![]() |
Intamplare adevarata
Intro seara ne plimbam si noi prin oras la 1 noaptea si aveam digitala cu mine ... Zice cox-u sa merem sa facem niste poze da e intuneric si ne decidem sa merem la bila in parcare (fosta fabrica de lapte) ca e luminat (am bagat botu ca nu era) am zis ca totusi facem poze p-arcam masinile , ne invartim pe acolo facem poze si odata apare un Renault 19 albastur deschis metalizat .. (civil!!)
Yo ieram in masina si intreb pe Bubu ca \"Ba astias politai ?\" la care el \" Nu, nu !\" Shi coboara doi de la rutiera :) Na actele la control ... ce facem ? Zicem ca facem poze la masini ... la care Tipu \"Ce vreti sa le vindeti ?\" noi \"nu nu ca le punem pe net ...bla bla\" Dupa care politaiu \"Sper ca nu ne intalnim mai tarziu la o liniuta ?\" La care noi \"Ce se fac liniute ? Unde ?!!!\" \"De ce crezi ca vrem sa facem liniute ca amandoi santem diesel !\" La care Politaiu : \" Pai vad ca aveti numere agresive !\" Ca io am NOS si BMW are 69COX Am mai fumat o tigara cu iei ... Dupa care ma mai opreste odata politia cand ies din TM dupa o saptamana ca o fost ceva filtru ... Si yo scot actele nervos ..si vine tot tipu ala la geam ...\" Aaaa pe tine te stiu ...!\" yo ma uit la el nu imi pica fisa ... numa cand am vazut Renaultu parcat in tufis :) .... La care tipu ... \" Bine, bine dute !\" LOL That's all folks |
oare ce ar zice PROST (Politia Romana Se Ocupa de Siguranta Ta) - explicatia e pt NOS - daca mi-as pune TM-xx-POL ?
le-as zice ca vine de la POLI AEK. |
xxx`
Vad ca nu ai inteles morala povesti :)
|
nu ar zice nic din cate stiu eu politi are la sfarsit PJT-POLITA Judetului Timis cred nu-s sigur :oops: :oops:
|
1. hmmm ... intradevar Politia are numere speciale si oricum nu poti sa iti pui din alea ca sunt rezervate!
2. Nosu-le ... pai au fost baieti de treaba gagii ... stiu si eu Renault-ul ala. M-au oprit odata cu bere la bord si m-au lasat sa plec pe treaba mea. |
1 Attachment(s)
uite ... cam ce aveau aia pe vremea romanilor si a eroilor ... daca ma gandesc mai bine sunt zeii din Olimp care se plimbau cu avionu' :D ...
TROIA |
mah nOname , ce ai vrut sa ne arati in poza aia?
|
A vrut sa ne-arate falnicul avion ce survola zona...
Extraterestrii astia... :lol: |
|
aha ..
|
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Model de horoscop Sanatate: astrele iti surad. Bani: astrele iti surad si mai tare. Dragoste: astrele deja se caca pe ele de ras. |
misto
asta care urmeaza e pe bune : azi am 8 luni de cand mi-a dat Garcea permisu' eeeeeeeeeyyyyyyyyyyy 8) |
peste vreo 4 luni scapi si tu de semnele cu :!: :!: de pe masina :wink:
|
:twisted: mda ... sa le pastrezi pentru stim noi cine :D :D
|
corse , iti suna ??? :D :D :D
you're next ! :P |
heh :D , deabia astept, las ca vin si vremurile alea. ma apuc de invatat ca vreau sa dau A1, ca nu mai suport sa merg cu taxi sau tram, sau piedo. numa ca acolo nu se foloseste :!:
|
si noi abia asteptam sa te vedem
|
Re:
Quote:
|
yo nu tre' sa mai merg ca deja am literele alea pe permis , asa ca :twisted: OFTICATIVA :twisted:
akimoto , vezi de ce le-am luat pe toate odata ? ca sa nu mai am probleme de genul baietilor de mai sus :) |
:P :P razi tu razi Harap alb! \"asta e citat de la bac\" ... da ce o sa te mai rogi tu de noi sa te dam o tura cu motoru' ... au au ... :D
|
mah, m-am gandit mai bine, si o sa dau odata cu cel de masina.
|
sa inteleg ca ai avut discutie cu parintii?
|
mie mi se rupe oricum :P
|
hmmm ... eu cred ca tu vrei doar sa iti faci cat mai multe posts. si in loc sa taci ... te-ai bagat ca musca in (cuvant urat). si daca nu ma crezi vroiam sa zic lapte :D
|
hmmm ... eu cred ca tu vrei doar sa iti faci cat mai multe posts. si in loc sa taci ... te-ai bagat ca musca in (cuvant urat). si daca nu ma crezi vroiam sa zic lapte :D
|
nu, nu am avut o discutie cu ai mei, ei sunt de acord si acuma, dar n-are rost sa ma agit pt inca 1 an, desi merita, dar am o \"lene\" sa ma pun pe invatat acuma. ati vazut ca am citat cuv cu pricina
|
daca tot vb. de facut posturi , uita-te mai sus si zi si tu care-i ala care pune acelasi post de 2 ori
|
mda ... ieczasta o explicatie Costele!
|
1 Attachment(s)
hmmmm ... ca sa vezi ... special pentru cei cu \"neveste\" ... prietenii stiu de ce!!!
|
sebi{ , jeff :P :P :P :P :P :P :P
akimoto , vezi ce faci cu nevasta :twisted: |
Re:
Quote:
mda Speedy5 ... vezi cum faci rost de nevasta ... ca poate ti-o fi dor si tie ... de ceva momente de calitate ale vietii? sau macar de o amanta! |
tu vorbesti mah ! :P
|
:hug: this is me
:pelvic_th this is you ! ai uitat ca eu am ? |
wrong !!!
this is me :pelvic_th and this is you : nu exista icoana pt ce vreau sa zic si nu pot sa scriu ca-i prostie |
ce am zis eu urat de tine bah? :twisted:
|
da' nici yo n-am zis nimic urat de tine :evil:
|
Re:
Quote:
zi mosu ... daca e prostie ... poate e si urat ... merge? |
buna gluma
un eleron si e ok :P |
:twisted: :twisted: domnu ... se vede ca nu prea te ai cu esteticu ... la aia nu ii mai trebe chestii in plus ... e cam incarcata parerea mea. eventual mai dat ceva jos!!!
PS: HHH ... u dirty litle pervert! |
Cafeneaua ... locul de vorbit ... aiurea!!!
:roll: un topic pentru discutii. prima este legata de akimoto si BMW-urile si daca se poate un admin sa ne mute si noua paginile de la Poze din Timisoara ... de la pagina 4 ... toate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning