![]() |
Re: Eliminare suport numere (placuta inmatriculare) DIY
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
banda dubla adeziva Bison e foarte buna dar stergeti si marginea neagra de la numar , se vede mult mai frumos.
|
La passat din 2004 cum pot sa prind numarul de inmatriculare mai jos, ma refer la bara din fata, ma gandeam sa dau 4 gauri mici in nr de inmatriculare in fiecare colt si sa il leg cu sarma de undeva de bara, stiti alta metoda?
|
folositi banda dubla adeziva Bison car tape.Este excelenta,are latimea de 2mm,si lipeste beton.Un sfat ca sa eliminati dunga neagra de la numar fara prea mare chin:dati cu diluant,iar apoi cu un burete aspru..eu am avut unul de la 3M,care nici nu prea am stat la discutii cu dunga neagra
|
Recomand banda dubla adeziva de la Bison , iar pentru stergerea chenarului negru mi-a vandut un baiat un pont , cu lichid de frana si cu un burete de vase cu partea "verde" partea aceea abravaziva . cica se duce fara baite de cap si nu trebuie sa freci ca la acetona sau benzina ! Have Fun .. Azi Ma duc sa fac si eu operatiunea si o sa revin cu poze !
|
3 Attachment(s)
Am eliminat recent suportul de numar la Golf. Acum placuta vine aplicata cu banda dublu-adeziva, BISON, direct pe soclul din bara.
|
Ati avut probleme cu politia ?
|
Quote:
|
Salut,
Daca se lipeste cu banda (bison) direct pe masina, fara folie de protectie, se poate cumva deteriora vopseaua daca vreodata vrei sa dai numerele jos ? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning