![]() |
Re: INTALNIRE DACIA CLASIC 9 MAI 2009 ! BRASOV
ce bine .. numai cheltui banii pe benzina :)
|
cred ca ar fii o idee buna ca toti care stim de acest eveniment sa punem linkul acsetuia la semnatura ca am vazut ca sunt multi care nu stiu de el...
|
bolidule de nea Nicu (ag 12 gor) era vorba mai devreme ? daca eu zic ca ar fi ceva super frumos sa apara si un gordini adevarat :!:
|
eu sper sa vina numai 1300 sa fie 10 masini ca sa nu devina adunatura...
|
Quote:
|
stai linistit ca gordina este inscrisa si la retromobil
|
eu din ce am auzit de la WRC si Fauru asa stiu ca e dacie si am vazut si eu niste poze mai vechi in care avea stopuri mari!cine stie.......o fii Gordina.
sa nu deviem de la subiect!!!! |
1 Attachment(s)
...............
|
Deci aia de la RCR sunt niste idioti sa intelegem ? au acceptat o dacie deghizata in gordina.. si voi stiti mai bine decat ei ..
Masina are o varsta, au fost facute atatea inventii pe ea. Nici a lui Silviu UAP nu arata a gordini cand a luat-o, da o readuce la viata.. |
Locatia Miercuri dupa pasti o sa o aflu sigur momentan este vorba despre 2 parcari cea din spate de la ITML cea care se vede din curtea celor cu RIDICARI MASINI si cealalta este sub podurile dinspre stupini ceva de genu unde sa da de permis pt categoria A ....o sa ma duc sa vad care este cea mai buna incat sa avem loc toti si 1300 si 13xx chiar si loganuri si alte masini
Despre Nea Nicu mi-ar face o deosabita placere sa pot da de dansul ma poate ajuta cineva cu un nr de tel. sau ceva sa ii comunic despre eveniment ? |
IORDACHE NICOLAE - 0744.172.912 |
bolidule masina aia nu e dacie , a fost lovita de nenumarate ori E NORMAL ptr o masina de raliu si romanii nu au mai pus fusta cu lampi mici...
a fost intrata si in cap de pod ,dar nu inseamna ca nu e gordini ;) vorbiti din auzite iar cum se face 99% pe forumu asta |
Calmati`va oameni buni .. e 100% gordini vero ... si`n plus, mai are inca o caroserie de rezerva .. asa ca stati calmi ca nu`i panica ...
|
oricum ar fii frumos sa fie prezent acolo!:D
Lucy sa ne anunti si pe noi daca ai dat de Nea' Nicu! |
da baieti il sun si o sa ii prupun pana atunci va tin in priza sau la curent ?dar mai bine in priza ca asa va dau curent :lol:
momentan vreau sa ma duc sa vad care parcare este mai buna ! |
Quote:
bafta |
Cred ca o sa ajung si eu la intalnire... vin cu Alex (Bolidu):D
|
s-o anuntat cineva din partea de vest ?
|
ai o dacie in oras tm 70 uap verde ,e posibil sa vina e user pe daciaclub
|
Quote:
dupa expozitie poate se lasa cu liniutze !!!!cine stie ?:Dvedem dupa |
sau o plimbare filmata frumos !8)
|
Banuiesc ca ramaneti si pana duminica sa mergem la coasta pe Rasnov...
|
pacat ca amea e underconstruction, ca veneam si eu..;))
|
Quote:
Quote:
|
Vin si eu. Nu am 1300, dar nu pot sa ratez o asemenea intalnire. Cu ocazia asta mai vizitez si zona Brasovului :).
|
DRT-u daca vor sa ramana au loc la mine :D restu vedem le gasim si lor loc !
Jderule plimbarea va fi cu siguranta daca vor veni cei de la PRO TV si Antena 1 sa vedem ca astept raspuns si de la ei ! pt expozitia celor 1300 o sa vedem poate o sa facem o preselectie pt cele care sunt tipla ! acum vedem astept si eu pararea celor mai batrani si o sa va anunt ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cam are dreptate ygs, e o intrunire, poate sa vina oricine cu 1300, ca unele sunt mai frumoase, altele mai putin asta nu conteaza, fiecare vine cu ce are.
Conteaza ca facem pe camp sau intr-o parcare intalnirea ? |
eu am fost mai delicat in exprimare in comparatie cu LKS-ul, eu asa stiam si asa si vreau indiferent de starea masinii sa vina cat mai multe dacii 1300, pentru ca observa ca sunt din ce in ce mai rare modelele astea si da aici vb si de amea ca nu e intro stare exceptionala dar ma mandresc cu ea si inca sunt la inceput de drum cu ea.... asta e parerea mea si indiferent ca imi vei primi masina in "expo" sau nu eu tot o sa vin:)
|
Quote:
o sa incerc sa ma fac inteles YGS-ule si pt restul userilor ! PENTRU A NU MAI EXISTA NEINTELEGERI LA ACEST EVENIMENT VOR PARTICIPA DOAR DACIILE 1300 CELE CU ELEMENTE DE 1300 NU CONTEAZA STAREA LOR ! |
batrana mea va fi cu siguranta la Brasov....
|
oricum la intalnirea batranelor va fi prezent si un autocar imens pentru batranele care ajung acolo si nu se mai pot intoarce oricum cred ca vor fi putine masini dar vom vedea
apropo nu v-am spus ca autocarul va fi pus la dispozitie de sc remat bucuresti in asociatie cu programul rabla |
Hristos a inviat !!!!!
|
Quote:
|
talon carte si buletin in rest se ocupa cel care le receptioneaza la urcarea in autocar
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning