![]() |
ptr mine stickerul ala nu reprezenta nimik ... si nu va reprezenta nimik in continuare indiferent de ce va fii ptr mine sunt importatntzi prietenii ... ei sunt alaturi de tine cand ai nevoie nu un sticker
|
gata deja sa inceput sa se arunce pisica de la cine buc (x) in curtea noastra ne-a intrebat cineva pe noi ce parere avem? daca vrem sa continuam sau nu? poate cine stie noi astia din cta am fost buni doar asta vara ca aveati unde sa stati? de unde stii tu ydt-ule a cui a fost vina ai dat vre-un telefon la cta si ai intrebat si versiunea noastra? ono cu tot respectul tu ai dat vre-un telefon? nuuuuuuuuuuu parerea mea e sa va interesati mai bine sa puneti si voi intrebari si sa va faceti propria parere ca de aia sunte-ti vacinati si aveti o virsta eu va respect ca oameni dar totusi nu luati informatii doar dintr-o singura parte SI ADEVARUL O SA IASA LA IVEALA GINDITI CA NU SUNTETI LEGUME FARA SUPARARE
|
deja se incepe cu rautati si nu are rost sa mai continuam discutiile aici.
Ca mr e cel mai tare club, ca constanta a gresit,ca vrem sa denigram acest club(ydt-ule scuza-ma ca-ti spun dar asta este ce-a mai mare prostie care am auzit-o) etc..... 1 lucru sa va fie clar....am spus-o si o repet MR CONSTANTA nu mai EXISTA.Si noi am stat si am analizat prb din mai multe pct de vedere si fiecare a spus ce a avut de spus si s-a luat decizia asta.Si cu asta basta.II multumim lui micutu ca prin intermediul clubului am reusit sa ne cunoastem si sa devenim prieteni. Si cata vreme noi am facut ceva ptr clubul asta nu vad cum am putea sa-l denigram.....ceva de genul hai sa ne kākām pe munca noastra ....Bafta in continuare. |
Pentru binele tuturor .... consider ca ar fi mai bine sa se inchida topicul , comunicatul a fost facut , si cu asta b`asta.
Blazey ? |
Re:
Quote:
P.S.VLAD POTI INCHIDE TOPICUL TE ROG..........AM ZIS CA NUMA I POSTEZAR DAR NU VREAU SA O DAM IN JIGNIRI .........AM DIVORTAT SI RAMENEM PRIETENI (SPER) DACA NU ASI BAGA COADA UNELE PEROANE CA PANA ACUMA. CU RESPEKT MIKUTZU!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning