![]() |
Re:
Quote:
Nu sustin eu ca x-drive e cel mai performant din lume asta o spun testele.Este singura tractiune care poate da 100% pe o punte si chiar pe o roata, anticipand in f de pozitia coloanei volan a pedalei de acceleratie corelata cu viteza si treapta de viteza cuplul pe fiecare roata in parte. Recomand oricui directia de Bmw care e foarte precisa. Daca iti place Nissan nu e o algere rea dar nu visa prea departe, mai sunt multi pasi pana la Bmw iar daca cateva accesorii in plus te incalzesc afla ca eu cand configurez o masina exclud multe standard de pe lista pt ca sunt in plus. Ai condus un 330 vreo data? Daca ai pe cineva cu un Nissan de care vorbesti oricand ii stau la dispozitie cu un 330d sau 330i sa ne intrecem la demaraj, viteza, viraje chiar punand masinile ca miza. Cine castiga ia masina pierzatoare acasa. |
300zxtt nene de cand iti dai tu cu parerea si iti pui intrebari despre felul in care postez eu???
ma copile daca ai fi citit tot ai fi vazut ca am revenit cu un post unde spun clar ca nu am mers decat cu bmw si unde imi explic postu....daca tot ai kef de scandal posteaza pe alte forumuri, iar daca postezi vino cu ceva interesant... P.S : nu vreau sa ma cert cu nimeni...dar aprecierile tale despre \"lumea asta\" ma deranjeaza. |
Sebastian, un seria 3 nu m-a impresionat ca Altima. Mi s-a parut sarac la dotari, sistem drive-by-wire mai recalcitrant si un motor care nu merge la fel de fin ca VQ35DE.
Imi place de tine. Deci, tu sustii ca sta mai bine in viraje seria 3 desi nu te-ai dat niciodata cu Altima. Ca singura replica ce te-ar putea pune pe ganduri ar fi faptul ca masinuta are dotarile care ti le-am spus, iar tu in schimb vi si-mi spui ca nu te intereseaza. Atunci de ce te-ai mai bagat in topic? |
Quote:
Concluzia de acolo:\" The Oscar goes to the Dodge Magnum RT\". Quote:
Quote:
Charger R/T - 4031 lbs - 1828 kg - 340 CP - 186 CP/tona Legacy 2.5 GT - 3365 lbs - 1526 kg - 250 CP - 164 CP/tona Masuratori Car&Driver: Charger R/T -1/4 mile:14.1 sec @ 100.9 mph 0-100 mph:13.9 sec Legacy 2.5 GT-1/4 mile:14.2 sec @ 96 mph 0-100 mph:16 sec Altima SE-R -1/4 mile:14.8 sec @ 97 mph 0-100 mph:15,8 sec Deci,Charger-ul are avantajul raportului putere/masa.Legacy e mai rapid la inceput (0-60 mph 5,7 fata de 5,9) datorita tractiunii integrale.Observi ca pana la 100 mph deja e considerabil in urma.Pentru lumea reala,unde faci prea putine plecari de pe loc (ma rog,daca vrei tu sa faci liniute e alta poveste,dar atunci luai Impreza dupa cum am zis),Charger-ul e avantajat. Tine cont ca in toate comparatiile de mai sus,Charger-ul are cutie automata,iar Legacy manuala... Quote:
Quote:
Ce vreau eu sa demonstrez e ca faceti cu americane vs japoneze cum ne acuzati pe noi in cazul japoneze vs europene. |
Re:
Quote:
In plus poti lua vanzarile seriei trei si dupa vezi daca mai e loc de comparatie, iar in ce priveste Nissanul de acum iti garantez ca daca va fi condus in forta, aproape de limite se va dezintegra usor, iar cand spun in forta nu insemana sa-i dai cu 200 pe autostrada ca asta face si o corsa de 1.4i in siguranta. Am condus multe modele de Nissan si mi-am facut o impresie fata de acest brand acum compatibil Renault. O masina medie, o masina japoneza de clasa inferioara, hai sa ne gandim la o Honda sau Toyota ori cand e vorba de sport Subaru sau Mitsubishi, oare prin ce exceleaza Nissan acum? Scuze dar asta e parerea mea! Da sa sti ca nu am nimic cu marca asta insa nu e superioara unui renault azi sunt cam pe acelasi calapod si mai mult vreau un Nissan nou dar sa apara si sa vedem ce va fi exact, stiu multe insa sunt doar speculatii cand vorbim de noul SKYLINE GT-R36. Daca pt tine optiunile la kg si volumul te incalzesc eu iti spun ca nu ma las pacalit asa de usor. |
Momentan sunt pe fuga deci din pacate nu pot posta mai mult dar nici o grija, voi reveni.
Race, timpul postat de tine pentru Altima SE-R este cel mai prost timp pe care l-am vazut vreodata. SE scoate intre 14.2 si 14.4. Pe forumurile Nissan este un SE care doar cu un CAI a scos 13.9, deci da-mi voie sa ma indoiesc ca SE-R nu poate mai bine de 14.8. Un timp mai realistic in quarter mile ar fi un 14 flat. Si te mai rog inca odata sa lasi masinile americane. Acestea sunt domestice, normal ca sunt foarte ieftine. Comparam mere cu pere. |
Re:
Quote:
http://www.autobuyguide.com/2005/12-...aurus/pricing/ Deja aia spun de invoice 18,700 . Ori pretinzi ca stii mai bine lucrurile ca mine...or ... Daca ma tocmeesc o tzira cu dealerul scot masina aia la 17 - 17.5. Acum. Asta vara au avut un program de EMPLOYEE PRICING (de fapt cei 3 mari producatori americani l-au avut timp de 3 luni)...plus trade-in value Ford Taurus SHO 1999 crede-ma ca nu scoteam poate nici 12,000 de dolari pentru unul nou. Quote:
Quote:
precum Quote:
Quote:
Si tot asa pentru lumea reala....ca vad ca iar vorbesti din auzite...unde mergi tu cu 100 mph (160 kph). Da in Romania tzara zecilor de miilor de kilometri de autostrazi cu cite 2-3 benzi pe sens...unde baietzii de pe forum se intrec unii cu altzii si isi posteaza timpii de la Bucuresti la Constantza s.a.m.d unde fabuleaza ca au mers cu 200 kph si rpm 2000 timp de 3 ore...tzara unde benzina este de 4 ori mai scump (Approx. valoare la litru) ca in America ? Nu-i asa ? Voi mergetzi cu 160 kph in lumea voastra reala...cu masinile pe care le avetzi...bune, rele, vechi, noi, moderne, simple mergetzi cu viteza pe niste sosele mai mult...sau mai putzin adecvate. Dovada ca vorbesti din filme. In America - in multe State - limita de viteza este 55-65-70 mph. Ca mergi cu 5-10 mile in plus deci cam un 75 (cam asta este viteza traficului inter-statal) si nu zice politzia nimic... treaca mearga. Mergi tu cu 100 mph in lumea reala de aici si vei fi dat la TV cu 5 masini de politzie dupa tine ...vei fi prins, arestat, condmanat cu cite 3-4 capete de acuzare...tzi se va suspenda carenetul, faci puscarie si cind vei avea voie sa conduci din nou te va costa asigurarea 500 de dolari pe luna. Ma scuzi...pe pamint - in viatza reala de zi cu zi unde conteaza foarte mult timpii de la 0-100 si nu cei de la 0-60 mph. Eu itzi sugerez sa tzii comparatziile astea pentru \"Casa Republicii\" si alte concursuri de viteza legale, ilegale pe care le organizatzi voi acolo, sa le tzii pentru mersul pe soselele €uropene/din Romania si nu mai imi lectura despre viatza reala de aici...ca eu traiesc aici...iar tu chiar daca ai venit in vizita in America...imi vorbesti in principal din lucruri auzite pe internet si la TV... Ca sa nu mai zic ca ai un sens de descifrare al dimensiunilor...usor alterat ! Quote:
|
Mai mai...iar mi-a fost publicat partzial raspunsul.
Ma scuzi...pe pamint - in viatza reala de zi cu zi unde conteaza foarte mult timpii de la 0-100 si nu cei de la 0-60 mph. Eu itzi sugerez sa tzii comparatziile astea pentru \"Casa Republicii\" si alte concursuri de viteza legale, ilegale pe care le organizatzi voi acolo, sa le tzii pentru mersul pe soselele €uropene/din Romania si nu mai imi lectura despre viatza reala de aici...ca eu traiesc aici...iar tu chiar daca ai venit in vizita in America...imi vorbesti in principal din lucruri auzite pe internet si la TV... Ca sa nu mai zic ca ai un sens de descifrare al dimensiunilor...usor alterat ! Quote:
Ah si by the way....am vazut si 13.7 din Legacy GT stock. Asta ca fapt divers. Bineintzeles la pista. Dar nu imi place sa vorbesc de timpi...pentru ca eu nu prea ma intrec cu nimeni...si deci timpii astia pentru o ierarhie sau pentru o departajare intre diferitele modificari sau masini ma lasa in general rece. Am o masina suficient de iute si semnificativ mai iute si mai stabila decit stock - bazat pe alte lucruri facute si de mine si de prietenii mei. Imi este suficient...Eu la drag racing nu ma duc...in cel mai rau caz mi se mai pune pata pe cite unul cu aere de superioritate la semafor care se crede zmeu pe strada...RAR dar recunosc ca se mai intimpla. IN marea majoritate a situatziilor plec primul si ma opresc primul suficient sa demonstrez. Citeodata - foarte rar - o mai si iau...de cele mai multe ori (in cazurile alea rare cind mai fac o liniutza) inving. You win some...you lose some. Va fi intodeauna cineva mai iute ca tine. Viteza nu e buna...ucide...plus este illegal (Illinois speed limit = 55 in zona metro, 65 afara). Asa ca I live my life 55 mph at a time. |
fishbone,testele sunt facute de Car&Driver,o publicatie cunoscuta si serioasa.Nu crezi e treaba ta.Si culmea ca si ei au zis ca SE-R a scos cu 0,2 secunde mai mult decat SE..ei si-au explicat asta prin prisma masei mai mari,dar se poate si ca motorul sa aiba alta curba de putere (ala de 260 CP fata de cel de 250).
Masinile americane sunt domestice,bun.Dar Altima nu e facuta in SUA ? Nu e tot domestica deci ? Si pana la urma ce importanta are de ce,daca SUNT mai ieftine ? f1anatic,nu inteleg ce tot dai inainte cu \"n-ai vazut,vorbesti din carti\".Am zis asta de la inceput,si era firesc.Charger n-am vazut niciodata,dar am vazut 300C.Iar Altima nu cred ca o sa vezi in Europa.Adica,se mai chinuie oamenii sa importe Mustang sau Corvette...dar pentru Altima nu are sens sa se oboseasca. Ce vroiam eu sa zic cu acceleratia pana la 100 mph e ca in mod normal,daca nu vrei sa faci liniute,nu conteaza plecarea de pe loc,unde Legacy are avantajul tractiunii integrale.La 50 km/h,care crezi ca va accelera mai repede ? Mai ales daca e ceva neprevazut si tu ai ture putine,pana intra turbina sau schimbi,Charger-ul e departe.Pentru curse oricum,repet,mai bine luai Impreza.Si 3$/galon inseamna cam 60% din pretul de aici,nu 25%. Nu stiu ce tot insisti cu \"Casa Republicii\",ca nu exista asa ceva. Quote:
Tind sa cred ca voi sunteti complexati de faptul ca toti va privesc ca pe niste riceri,si mai au si dreptate pe deasupra. |
Re:
Quote:
Quote:
NORMAL http://www.bmw-m.net/Humor/images/gotrice.jpg sau http://prod.bsis.bellsouth.net/coDat...931937ugly.jpg RICE http://carsmedia.ign.com/cars/image/...6025302339.jpg sau http://subaru.newcarprices.net/image...gacy_gt_02.jpg Hai noroc..., sanatate si bani si mai multzi sa itzi potzi permite Corvette-ul din poza ! Sau de altfel oricare masina (americana) care creeaza putere prin adaugarea de cilindri si de centrimetri cubi la capacitatea motorului. Asa-i discuteam intr-un alt thread despre meritele cailor putere, cuplului, a capacitatzii cilindrice si a numarului de cilindri...dar sa stii ca nu inseamna ca sint de acord cu un numar imbecil de cilindri dintr-un motor de 6-7 kile. Arta...devine cind scotzi cit scotzi din motoare mai mici...si aici intervine respectul pentru firme gen BMW (chiar daca ma leg de ele prin alte motive), Subaru, Nissan (300 cp din 3.5 L V6). Sint mai multe fetze ale aceleasi medalii...si faptul ca pui un motor urias intr-o masina pentru a scoate sute de cai putere nu ma impresionaza. Nici o problema... tu potzi sa ramii fan la masinile americane...nu ma supar nici daca ma faci ricer...si itzi doresc sa ai parte numai de ce-i mai bun si tot ce itzi doresti tu ! |
Eu prefer asiaticele. Altima n-am vazut niciodata dar pot spune ca am ramas impresionat cum mergea un Sylvia turbo pe care l-am condus.Si nu mai tot insistati pe faza cu piesele de asiatice ca nu se aduc numai la comanda ca trebuie doar cu 2,3 zile in plus , cateodata poate nici atat. Va spun din experienta proprie.
|
Re:
Quote:
Italieni au masini proaste dar la top car stau sus. Sunt multe masini misto s la japonezi poate ca multe-imi doresc insa faptul ca maine-mi vine Foresterul nu insemna ca nu mi-am dorit mai mult un X5 4.8i. :wink: Sa nu fim din aia carora le pute unde nu pot ajunge. |
Re:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Ca tie nu-ti plac masinile americane e una.Dar isi merita banii mai mult decat orice.Daca tu preferi stilul japonez cu motoare mici e treaba ta.Insa la fel cum tu dai bani in plus pentru o idee,intelege ca si altii dau bani in plus pe BMW-ul ala tot pentru o idee.Poate ca nu se concretizeaza atat de mult in date masurabile (timpi,dimensiuni interioare etc.),ci doar in placerea condusului.Eu de exemplu,de banii aia (pana in banii aia de fapt) as fi luat Mustang GT sau Neon SRT-4.De putin mai mult as fi luat Lancer Evo IX.E treaba ta ca tu ai preferat Legacy (sau Altima,tot aia)...insa am mai zis,nu te astepta ca toata lumea sa-ti ridice in slavi masina.A zis bine SEBASTIAN. |
Re:
Quote:
http://www.chicagogasprices.com/ $ 2.24 pentru regular. Care daca scrie 87 octane este de fapt 95 octane la voi. Quote:
Quote:
Singura masina de care aud aici tot timpul este si care este ridicata in slavi este Subaru lui Sebastian. Care intr-un topic dedicat Subaru am intrebat daca totate puterile mentzionate sint la rotzi sau la crank. Si pusesem si eu un grafic cu un Legacy cu 400 awhp. Nu al meu...dar fiindca nu am asa aspiratzii dar pentru ca era vorba de tuning...l-am pus. Pe care Sebastian mi l-a sters prompt. Iar ca veni vorba...cu pierderile prin transmisie...vine cam 500 CP. Nu stiu de ce declari de 2 ori...ca sa nu am pretentzia sa imi ridice cineva in slavi masina. Cind vei vedea ca initziez un topic Legacy GT versus orice alta masina atunci sa pui problema asta. Dac vrei sa o faci tu...sa stii ca nu am nevoie. Nu am nevoie sa imi spuna nimeni nimic despre masina mea. In nici un caz tu care nu ai vazut-o niciodata...(si nici nu ai cum sa vezi doar daca e importata din USA). Sa i se ridice masina lui Sebastian, baiatului ala cu Gallardo...baietzi cu masini adevarate ca masina aia a ta din poza (nu Corvette-ul ci tancul ala vechi)...Dar daca te roade...nu ai decit. Din partea mea...nu ai decit itzi conduci destinul. |
Deci pana la urma 330 sau Altima ca vad ca o dam in american dream :lol:
|
Re:
Quote:
Depinde ce vrea fiecare...nu-i asa ? Nature vs. Nurture Fiecare este atras de masini in feluri diferite. Unora le plac masinile mari cu motoarele mari cu multzi cilindri. Altora le place urlatul turbinei si fisitul de la Blow-Off Valve. Unora le plac masinile facute la ei acasa (pe continent) Altora le plac masinile de import. In America ai posibilitatea sa le numesti pe amindoua de import si sa declari cu mina pe inima...ca masinile americane in general sint mai fraiere. (ca daca le mergea asa de bine...nu mai dadea GM afara 28,000 - anuntzat in Decembrie...si nu mai citeam azi ca da si Ford afara 30,000 de insi LINK Ia uite... Quote:
Pe urma alegi ce vrei, ce itzi place in functzie de cit te tzine buzunarul. |
Nota. Am 3 reply-uri consecutive care de fapt reprezinta o singura idee. Va rog cititi-le pe toate inainte sa le adresati.
Inainte de toate, hai sa dau cu un bai. Bai Race, lasa-mi tu Car and Driver, unde s-a suit un gigel in Altima, s-a dat o tura cu ea si gata timeslipul asta e reprezentativ. Ia si citeste de aici, la concret, FARA MINCIUNI SI ABURELI, uita-te la timeslipurile baietilor de la dragstrip. Iarasi ma acuzi ca vorbesc din auzite, ce naiba? Esti de-a dreptul jignitor sa stii. No ia si numara-mi timeslipurile si spune-mi ca nu exista niciunul care a scos 14.2 consistent. http://www.nissanclub.com/forums/showthread.php?t=93448 Citez, cu mild mods, fastest Altima VQ35: BJS 3.5SE,13.6@102,3/5/03 Treispe virgula 6. Not bad, eh? Asadar, Car and Driver can kiss my ass. Ce scrie pe hartie la aia doi primii de pe pagina 2 din topic? Va zic eu, astora la care va este lene sa cititi. 14.4 si 14.1 secunde in sfertu' de mila. Pentru un sedan de familie, eu zic ca nu-i rau deloc. Iar Nissan-urile sunt domestice doar in sensul ca sunt asamblate aici. SEBASTIAN: Quote:
Quote:
Privind ce-ai spus tu si din alt punct de vedere inseama ca motivul pentru care multi se grabesc sa voteze BMW este faptul ca generatia 3 Altima este ceva nou care nu si-a stabilit inca un nume. In umila mea opinie, SE V6 este cea mai subapreciata masina din gama Nissan si clasa ei de sedanuri. Quote:
|
Quote:
Motor asa de brici? Pai explica-mi de ce, desi e mai mic in cc decat VQ35DE de pe Altima V6, consuma aproape la fel. Cu alte cuvinte papa benzina si nu prea arata pentru ce. Pinnacle of engineering? De ce, de exemplu o masina cat seria 5 cantareste mai putin decat seria 3? Quote:
Quote:
Deci imi pare rau, dar Nissan a demonstrat mult mai bine faptul ca e o masina fiabila. Daca nu ma crezi ia la mana toate TSB-urile si recall-urile din ce an vrei si compara BMW cu Nissan. Eu am pus niste link-uri in topicul Infiniti FX45 vs X5 daca vrei sa le vezi, apropos de Nissan/Infinity si BMW apropos de fiabilitate. Da, Nissan are un pic mai multe probleme per suta de masini, dar cate?20? Si mai ales de care. Gaseste-mi un TSB care zice ceva de engine failure sau figuri cu transmisia. |
Al NAIBII forum cu limitele de scris, sau scriu eu prea mult :D
Sebastian: Quote:
Si nu ma insulta cu Renault. Cand vine vorba de inginerie, Nissan dicteaza, Renault sta la dizain care, recunosc, e brici. Am auzit niste zvonuri cretine cum ca cica VQ35DE e facut de fapt de francezi. Ce tare faza. Seria VQ e in familia Nissan inca din anii 90 iar VQ35DE e versiunea imbunatatita a generatiei anterioare, VQ30DE. Cand francezii si-au exprimat un interes in firma Nissan, VQ deja figura in topul 10 Ward's Best Engines pentru al 10-lea an consecutiv. Singurele motoare de care stiu eu ca sunt luate de Nissan in Europa de la Renault sunt cele diesel. Pacat ca nu cunoasteti fata Nissan de aici din SUA si va bazati ideile pe modelele saracacioase si Tico-urile ce sunt nevoiti sa le vanda pe piata europeana. Asa e cand toate-s scumpe, ce sa-i faci. Pentru americani si mai ales entuziasti, Nissan reprezinta Sentra SE-R Spec V, Altima SE/SE-R, Z, Titan si Armada, doua modele de care sunt sigur ca n-ati auzit. Pentru nostalgicii si incapatanatii ca mine mai figureaza si Skyline aka G35. Cea mai mica masina produsa aici este Sentra-ul de 150 cai putere. |
Cam ulta teorie pe aici si practica ne omoara.
Am spus ca astept Altima la start sa ma dau cu ea cu BMW 330i sau 330d si sa vedem daca e mai rapida. Nu va mai obositi sa bateti campii cu mesaje extrem de lungi pt ca raman necitite, mai sintetizat putin va rog. BMW si de data asta e mai bun! |
Da' numai dupa reviste si topuri va luati acolo in U.S?Potrivit car&bla bla,blabla magazine zice ca..,american blabla a dovedit ca..,in blabla tuning magazine a castigat ...,numai din topuri si statistici traiti pe acolo?? :lol: oricum se stie ca multe sunt un fel de publicitate mascata ptr care se plateste
|
f1anatic,nu inteleg ce tot insisti cu benzina aia.Chiar daca iei in calcul regular,iese la jumatate de pret,nu de 4 ori mai ieftina.Uite echivalentele:
Regular-87; Super Unleaded-89,Premium-91 (in SUA) CO 95 in Europa e echivalentul a 90-91 in SUA...deci premium trebuie luat in calcul in comparatie. Quote:
Quote:
Faptul ca masinile americane se vand mai prost se datoreaza celor care pun botul la sondaje de fiabilitate si cumpara orezarii,si faptului ca mare parte din piata auto e constituita din SUV-uri,vanuri si sedanuri mici,nicidecum masini sport/muscle-car-uri.Mi se pare normal ca dintre X5,Murano si Tahoe sa alegi pe cel mai ieftin...toate sunt niste porcarii,pentru ca sunt SUV-uri,deci de ce sa dai bani in plus ? Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re:
[quote=\"Race\"]f1anatic,nu inteleg ce tot insisti cu benzina aia.Chiar daca iei in calcul regular,iese la jumatate de pret,nu de 4 ori mai ieftina.Uite echivalentele:
Regular-87; Super Unleaded-89,Premium-91 (in SUA) CO 95 in Europa e echivalentul a 90-91 in SUA...deci premium trebuie luat in calcul in comparatie.[quote] Pai vad ca - TU - insisti cu realitatzile de aici...si ma vad nevoit din nou sa itzi spun ca vorbesti din reviste si din ziare. Premium (91) California si vreo citeva state Premium (92) multe state Premium (93) cele mai multe state Premium (94) disponibile la statzii de benzina selecte Dar sa nu mai discutam despre benzina. Ca tot e prea scumpa. Hai sa discutam despre Charger SRT8. Pe care ieri in Chicago Sun-Times era \"advertised\" la nu stiu ce dealer Bill Kolb parca - afisat cu $ 31,499. Funny rau cu 38,000. Din nou...te iei dupa MSRP. Si din nou ajungem la aceeasi treaba. Voi acolo avetzi anumite surse - publice - de informare (reviste, internet) care NU zic ca nu sint reale. Dar este o cifra pe care producatorul o citeaza ca ghidaj, o cifra pe care producatorul ar vrea sa o vada ca pretz de vinzare, un pretz pe care producatorul il afiseaza pentru a mari artificial valoarea (implicita si explicita) a produsului sau. Daca ai un dealership ca Schaumburg Nissan care vinde lunar aproape 200 de masini...tu ca dealer le cumperi \"la volum\" de la fabrica...si potzi stabili pretzuri ceva mai mici. Dar informatzia cea mai buna tzi-o da tot un informator in teren. Si apoi exista \"incentives\", \"discounts\", \"trade-in values\", \"brand loyalty\" si \"tocmeala\"...care reduc din pretzul masinii. Problema care ma deranjeaza la tine si la altzii este ca...eu, fishbone (poate) nu ne apucam sa va spunem... Voi datzi in jur de 40,000 de lei be litrul de benzina la MOL din Piatza Romana *** habar nu am daca este statzie de benzina MOL in Piatza Romana *** care vine cam un €uro la litru dar tu imi spui de la obraz Spunea un American pe forumu de la Motor Trend ca e benzina 3 $ galonu. Ai preluat info fara sa o procesezi. Ce spui tu...benzina in Bucuresti costa la fel ca in Satul Ciulii Uscatzi din judetzul Tulcea ? Nu cred. Dar e Musai ca aia 3 dolari la galon sa fie un pretz uniform si reprezentativ pt. USA o tzara de aproximativ...30-40 de ori mai mare ca suprafatza. Da...daca ma duc in Down Town Chicago o iau cu 2.79 galonul. Daca ma duc linga casa o iau cu 2.59 si daca merg 5 minute o iau cu 2.48. La o medie natzionala mai scazuta decit cel mai scazut pretz al benzinei in Chicago. Nu cred ca in lunile astea (2) de cind sint aici m-am gasit sa comentez la vreun topic despre Renault vs. Alfa Romeo (sau mai stiu eu) pentru ca eu nu cunosc aceste masini. Chiar daca pot citi despre ele...si pot sa imi dau si eu cu parerea...nu o fac pentru ca pot fi complet gresit. Insa tu citesti despre Charger si Magnum si Altima si Subaru si itzi exprimi punctul de vedere iar cind esti contrazis sari la bataie...uitind ca noi aici le vedem pe strada...putem intirzia acasa 30 de minute si sa ne oprim la un dealership, sa luam o brosura, sa ne urcam in ele, sa cerem sa facem un test-drive, poate avem si prieteni sau cunostiintze cu asemenea masini...sau pur si simplu sa il acostezi pe respectivul sofer la benzinarie si sa ii pui citeva intrebari. Vezi care e diferentza si ce ma deranjeaza ? Spui ca citam numai reviste americane. Pai ce oi vrea sa citez...reviste Europene comaprind Altima cu Charger cind nici una nu se vinde in Europa ? Reviste Americane comparind Renault Laguna cu Nissan Altima prin prisma motorului ? Hai sa fim seriosi...citez publicatziile disponibile aici...si acolo. Nu stiu de Romania...dar am fost in Aug 2005 vreo 3 saptamini in Scandinavia si pe la jumatatea lunii mi-am luat numarul pe Septembrie al lui Motor Trend din Stockholm. Deci se poate. Atita tot. |
Re:
Quote:
Ca o paranteza BMW nu a castigat niciodata din 1964 Car of the year :lol:Probabil stiu ei ce stiu :lol: :lol: |
Cred ca pt alte modele ar fi cazul de noi topicuri.
MODERATORUL unde este! |
Aha, deci eu scriu mult si degeaba. Frumos asa.
Race, hai nu mi te mai ascunde dupa degete. Te-ai uitat pe topicul acela? Vad ca nu. Masinile care au scos la 1/4 14.4 si 14.1 secunde sunt stoc. 14/8 sunt timpii generatiei anterioare. Dar tu continua sa mi te fofilezi daca asa-ti place tie sa faci. Pe mine nu ma intereseaza ce-a scris Car and Driver de celelalte masini, eu ti-am spus ca STIU ca Altima poate mai mult de atat si tu mi-ai zis ca treaba mea daca nu te cred ce scrie publicatia aceea. Ti-am venit cu dovezi si acum faci pe indiferentu'. Inca odata iti spun sa lasi Car si Driver, eu ma uit la ei si le iau parerea dar cand vine vorba de timpi, nu-i mai bag in seama. Iti multumesc ca ti-ai bagat picioarele in el topic, dand-o in off-topic total. GG! Sebastian, da-mi voie sa-ti spun ca ma faci sa cred ca esti un nesimtit, pentru ca eu am dedicat un oarecare timp acestei conversatii si modul la care mi-ai raspuns initial m-a facut sa cred ca esti dornic sa discuti. Se pare ca m-am inselat. Adica imi arunci argumente, eu iti contraargumentez si tu ce vi sa-mi spui? Ca de fapt nu te intereseaza ce scriu, se scrie prea mult si oricum mai bine o facem in practica. Ti-am spus ca in practica i-am dat-o la seria trei, de repetate ori, cu un SE nu SE-R. Daca nu te intereseaza atunci te rog nu te mai simti obligat sa te bagi in seama in topic. Si te rog lasa scrisul mare si cu rosu, asta provoaca dezlipiri de retina si mariri de tensiune. Este echivalentul urlatului pe strada. Sa sti ca vedem ce scri chiar si cand o faci normal. |
Re:
Quote:
Incearca doar cu idei punctuale. |
Daca scriu pe idei punctate, devin vorbe in vant si mult prea usor de combatut deoarece pot fi luate din context. Stilul meu de scris este sa elaborez subiectul, asta e. Poate intr-o zi iti vei face timp si rabdare sa citesti ce-am scris. Daca nu, your loss.
|
Re:
Quote:
Elaborezi :lol: :lol: :lol: , pai nu mai elabora ca toti au cap sa gandeasca da detalii exacte si gata. |
Nu chiar toată lumea se plictiseşte citind. Dacă măcar un singur utilizator al acestui forum citeşte ce se scrie, atunci mesajele nu sunt postate în zadar.
Citesc cu plăcere ce scrie fishbone şi f1natic şi pot spune că am învăţat destule din mesajele lor. Felicitări fishbone şi f1natic! Fiind fan BMW, aş înclina să aleg 330ul, dar nici o Altima nu aş refuza. Nu sunt în măsura să dezvolt discuţia pe detalii tehnice şi practice, dar, repet, îmi place ce citesc de la o vreme încoace. |
Quote:
|
@B 68 VLD-sa inteleg ca ai votat Altima sau doar te-ai bagat in seama?
|
Quote:
Daca ai fi citit ce s-a scris pe-aici, ai fi vazut ca pe prima pagina apare post-ul meu in care spun ca votez Bmw-ul. :lol: |
Ce ti-e si cu sportul asta practicat la romani cu atata ardoare, numit datu' cu tifla. Daca taceai, filosof ramaneai lowrider.
B68 VLD> din pacate incet incet incep si eu sa ajung la concluzia ta. SEBASTIAN: vrei sa scriu in cateva cuvinte ce urmaresc eu de fapt sa sustin? Here goes. La sectorul entry-level si mid-size de sedanuri, BMW ****. Si **** rau de tot. Acum tu imi vei veni sa-mi spui ca nu-i asa brei, ca asa si pe dincolo. Nu te mai obosi pentru ca argumentele mele ti le-am dat dar iti este tie lene din comoditate sa le citesti sau pur si simplu nu ai argumente la ce am scris. |
@B68 VLD-\"Majoritatea post-urilor celorlalti useri au dat dovada decat ca sunt obsedati de un brand, ca nu accepta parerile altor useri si ca modul lor de-a discuta implica usoare jigniri\" m-a facut sa rad faza asta care ai zis-o VLD,de asta ziceam ca te bagi in seama-daca te uiti pe tot versusul asta si pe cel cu Infinity vs X5,o sa vezi cine e obsedat de branduri,teste,japoneze,pm si total anti BMW :lol:
@fishbone- mai cauta un test ceva te rog :wink: |
Re:
Quote:
Daca mai vorbesti de supt de prosti din astea te **********, ia vezi ca sari calul si deranjezi lumea. recitati argumentele in alta parte daca lumea aici nu le ia in seama, nu pot sa-ti deschit tie capul sa-ti explic ce ineptii sustii. Mi-ar placea sa faci comentrile astea daca ai fi propietar de BMW, altfel sunt povesti americane de adormit copii surzi englezi. Uitate si la vot! |
Sebastian e clar fanboy, pentru ca in momentul in care am injurat, la misto sa notez, firma, a sarit ca ars ca si cand l-am injurat de mama.
Sa rasucesc nitel cutitu' in rana. Vad ca n-ai citit, dar poate-mi motivezi Sebastian de ce, daca nemtii sunt teh best, au piese facute de japonezi in masinutele lor? Si am mai pus eu niste intrebari mai sus dar vad ca tu te reduci la simple injuraturi de om prost. Moderatorii inca nu au motiv intemeiat sa inchida topicul si sti de ce? Pentru ca noi nu am facut aici decat sa ne dam cu parerea. Brusc nu-ti convin parerile altora si vrei lock topic. Nu o sa cad in capcana care incerci sa mi-o bagi, nu am sa ma apuc sa te injur ca apoi un moderator sa inchida topicul pe motiv de bascalie. Te las sa te injuri singur. |
Re:
Quote:
Ma deranjeaza nu ca spune de BMW nu-mi pasa ci pur si simplu ca spune. |
Re:
Quote:
Orice ai spune BMW ramane BMW si e adevarat ca nu e prea onorant sa fie comparat cu un Nissan de 2 bani. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:21. |
- Copyright 2026 4Tuning