![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
felicitari bobi pentru masina si spor la munca.Sper sa ajung si eu mai des pe la sala sa o vad mai de aproape..
numai bine o sa iasa bomba !! |
Quote:
cine nu stie despre ce este vb si cati bani a costat acest motor sa ajunga in configuratia actuala sa se abtina de la comentarii.... eu am fost mai mereu pe linga masina de cand s-a hotarat proiectul si stiu ce vb....si chiar am condus-o asa limitata la 3500 de ture..... impatimiti de NFS sa sa dea tare in masinutele de acolo......si stati parcati frate.... poluati si topicul si aerul........ hai bafta la toata lumea..... |
Bai bobby,sa ma anunti cand sa ies cu motoreta :D Vad ca altfel nu se poate cu tine....ai devenit cam obraznit
|
sa ma bata mama!!!!!!!!!!!!!ati crezut ca am murit?:)) masina din punct de vedere motorizainen e extraordinara..mai trebuie lucrat nitel la interior si exterior dar nu cred ca sunt probleme din partea finantelor
iar lu sacale in locul tau ieseam pe strada sa fac bani de iepurila ca nu se stie ce prafuri vin:) multa bafta boby cu masina si sa ne auzim numai de bine! |
Quote:
Bobby, treaba buna boss! Sa vedem dupa soft cum face :peace: |
Quote:
|
Quote:
conducand o "balena".......:)):))))))):twisted: |
Adica il bati pe Booby cu propriile arme, mah? :lol:
|
marfa masina !! bafta in continuare :D
te astept cu ea la VL :> |
Gata, am terminat cu zilele de Paste, cu mancarea, cu bautura(in special)....inapoi la munca.
Ursu a fost in hibernare, saptamana asta trece la treaba...ulei, filtre noi...urmeaza un nou soft si in weekend distractie si amuzament. O sa-l aduc la Rm Valcea saptamana viitoare, deocamdata e in Bucureshti la Soft si mici reglaje....saptamana viitoare ne dam d-alatul pe noul bulevard! |
De ce nu faci un topic si pentru fratiorul mai mare ( 5-ul ) ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Poate ma ajutati cu idei pt culoarea mashinii...in principiu e cam aleasa dar nishte idei in plus nu strica! varianta 1 e alegerea...
|
rosu cum era ursuletul de i l-ai vandut lui CobraART :D
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Parerea mea...negru ar rupe :D
Ii pui si geamuri fumurii,si il faci masina de mafiot :D |
Frumoasa culoarea aia portocalie...ma batea gandul sa o utilizez pt Taxi;)
Negru am mai avut 2.....MMM si MMW deja nu mai e interesanta...ceva deosebit vreau s-o fac!;) |
MMW a fost la tine ??
Nu a fost a lu' Laur ?? Sau a trecut si pe la tine ?? Pana la urma cine a jucat leapsa cu o Supra rosie,cu numar de Ialomita ? Tu sau Laur ?? |
[QUOTE=eMH;2256825]MMW a fost la tine ??
Nu a fost a lu' Laur ?? Sau a trecut si pe la tine ?? Pana la urma cine a jucat leapsa cu o Supra rosie,cu numar de Ialomita ? Tu sau Laur ??[/QUO La mine a stat vreo 4 luni. Nu-mi mai aduc aminte...la cate racinguri am facut cu saraca mashina......:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Avetzi idee de unde fac si eu rost de 2 stopuri Hella smoked originale?
|
vb cu HAI-u
|
despre culoare....o mica idee....un gri spre negru cu putina perla rosie sau negru tot si perla cu o culoare deschisa (rosu, galben, auriu, albastru, mov)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eu zic fara perla.Tu nu faci masina sa o expui la diferite evenimente de tuning...
Dupa parerea mea pe urs iti trebuie o culoare mai clasica , mai normala :) Poti sa o faci verde inchis sau poate visiniu :roll: |
boss....eu zic ceva gen ca a lui comisaru........ca.......
si nu mai umbli la talon..... |
2 Attachment(s)
Personal as face-o de culoarea asta, am pus doua nunante (una albastru si cealalata cu un pic de verde). Da super bine si sunt putine E30-uri de culoarea asta ;)
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Buoss, fa-l dreaq negru dat cu bidineaua, jante da tabla cu capace, ziare pe geam cu Infractoarea si decat un scaun in masina.
Nenea, nenea, baga tare masina asta? Cel mai shmeker asa ar fi. Aaa si un prezervativ atarnat la oglinda! ;) Incearca un unique d-ala ca la NFS. Faceti careva unu virtual. Ceva sa para vopseaua jupuita. Sa sperie lumea asa... numa-n parcare... d-apai pe strazi ;) |
4 Attachment(s)
Deja am apucat sa-mi pun scaunele...2 buc cu tot cu centuri! Multumesc tuturor pt pareri despre vopsea...dupa cursa de la Ct o sa ma apuc de treaba....pana atunci o ard dubios cu ea asa ca-n desene animate!
Cateva poze cu montajul scaunelor si cu Balena la spalatorie in Valcea. |
Quote:
|
te dai cu "batrana" la cursa de la mare??
|
1 Attachment(s)
o idee!
|
Quote:
|
cursa e pe 3....adica duminica
|
Quote:
|
Quote:
or sa se bata care sa se dea cu ea ca sint 2..........:lol: M5 ala diesel sa mi-l dai mie sa ma dau eu ......la clasa balene......:)))))) |
Quote:
|
jokeu' e stabilit...........e un fel de STIG.......:))))
eu o ard cu getaxu la clasa mica.....316 vs 1,4 MPI..........:)))))) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning