![]() |
Re: dacia nova ...conty one!!!!
sincer...pe tine te apuca nebunia cand vezi vopsea nu?! :lol: simti nevoia sa dai peste tot cu vopsea.
Incearca sa o tii cat mai simpla...nu mai vopsi toate "acareturile" crezand ca astfel o sa arate mai bine. Spatele ala dupa parerea mea nici nu zici ca este de masina. Si eu am facute stopurile cu vopsea neagra dar nici chiar asa. Tie iti ia talonul fara sa mai zici nici "pas". Incearca sa ii cureti spatele ala...pacat de masina..zau:( |
spatele este curat....acum pe prim plan la masina sunt geamurile laterale.. tre neaparat sa cumpar altele si lampile spate ptr ca una s-a spart pe jumate si a fost lipita si una erea ciobita mai demult(deaia am si dat cu negru mai mult pe lampi ) si cele de ceata se vor schimba , parbrizul s-a crapat din cuza unezi pietre sarite...
|
Quote:
Banuiesc ca vrei sa cumperi doar triplele(geamurile),nu lampile cu totul....... Pt linistea ta si a altor participanti la trafic,nu mai innegri stopurile atat de tare!!!! De ce vrei sa schimbi geamurile laterale? Sunt asa de rau zgariate? Poti sa schimbi si semnalele de pe aripi cu unele albe,sa ii pui un eleron de supernova(are si stop incorporat),un eleron superior(s-ar putea sa se potriveasca cel de matiz).Bafta! |
la lampi doar geamul il schimb...la eleron ma mai gandesc pt k nu vreau s-o incarc ...sau sa ii fac doar ceva finut, o nervura la haion gen logan .dar pana acolo mai sunt multe de facut..pt inceput doar ce am precizat mai sus ..si sa astup manerele la usile spate si locul la nr....
|
1 Attachment(s)
ce ziceti..sa ii fac modelu asta de bara fata...bn nu io la cineva care se pricepe.. nu vreau cn stie ce cat mai aproape de bara originala doar putin restilizat..
|
Foarte neingrijita masina, te-ai apucat de unele chesti neutile.
|
doamne si ce misto aratau stopurile rosii :(, parerea mea e ca o dai in tiganeala rau de tot fao cat mai simpla si daca chiar vrei sa vopsesti ca vad ca iti place foloseste culori frumoase si vopseste cu grija.In rest arata bine masina dar trebuie ingrijita.Curat-o de vopsea pe unde se vede urat vopseste nr sa se vada clar renunta la suporturile de numere sterge marginea neagra la nr si prindele direct cu suruburi.Bafta am avut si eu o nova e frumoasa ca masina
|
stiu k aratau bn rosii dar m-am luat dupa cn nu trebuie... am sa iau geamurile de la lampi si le fac rosii.. asta e din greseli se invata...si stati linistiti n-o dau in tiganeala
|
Nu pune spoilere cu plase pe ea, sunt o bătaie de joc pe dacia, ştii, spoilerele astea agresive au avut la viaţa lor un scop precis: să ofere loc pentru răcire la motor, să ofere aerisire pentru discurile de frānă, toate astea pentru că se presupune că ele sunt mult mai mari şi mai capabile decāt cele stock, originale, ale maşinii. Să fim serioşi, pe cine crezi că prostesc aparenţe din astea pe o Dacie? Pe nimeni, eşti conştient şi tu, cred că cel mai bun lucru pe care i l-ai putea face maşinii tale ar fi să o aduci la o formă cāt mai discretă şi mai apropiată de original, asta īnsemnānd linie corectă la toată maşina, tablă dreaptă, uniform vopsită, lufturi egale, lipsa urmelor de rugină, stopuri şi faruri corect īncadrate, spoilere bine potrivite şi drept aşezate pe maşină, iar dacă vrei să o faci deosebită vizual īncepe cu ce e mai de efect şi mai rar īntālnit, ca să nu fii īn turmă cu toate rupturile de prin satele ţării. Ce anume? Păi lucruri pe care nu le pune oricine şi de care nu poţi fi suspectat că sunt de prost gust: suspensii sport, dacă vrei cu tot dinadinsul un aer sportiv (deşi eşti convins că nu e tocmai maşina potrivită pentru sportivitate, o nova cu motor original) jante frumoase, fără praguri şi spoilere futuriste care vin ca nuca-n perete pe maşina ta, o evacuare mai specială. o retapiţare interioară mai specială, nu huse ieftine şi scaune de renault 21 sau alte invenţii, fără beculeţe, volane de tiunning, neoane şi alte prostii.
Să ne īnţelegem, vremea tuningului agresiv pe Dacia a trecut de ceva ani, mai impresionează doar cāte o gāsculiţă care-şi consumă pubertatea la căminul cultural, daciile modificate ce mai impresionează pe cineva sunt cele cu stil clasic, găseşti şi aici destule topicuri īn care unii oameni au scos bijuterii din ruginituri de 1300 neīngrijite, ei ar trebui să fie un exemplu pentru mulţi proprietari, nu cei care pun codiţe de rechin, 3 eleroane pe portbagaj, folii de proastă calitate pe geamuri şi capace nichelate la roţile de 13 inch... Nu am nicio intenţie să-ţi denigrez munca, pentru că fiecare pune pasiune, bani, timp, nervi, sacrificii īn maşina lui, oricāt de neinteresantă sau frumoasă li s-ar părea celorlalţi, dar ar fi bine să īţi canalizezi toate eforturile astea īntr-o direcţie bună, pentru că presupun că pentru asta ai şi venit pe 4tuning. |
ms am inteles...mi-a trecut nebunia cu spoilare si deaste neoane..a fost nu mai e.. eu initial vreau sa modific putin forma barii originale nu foarte mult..in fine ,mai intai am sa fac rost de una de la remat mai jerpelita,si daca iese ceva misto postez aici..daca nu o las stock ,plasa nici nu se dicuta ca nu ii pun..erea doar o simpla idee...
|
aleks are dreptate! in cea ce zice pe dacie se fac modificarile discrete sau dupa gust dar treaba cu becuri sau alte nebunii nicic eu nu sunt de accord in schimb imi plac mult stopurile negre! dau bine pe culoare! faza cu ele sa fie rosii arata a tiganie!
|
schimbare de plan :D :D :D restu va spun dupa ce termin..sper sa ramaneti placut impresionati..
|
Quote:
|
ai reusit un VT mai deosebit ?
|
1 Attachment(s)
un mic VT d la un incepator ..:) :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
ma baieti am gasit pe forum un desen cu o nova..la asta ma refeream in leg cu bara fata cat mai simpla si de bun gust...ms petrica pt vt e misto..dc ar fi si asa in realitate :shock::D:shock::D
in fine...care aveti niste poze cu stopuri de nova modificate gen leduri sau ceva de genu..as vrea sa imi fac o idee postati aici va rog.multam |
da iti spun eu stopurile fa-le roshi :) dar nu cum ai exagerat cu negru..
|
:)))))):))) Nu cred ca ai vrea sa stii cat costa kitul ala...>:))
Am vrut io sa imi fac daia mi-a fct robert schita ;) |
8 MIL BARA FATA 4 SAU 5 PRAGURILE SI ASA MAI DEPARTE
|
Stii sigur??:))) absolut?
|
oare mai merita sa bagi atatia bani in ea :O>?
|
nu am zis sa cumpar neaparat kit-ul ala ,in plus am intels ca acel kit complet costa in jur de 4600ron...pffffff cu bani astia pot face multe treburi la masina ex: un motor de r19 1.8 16v renault williams+cutie viteze si planetare ,jante , si alte chesti
|
NU exista motor de R19 Williams
|
deci si eu eram la fel ca tine de entuziasmat toti banii ii bagam in dacie in loc sa imi cumpar un tricou sau ceva mai bine cumparam un set de bujii, ori un far ori un stop ori un cheder etc etc ... si acum ajung sa ma gandesc se merita???oricat de tunata ar fii..in 2012 tot le scoate ...deci nu se mai merita bani bagati in dacie..asha ca mai bine pui deoparte si iei altceva mai bun..
|
boss poate ca ase este...dar ramane masina mea de suflet..cu toate k am ceva mai bun ,o skoda octavia2 full fara pile si navigatie1.9 tdi 105 cp sa nu se interpreteze ca ma laud....nu ma indur s-o dau sa s-o lasa asa sa cada...si chiar daca le v-or scoate in 2012 macar pana atunci sa le intretinem cat mai bn..si sa ne bucuram de ele
|
pana atunci mai este ceva timp, nu vezi ca grecii folosesc dacii vechi in viata de zi cu zi, nu se stie niciodata ce o sa se intample, eu unul nu am mai auzit vorbinduse pe nicaieri de treaba cu scosul masinilor vechi din circulatie.
|
10 Attachment(s)
poze cu zambilica...si cu o incercare de a face niste ploape bad boy, pt a face prelungirea capotei:D
|
nu prea seamana a bad boy look, numarul de pe spate ce a patit de este partial vopsit?tu ai grija de masina sau iti bati joc de ea?
Sfatul meu ar fi sa o aduci pe linia de plutire cat mai mult si dupa sa te apuci de modificat sau ce vrei tu sa faci. |
Oare dc vrei sa o tunezi sa faci "tuning" pe ea cand masina are f . f . f . multe defecte , de exp uitate in poza aia ai pus "bad boy" si semnalizarea aia e sparta sau stopurile spate sau numarul sunt multe...
|
VAI...:|:| nu face asa bad boy look-ul asa... e naspa....la modul cel mai serios :sad::sad:
|
1 Attachment(s)
uite cam asha ar trb sa arate pleoapele la nova..dar oricum nu e cazul la tine sa le faci..
|
3 Attachment(s)
Din ce vreau sa iti faci prelungirea la capota ?? vrei fibra sau tabla?
Uite iti las niste poze sa vezi cum mi`am facut eu prelungirea.Eu am facuto din tabla si imi place cum o iesit desi inca nu ii vopsita masina PS: la grila nu pui plasa?? pararea mea ca daca tot ai modificat grila punei si plasa ca va arata mai bine ....II numa o parere si tu decizi ce faci |
:lol:da nu am zis ca il fac asa bad boy look, e doar o incercare(din lipsa de ocupatie si de bani).. prelungirea o voi face in tabla...:D:!::!:
|
o intrebare de curiozitate : cum as putea sa ii mai maresc puterea fara sa schimb motoru ? acolo cat de cat sa traga mai bn. si mai dati-mi si mie sfaturi cam ce ar trebui a mai fac la masina ca nu strica...pt ca intr-o luna dau de ceva bani si nu as vrea sa ii arunc aiurea..multzam;)
|
prima da-i o vopsea....apoi fai capota negru mat...jante....folie pe geamuri....si apoi gandeste-te la motor...
|
ti`ai luat ceasurile de r19??pt ca ma intereseaza si pe mine de unde le iei si la cat ca imi plac cum arata si leas schimba si eu
|
babutza mea v-a fii bagata cat de curand la reparatii capitale(tinichigerie,vopsitorie+unele mici modificare):D:D:-)
|
3 Attachment(s)
ce zice-ti de modelu asta de bara ar da bine pe nova?
nu e vt.!!! |
Quote:
Mie nu-mi place cum e facuta pe mijloc, cred ca e virtuala |
conty cu ce ai astupat gaurile de la grila dupa ce ai scos sigla ???
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:07. |
- Copyright 2026 4Tuning