![]() |
Re: SuperNova de Brasov
foarte frumos. Simpla...dar la obiect:)
|
au iesit super bine jantele.....chiar imi plac ,si un mic sfat: ..cumpara smenalele dupa aripi albe..dau mult mai bn ;) !!! noroc si spor la treaba
|
nu ar strica sa latesti jantele si sa respecti coloristica!:D
|
4 Attachment(s)
Semnale laterale albe... am luat dinastea pentru ca imi plac ca nu mai au garnitura aceea neagra ca cele de supernova
|
Quote:
|
ar arata si mai bine decat acum daca ar fi un pic mai trantita de asfalt :D bafta la proiect si numa bine
|
O sa fie si mai joasa in curand
|
ingrijita masinuta imi place , dar din cate stiu eu , nova , solenza , supernova , au probleme la portbagaj si la fiabilitate la interior.
|
La mine nu e nici o problema la haion pentru ca am cheder nou si e reglat sa se inchida bine
nu scartaie, nu intra apa ; la unele scartaie pt ca nu este reglatat cum trebe si au chederul imbatranit ne mai fiind etans |
e bine atunci
|
relu dc o cobori mai jos..poate ca ar trebuii si niste jante..nu? poate vopsesti si barile in culoarea masiinii..
|
Poate o sa-i iau si niste jante unele cu bordura vreau, barile o sa le vopsesc... dar dupa ce vor fi modificate
|
Quote:
|
Rotile de pe spate vreau sa fie mai late ceva asemanator cum are dog99 numai ca as prefera sa fie pe 15 si nu prea exista multe modele asa, doar pe 14 si 16 cu jante spate mai late
|
27 Attachment(s)
Dupa o lunga pauza in care nu am mai postat pe thred-ul meu, cu ocazia implinirii a unui an de cand detin masina, postez cateva poze cu ea mai de la inceput de cand am luat-o pana aproape de prezent.
Mare lucru la capitolul modificari nu am facut am insistat mai mult sa fie totul functional si pus la punct ca la carte si inca nu am terminat... din pacate din ce mi-am propus doar o mica parte am reusit sa fac... In ultimile poze am dat bara jos pentru ca sa o pun frumos la linie ca era cam stramba in partea de sus de cand am luat masina. Voi revenii cu alte poze noi cu am mai facut si ce voi mai face la ea |
O masina ingrijita.
Vad ca ti-a "inflorit" capota la farul drept.. ai putea sa ii fac un bad boy, cu ocazia asta. |
La farul stang vrei sa zici, da asa m-am gandit sa-i prelungesc capota dar asta la anul o voi face
|
Quote:
Ma gandesc sa nu ai si in aripi rugina, daca a inceput la capota. Destul de nasol, pentru ca observ ca nu ai garaj (sau ai?:D) Ai putea sa ii mai faci o mica modificare ce tine de strict de aspect, sa ii schimb lucas-urie astea portocalii, cu unele albe. |
1 Attachment(s)
Nu am garaj, acolo in poza unde se vede un garaj in spate eram in vizita la un prieten
La capota e primul loc cam pe unde apare rugina la majoritatea masinilor din cauza pietrelor ce lovesc capota in mers aruncate de rotile altor masini Am lucasuri albe de solenza , pozele de mai sus sunt mai vechi |
2 Attachment(s)
imbracat suportul de casetofon in carbon 3M mai am si alte elemente din interior foliate, dar n-am acum poze si cu celelalte
|
Felicitari.Masina e exagerat de bine intretinuta.Daca se poate ceva poze cu interiorul sa vedem cum arata cu folie carbon . :D .Taie-i o spira din arcuri , va arata superb.
|
la un set de jante frumoase nu te-ai gandit? ca parca alea de tabla sunt mult prea banale, un set frumos de jante pot scoate mult in evidenta masina:D
|
Sigur ca m-am gandit dar momentan nu imi permit sa dau banii pe niste jante de aliaj, macar pe astea am cauciucuri noi si nu am probleme, mai important e sa o intretin asa cum e ea si sa mearga masina bine decat sa arate deosebit la exterior.
Saptamana trecuta i-am schimbat radiatorul (caloriferul) de caldura ca pierdea putin pe la garnitura de etansare(problema comuna la nove/supernove o cauza poate fi si ca nu sa completat cu antigelul recomandat de producator),tot cu ocazia asta am si antifonat partea din fata a podelei si tabla ce desparte compartimentul motor de habitaclu acum se aude mai groasa tabla cand lovesc in ea, sper ca o sa se si auda motorul mai putin in interior, am luat si 3 L de antigel nou glaceol rx tip D 60lei special pt motoarele reno ca sa schimb tot lichidul de racire, aproape tot bordul fiind momentan demontat schimb si toate luminile din consola ce erau verzi in albastru si mai vad eu ce idei imi vin, apoi la anul trebuie sa ii fac revizia de 60mii care necesita schimbarea distributiei, curea alternator, ulei, filtre, placute eventual si discurile de frana, mai trebe toba intermediara, etc etc sunt destule de facut si pe ce sa cheltui banii pana acum am mai schimbat ax volan inf 220lei, cheder haion 32, opritor portiera st fata 40 lei, schimbat burduf planetara dreapta 30+50 manopera,filtru aer 50 lei, schimbat lichid frana dot 4,mi-am mai luat oglinzi de bmw e30 pe care inca nu le-am montat, alte chestii de intretire auto ceara de lustruit, sampon, spuma curatat anvelope etc, asta e doar o parte din ce mai imi aduc acum aminte + multe altele mai marunte |
arata de parca ai fi scos-o ieri de la uzina!:o
n-am mai vazut de mult o masina atat de ingrijita! bravo |
Quote:
De acord cu tine. chiar fff ingrijita si cred ca merge pe masura.succes |
1 Attachment(s)
o poza mica de sezon:-)
|
ce fain arata:D:)... ii place zapada ;))
|
sa stiii gabone ce e frmoasa foc eu am mai vazut-o ..apropo Vio cand iesim la o tura asa printre nametiii:rolleyes2:rolleyes2
|
Imi plac masinile simple dar ingrijite. A ta face parte din categoria asta. O simpla parere cu ceva de efect si nu e cine stie ce modificare majora : am vazut ca numarul pe fata nu e in suport. Sterge-i marginea aia neagra. O sa arate mai bine mai ales ca masina e alba.
|
te.ai gandit sa faci si barile in culoarea masini...?
|
Quote:
Quote:
|
foarte ingrijita si curata masina...tine-o tot asa...probleme cu portbagaju nu ai avut?nu iti suna?bafta in continuare...
|
de ce sa "sune" ?
|
Problema frecventa la Nova/SN...sa scartaie materiale de plastic de la portbagaj si altele...
|
pai am un prieten care are o SN ...si ii suna haionu al dr*ac* de tare....si are doar 80 de mii de km...
|
Nu suna nimic la mine, i-am pus cheder nou si i-am reglat tampoanele de cauciuc am mai spus asta si intr-un post anterior, spune-i sa faca si el acelasi lucru e si normal sa zdrangane daca nu sunt reglate bine tampoanele
Quote:
|
Foarte ingrijita masina , am inceput chiar sa am o pasiune pentru sn . Multa bafta cu ceea ce iti doresti sa faci cu ea .
|
Quote:
|
o sa pun si eu bara de rigidizare in spate si o sa se schimbe treaba
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning