Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Īntālnirile pasionaţilor de maşini - una pe lună (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11764-intalnirile-pasionatilor-masini-luna.html)

Andr3i 15-01-06 22:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xxx\"
sau incurcat lucrurile tare
bacau niht life e un club pe care trebuie sa il deschidem si noi oficial si in care vor fi toate tipurile de masini
iar clubul scc e altceva

andr3y-TAM... Al3xxx are f. mare dreptate. Faci parte din Bacau Night Life care e tot un club. Clubul lansat de SCC e altceva...

SI BNL E UN CLUB NUMAI CA CELALALT E PUTIN ALTFEL....

andr3y-TAM 15-01-06 22:27

pai nu ati fost expliciti ... cu scc-u` ... nu`mi permit sa ma bag... (deshi am sticker :) ) .... dar bacau night life e altceva... dar shi la asta e pb cu \"spectatorii\"??

mertan 15-01-06 22:36

BNL e clubul celor rebeli. celor care vor sa evadeze oleaca. e clubul unde ei nu au stapan. unde fiecare face ce vrea. asta este bnl. nu mie rushine sa o spun.

cristi_407 15-01-06 22:38

Nu stiu daca e vorba de masina stock, e vorba ca sunt anumite aspecte la un club de racing..adik tre sa mergi prin toata tara, sa iti permite participa la anumite concursuri ce se desfasoara in tara, sa iti poti reprezenta clubul..

SFW 15-01-06 23:22

1.Imi spun si eu pt prima data parerea cu privire la numele \"clubului\" ... adica Bacau night life ... tin sa va anunt daca nu ati realizat pana acum ca singurul motiv pt care intalnirile noastre nu au avut loc sub bataie razelor soarelui, a fost acela ca e iarna si se inopteaza mai repede. Mi se pare un nume ridicol.

2. Eu i-am si spus lu aleks ca nu stiu cat o sa mearga treaba cu clubul celor din bacau ... nu ca nu va merge treaba cu intalnirile ... dar de ce sa ne facem \"club\", daor ca sa para mai tare ceea ce facem noi. Nu poate pur si simplu sa fie o intalnire a celor de pe 4tuning? nu e mai bine asa ... eu cred ca da.

3.pt toti ce care sunt mai noi ... Andr3i nu se referea la ceea ce facem noi acum, la intalnirele de pana acum, intalniri care sunt deschise tuturor membrilor 4tuning. El zicea ca exista posibilitatea deschiderii unui club, din care el va face parte, si in care e posibil sa mai intre si altii. Pt acest club o sa trebuiasca indeplinite anumite conditii, conditii care pana la urma nu vor fi impuse nici de Andr3i ci de la membrii fondatori pe tara. Va fi un club asemea midnight, insomnia, nsl ... in care cum a spus si crist participarea la anumite evenimente va fi esentiala (evenimente pe plan national, regional), adik, nu k sa zicem ca suntem intr-un club si sa ne simtim mari raceri.

4. Incercati din nou sa nu incepeti sa va certati ca nu rezolvati nimic, nu sariti fara sa intrebati. Nimeni nu a dat in cap la nimeni. S-au spus doar unele pareri, unele vizavi si de unii dintre noi. Dar majoritatea nu au avut tinta, dar unii au simtit nevoia sa se loveasca singuri la cap si sa dea vina ca i-a pocnit cineva.

(Si lumea spune despre mina ca ma enervez repede .... vezi cristi ... mai sunt eu ala nebun? :lol: :lol: )

Asadar ..... :chillpill :chillpill :chillpill :chillpill :chillpill :chillpill

mertan 15-01-06 23:27

sfw ai mare dreptate. eu pe mine mo lovit unu in cap, adica mai multi, sau erau sa ma lovesca in cap. oricum eu am ceva in minte, un plan.

SFW 15-01-06 23:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
o sa ne intalnim data viitoare dar cu alt scop. nu alte ganduri, cu alte faze. eu nu mai vreau sa vad ce so intamplat ieri. sa nu se mai repete ziua de ieri. eu am propus ieri ceva, adica mai multe kestii. daca ziceam ceva cu gura tare peacolo sarea domnul X si zice: \"ba tu iar esti tare in gura peacilea\", \"ca ce te bagi tu mai copile\" \"cine te crezi\". asha ca data asta, adica ieri am tacut din gura, sa vad ca se organizeaza, ce se petrece, ca si eu cand zic ceva nu ma ia in seama nimeni, ca de ce ma bag e, sai lasam pe altii sa face ceva. asha ca deacuma eu nu imi mai bag nasul in treburile voastre. faceti ce vreti voi deacuma incolo, sunteti pe cont propriu. stiu ca o sa credeti in momentele astea ca eu ce treaba am cu bacaul, ca de ce ma bag, ca de ce ma implic in treburi dinastea. vreau sa va spun un singur lucru. peste ceva vreme o sa vedeti ceva tare in bacau, o sa vedeti ce inseamna organizare adevarata, nu cum o fost ieri, si aleks stie de ce sunt eu in stare. eu va promit ca o sa fac ceva frumos in bacau, chiar daca \"grosul\" nu o sa mai fie. eu nu am nimika cu voi, dar ieri m-au deranjat unele lucruri, la mai multi. in seara asta am sa mai scriu asha povesti de adormit copii. dar eu zic ca o sa merite..

bafta all. R3SP3KT.

Spune ce te-a deranjat, descarca-te, dar fara sa arati cu degetul catre cineva anume,fara sa stii si parerea aceluia. Sa comunicam si sa ne intelegem ... vorba lui cristi : SUNTEM OAMENI SAU CENTAURI?????? :lol: :lol:

cristi_407 15-01-06 23:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Spune ce te-a deranjat, descarca-te, dar fara sa arati cu degetul catre cineva anume,fara sa stii si parerea aceluia. Sa comunicam si sa ne intelegem ... vorba lui cristi : SUNTEM OAMENI SAU CENTAURI?????? :lol: :lol:

Mareata vorba.. :lol:

andr3y-TAM 15-01-06 23:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Nu stiu daca e vorba de masina stock, e vorba ca sunt anumite aspecte la un club de racing..adik tre sa mergi prin toata tara, sa iti permite participa la anumite concursuri ce se desfasoara in tara, sa iti poti reprezenta clubul..

ai perfecta dreptate... dar cum s-a zis... shi sper ca s-a intzeles... scc-u` se va axa pe stilu asta de club... shi bnl-u` e pentru noi restu... care suntem doar simpli fani :) dar totushi eu zic ca puteam fi un \"club\" nu de raceri... dar de impatimiti ai automobilelor...

SFW 15-01-06 23:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andr3y-TAM\"
Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"

ai perfecta dreptate... dar cum s-a zis... shi sper ca s-a intzeles... scc-u` se va axa pe stilu asta de club... shi bnl-u` e pentru noi restu... care suntem doar simpli fani :) dar totushi eu zic ca puteam fi un \"club\" nu de raceri... dar de impatimiti ai automobilelor...

Da, clubul ce se va infiinta va fi un club deosebit, bazat pe aceste aspecte. Sa nu uitam ca mai multi de aici sunt membri crazy drivers. Apartenenta la un club nu impiedica pe nimeni sa apartina de aceasta comunitate ... 4tuning bacau.
Aceste intalniri sunt pt noi toti, nu pt restul, nu pt unii sau pt altii ci pt toti care intra pe 4tuning bc, sau pasionati din bacau pana la urma .... doar suntem toti fani ... nici unul dintre noi nu are licenta de tuner sau racer profesionist :lol:

Andr3i 16-01-06 00:20

Bune explicatii SFW. Sper ca acum s-a inteles care e treaba si diferenta dintre clubul SCCului si clubul 4tuning Bacau.

mertan 16-01-06 07:56

Re:

Quote:

Quote:

o sa ne intalnim data viitoare dar cu alt scop. nu alte ganduri, cu alte faze. eu nu mai vreau sa vad ce so intamplat ieri. sa nu se mai repete ziua de ieri. eu am propus ieri ceva, adica mai multe kestii. daca ziceam ceva cu gura tare peacolo sarea domnul X si zice: \"ba tu iar esti tare in gura peacilea\", \"ca ce te bagi tu mai copile\" \"cine te crezi\". asha ca data asta, adica ieri am tacut din gura, sa vad ca se organizeaza, ce se petrece, ca si eu cand zic ceva nu ma ia in seama nimeni, ca de ce ma bag e, sai lasam pe altii sa face ceva. asha ca deacuma eu nu imi mai bag nasul in treburile voastre. faceti ce vreti voi deacuma incolo, sunteti pe cont propriu. stiu ca o sa credeti in momentele astea ca eu ce treaba am cu bacaul, ca de ce ma bag, ca de ce ma implic in treburi dinastea. vreau sa va spun un singur lucru. peste ceva vreme o sa vedeti ceva tare in bacau, o sa vedeti ce inseamna organizare adevarata, nu cum o fost ieri, si aleks stie de ce sunt eu in stare. eu va promit ca o sa fac ceva frumos in bacau, chiar daca \"grosul\" nu o sa mai fie. eu nu am nimika cu voi, dar ieri m-au deranjat unele lucruri, la mai multi. in seara asta am sa mai scriu asha povesti de adormit copii. dar eu zic ca o sa merite..

bafta all. R3SP3KT.

nu am sa spun. nu arat pe nimeni. ce-i drept eu mi-am facut singur un club adevarat, un club de raceri adevarati, nu de molai. silviu si ansrei_tam sunt cu mine tot timpul. si eu ma bag in tot ce inseamna ilegal. si o sa toate intalnirile astea o sa fei organizate de mine, dupa cum stiu eu. cine vrea sa intre la mine in club, este bine venit, dar trebuie sa indeplineasca conditiile. silviu si andrei_tam sunt acel gen de oameni pe care eu ii caut.

mertan 16-01-06 07:59

si aces club o sa fie condus de toti. nu d emine nu d ealtul. ne gandimfiecare, facem o conferinta pe messneger inainte si ne hotaram toti ianinte. o sa vedeti ca nu o sa aveti ce regreta.

aleks 16-01-06 09:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andr3y-TAM\"
daca mi se arde o siguranta de fiecara data cand vreau sa deschid geamu ... se pune ca`s special???:))
acu la modu cel mai serios vorbind... eu as vrea sa fac parte din v`un club de RACING... dar cu mashina stock... deci nu e loc de mine...

stiu eu de la ce e, m-am chinuit de mi-au iesit ochii si am demontat mertzul pe partile comonente pana mi-am dat seama de la ce e :wink:

aleks 16-01-06 10:03

intalnirile la care am participat in week-endurile astea au aratat ca suntem multi pasionati de fenomenul auto, indiferent daca avem sau nu permis, indiferent daca avem sau nu masini, si indiferent daca sunt stock sau nu.
nu trebuie sa lasam orgoliile sa ne domine, si nu trebuie sa ne apucam de infiintat cluburi doar pentru a demonstra cati oameni vin dupa noi...
eu sunt membru crazy drivers, impreuna cu mertan si alti useri, vali vsa este membru csr, fiecare facem parte din cluburile noastre de racing, dar asta nu ne impiedica sa venim la intalniri, si sa ne simtim bine intre prieteni.
probleme sunt, si vor mai aparea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa degenereze in conflicte fara oprire.

SFW 16-01-06 10:29

Re:

Quote:

si inca ceva......... acest club va fi fara spectarori. va dati seama ca noi nu ne strangem intr-n loc public. ne strangem in locuri bine stabilite. si nu vor fi spectatori, numai decat cei care vor fi in masini. pe \"langa ele\" nu va fi nimeni. asha ca...... ganditziva bine. in bacau o sa se vada ceva miscare. si tot timpu oamenii din bacau o sa arate cu degetul spre masiunile noastre de fiecare data. vor intoarce capul dupa noi, si in parcare ziua, si oriunde vrem noi. si sa stiti voi ca o sa ne acomodam si cu politia. va asigur eu.

Eu nu stiu daca ai inceput sa crezi in filme sau in ce zic astia de la stiri despre lumea \"curselor ilegale\" din Romania, dar sa nu te superi pe mine, nu incerc sa iti dau in cap, dar aberezi.
Crezi ca o sa ajungeti vedete? Auzi, o sa va arate lumea cu degetul, o sa vorbeasca lumea pe la colturi de voi, in soapta ... o adevarata legenda urbana. :lol:
O sa vorbeasca lumea, si o sa arate spre masinile voastre, numai ca lumea aceea o sa fie reprezentata de politisti si cand o sa arate spre voi, o sa arate ca sa va opreasca. :D

Incearca sa nu mai vorbesti prostii, daca esti suparat, spune cine si cu ce te-a suparat, ca daca aberezi nu rezolvi nimic. (sa nu te superi, dar chestii din astea desprinse din filme ma asteptam sa fie vorbite de cei mai mici, nicidecum de o persoana care intr-o luna max isi ia carnetul)

SFW 16-01-06 10:43

N-am nimic cu \"tineretul\", dar ei trebuie sa inteleaga ca nu e asa ca in filme ... ca perste 1,2,3 ..10 ani cand isi iau carnetul ... ce credeti ca o sa faca ... curse, ce altceva, si sa nu va mirati daca unii o sa sfarseasca infipti prin copaci, altii o sa mai ia un pieton... etc ...

Si fugareala in numar mare .... ex ... stadion ... selena .... prea sanatoasa nu e .... daca se gasesc doi viteji neatenti care sa se ciocneasca ... e de rau ... daca mai sunt si altii imediat in spatele lor ... e si mai rau ... o sa va arate cu adevarat lumea pe strada ... o sa stie toti ca ati reusit sa ciocniti 15 masini :)

Spre ca va dati seama ca singurul motiv pt care sambata nu s-a intamplat asa ceva, sau macar un accident minor e ca am avut noroc. Daca te fugaresti cu unu prin oras nu poti sa mai fii asa atent la tot ce se intampla in jurul tau ... dar daca te fugaresti cu 15?

(n-am vrut sa scriu de asta pe site dar am vazut ca au scris altii deja)

sandrei 16-01-06 11:31

man...ma scuzati ca ma bag dar incerc sa va dau doar un sfat: nu va certati pe forum in legatura cu intalniri, ilegale,etc,pt. ca s-a mai intamplat si in cj sa avem useri cu chipiu...si nu v-ati dori ca dintr-o cearta copilareasca in legatura cu \"CINE E SEFUL\" ,din ce inteleg eu,sa ajungeti sa aveti probleme cu chipiurile...deci vb aia...fara egalitate intre voi nu va iesi nimic,pt ca la urma urmei toti va doriti acelasi lucru...asa ca cei ce se lauda ca organizeaza ilegale sa se abtina pt ca veti provoca doar probleme,parerea mea
:bunch: pt voi sa nu va mai certati :shock:

sandrei 16-01-06 11:35

Re:

[/quote]
ce-i drept eu mi-am facut singur un club adevarat, un club de raceri adevarati, nu de molai.si eu ma bag in tot ce inseamna ilegal. si o sa toate intalnirile astea o sa fei organizate de mine, dupa cum stiu eu. cine vrea sa intre la mine in club, este bine venit, dar trebuie sa indeplineasca conditiile.[/quote]
aleks ar trebui sa ii stergi postul...ca isi face singur rau cu afirmatiile alea...si sa il stergi si pe al meu
======================
nu-l sterg, pt k sa se convinga si eventualii musafiri nepoftiti k nu e nimic serios, sunt doar filme sf, si sa ne lase in pace-aleks

Spawnr7 16-01-06 11:55

Aleks sterge tot topicul si ink repede.
Baieti se stie k problemele se rezolva cel mai bine live
Discutand aici ne stricam cu mana noastra putzinu pe care l`am construit, pierdem si putina distractie pe care o avem.
Faceti o conferinta pe messenger sau ieshiti si voi la o bere (fara mashini binenteles ;) ) si hai sa discutam k baietii ( mashilie shi femeile le vom avea mereu in sange , hai sa ne bucuram de ele :pelvic_th )

Daca nu avem noi grija de noi , altii nu o sa aibe. :tetter:

Peace :peace:

mertan 16-01-06 13:57

ok sunt deacord cu ce ati scris voi aici. sfw are mare dreptate. si eu am ajuns la concluzile astea pt ca nu imi place sa fiu injosit peaci pe colo. si se stie ala care mo suparat, si o plecat toata cearta asta. sa stiti voi de la mine ca daca nu se vor reglementa lucrurile peaci eu v-am spus ca nu mai am ce cauta. deci. daca nu vreti sa ascultati niste lucuri de la bun inceput, si faceti ce vreti voi, eu imi fac eu gasca mea si acolo am sa ma simt bine. ca aleks stie despre ce vb eu f bine. i-am explicat eu azi dimineatza. fiecare trebuie sa stie niste reguli de baza. asha am ajuns sa imi fac eu gaska mea, unde cei din acest \"grup\" vor sti foarte bine ce au de facut, va fi totul organizat ca la carte.

eu sambata asta eu am avut niste idei, niste sclipiri. si nimeni nu mo asculatat. daca deshideam gura si ziceam, iar se trezea domul x si se suparau toti pe mine. asha ca am tacut din gura. daca spuneam ce aveam de zis cred ca sambata aceea arata mai bine. asha ca cel mai simplu lucru pe care il am de facut este sa imi fac eu gasca mea si sa imi iau jucariile si sa plec, unde toti tovarasii mei voi asculat, unde vom stabili toti ce avem de facut, si voi tine cont de ce zic ei. nu fac ce vreu eu, afirmatiile lor pot schimba gandirea mea.

bafta din nou. sper ca aceste lucruir se vor adeveri, vor fi reale. acuma sa nu ma bagati in seama pt ca nu am carnet si sunt un copil si nu stiu ce se intampla.

bafta incaodata.

Zerofast 16-01-06 14:20

aveti cu toti dreptate cursele ilegale sunt f periculoase !!!!
cei care zic ca ne inspiram din Filme nu au dreptate FILMELE s-au inspirat din realitate !!!

P.s Nimeni nu te obliga sa participi si riscul e f f mare de accident dar asta e, dac iti cunosti masina si esti bun sofer sansele de accident scad.

DAR INAMICUL NR 1 E POLITIA n-ai cei face!!!! :wink: poti incerca sa scapi de ea dar riscul de accident creste la 100% :roll:

Distractia te poate costa [amenda .dosar penal ,si iti ia si carnetu] :roll:

Il sustin pe Mertan :!: si ii urez Multa Bafta :!:

SFW 16-01-06 14:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Zerofast\"
cei care zic ca ne inspiram din Filme nu au dreptate FILMELE s-au inspirat din realitate !!!

P.s Nimeni nu te obliga sa participi si riscul e f f mare de accident dar asta e, dac iti cunosti masina si esti bun sofer sansele de accident scad.

DAR INAMICUL NR 1 E POLITIA n-ai cei face!!!! :wink: poti incerca sa scapi de ea dar riscul de accident creste la 100% :roll:

Mai omule, acuma era unul din momentele in care cei mai mici trebuia sa se automodereze. Parca de si vad peste 2 ani si ceva ... iti iei carnet, iti cade masina pe manini ... si cum ai tot visat de 3 ani 2 fast 2 furios ii dai prin oras ca un sofer incepator cu aere de schumi si te opresti in primul stalp. Ce zici de asta? Ti se pare destul de real sa e fictiune???

(ps: ce se intampla in alte tari nu inseamna ca se intampla si la noi ...)

La varsta ta ar trebui sa asculti ce zic ceilalti si sa judeci ce e mai bine. Nu o lua ca pe o jignire, pt ca nu sunt eu mai smecher ca m-am nascut inaintea ta (n-am eu vreun merit aici) dar daca tot vb de masini, de soferi ... inca e prea devreme sa te exprimi.

Ai uitat ca distractia te poate costa si viata,mai ales daca adrenalina asta a ta de sofer experimentat nu se completeaza cu MULTA MULTA ATENTIE.

Zerofast 16-01-06 14:44

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Zerofast\"

Mai omule, acuma era unul din momentele in care cei mai mici trebuia sa se automodereze. Parca de si vad peste 2 ani si ceva ... iti iei carnet, iti cade masina pe manini ... si cum ai tot visat de 3 ani 2 fast 2 furios ii dai prin oras ca un sofer incepator cu aere de schumi si te opresti in primul stalp. Ce zici de asta? Ti se pare destul de real sa e fictiune???

(ps: ce se intampla in alte tari nu inseamna ca se intampla si la noi ...)

La varsta ta ar trebui sa asculti ce zic ceilalti si sa judeci ce e mai bine. Nu o lua ca pe o jignire, pt ca nu sunt eu mai smecher ca m-am nascut inaintea ta (n-am eu vreun merit aici) dar daca tot vb de masini, de soferi ... inca e prea devreme sa te exprimi.

Ai uitat ca distractia te poate costa si viata,mai ales daca adrenalina asta a ta de sofer experimentat nu se completeaza cu MULTA MULTA ATENTIE.

ai perfecta dreptate !!! iti poti pierde viata din cauza unei distractii :(

SFW 16-01-06 18:35

Iti poti pierde din cauza unei prostii in primul rand.

marius_lox 16-01-06 18:45

Re:

Quote:

N-am nimic cu \"tineretul\", dar ei trebuie sa inteleaga ca nu e asa ca in filme ... ca perste 1,2,3 ..10 ani cand isi iau carnetul ... ce credeti ca o sa faca ... curse, ce altceva, si sa nu va mirati daca unii o sa sfarseasca infipti prin copaci, altii o sa mai ia un pieton... etc ...

Si fugareala in numar mare .... ex ... stadion ... selena .... prea sanatoasa nu e .... daca se gasesc doi viteji neatenti care sa se ciocneasca ... e de rau ... daca mai sunt si altii imediat in spatele lor ... e si mai rau ... o sa va arate cu adevarat lumea pe strada ... o sa stie toti ca ati reusit sa ciocniti 15 masini :)

Spre ca va dati seama ca singurul motiv pt care sambata nu s-a intamplat asa ceva, sau macar un accident minor e ca am avut noroc. Daca te fugaresti cu unu prin oras nu poti sa mai fii asa atent la tot ce se intampla in jurul tau ... dar daca te fugaresti cu 15?

(n-am vrut sa scriu de asta pe site dar am vazut ca au scris altii deja)

are dreptate omul asta!!! a fost noroc!!! se puteau intampla multe chestii naspa!! poate nu sunt toti priceputi in manuirea masinii, dar ard de nerabdare sa se \"fugareasca\" prin oras!!! si Doamne fereste sa se intample ceva!!!

mertan 16-01-06 20:49

bun. sa nu ne mai certam ca iar iese naspa. sa revenim la ale noastre.

SAMBATA ORA 17.00 INTALNIRE GENERALA. ma gandesc la locatie, dar sa propuneti si voi ceva, ca dupaia iar zice x ca eu fac legea.

sandrei 16-01-06 22:36

mertan..nu trebuie sa privesti asa lucrurile ca daca cineva nu e de acord cu tine tu iti faci o trupa si sa ai pe cativa care sa te asculte..nu uita ca impartasiti toti aceeasi pasiune si ca toti aveti acelasi scop...o incercare de ierarhizare intre voi ar fi o prostie...nu va mai dati unul altuia in cap pt ca veti reusi doar sa dezbinati ceea ce de abia ati reusit sa formati...ascultati-l si voi pe sfw si pe aleks pt ca ei au experienta in materie de curse LEGALE si de intalniri,etc.pt ca ceea ce zic ei,o spun ca va vor binele nu ca ar fi invidiosi sau mai stiu eu ce..nu mai fiti copii! BAFTA :wink:

mertan 16-01-06 22:52

eu daca spun ceva X imi sare in cap, si zice ca eu fac legea.

sandrei 16-01-06 23:28

pai atunci incearca si tu sa gasesti o modalitate de a spune lucrurile in asa fel incat sa nu inteleaga gresit ceilalti..nu zic bine? bafta :wink:

mertan 17-01-06 06:13

ba da. lasa ca vad eu ce pot face. bafta la cluj, si transmitei lui piry salutari.

aleks 17-01-06 11:11

multumesc sandrei de explicatiile oferite, pt k daca spuneam numai eu si sfw, tindeam sa parem nebuni.
ma repet dar nu am ce face.
suntem multi din noi membri crazy drivers, asa cum sunteti voi membri csr, si tot asa.
asta ne confera anumite avantaje, si la cursele organizate de noi ( in vara speram ) sau de alte cluburi - putem participa legal la curse, cu adrenalina la maxim ( abia aici apare adrenalina cu adevarat, knd stii k e urmaresc 2-300 de oameni, cea mai mica greseala te poate scoate din competitie si-ti poate atrage mistourile publicului)
intalnirile astea cu masini de-a valma... sunt la noi cum erau in bucuresti la jumatatea anilor 90, iar eu eram pe atunci gura casca cu vise de curse pe bani grei si respectul tuturor, asa cum sunt acum cei care vin cu noi la intalniri...
ii inteleg, dar lucrurile s-au schimbat, pedepsele au crescut, amenzile pt deranjarea linistii publice au crescut si s-au transformat in dosare penale, alternativele sunt numeroase acum, cursele legale sunt un fapt cotidian, se organizeaza peste tot in tara, numarul de masini a crescut si cunostintele in domeniu sunt diverse si mult mai usor de obtinut...

codrin44 17-01-06 17:29

intr-un club lumea se aduna sa vb. despre un motor mai bun,un eleron,o femeie,viitoare cursa legala,cine reprezinta Bacaul,cu ce bani......
eu nu am vazut motociclistii adunandu-se sa faca show,curse de maniaci,etc.....
poate nu ati simtit niciodata ce inseamna sa fii in alt judet cu doar 3 amici care sa traga de masinile lor aranjate si abia cumparate si sa auzi\"cine a castigat?....ala de bacau!\" si tu sa nu ai cu cine sa te bucuri ptr. ca unul e la volan si celalalt la linia de start. aici sa va vad,nu la tras frana de mana pe zapada,invocand orgolii si functii!
eu sper sa vin intre voi cat de curand posibil,numai timpul sa-mi ajunga.
punct

DASCALUGABRIEL 17-01-06 21:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
intr-un club lumea se aduna sa vb. despre un motor mai bun,un eleron,o femeie,viitoare cursa legala,cine reprezinta Bacaul,cu ce bani......
poate nu ati simtit niciodata ce inseamna sa fii in alt judet cu doar 3 amici care sa traga de masinile lor aranjate si abia cumparate si sa auzi\"cine a castigat?....ala de bacau!\" si tu sa nu ai cu cine sa te bucuri ptr. ca unul e la volan si celalalt la linia de start. aici sa va vad,nu la tras frana de mana pe zapada,invocand orgolii si functii!
punct

AMIN!

mertan 17-01-06 21:35

Quote:

punct

vali are mare dreptate. chiar foarte mare. e cel mai tare raspuns de la care ma asteptam. eu ce tot vorbeam aici. daca o sa dispara zapada dati din umeri. in fine, daca nu e zapada se gasesc alte distractii. eu ce tot vorbeam, da nu stiu pe care dintre cei de aici au tupeul, au curajul sa faca ce am eu in minte. si sa stiti ca nu m-am inspirat din most wanted sau din fast and furios, daca ati auzit voi de mischief sau de takedown, sau de getaway in stokom sau de dtm power. alea sunt ceva real, si cu ochii pe filmele am ramas. asteptati oleaca. eu am sa am \"trupa\" mea cu care am sa fac asemenea lucruri.

bun. asta e un lucru mai putin important. trebuie ca la fiecare intalnire sa vorbim despre masini, ce vb si vali. si sa fim uniti, si domnule X nu ma mai privi cu ochii aia, si vb pe fatza. bagama in seama, ca eu nu am nimik cu tine.trebuie sa vorbim sambata mai mult oleaca.

faza la noi e alta. noi ne aduman ca un ciorchine. trebuie sa fim aliniati intr-un fel. trebuie sa ne unim intr-un loc mai putin public, ca, curiosii sa steie deoparte. trebuie de la inceput sa ne aliniem, nu sa va aliniez eu, ca eu nu dau ordine. care vine primul se alinieaza, si tot asha. nu trebuie sa va spun eu. dar lucrurile astea trebuiau spuse de cineva. masinile aliniate in linie dreapta, si daca nu se poate, locul e stramt, le aliniem in semicerc, rotile virate maxim spre dreapta, pozitiile aprinse. asha ne asteptam unii pe altii pana vin toti. dupaia vorbim oleaca si mergem la un suc, sau daca nu mai avem chef de suc trecem la fapte. toti mergem aliniati ne asteptam la dupa semafoarele neprinse de altii. dar ar trebui de dinainte stabilite chestiile astea, daca vrem putem sa ne dam un loc de \"finish\" si mergem cum stim noi acolo. pentru \"dreptele liniare\", e o alta regula care se spune in privat(ceea ce tine de organizarea lor si de modul cum se dau). mai sunt multe aspecte de discutat. eu am sa ma gandesc la cat mai multe si la cat mai destept gandite.

daca cineva are ceva de comentat sa spuna sau de adaugat. ca stiu ca mai sunt cativa care nu ma privesc cu ochi buni si tin in ei ura si invidia.

am zis de la inceput ca nu eu fac regulile. fiecare are bucatzica lui din regula.toti suntem egali, ca si in fata lui Dumnezeu.

am sa revin cu amanunte despre ce sa va face, unde se va tine etc intalnirea de sambata.

Sfantul-Neo 17-01-06 22:07

Re:

Quote:

trebuie sa ne unim intr-un loc mai putin public, ca, curiosii sa steie deoparte.

Ca bine ai zis...cred ca daca rezolvam asta s-ar rezolva una din problemele de baza...stiti voi

cristi_407 17-01-06 22:25

Re:

Quote:

Quote:

punct

vali are mare dreptate. chiar foarte mare. e cel mai tare raspuns de la care ma asteptam. eu ce tot vorbeam aici. daca o sa dispara zapada dati din umeri. in fine, daca nu e zapada se gasesc alte distractii. eu ce tot vorbeam, da nu stiu pe care dintre cei de aici au tupeul, au curajul sa faca ce am eu in minte. si sa stiti ca nu m-am inspirat din most wanted sau din fast and furios, daca ati auzit voi de mischief sau de takedown, sau de getaway in stokom sau de dtm power. alea sunt ceva real, si cu ochii pe filmele am ramas. asteptati oleaca. eu am sa am \"trupa\" mea cu care am sa fac asemenea lucruri.

Mertan eu te astept pe tine sa faci chesti de astea...Eu am mai facut prosti de astea cu fugareala si defiecare data a aflat tata si am avut probleme cu politia...Tu nu vezi ca nici nu poti sa stai cu folie pe masina fara sa nu te frece astia, pai daca te mai prinde politia ca faci ce ai scris tu, iti spun ca nu apuci 1 luna de permis..Chesti de astea nu se pot face in BC..E mic orasul, lumea se cunoaste..Ca ne intalnim si vorbim sau se mai da muzica mai tare, e ok dar tot ce tine de ce drumuri publice, nu stiu cine isi risca permisul!Sa vorbesti e usor, dar crede-ma ca am 4 ani de carnet si am trecut prin 2 accidente si vreau sa spun ca am scapat usor, multumesc lui Dumnezeu, se poate muri asa usor!La 100 km/h esti mort in orice masina..Eu zic sa te rezumi doar la intalniri..Nu e chiar asa cum crezi tu..Ai in mana viata ta..

DASCALUGABRIEL 17-01-06 22:40

se poate muri si la o viteza mai mica!iar cu fugaritu prin oras nu am fost niciodata de acord ,deoarece inainte de a fi sofer esti pieton.
eu nici dupa 8 ani de condus nu pot spune ca sint nush ce mare sofer dar sincer prefer sa ramin cu cazierul si constiintza curata si cu permisul in buzunar.fugareala trebuie desfasurata in conditii organizate si LEGALE.bun o sa spuneti ca unde e adrenalina?exista si in conditii legale.

Sfantul-Neo 17-01-06 22:45

Stai ua ca n-a zis omu de fugareala in oras...

cristi_407 17-01-06 22:46

Sau daca vrei adrenalina, fa-o pe cont propriu, nu implica si pe altii, urca-te in masina singur si fa ce vrei...Nu mai zic nimic pt ca apoi o sa zica lumea ca vorbesc ca un bosorog..Succes...

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning