![]() |
stii u sigur ca incape? cam cat te costa un motor ca ala??
|
Pai pentru ca te arati interesat Santose sa-ti modifici Oltcitul, am sa-ti zic...
Pai Oltena dupa Citroen Visa s-a luat... Numai ca Visa e in 4 usi. Dar daca o vezi pe strada zici ca-i olticit. Motorul se potriveste 100 %. Dar de gasit habar nu am unde poti gasi... Are un prieten o Visa Diesel si nu gaseste piese. |
da ma.. si ce zici merita sa pun turbina + intercooler... pe olcitu meu de 5000 de cmc?? :P gata ca o dam in offtopic... si mai sunt p forum discutii despre olcit nush unde... :)
|
io cred ca vin dar sper sa nu fie iar singurul oltcit participant asa cum a fost la romexpo
|
bogdalanescu :) bravo man.. da vezi sa-tzi pui cateva carburatoare in plus.. poate asa reusesti sa le dai smoke la dacii ;)
|
Santos e grele tata si cu schimbare de motor.. multzi bani pentru rar.. ca de facut rost sa zicem ca-l faci.. si nu neaparat de Visa.. si alt motor care sa intre si cu modificari la capota ;) dar trebe mult malai si nuj cat de mult se merita.. mai bine te reprofilezi pe un GOlf 1. sau chiar 2.. :P (daca-tzi faci o socoteala cu cat ai baga in el ai vedea ca te-ar lua dureri de cap.. )
|
Oltcit , Golf1,2 -->masini slabutze.Asta e.Fiecare cu ce are.Oricum ce ma bucura este ca exista oameni care sunt chiar pasionati de masini;nu merg la curse doar ca sa se dea shmecheri cu noul serie 3 (sau mai stiu eu ce)care i l-a cumparat taticu' da' el nici nu stie ce motor are.
Respect 4 all. :!: :D |
da bossuletz.. insa ,cate olcituri de peste 100decp sunt... si cate golfuri sunt...mult mai bine ar merge un olcit, cu toate caai baga mai multi bani
|
dap.. asa e.. :D tu-tzi dai seama ce masinutza ai avea? :D si sa fie facuta si ceva cam ca RED-u :D super.. ;) who knows.. poate cu timpu vom vedea si o astfel de masina...
|
sa aiba ele si 1000 cp... tot nici pe aproape de bine nu arata ..
mult conteaza si cum arata o masina, inafara de faptul ca consuma cat un tank si rupe asfaltul. |
bossuletz ce-i cu avatarul tau... ce masina e, a cui e... etc.
|
a4b5: ce consuma cat un tank? Oltcitu'? Daca tu, ca posesor de Oltcit, esti atat de blana incat sa nu te duci la un service sa-i reglezi carburatorul, atunci nu e nici vina mea, nici vina producatorului; E NUMAI VINA TA!
Sa nu crezi ca am zis-o ca sa te insult pe tine; am dat doar un exemplu! Santos: e Oltcitu' unui tip din Craiova. Daca vrei sa vezi poze: www.dj21red.go.ro PS: in curand o sa-si puna alt spoiler (despre care-am auzit ca-i de productie externa :wink:) |
Gabi , am vazut Oltcitu de la adresa aia.Destul de fain , da' ar fi pacat daca nu i-a facut nimic la motor sau , oricum , ceva imbunatatiri tehnice.
Parerea mea. |
am vazut si eu azi un olcit mijto de tot... de abia vopsit... jenti frumusele gen stea... cauciucuri mari si cam atat... super mijto arata
|
dap :) RED_ul este .. ma cat imi place masinutza asta.. :)
loolz.. gaby, dar nu putea sa faca o comanda la Fibrocom?.. nu era mai ieftin?.. am inteles ca fac orice pe comanda.. (bine tre sa ai o poza, schitza.. ceva) |
La motor are 2 carburatoare weber de Alfa 33. Atat stiu (acum o juma' de ora am aflat).
Boss: am inteles eu gresit. La Fibrocom il face; doar modelu' e luat de afara. Am inteles ca l-ar ajunge undeva la 5 milioane. |
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
5 MILIOANE??? waw.. cred ca renuntz la ideea de a-mi face spoilar pe comanda.. :( mi se pare cam mult.. :) in fine.. cine jtie poate este si mai complicat decat cele de pe stoc.. :P eu as vrea tot gen ca a lui red.. dar numai ca tre facute ceva modificari... :) (5 milioane se pot duce foarte repede.. din greseala nu vezi o groapa.. si upss.. ! :( ) |
si la cat ajunge cu consumu?..
|
Boss: nu-i neaparat sa dai 5 milioane. Iti faci ceva mai simplu (si cu garda la sol mai mare - gropile) si gata :)
Nu stiu cat \"haleste\", da' imagineaza-ti 2 weber-uri :shock: |
... PESTE 15%
|
o chestie pe care am observat-o la mai multe oltcituri e ca au pe fat un super spoiler care arta supre bine si da bine cu linia masinii, iar pe spate au bara originala sau o bara care nu da bine cu cea din fata. in felu asta masina arata bine din fata sau din spate, dar din laterala zici ca se temina masina brusc.
eu zic ca atunci cand pui pe masina bari noi e bine sa dai o linie din fata pana in spate. nu mai zic ca ar fi bine ca masina sa mearga bine, caci e nasol sa ai o masina (asta e valabil pt orice tip de masina) aranjata la exterior dar care te lasa la semafor si te dai jos si-o impingi. cat despre consum, masina consuma si dupa cum mergi cu ea. vrei consum mic mergi incet, batraneste. vrei viteza si demaraje pai atunci nu te mai plangi de consum. eu unu cand pot o duc peste 5.000 de ture si in general o calc cam fara jena si consuma dar nu ma plang. pe langa asta ca orice masina trebe sa ai grija de ea. in rest mie mi se pare o masina bune, ieftina la intretinere si modificare si iti ofera o placere cand o conduci care nu am avut-o in alta masina. |
ZMD is back !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
sper sa nu fiu singurul participant la curse care vine cu oltcitu ,sper sa mai fie macar unul
|
singurul sigur nu o sa fii... dar mai mult de 3 olcit-uri nush daca or sa fie..
|
:) gabi tata :D pai daca este sa-mi pun spoilare (si o sa-mi pun) cum ai spus si tu, o sa le fac cu garda mai mare.. sa nu stau cu milioanele in fiecare luna .. ;)
multa bafta bogdalanescu! :) :P kingpin ai dreptate domnu.. poate ca n-are omu timp (bani) si asteapta sa-si faca.. :D [/b] |
boss: ai dreaptae poate fi si asa. era doar o parere.
|
Re:
Quote:
|
kingpin :P eu n-am zis ca n-ai dreptate.. uni chiar nu-si pun peste tot din cauza financiara iar altzi el place asa cum este, cu mici modificari doar la spoilarul din fata si praguri.. acu fiecare cu ce-i place nu?.. ;)
Gusturile difera.. si a fost interesat postu tau.. so, bafta cu oltcit-ul lu matale.. ;) |
Daca omu are Oltcit poate sa vina, poate-si gaseste si unul de care sa se tina un pic.....poate tot un Oltcit. Chiar, stiti cumva vreun Oltcit modofocat la motor??? Eu nici macar nu am mai vazut vreunul de ceva timp pe strazi!
|
boss ai dreptate fiecare cu gusturile lui asta ase e.
mersi mult. |
....a fost un oltcit..care a facut o dacie ..nu stiu dk a si terminat primul dar pe la 200 m era in fata cu 1 masina jumate :peace:
|
asa e, era un oltcit care pe la 200 m avea 1 masina si jumate in fata daciei dar pe la 1km avea vreo 3 masini in fata daciei :twisted: si ala eram io
|
bogdanl, tu erai cu Oltcitul care a facut dacia visinie ?
daca da BRAVO!!!:) |
1 Attachment(s)
da io eram si cu oltcitu meu
|
Bravo bogdane...!!! :lol: :lol: :lol:
|
...Felicitari!! :peace:
|
Salutare,
eu sunt danezu...maidanezu...nou paici pe forum...si pt prima oara la o cursa...eu am acel oltic ruginit care a fost prezent pe baneasa... si desi organizarea....sau ma rog felul in care s-au intamplat lucrurile lasa de dorit...e usor sa critici nu?...am fost multumit ca am participat...nu conteaza ca am pierdut singura cursa...senzatia a fost super... am fost placut impresionat de oameni...foarte simpatici....daca voi mai paricipa va fi pt ca i-mi plac oamenii de aici si poate voi reusi sa schimb putin si parerea despre olticuri...nu neaparat...dar eu sunt de parere ca nu sunt chiar asa de proaste....poate o mica dovada e si faptul ca acest micutz motor de 1300 cu 61cp(standard) 65-70(mici modificari)...75-80(cu modificari medii) si max 90cp dar un astfel de motor nu rezista mult...asa ca am deviat...motorasul meu de 1300 cu mici modificari a dat tot ce a putut si nu a scos fum nu sa stricat nu sa supraincalzit(6500rpm)...si am ajuns acasa cu bine si va mai merge multi km de acum incolo....da nu e puternic...asta e poate cu un filtru mai performant benzina de AN2...si daca voi fi mai atent la start...voi reusi sa nu fiu ultimul....daca nu oicum tre sa fie cineva si pe ultimul loc...si cred ca e mai bine decat sa nu paticipi...hai ca va plictisesc din prima...va salut pe toti...si poate cine stie i-si face vrunu' pista de liniutza pe terenu' lui.... |
asa e maidanezule important este sa participi cu toate la la grupa A a fost bataie de joc dar stii ce ma mira ?ca deja sint cistigatori la grupa A ,de unde au aparut ???????????????????
|
maidaneze: felicitari pentru \"curajul\" de care-ai dat dovada si bine ai venit pe forum (e mai frumos aici sau pe oltcit.ro ? :P)!
|
fac eu masina mea si a lu'maidanezu de rupem gura tirgului
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning