Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Cielo vs Espero (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/11800-cielo-vs-espero.html)

Cozmax 17-05-06 22:07

Re: Cielo vs Espero

Aici nu stiu ce sa zic Espero nu am condus dar am auzit
ca ar merge mult mai bine decat Cielo si are si ceva putere mai mare :shock:

Lukian_XXX 20-05-06 06:51

nush amandoua masini sunt vechi!!
espero consuma mult dar e mai frumos decat cielo ,exterior mai putin dar interior se impune categoric!!
cred ca as alege espero!!(dintre aceste doau masini prezentate pe topic)
dar dupa mine mias lua logan consum mult mai mic (versiunea diesel) si e la fel de frumos la interior

Cosmin255 21-05-06 14:37

Din start comparam doua masini din clase diferite....puteti compara asa Leganza vs Espero .... Audi A4 vs Audi A6? C vs E?5ar vs 7ar?.....etc....Espero din punctul meu de vedere...argumente au fost date(in primul rand comfortul)

einstein1984 21-05-06 14:45

Aici ai dreptate. Merge si o comparatie Golf5 cu passat, ca doar sunt pe aceiasi platforma, nu?

D_M_X 21-05-06 15:30

nu ai cum sa compari espero cu cielo...sunt in clase diferite...si cielo mananca bataie la toate capitolele....
Poti sa compari espero cu passat,mondeo,405..etc..
Si daca o sa studiati putin piata din momentul in care a aparut espero in ro ..adica 95...si oferta de masini care era pe piata.....La 13 mii de $ cat era un espero 1.5 16v batea toata concurenta....singuru care se aproprica ca pret de espero era vw polo clasic..care era chel la dotari si costa cu 1500 de $ mai mult.....

br01tim 23-05-06 08:31

tot cielo.espero consuma cam mult si mare diferenta sincer nu prea vad!e km grea comparatia....mai grea decat cu loganu :)

VIPER_GL 27-05-06 13:28

Espero a fost misto cand a aparut...Am sa aleg si yo cielo cu toate ca n-am nimic impotriva la espero, singura diferenta care ar fi e marimea si poate motorizarea

Tataee_^ 13-06-06 18:34

Eu despre Espero am numai cuvinte de lauda. Are maicamea la servici Espero 1. 8 si au facut cu el 523 000 de km. In acest timp nu sa umblat nimik la motor decat piesele care se schimb odata cu anumiti km: ulei, filtru ulei, filtru de benzina, curelele de distributie( mi se pare ca din 70 000 in 70 000 daca nu ma insel), filtru de aer... etc. Asa ca o masina care sa mearga atatia km, care sa nu fie a unei persoane fizice(stiti cum se comporta angajatii cu o masina de servici, dar totusi asta a fost ingrijita), si sa nu aiba nimik la mototr eu zic ca e mai greu de gasit. Masina si acum merge bine, si trage si bine, nu pot sa spun ca se vede ca e uzat motoru, se merge lejer cu 170 cu el, atetia la atatia km facuti.

T-Bone 13-04-07 22:35

schumi omule le zici bine!!!Espero rulz!Espero este masina, cielo corea e masina, cielo Ro este o mare prostie.inca o chestie-daca nu gasesti piese sa stii ca majoritatea pieselor se potrivesc si d p cielo
ex.:pompa benzina(la motorul de 1.5 este identica), .............etc

T-Bone 13-04-07 22:40

espero consuma cu maxim 0.5-0.8 in plus fata de cielo
espero este mult mai aerodinamica si este mai grea ca un cielo cu aproximativ 40kg
eu lucrez p un cielo si sunt proprietar de espero

Larisa 19-04-07 16:52

Am auzit ca Espero sta cam prost la capitolul "suspensie":rolleyes2 . Este un prieten ce are Espero; l-am pus sa-l tureze oleak si, se auzea parca grohaia un porc..(acuma nu stiu dak avea toate "piulitele" la locul lor) :lol: Mie mi se pare o mare vrajeala Espero, deci aleg Cielo. Fiecare cu parerea lui...;)

T-Bone 19-04-07 17:22

Quote:

Originally Posted by Larisa (Post 860365)
Am auzit ca Espero sta cam prost la capitolul "suspensie":rolleyes2 . Este un prieten ce are Espero; l-am pus sa-l tureze oleak si, se auzea parca grohaia un porc..(acuma nu stiu dak avea toate "piulitele" la locul lor) :lol: Mie mi se pare o mare vrajeala Espero, deci aleg Cielo. Fiecare cu parerea lui...;)

Eu am un espero luat recent(masina de mecanic) ingrijita super bine si itzi spun k merge mai bine ca un cielo nou.A mea are 63000 km.Daca prietenul nu a ingrijit-o partea a doua..............Inainte de asta am mai avut tot espero care nu a fos asha bine ingrijita.Am mers incontinuu o luna jumate cu aproximativ 1.5-2 litri de ulei in motor si nu a patit nimic, singurul lucru e ca se auzeau tachetii un pic mai tare.........La capitolul suspensii nu prea ai ce zice-depinde si de uzura si , cum toata lumea stie, drumurile din romania nu sunt tocmai "bune".Nu te lua dupa prima impresie este sfatul meu!!!!:D

giubau_v8 19-04-07 20:56

espero e mult mai buna decat un cielo....puncte forte sunt designul interior, spatiul interior, ruleaza foarte frumos la drum lung dar si in viraje se tine foarte bine,... cu toate ca service-ul e ceva mai costisitor masina e mult mai rezistenta...pica mult mai greu un espero decat un cielo...mie personal imi place si aspectul exterior...cu toate ca e mai invechit....si la motoare...espero are si motorul 1.5 care nu e chiar asa 'betziv'...motorul 1.8 e de apreciat dpdv al fiabilitatii... cu toate ca are doar 75 cai se tine destul de bine zic eu....apropo..barile de la espero sunt de tanc..un prieten are un espero din 96, 1.8 a facut multe accidente de cand a luat permisu..putine din cauza lui..1 sau 2...da barile ale nu s-au crapat..n-au nimik...masinile care au avut de suferit aratau mult mai rau

crissti_d 19-04-07 23:04

cielo.
espero nu`mi place deloc la exterior. e chiar urat

T-Bone 20-04-07 10:17

Nu stiu d c zic unii k intretzinerea la espero este mult mai costisitoare-nu e asha!!!!Poate sa imi spuna cineva ce este mai scump la espero si e mai ieftin la cielo????Spunea cineva de motoare.......Intradevar coreenii nu sunt asi in motoare dar sunt cu cateva trepte bune mai sus decat ce fac romanii!!!!Faceti o mica comparatie intre cielo coreean si cel romanesc!!!
Cielo mai are de mancat mult pana il ajunge pe Espero!!!!Uitati-va la interior-bordul spre exemplu:la cielo bordul este dintr-un plastic mizerabil, la espero este captusit cu un fel de cauciuc sau ceva de genu'; volanul la cielo este foarte tare si inconfortabil pe cand la espero este moale si placut.......etc

MariusM 20-04-07 13:55

cielo sigur pt mine

adriano`adrian 08-12-07 09:47

salut,pot sa zic ca imi place foarte mult cum gandesti si zici totul pe fata,adevarul asa cum e.am si eu un espero 1.5 16 valve...si as vrea sa stiu si eu cam la ce consum sa ma astept la ea.mentionez ca o am d o luna si in timpul asta nu prea am avut timp sa o testez.eu sunt student si am fost mai mult plecat.as dorii daca se poate un id d mess,deoarece vreau sa te intreb mai multe in leg cu aceasta masina ucigasa...toti zic ca consuma enorm...pai atunci ce sa mai zic d un bmw 525 benzina...ala cat ia daca toti zic ca espero ar lua 12 13 la suta... adytza_08 intra sa vb mai mult... multumesc

vacaroz 25-12-07 12:38

acum depinde de parerile fiecaruie....cun o persoana care detine un espreo de cand au intrat in vanzare in romania si inca il mai are(asta ma face sa cred ca nu i`l considera o masina proasta) desi acum e masina nevestei lui pt ca are si un focus, si am un prieten bun cu un cielo (made in ro) care nu e prea multumit de el. acum depinde foarte mult de gusturile fiecaruia. sunt persoane care considera espero urat si altii care`l considera pe cielo urat.eu as alege tot cielo

punktnet 05-08-08 11:07

amandoua sunt la fel :)

Pugralph 05-08-08 13:57

Stiu pe cineva cu un Cielo care are 400.000 km si este foarte multumit de ea; din punctul meu de vedere nu as alege nici una pt ca ambele sunt uzate moral!Totusi ca sa respect subiectul as alege Cielo!

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning