![]() |
Re: Comentarii si poze Inferno MotorSport @ 4TuningDays 2009
Quote:
singurul om care si-a respectat cuvantul este un prieten de-al meu.... laf-ul care mi-a zis asea: sa mor eu ! pot sa stea aia cu steagurile ridicate cat vor, eu o sa ies cand vreau sau cand bubuie un cauciuc! ce poate sa-mi faca? sa-mi ia boii de la bicicleta! si asea a facut! am vazut pe cativa care manau niste boi pe acolo.....:)) |
Anul trecut au spart la gume şi HAI şi TENGU şi mulţi alţii şi anul ăsta a fost aiurea rău şi încă ceva am văzut că au luat premii cei la care a făcut diferenţa CANTITATEA nu CALITATEA ;) ,foarte trist !
Noi suntem cu sufletul împăcat că suntem peste mulţi ;) !FELICITĂRILE MELE Pt JHONNY sparge gume,tatae E30,MOM şi cei ce au bătut atâţia KM pt ....;)...la anul sper să vin şi eu cu ceva mai profi ;) ! |
Prea toata lumea trebuie sa joace cum vor ei pe moca... o cupa e doar o rasplata morala... dar financiar vorbind... e cam fix egal cu zero...
|
Ca se reuseste sau nu driftingul e partea II, dar in spatele acestui fapt exista ore de antrenament, zeci de cauciucuri sparte si multe amenzi, si chiar piese care cedeaza... nu doar ce se vede la eveniment. Vrand ne vrand 4T impinge spre ilegalitate prin aceste pretentii exagerate. Cel mai bine ar fi ca fiecare sa dea cum poate si cat poate mai bine... La final doar Show-ul conteaza. Cine vrea drift... sa faca drift... nu il impiedica nimeni...
|
1 Attachment(s)
NOI SĂ FIM SĂNĂTOŞII LUCIANEEEEEEE;) ;) ;) FELICITĂRI LA TOATĂ LUMEA ! |
Da, corect, lasam mai departe pozele sa exprime mai bine ce a fost acolo...
|
Quote:
dar la colt de strada sau la 2 event-uri pe an nu se face performanta. si k atare nu poti sa ceri performanta daca stii k nimeni nu are unde sa se antreneze..... sau daca se antreneaza sta cu morcovu k vine paza sau garda.... |
S-ar putea ca in curand sa se ceara sa mergem pe sarma la 50m altitudine fara sa ne antrenam... poate nu cade nimeni.. sau poate vreunul ajunge pana la capat cu succes... cine stie.. show sa iasa...
Asta ca sa inchei in spirit de gluma... |
firati ai dreaq de simpatici pe mine nu m-ati luat la o poza de grup:)))))))))
kidule ce faci tati ai gresit standul:))));) si pe final :important este sa ne simtim noi bine;) |
20 Attachment(s)
o mik parte din poze!!!!!!Cu mashinile kt si cu cele 3 fete minunate aflate la noi la stand :)
|
Vai ce reactzie pe Catalin in poza nr. 6 ;))
|
ehh se mai intampla si dastea.....oricum am avut printzese la stand...toata lumea le poza :) si asta inseamna totushi ceva :)
|
11 Attachment(s)
|
BV BV baieti mia placut standul vostru BV BV ;)
|
Quote:
P.S.: Felicitari inca odata pentru stand,da-o dreaq de cupa,oricum e daia ieftina :-j |
adevarat...lasa mah kid k la anu ne facem noi cupe si ne premiem intre noi =))))
|
10 Attachment(s)
Mandru de Inferno Motorsport! la poza cu fata mi-a cam tremurat mana, una dintre cele mai frumoase si mai ales decente...
|
nu am avut parte de libere duminica la 4tuning asa ca am venit acasa nervosii si am facut-o lata........:lol::lol:
https://www.220.ro/W2Oc89vY2V/E30-TAXI-DRIFT-BURN-SHOW |
dati zoom pe poza:D
|
™(-_-) Ma bucur ca v-a placut volvou :D azi se rezolva si pragurile si comanda pentru noile discuri si etriere (-_-)™
|
Quote:
|
Quote:
am uitat sa pun bile sub bara........:)) |
felicitari inferno pt stand...bv
|
Multumim C_kst
|
multzumim frumos :)
|
multumesc lui Lucian si lui Remus pentru primirea calduroasa pe care mi-au facut si... urmatoarele evenimente le vom petrece impreuna! :D:!::!:
|
bine ai venit!!!
|
Quote:
Bine ai venit !!! ne auzim la un tel pe joi sa vedem cu intalnirea.... |
imi pare foarte rau si regret ca nu am ajuns la 4tuning....mi-as fi dorit foarte mult sa fi vazut standul....dar dupa cum unii stiu am avut nishte probleme cu masina si sincer o zic, mi-s-a taiat orice chef...am simtit k mi-se prabuseste cerul in cap.... :(
|
cu siguranta ne auzim la tel, dar maine (adik miercuri - 15.04.2009)!
bafta! |
Am ezitat putin sa-mi postez parerea legata de 4tuning days 2009…dar cred ca orice om are dreptul la o parere/impresie…
-legat de masinile expuse…in proportie de 50% din masinile expuse nu aveau ce sa caute la un show cu “tema” tuning…. -am vazut masini stock expuse care nu aveau ce sa caute acolo…si nici nu stiu cum de-au intrat la un astfel de eveniment…. -chiar am un prieten care si-a expus masina si nu avea ce sa caute la un astfel de show (noroc ca si-a ridicat capota si avea ceva vopsit frumos pe acolo)….. -masini cu rugina pe ele…si cand spus rugina ma refer la ceva evident -bandouri lipsa si folii rupte sau puse de-am p*lea -masini de zeci de mii de euro care nu aveau ce sa caute acolo….citeam pe un alt topic (care a fost sters la cateva ore de la aparitie) ca ”dom’le decat sa vad niste c*c*turi de dacii kitchoase mai bine ma uit la niste masini de 600 cp stock ”…idea e ca este penal modul in care gandeste persoana care a scris asa ceva…in primul rand show-ul se numeste 4tuning days( deci automat masini modificate) nu “expozitia de masini de lux” (adica masini de zeci de mii de euro cu sute de cai stock)…..daca vreau sa vad asa ceva p**a mea….nu mergeam la 4tuning days…retardule….legat de daciile alea praf…sunt masini modificate…kitch sau nu…e vorba de gust…gusturile nu se discuta.... -partea a 2-a legata de modul de acordare a premiilor….ma abtin (Inferno nu a stat si nici nu va sta vre-o data in baza unei “vaze” de 10 lei din metro) pt ca nu am chef de posturi sterse de catre pupin***isti…. O seara mirifica la toata lumea!!! p.s: m-am descarcat:D. |
huh...ce post...bine goppo!!!
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Cateva poze cu Inferno MotorSport Cars & Gilrs by Golfuletz & Tuning Garage
|
am doar un comentariu de adaugat !!!....... FOARTE TARE VOLVO-ul !!! mi-a placut maxim !!! eu cred ca a fost cea mai tare piesa de la voi !!!!
|
Ms Golfuletz & TuningGarage
Ms CHUKY :lol: |
multzumim frumos chuky(precizam k mashian nu este finalizata 100%)...multzumim frumos si lui golfuletz & tuning garage pt poze :)
|
™(-_-)..Ma bucur ca ti-a placut chuky am muncit la el cu proprietarul Cosmin [prieten din copilarie] de luni de cand a iesit de la vopsitorie cand era chel pana in 4t si am realizat ce am realizat...mai sunt multe...discuri de frana...etrieri...praguri...etc...dar in final a iesit frumos si suntem mandrii de ceea ce am realizat!..(-_-)™
|
C_kst poate că nu se referea la voi mă rog,dar nu trebuie sa iei atitudinea asta,eu sincer dacă ar zice cineva aşa ceva de inferno m-ar durea în bască nu m-aş agita pt că aş ştii că nu este adevărat ,nu?;)Şi sunt foarte mulţi p$#$ncurişti ca să ia şi ei o amărâtă de cupă ;) !Poate să nu ia inferno cupe 10 ani de acum încolo dar suntem net peste mulţi cu multe şi mulţi ;) !Ura
|
Ura sa dispara! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
- Copyright 2026 4Tuning