![]() |
Re: E36 - Going wild..
CME brother!
|
4 Attachment(s)
Arată bine :love: , dar pe silver cred că va arăta şi mai bine :D
Last edit , au sosit discurile + plăcuţele + senzori :D Poze , arata super discurile au un praf care se va lua la primele frānări ;) |
Noutăţi : Angels CCFL , sticle faruri noi nouţe ;) , semnalizări fumuri ;)
Poze māine după ce intră īn apă că e murdară :lol: |
Dau bine csl . Ai mai putea lua in calcul si keskin kt1 care dau demential pe pisica .
|
CSL numai Silver si numai originale zic eu.
Replici nu are rost si nu au farmec decat daca sunt concave pe spate. Eu personal as merge pe Brock. Sau daca sunt bani....clar ar merge: > ASTEA < ps:hai cu pozele sa vedem semnalele alea si sticlele noi 8) ZKV's for the win! |
3 Attachment(s)
Pāna la jante mai am timp de gāndire momentan fondurile sunt cam pe 0 :cry: aşa că analizez toate posibilităţile :D . Csl ălea concave sunt super tari pe spate .. ,Dar de ceva vreme Brock-urile nu īmi dau pace!!:D
3 poze ieri din timpul lucrului :D P.s sunt cu telefonul făcute :rolleyes2 today new pictures ..come soon 8) |
Quote:
Trebuie sa remediem imediat problema. Ori le pui pe sticlele alea rotunde,ori in locul lor.Dar nu in spatele lor. :-) |
Quote:
Să renunţ la ele (sticlele de dispersare )Pentru că dacă le pun pe ele o să fie naspa ;) ..cel putin o să se vadă urāt Dar ce au dacă sunt in interior :???: Aceea dispersare a lumini care se vede īn poze este datorată telefonului (camera telefonului) live se vad f clar şi bine ;) O să īi fac nişte poze cu Camera!!8) |
4 Attachment(s)
poze noi !! Thanks AndyFMB pentru ajutor!!
Thanks Skillzu for the tips & tricks&phone :D Se văd altfel acum 8). O să le mut mai īn faţă inelele dar momentan rămān aşa că numai am timp :cry: ! Skillzu să īmi zici cum le-ai pruns tu ;) |
Quote:
Oricum te stresezi pana le faci cum trebuie :lol: I'll show you pics. E pacat ca ai sticlele noi si crede-ma ca fac toti banii. Eu am avut AE pe sticle vechi,dar nu pareau.Aratau inca bine. Si cand am vazut la un prieten pe faruri noi,nu intelegeam nimic. Ziceai ca are alta masina,si alte ae-uri.Se vedeau demential. Si erau tot dinastea superslim in carcasa de plastic,abia aparusera. |
Spor la munca si sa-ti realizezi tot ce vrei cu PWK.
Paste fericit tie familie si tuturor. Macar de paste nu o sa lucram la masina! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
DA! DA!! DA!!! , sunt prea tari , şi dau super bine decāt csl-urile ..am studiat atent problema :D Şi pe cealaltă maşină am pus ceva in 5 spiţe Borbet FS, o fac mai sportivă , iar pe pisică woow merg de minune avānd īn vedere ce discuri mi-am luat , e păcat să nu se vadă :D
mulţumesc Manu :D |
Nici o problema, masina de mai sus o avem in proiect la SB. Pentru a ta ar da foarte bine si chiar de ce nu cum ai zis si tu: foarte simplu si de efect. Daca vrei size-urile da-mi un pm.
|
HEHEEEEEE
Foarte frumoasa masina ,,sa o stapanesti sanatos mane .....asteptam sa o vedem si pe strazile Craiovei:lol: impreuna cu "micul " Oltcit! Sa ai parte numai de lucruri bune cu ea ! |
Quote:
|
bravo mah! s-o stapanesti sanatos, nu stiam ca "te-ai reprofilat".
|
Quote:
@26WRC: frate cand tiam zis ca e stock ma refeream ca nu are tuning aftermarket pe ea...si daca tin bine minte tiam zis ca are bari de M si mai nuj c.. (atunci nu stiam de suspensie si ce mai are M) (termina oltcitu-NUMAI ASTA AM SA ITI SPUN PANA IL TERMINI...o sa iti sune telefonul noaptea la ora 3 o sa auzi o voce, a mea, o sa iti spuna: TERMINA OLTCITU!!! dupa am sa inchid :) ) Gata, inchei aici -momentan- dar raman pe frecventa :D Nota pentru moderatori: Postul acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare :) |
Quote:
manule daca poti sa ne spui si noua care e offsetul potrivit pt brockurile B1 ca si eu sunt mort dupa jantele alea si pana acum n-am prea vazut brock-uri de vanzare prin RO care sa se potriveasca ... majoritatea stau iesite in afara de zici ca-i tractor pt ca n-au ET-ul potrivit. inclusiv marimea gumelor :) Pe 15-16 se gasesc dar pe 17 .... fff greu. bodyspeed, pune-i sticlele alea rotunde la loc si angelurile le bagi intre sticlele rotunde si sticla aia mare de la far, se lipesc cu poxypol transparent. Cand ajung acasa poate pun si cateva poze sa vezi exact. |
Quote:
Quote:
Quote:
O să fac semătura . o să mai lucrez la honey ..o să am timp liber şi mă ocup. Jante BROCK B1, are un prieten Azev le-as pune să văd cum vin dar efectiv NU AM TIMP!! sunt pe 17 să văd că au 9j sau 10j şi mai mult ca sigur o să fie nevoie de modificări la aripi spate/faţă nu stiu sigur .., dar momentan baiatul e plecat īn Germania şi cine ştie poate mai aduce cāteceva ..bani să fie , mă īncurc să le fac pe toate dar e greu :cry: Quote:
Sticlele nu le mai pun la loc, momentan , o să le scot mai īnafară(angels-urile) adica fix īn locul sticlelor şi atāt |
Quote:
Fată: 225/35 R17 9J Offset pe spate 13, iar pe faţă nu mai ţin minte cat am pus Dau f bine, insa neapărat suspensie sport şi strong. Asta dacă nu vrei să "polishezi" gumele. Īn afară sigur ca vor da puţin care va aduce multă sportivitate, ăsta este şi scopul acestor dimensiuni. Gandeşte şi la suspensie..eu zic ca aceea face toata treaba. Degeaba ai jante late daca e un gol intre caroserie si guma de 3m.. atunci da tractor ai, atat la performanţe cat şi la look. |
Suspensia sport am deja 40/40 ... dar un 60/40 cred ca da mult mai bine pe o pisica, dar in timp se rezolva.
245 spate si 225 fata sunt maximul care incap fara sa umbli la aripi. ET-ul nu-l stiam eu si conteaza enooorm de mult la alegerea jantelor ca sa-ti folosesti tot spatiul 100% dintre arc, amortizor pana in aripa masinii. In primul rand arata super bine si 2 si cel mai important gumele late inseamna frane mult mai bune. Am vazut la cineva cu M3 din germania distantiere pe fata, aripi putin umflate si gume de 265/R17 ... cred ca are numai urme de dinti infipti in bord. Daca nu ma insel pisica albastra 2.0L cu numere de DJ e putina umflata la aripile fata. Momentan am de lucru la vopsea si pe urma ajung la jante, pana atunci studiem problema. |
Quote:
245 şi 225 sunt ideale pentru moment la cum vreau să arate pisică , extrem numai vreau , mi-a ajuns cu oltcitul avānd īn vedere că am plecat de la 145/75/R13 şi am ajuns la 195/45/R16 respectiv 205/45/R16 .. am umflat şi am pus la distanţori de numa'. Aşa că nişte jante de preferat pe 17 sau dacă nu 16 cu un J considerabil 9-10 :Şi ET care trebuie. Trebuie şi suspensie la ea.. ufff o grămadă :-) |
oooo...felicitari pt masinuca....sa ai noroc la ea...sa o stapanesti sanatos...
|
Ai grija cu jantele in putine spite, nu stiu ce drumuri aveti voi dar eu mi-am prins una pe "picior gresit" exact intre spite si s-a indoit si crapat intr-o groapa...
|
Quote:
Quote:
|
ti-ai ales o masina numa' buna de tunarit!
ai mult de lucru la ea sa o aduci la un nivel cel putin cat al oltcitului, spor la munca! si.. sa stii ca nu am renuntat la ideea unei liniute, sa vedem cati ponei mai are! :D |
Frumusel sa-l stapanesti sanatos ,da sa nu uiti de CME!!
|
Nu mai e PWK , are alt nume acum :d
|
35 ABX
|
de la ce vine numarul? esti in oras maine sa incalzim nitel motoarele?
|
bodyspeed felicitari pentru achizitie,e dementiala masina,cu olteanu ce faci,il vinzi si bagi bani in asta sau il pastrezi ? Sper sa ai grija de asta ca si de oltean...salut
|
Quote:
Pe 19 vin in Craiova si incălzim motoarele că deja are primele victime , e greu de crezut că o maşină veche dar cu un motor care este peste maşini gen Logan , clio , si 1.9 tdi de la vw şi aici mă refer strict la o bună accelerare īn treapta 5 sau o plecare din treapta 1 pana in 5 ..nu fiabilitate etc ..desi nici acolo nu stă rău , ideea că neavīnd scris 2.5 pe spate lumea crede că e 1.6 :lol: se conving după cīnd văd īn urma mea un mare nor de praf:-P Quote:
Cīt despre BMW o să fie şi el īn centru atenţiei , īn Bucureşti deja a fost .. geam spart .dar nu mi-a dispărut nimic īn fine live goes on!! |
Acum sunt ambele masini in Bucuresti? s-au ai venit doar cu BMW-u?
|
oltcitul e la craiova unde ii e locul :D
|
Quote:
Īn curīnd poze cu noile achiziţii , momentan astept să le īncalţ.:D Sunt pe 17 au 8,5 J-ul si Et 13 , anvelopele o să fie 215/35/r17 sper să nu imi atinga nicăieri pana am să īi iau suspensie sport , arcuri cel putin sa o las mai jos si să fie mai strong:D |
5 Attachment(s)
Cateva poze si de la mine...facute acu 1 ora:)
necesita o spalare si...un far nou:D |
ce a patzit?
|
Nu e nimic grav.
Eu i-am spart farul de ciuda :rolleyes2 |
asa a vrut el să facă boom :D
Asta e altu tot nou ca se vad altfel , si o spălare cand ii pun jantele si o să fie altă maşină ;) Quote:
Man no problem :hug: se mai intampla ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning