Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   50-100 masini la o intalnire este posibil asa ceva ? (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/11914-50-100-masini-intalnire-posibil.html)

LaMishto 22-01-06 11:24

Ideea e ca daca doar va adunati si nu faceti multa galagie.. poate va lasa in pace.
Noi aseara in Iasi ne`am adunat in fata la Palat, unde e supravegheat cu camera si s`au dat cateva cerculete.. cam 20 de min.. si nu au aparut..

PS: sper ca din oct sa ne vedem pe strazile din Ploiesti :twisted:

Skma 22-01-06 13:00

Mah Romeo ! Te asteptam cu placere !
P.S.: Peste vreo 2 luni s-ar putea sa vin pe la Iesi :wink:
Scuze de offtopic !!!
OnTopic !Amadeus ar fi frumos dar nu cred ca s-ar mai putea obtine iar aprobari ptr. locul ala :evil:

LaMishto 22-01-06 14:12

Te astept, grasule :lol:

Asta a fost ultimul meu post offtopic aici ;)

tng 22-01-06 14:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"amadeus_and\"
Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Quote:

Originally Posted by \"300zxtt\"
100 de masini s-au strans in ploiesti...si nu a iesit deloc haos...nu de locatie de strans se duce lipsa...sau de masini care sa vina...

cand s-a intamplat asta ? :?

02 OCTOMBRIE 2004...remember???

dap
dar alaturi de buc si ct :P

kraven_4_all 23-01-06 21:09

la sala am avea loc sa zic 100 de mashini!! dar cine da voie??...asta e chestia!! dak s-ar rezolva intr`un fel...dar doar intalnire..shi sa zic 2-3 scartzuri shi in rest ..discutzii shi wati!:))...dar cine ne da voie?:)))...vorbim cu primaru`?...poate poate...!! :)

g_t 23-01-06 23:18

Nu merge wati, am patzit eu, acu vreun an, ascultam intr-o seara, cat de cat tare (50%), sa zic in jurul orelor 19-20 shi a venit nenea garcia la mine ca masturbez linishtea publica. Eu i-am zis domne sunt la sala sporturilor, nu e tarziu, nu deranjez pe nimeni, nu sunt versuri vulgare.... care e pb? Dansul a raspuns: o sa scriu aici care e pb ....

T@zMania 23-01-06 23:27

:lol: .....si bineintzeles ca tu ca un cetatzean model te-ai grabit a doua zi sa platesti amenda.... :wink: :lol:

DRooPY 23-01-06 23:31

bai ideea este ca.. in imputiciunea asta de oras numit Ploiesti.. nu te poti kk fara sa afle nenea gabori.. aici sunt sifoane multe.. si in + bulangii nu dau voie.. unii sunt prosti, alti asa sunt ei, un lucru este cert nu ne las in pace ! de ce nu stiu? o sa aflu oricum ,intilnirile mai mari trebuiesc facute intr-o parcare privata ca akolo numai au ce comenta.. stau si se uita la noi.. cel mult ne vor intreba daca avem voie akolo si cu un telefon se rezolva.. si fara galagie.. ca gasesc motiv din orice.. de folie, becuri albastre,rosi,mov, neoane, jante,gume mai late,zgomot de la toba, stikere etc etc.. sa nu le dam ocazia deci ciocu mic si joc de glezne

amadeus_and 24-01-06 11:14

De aprobari nu se pune problema pentru sala...dar ca sa facem doar o intalnire nu e nevoie de ele...
Ma intereseaza o locatie pentru liniutze...si daca se poate inchide zona respectiva...
De aprobari si organizare ma ocup eu...nu gasesc locatie convenabila...

DRooPY 24-01-06 11:24

amadeus a venit \"the baby\"!

tng 24-01-06 11:29

bulevardul ar fi fost singura locatie buna pt o etapa de viteza legala in oras ..

ma gandeam ... strada aceea larga si lunga care da spre Liceul 1mai? (faci dreapta cum iesi din cart. Bariera ) , ca am obs ca nu prea e circulata..sambata ,duminica :roll:

amadeus_and 24-01-06 13:02

Acum sunt la Constanta...pentru schimbat \"scutece\" la my baby...

Bulevardul este intr-un program european de protectie a castanilor...
Primarul calota a spus ca daca macar o crengutza de castan pica sau se ofileste datorita unei activitati organizate pe bulevard...se pierd finantari de sute de mii de euro...

Strada de langa 1 mai incepe bine, dar se termina prost...plus ca e accesul la multe firme cu foc continuu...

Skma 24-01-06 15:09

Drumul de acces spre parcarea de marfa Carefour :twisted:

tng 24-01-06 15:48

Nu e nici o problema daca discutam pe topicul asta, despre o eventual etapa legala la Ploiesti.

Acolo unde zici tu scama, nu se poate.
Pt o etapa de viteza ne trb cam 800 m de drum bun,drept si lat cam de 3 benzi.
Ori acolo asa ceva nu este posibil :roll:

kraven_4_all 24-01-06 18:53

hm....o etapa legala....planuri mari de viitor din cate vad!!in legatura cu intalnirea ....ori la sala...ori in parcare la billa k am auzit k nu mai apartzine de ei !! in week`end...:)))...dar de la o intalnire asha mare...trebuie sa se intample ceva..adik nu vine omu doar sa vb ...tre` sa toceask shi el un cauciuc....sa consume putzin bateria cu sistemu` audio...k na...e ceva firesc!!

amadeus_and 25-01-06 15:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Skmadtm\"
Drumul de acces spre parcarea de marfa Carefour :twisted:

E bun drumul, dar prea scurt(e distanta de acceleratie, dar nu de franare...), si nu exista posibilitatea intoarcerii masinilor in parcare decat direct pe \"pista\"...

Skma 25-01-06 16:25

Bun ! sa mai propun altceva :D !Intrarea in oras dinspre Buzau Valea calugareasca etc ! Adik portiunea de pe la PEtrom Strand pana pe la capul podului ! Ar fi posibila si devierea circulatiei pe centura ..etc :twisted:

shantzu 25-01-06 16:28

nu cred ca e bine pe acolo pt ca am vazut multe masini de marfa in zona aceea si cred ca este un drum important pt aprovizionare

Skma 25-01-06 17:02

Duminica nu cred ca se lucreaza la Ana Maria Pop :roll:

tng 25-01-06 18:38

prin comuna Paulesti e drum de asa ceva?
ca eu nu mai stiu..n-am mai fost de mult pe acolo :roll:

Skma 25-01-06 18:58

Auzisem ca parca asfaltasera portiunea dintre lacuri :lol: ! Nu cred ca exista portiune pe acolo sau mai stii ! Dar io zic ce ar fi daca am incerca unde s-a mai facut anu trecut pe acolo pe la Campina :twisted:

kraven_4_all 31-01-06 19:02

deci...pana la urma nu s-a rezolvat nik!!! de vrut se vrea o asha intalnire!! ...pb principala este locul!!(in momente k astea vreau sa am domiciliu in bucureshti) :)

shantzu 30-03-06 10:34

Re: 50-100 masini la o intalnire este posibil asa ceva ?

poate vineri ajungem la un asemenea numar de masini ;)

Pitu 30-03-06 10:36

nu cred dar sper

eko_X_cite_069 30-03-06 21:50

Bha Ar Mai Fi Un Loc Bun,super Bun Pe Drumul De Legatura Dintre Bucov Si Blejoi Park E Dn1b Si Sunt Multe Zone Drepte In Campppp Si Mai E O Zona Pe Acolo Adik O Intrare De 3-4km (drept) Intr-un Sat Unde E Numa Camp Tata Si Sunt 2benzi Si Asfalt Bun Bun.

Bmw_E30dak 30-03-06 22:15

Quote:

Originally Posted by shantzu
poate vineri ajungem la un asemenea numar de masini ;)

POATE SI CU BAIETZII NOSTRII DIN ORADEA 50 DE MASINI =))

kraven_4_all 12-05-06 23:31

dupa ce am reflectat je asha putin!!...dak toata comunitatea PL ar fi mai unita asha!!...cu tot cu nsl, mr si liber profesionishti!!...yo zic k s-ar strange!!...sa vedem poate reushim ceva la legala.....sau nu se pune??....dak mai tineti voi minte...atunci pe 14 jan....au fost destul de multe!si liber profesionisti si mr si nsl!!yo zic k se poate...dar dupa cum ii spuneam cuiva azi.....trebuia cineva sa ia initiativa k sa faci ceva...k mai toata lumea sta cu burta la soare....parerea mea!!...

tng 13-05-06 09:58

in ianurie atunci au fost cam 20-25 masini
ai vazut si tu ce greu este sa-i controlezi .... adica cam imposibil.
daca s-ar organiza lumea, si ar asculta de unu ... ar fi mai bine.dar asa, toti vor sa faca ce vor .. nu asculta de nimeni...
practic, o parte din acei tipi.... au venit atunci la spectacol,mai mult au ingreunat activitatea
se poate zic eu .. dar sa fie bunavointa din partea tuturor .. mr+nsl+independenti

dragos2900 13-05-06 12:56

Yo zic ca pana la urma nu e bine sa facem o intalnire de mai multe masini asa,ca vor aparea probleme....mai bine cateva si gata!

P.S. TNG atunci am fost 35!;)

tre 14-05-06 20:48

nu e chiar asa. poa sa fie si 1000 de masini si sa nu fie probleme, daca ma-ntelegeti.

DONU' 15-05-06 00:47

Ba da frate, sa fie cat mai multi, din toate cluburile si chiar si cei care n-au treaba cu cluburile dar alearga masinile!
Important este ca inainte de a face ceva sa se faca o organizare si la locul faptei sa nu se mai stea la discutii, ca facem asa ca facem nu stiu cum.
Adica totul sa mearga atza!
Daca nu e organizat cum trebuie nu merge nimic, iese o balbaiala si incep problemele...

Manson 16-05-06 15:14

total de acord cu donu'

DONU' 16-05-06 15:18

Quote:

Originally Posted by dragos2900
Yo zic ca pana la urma nu e bine sa facem o intalnire de mai multe masini asa,ca vor aparea probleme....mai bine cateva si gata!

P.S. TNG atunci am fost 35!;)

Unde-s multi puterea creste...
Mai trebuie gandita si o strategie in caz de... stiti voi...
Ca na, vorba aia, cand alergi dupa doi iepuri nu prinzi nici unul...

DAFTEK 17-05-06 03:18

Eu zic ca se poate, nu vad de ce nu, avem mobile, sau poate si stati de radio si sa facem un convoi de masini de la punctu de la punctu de, eu am organizat in Chicago un asa fel de adunare cu peste 100 de masini Mazda RX7 fara o singura problema, si am mers din chicago pina in Indianapolis la Rotary Revolution acum cativa ani, am si video daca vreti sa vedeti cit de cool arata dar trebui sal encodez de pe casete. Daca e ceva intre 15 iunie si 15 iulie vin si eu.. :D

Skma 17-05-06 09:53

Esti binevenit ;)

DAFTEK 17-05-06 15:57

5 Attachment(s)
Mersi Skmadtm, daca e am dati un mesaj si mie :D Putin offtopic cred :nervious: Aici ne oprisem ca uni ramasese in urma in trafic, dar cam toti avem stati si am putut sa ne adunam dinou. Iar politia nu prea sa bagat ca nu aveau ce sa ne faca la atitia cati eram, venise unu dar sa lasat batut, si in alte cazuri unde au incercat sa ne faca papuci practic plecam convoi in alte locuri si uite asa o tinem toata noaptea ...:pistoles:

Attachment 103182Attachment 103183Attachment 103184Attachment 103185Attachment 103186

DONU' 17-05-06 18:11

Quote:

Originally Posted by DAFTEK
Mersi Skmadtm, daca e am dati un mesaj si mie :D Putin offtopic cred :nervious: Aici ne oprisem ca uni ramasese in urma in trafic, dar cam toti avem stati si am putut sa ne adunam dinou. Iar politia nu prea sa bagat ca nu aveau ce sa ne faca la atitia cati eram, venise unu dar sa lasat batut, si in alte cazuri unde au incercat sa ne faca papuci practic plecam convoi in alte locuri si uite asa o tinem toata noaptea ...:pistoles:

Ia uite ba, si la noi daca ii zici ceva la un politzist, te suie in duba de nu te vezi.
La astia s-a lasat si batut :D (macar i-ati dat-o bine?) :lol:
E super tare ce se intampla la voi, dar totusi, aici e altfel... si din cauza lumii si din cauza autoritatilor si din cauza noastra.
Daca vii in iunie-iulie stam live de vorba si vei vedea care e treaba exact, insa poate vii tu cu idei noi si rezolvam cumva problemele...

Bmw_E30dak 17-05-06 18:14

Quote:

Originally Posted by DONU'
Ia uite ba, si la noi daca ii zici ceva la un politzist, te suie in duba de nu te vezi.
La astia s-a lasat si batut :D (macar i-ati dat-o bine?) :lol:
E super tare ce se intampla la voi, dar totusi, aici e altfel... si din cauza lumii si din cauza autoritatilor si din cauza noastra.
Daca vii in iunie-iulie stam live de vorba si vei vedea care e treaba exact, insa poate vii tu cu idei noi si rezolvam cumva problemele...

cam asa e donule

DONU' 17-05-06 18:17

Ce draq post e asta ma?
"Cam asa e donule"
Zi draq ce ai de zis, nu-mi da mie dreptate... ca nu ma ajuta cu nimic ce ai scris tu aici...

DAFTEK 17-05-06 18:23

Cand e gaska mare si vine un gabor doi trei ce va face? In general si la noi se ia de unu ala care e mai aproape si are ca exemplu geamurile negre, sau neoane pe masina, si restu ne caram :lol: Asta e riscu frate ce sai faci, si aici facem prosti si chiar foarte grave de multe ori, dar asta nu inseamna ca trebui sati fia frica de gabori, in acelasi timp trebui sa ai respect pentru ei cand stai devorba cu ei ca daca nu toata gashka pierde in final, am incercat toate variantele si asta a mers mereu... Cunosc gabori care vin si stau de vorba cu noi si se uita pe sub capote sa admire si sint de gaska dar in acelasi timp cum prinde pe unu ca incalca legea adica curse sau figuri pe strada cum ai arde si nu ne suparam pe el, omu asi face datoria.:pistoles:

All times are GMT +2. The time now is 10:20.

- Copyright 2026 4Tuning