![]() |
Ma ofer sa stau k jandarm... dar prefer numele pe eventuala insigna... nu nickul :D
|
off.... stai ca e mai greu... trebuie mai intai sa vb cu adminii... ei sa vb cu organizatorii etc. intre timp cred ca o sa fuck asa... la mijto \"insignele\" alea.. :) sa vedem cam ce iese :)
|
Trebuie sa vada si Florica sau Micutu ce am scris noi aici si sa ne raspunda.Dak e o sa-i dau eu un tel lu Florica si sa-i zic sa intre pe net sa se uite paici si sa zica: ,,Da ma face'' sau ,,Bagativa semintele in cap''.Respekt
|
| versus v
1.
disciplina la manifestare este obligatorie, lipsa acesteia putand produce exact ceea ce mai lipseste automobilismului pe care acest site incearca sa-l promoveze: accidente, raniti, morti etc 2. daca jandarmeria nu isi face datoria, cineva trebuie totusi sa faca ordine in locul lor. forumistii? sa speram, desi... nu toti au(avem) 1.90, 100kg, pachete de muschi la purtator. :wink: 3. amplasarea spectatorilor? avand in vedere lipsa de disciplina, cat mai departe de pista. considerand adrenalina si pentru ei, in masina cu competitorii :lol: overall, in \\/: castigul in lungime este mic fata de ||, insa este semnificativ la securitate ps asigurarea securitatii de catre o firma privata: sigur, prompt, profesional. prea scump? |
eu cred si sper ... ca ... daca o sa fie sa stea forumistii eu zic ca nu o sa trebuiasca sa fie toti de 100 de kg.... eu zic ca se poate vorbii si civilizat si sa inteleaga si ei... daca nu... ii dam un beep lu gsi ... sa ne ajute :P :P
|
sa speram.
pentru stiinta \"supapelor\", cine este gsi :?: 8) |
eu unu nu inteleg cum anume sa stai in v mi se pare tot mai k-lumea in ||
|
\\/-ul ca varful la start si deschiderea la sosire
k? :roll: |
1 Attachment(s)
GSI Power !!!!! :P :P :P
|
gsi e un tip super de treaba..... :) si e mare... si deasta zice toata lumea ca ar fii bine pe post de \"jandarm\" :)
|
GSI power? :shock:
M Power! :D |
apropo de garduri, de ce nu face jandarmeria cinste cu ele?
cand iese preshu' la interval, cu politie si jandarmerie cu tot, tot sunt 3 metri + garduri de la vorbitor la public? ori ba? :x |
Io zic ca V este mai sigur. Apropo mai sunt tricouri :?: :?: :?:
Vreau si eu. :lol: Vin si la baneasa sa dau cu okiu. 8) si sa fac o poza doua. Io nu cunosc pe nici unu din voi desi citesc forumu de mai mult de un an. Hmmm daca dau o bere veniti voi la mine? :D :D :D |
Quote:
Uita-te la poza asta.... si ai sa vezi ... (e cam mare .. dar ...) https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=8172 |
Quote:
pai da nu se mai vede nimk |
super poza.
multumim pt ea, tye. acum ca vad :shock: si io ce-i acolo, ma gandesc: ce mi-e cu \\/, ce mi-e fara. varianta \\/ versus || pare a mai avea prea putine avantaje (nr de spectatori este aproximativ acelasi, iar sporirea securitatii cu \\/-ul este insignifianta). m-am razgandit: votez ||. |
uitatzi-va la schema lui ROSonic.. este cea mai aproape de adevar..
|
Quote:
|
O fi dar toate oile se imbulzesc la \"start\" :wink:
|
True .. dar catzi o sa intre si la start.. :) in fine.. oricum cei de la LR vor face tot cum cred ca-i mai bine.. ;)
|
kirilic... hai azi sa iti arat cum o sa fie la baneasa .... ca vad ca nu intelegi.... deja o dam in matematica si alte prostii..... DECI o sa vada toti daca stai in V.... ca unghiul v-ului nu o sa fie mare... o sa fie micutz... atat cat sa vada binishor toti.... nu prea intelegi ai??? ... aia in capat... o sa fie la cine stie cati metri de finish si tot o sa vada ........ ma gandeam :) mai bine ar fi sa se stea asa....
asta e traseul <- \ | \ | \\ ---->>> publicul .... si se vede TOT.... NU?? | / | / / |
hahahahaha ce *** a iesit... mai incerc odata... modific poza aia cu aeroportul... imediat
|
in V pare mai sigur pt spectatori
deci in V e mai bine PAREREA MEA |
Santos .. poate ne vedem pe Baneasa.. este posibil sa vin.. :D cum o fi sa fie.. numai sa fie organizat si sa nu se mai opreasca cursa..
|
Quote:
|
mei eu tot zic ca V e cel potrivit, caci nu vreau sa se intample ca la Constanta ...
|
siguranta e cel mai important factor asha ca cred ca V e cel mai potrivit
|
glumind un pic, publicul ar putea sta si in \"x\"
cred totusi ca ar trebui sa ne preocupe si daca vreun \"inteligent\" poate intra usor pe pista parerea mea |
Va asigur eu ca va fii o pozitionare in linie pe o singura linie paralela cu pista . Pentru asta va fii o brigada de\"CEFE LATE\" care vor avea grija de asta . De acum se vor impartii si pumni si picioare si ceva falci de Pittbul pentru cine nu va respecta ***-ul ce-l mananc eu la microfon!!!!!!!!
|
acum sunteti lamuriti :lol:
cu toate ca parerea mea era alta atat cat timp ei organizeaza cursa au tot dreptul sa decida cum trebuie sa stea spectatorii |
acu inteleg si ar trebui sa intelegetzi de ce s-a marit taxa... ;)
|
parerea mea
dupa ce am vb shi ne-am sfatuit cu gratzian...zoliat...gsi...shi restu care mai erau p`acolo.....binentzeles ideea fiind a lui gratzian caruia ii multzumim,am hotarat k ar fii bine k publicul sa stea in romb...in felul asta nu vom mai ajunge la unghiul acela f mare
shi acum putetzi sa incepetzi sa radetzi k voi incerca sa desenez ,,,,/||\\,,,,, ,,,/.||.\\,,,, ,,/..||..\\,,, ,/...||...\\,, /....||....\\, \\....||..../, ,\\...||.../,, ,,\\..||../,,, ,,,\\.||./,,,, ,,,,\\||/ ,,,, In felul acesta toata lumea va avea vizibilitate shi va fi in sigurantza :wink: :) Legenda: || shoaseaua ,, iarba .. tot iarba (da nu va ganditzi la prostii) :wink: |
asta e cea mai DESTEAPTA asezare... vb f serios.... si nu iti trebuiecefe late... ca vad toti.... desenul nu e bun ... ca cica o sa se stea doar pe o parte.... asta e... cum zice florica ... :) dar daca tot intra aia pe traseu... o sa fie nasol rau de tot... ca sa nu mai zic de o bataie cu publicul al cefelor late... sa vezi imagine ce o sa se auda pe la pro tv ... la cursele legale din bucuresti \"cefele Late\" bat publicul si ***uri din astea... peace and GOOD LUCK
|
....
pai da....oricum shi dak era bine \"esentza\" desenului meu...tot nu era bine k eu nu jtiu sa desenez :oops: :lol: ...apropo pune shi u votul ala shi cu pozitzia asta pune romb :wink:
|
e foarte bun desenu.. numai ca se va apela doar la o parte a rombului.. si totul va fi k.. dar uitatzi ce a zsi Florica mai sus.. :D deja s-a stabilit cum va fi.. regards!:)
|
zip nu auzi dude ca o sa vina cefe late si pittbuli :P :P na.. vedem cum o iesi
|
Ideea la care ma gandisem si eu era exact cea a lui ZIP (in ROMB) si daca nu o trecea el aici o treceam eu. Bravo ZIP! Daca FloricaNSL insista sa fie in paralel, atunci platitorii de 50.000 lei nu prea vor avea de ales. O mica parte vor fi fericiti si vor vedea binisor cursa (adica cei din fata, din prima linie), restul vor vedea exact 10 metri din cursa sau o vor lua in mekla. In ROMB oricine poate vedea orice parte a cursei fara sa fie obligat catusi de putin sa scoata capul afara din rand, in nici un caz sa forteze sa iasa din \"linie\". Deci eu votez pt ROMB, indiferent de posibilitati. Numai ca nu o sa fie ca noi, o sa fie ca \"EI\". Presimt ca va iesi cam ca la Saturn, numai ca intr-adevar o sa se termine cursa, ca o sa fie publicul suficient de departe de pista. In schimb, aceeasi imbulzeala si incercare de a iesi din linie...
Parerea mea... |
asa e madmax.... dar se pare ca aici in loc sa se aplice ceva cu cap... se aplica violenta... oricum toti o sa bage capu` si nu o sa vezi nimik....
ce are daca puneti spectatorii in ROMb?????? sau macar V... ca sa vada toti si sa nu fie nevoie de Cefe LATE sau alte din astea |
Bai eu zic sa-i puneti pe toti in pozitia 69 si gata!Ce dracu atatea discutii degeaba ca tot n-o sa va auda sau sa va bage in seama cine trebuie!Credeti ca organizatorii o sa stea pe forum si-o sa zica \"oo, da, uite,parerea lor e sa-i asezam in V, mda, interesant, ia sa tinem noi cont de ce zic ei...\".GET REAL people!This is f***ing Romania!
|
Pentru BogdanCMS.
Te vad \"de-al casei\", nu supapa ca mine, a.i. ma-ntreb: oare tu nu stii ca atunci cand iti exprimi o parere sunt 2 sanse, spre deosebire de situatia in care taci chitic, cam cum propui tu, caz in care nu mai ai acest privilegiu (al celor DOUA posibilitati)? Re: \"Ce dracu atatea discutii degeaba ca tot n-o sa va auda sau sa va bage in seama cine trebuie!\" Si, oricum, acesta este un forum dedicat tocmai exprimarii parerii tuturor celor care AU ceva de zis. In discordanta cu tine... :-( |
| All times are GMT +2. The time now is 14:00. |
- Copyright 2026 4Tuning