![]() |
Re: CUM SA SCAPI DE O FATA!
Quote:
1 luna,2,3.... ;) |
De ex. maine fac o saptamana de cand nu m-am mai vazut cu printesa.....
Si de vineri n-am mai primit beep,mesaj nik.:lol: Oricum nu prea mai imi arde.....:roll: |
daca nu da ea semn de viata...e f bine :P
cica face pe dura :D |
Quote:
george daca tu stii ca ea cedeaza mai repede e bine, dar daca ea e aia mai al draq sa nute astepti sa faca primu pas, ca s-ar putea sa ramai cu asteptatul! :) |
intotdeauna baiatul tre' sa faca primul pas...
si deobicei e luat de fraier ;) |
Quote:
same s*h*i*t...another girl si si-a mai schimbat si numaru pe deasupra...deci degeaba am incercat.... |
nu neaparat... in cazul meu ea face primul pas de multe ori... eu din respect mai fac si eu ca asa e frumos... sa existe o egalitate totusi! dar ca fraier cam ai dreptate,insa esti luat de fraier de altii nu de ea ! ea eventual spune " hmmz cum a facut el primu pas o sa faca si acum asa ca il las sa fiarba" :)
|
ma amestec si eu...poti sa scapi de o fata destul de usor zic eu . nu vei scapa de ea daca pana ieri toate erau miere si azi ii dai papucii, fao sa inteleaga ca s-a terminat. stii lucrurile care o deranjeaza (sau ar trebui sa stii :) ), ce nu ii place, nu-i mai acorda atata atentie, fii indiferent si rece. prefate indispus in preajma ei. femeile sesizeaza repede treaba asta.si cand vine momentul ala in care ii dai papucii fii hotarat si nu lasa loc de sperante.
cat despre fazele in care ea te inseala...eu unu nu am patit asa ceva sau nu am aflat :) oricum cand m-as intalni cu ea nu i-as spune nimic legat de ce am aflat. asi inscena o iesire undeva(un chef aparut spontan), cat mai departe de locul unde locuieste ea si nu aproape de unde locuiesc eu. sa zicem vreo 20 km de casa, preferabil fara statii de tranvai troleu autobuz in zona. asi duceo in locul respectiv cu masina, asi zice tot ce am de zis si nu ma refer la injurat, pot fi lucruri care intradevar dor si asi lasao sa mearga ea pe jos, pe tocuri acasa |
si totusi o metoda f buna de a scapa de o fata e sa te legi de relatia ei cu fostul( doar daca a existat ceva f puternic si eventual si primul baiat la pat)--- o spun din experienta , numai ca eu nu-s in stare sa apelez la ***uri dinastea,nu-mi sta in fire! pur si simplu ii spui" ia mai dute tu la fostul si bagate in patutz si sa=ti dea bijboc ca pana acum, si mai lasa-ma tu pe mine... era bine cand ti-o dadea??? ... etc etc" chestii pe care ea o face sa sufere! eu am spus o astfel de chestie dar minora, f minora si fara intentie si credeti-ma ca a suferit 2 sapt enorm ...si nici macar n-amspus-o cu intentie! deci ganditi-va cand o spui din suflet..... chestia asta nu merge in toate cazurile, clar,,,, doar acolo unde e ceva serios si te lasa inima sa te cobori la nivelul asta! :)
|
Quote:
Si-a dat seama singura......adineauri am primit mesaj,citez: "Daca nu mi-ai dat nici un semn de viata inseamna ca ne-am despartit nu-i asa?cum vrei tu dragul meu" :lol: :lol: :lol: I-am explicat ce si cum si a inteles.....:lol: Nu mai trebe sa-mi bat capu' aiurea:D |
mama ce ma oftica fazele astea in care trag ele concluzii ca niste gaini impaiate! :) :) :) si rau e ca trag concluzii de tot rah@tu ! astea sunt spune de-an pule@ sa ne faca pe noi baietii sa spunem ceva! :) strategii mai ceva ca la NATO :) :)
|
si care are strategii mai bune ? ele sau noi ? :) :) :)
|
depinde spark! uneori fata e in avantaj alteori baiatul! depinde de la o persoana la alta :)
|
Quote:
|
Eu zic k ce-a mai simpla metoda e sa-i zici "Pa!" si gata, iar dak nui convine dao drequ, daca nu te intereseaza de ea mai zii si vre-o doua sa se simta bine, sadic, nu ?? :))))
|
si daca iti pasa de ea ?! :)
|
atunci de ce mai vrei sa scapi de ea??? ar avea rost?? doar daca ai aflat k te inseala si atunci chiar k ii zici pa, nu??
|
pei daca vrei sa te desparti de ea.... da nu vrei sa te certi cu ea ?! :) adica mai vrei sa vorbesti cu ea 1
|
Quote:
|
Quote:
|
hai sa dau un exemplu
eu vreau sa ma despart de o fata... nu mi`a facut nimic... dar pur si simplu nu ma mai atrage si nu imi mai face placere sa fiu cu ea.... si vreau sa raman prieten cu ea.... amic... ! si eu ii zic ca vreau sa ne despartim si aici si ea nu vreau ... aici intervine intrebarea " Ce fac " ! :) ma intelegi ! ce faci in situatia asta ?! :) ha ?! |
eu mereu am fost adeptul de a sta si a discuta toate lucrurile.
incearca sa ii explici totul de la A la Z, cu exemple, argumentari. daca nu reusesti...incearca sa fii ocupat cand te cauta, sa nu ai timp de ea, sa o faci sa simta ca e in plus. |
Quote:
o sa-si bage nasu' peste tot...va interveni exact cand nu trebuie ... o sa devina super deranjant ! |
at me worked...and not just once.
:) |
nu sunt inca in situatia ....care am spus`o era doar.... o privire in viitor :) poate cine stie o sa ma intalnesc... cu asa ceva ... :)
|
Quote:
De ex,lunea trecuta m-am despartit de una,i-am zis cu frumosul ce si cum,n-are nici o vina ea ca ne-am despartit,pur si simplu nu-mi mai ardea mie si totusi cred ca fata a inteles ce si cum deoarece am vazut-o prin liceu,mi-a dat buna,pe mess n-am primit ignore(inca:P).....deci totul e ok. Ti-am zis,depinde si de fata. Daca e sa tina la tine cu adevarat vreuna,nu mai da aia ochii cu tine never ever,sa te uite cat mai repede. Totul depinde si de celalalt partener,nu numai de tine,sau numai de ea. ;) |
adica tu ai zici ca vrei sa...si ea zice "nu vreau"? cum adica "nu vreau"?? cre k se poate termina nasol...schimba-ti numarul de telefon or smth...mie nu mi s-a intamplat pin acum.
|
Pai cum sa scapi , daca nu te are la mana cu nimic , ii explici si tu frumos ma fata asta e nu imi mai trebuie etc....daca te are la mana cu ceva .... (inca n-am patit si nu prea pot sa spun multe)...
|
Cu ce te poate avea o femeie la mana in asa fel incat sa evite o despartire???
:?: :?: |
.....hmmm dak esti persoana careia nui pasa de nik nu are nici o sansa in rest sunt multe da depind de statut social , varsta , etc ;)......
|
nu-i vorba de "ce are compromitator despre tine", ci de cat de mult iti pasa de ea la momentul despartirii...
dak ti se rupe de ea e simplu, ii dai viteza, si dak te mai bazaie, ii dai si 2 dupa cap knd nu scapi de ea, dar... dak iti pasa de ea... sa ti-e mila de ea... sau v-au legat multe, la un moment dat... e dificil de facut pasul asta.... muult mai greu decat ti-a fost la inceput sa te combini.... |
Quote:
|
:lol: :lol: asta e super funny :) si daca declara ce ?:) nu are dovezi.... si daca chiar zice ca ai viloat`o..trebuia sa isi scoata.... dala medical... ca sa ateste.... urmele de violenta :) !
m`am interesat |
faza cu urmele de viol mi se pare mie cel putin total aiurea! :) din cate am inteles eu aceste urme pot aparea si la un sex mai nebun un pik sua chiar mai mult! :) deci daca el cu ea se tzopaie rau de tot si nebuna zice asa ceva.... saracul baiat intra la belele nu? oricum daca trece o perioada de nu stiu cate zile nu se mai cunoaste nici o dovada! asta din ce stui eu..
|
Quote:
|
mai greu ii sa dovedesti ca nu a fost asa ... ;)
ca nici in sensu` asta nu sunt dovezi ... |
Quote:
are 2 optiuni...SPAGA...sau o momo si e gata ;) |
Pai te intalnesti cu alta fata si faci in asa fel sa te vada si ea sau sa te vada altcineva care sa-i spuna si apoi cand vei fi intrebat negi negi tot...Atunci ea va crede ca esti un magar si va vrea sa va despartiti...Simplu nu? :D:D:D:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
costelo sunt multe care se impaca cu ideea ca-s inselate dar se multumesc ca te aflii langa ele macar!;) deci nu toate zic "PAS" si "NEXT"
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2026 4Tuning