![]() |
Re: E46 - pushtiu_timisoara
:lol: nu stiu omule...
dar totusi...cum o dai... :lol: nu ai recunoaste ca asta e masina ta de zi cu zi si UPS-u e doar de duminica:lol: |
Foarte frumos BMW-u...cat de bine poate arata bad boy look-ul ala :D...
|
ap...suspensia este reglabila?pt k ai putea sa o ridici din cur un pic si p moment rezolvi problema cu frecatu....si salvezi si gumele poate....k eu am pati-o,lasata prea jos si mi-a taiat guma....
inca odata nice ride...bafta cu ea,si am auzit k curand va fi meeeting d e46club:x.....astept poze cu nerabdare |
da soosy... e reglabila... dar nu as vrea sa o mai ridic... si m-am si obisnuit cu ea asa... oricum sper sa ajung sa trag aripile cat mai curand
andi... ms |
7 Attachment(s)
cava poze de aseara...
la spalatorie... |
ce spalator profi ai :lol::lol:
|
Deci imi plac la nebunie pleaopele , arata super bine si dupa parerea mea ar da mai bine alte jenti.Oricum este foarte frumoasa masina , ai facut schimbarile cu gust.
|
14 Attachment(s)
...si impreuna cu UPS-ul :D
care, din pacate, a facut pana... :sad: |
Quote:
|
Cand scoateti bestiile la pozee?:D
|
Quote:
|
Quote:
pleoape care nu is pleoape :lol::lol: PS:familia caius se asorteza :lol::lol: |
dar ce sunt ?M-ai facut curios si imi plac la nebunie
|
Quote:
|
pretene.... ai inceput sa dai din casa? :???:
LE: pana e cand ai o intepatura ceva... nu cand tai cauciucu 4cm :sad: |
e super masina,cu motorul ce ai de gand ?
|
Quote:
bha fratica ai "prieteni" asta e nasol garaj urgent :rolleyes2 |
Quote:
dar oricum nu in viitorul apropiat... a venit caldura :-P bagam banii in moto (ulei,filtre,placute frana,cauciucuri,verificare,asigurare, etc) :D |
Quote:
"prieteni" are el, dar de data asta a luat o bucata de fier in mers :sad: |
Quote:
las ca stiu eu cum o facut cauciucu ala o pus o moneda in curba si o tot luat curba in drift pana s-o ascutzit moneda si io taiat cauciucu :lol::lol: |
Ce nu face omul pentru niste BBS LM-uri :P
|
ce va mai place voua bârfa... :D
chiar nui de glumit.. tre sa-mi caut iar 2 gume.. |
misto poze.....nu mai posta k bagi boala si mai in mine:X:X:)
pacat/naspa d Caius dar rezolva el.....cat despre TRV:) verry nice inca odata,am vazut-o live zilele astea in studenti ai parcat langa me.... bafta in continuare |
3 Attachment(s)
inca 3 pozeeee...:D
|
nice:D......no comment c sa mai.....p a lu Caius am reusit sa o captez la niste poza prin Kaufland;),,,,poate dau si d a ta candva:P sau iesim la cv poze sa am c baga in rama:))
|
toate bune si frumoase, dar schimba-i si tu nr de inmatriculare ca nu da bine trv ala mai adi :P ;)
|
soosy... astazi pe la 7 jumate - 8 probabil o sa ma intalnesc cu caiusss sa spalam masinile la petrom pe torontalului. poti sa vii daca vrei
ovi... m-am obisnuit deja sa-mi zica lumea ca iar am venit cu tramvaiu' :lol: |
ok,mrs omu......incerc sa ajung......is cu faculta si na....aiureah
asa asa tre racorite masinutele k ii cald afar;).......se ya than(iar daca nu next time...aduc si eu sos-u si tragem niste poze cu voia voastra) |
nu crek mai spalati voi nimic azi :)) la ce vreme faina ii afar
|
corect......spala natura:)) mai defapt murdareste
ramane pe alta data,ap am o intrebare asa mai ales pt Timisoreni,avem in oras un e46 boboc cu nr Wow nush exact cifra,are prezentat masina aici sau nu? bafta omu Pustiu inca odata |
Quote:
|
mrs:D......am vazut-o de mai multe ori in oras dar azi am dat de ea mai de aproape:X:X looove it
ii gen LSU on topic:fara supararea celorlalti,poate mai is dar nush de ei,sunt 4 bestii in oras:X 2 negre si 2 gri:P UPS,TRV,WOW si LSU |
sossy....mai bine scriai 2 x (copy & paste) :)))))....nu stiam eu de ce e coada mare la oftalmologie
|
nu mai poate face omu' nimic ca tu imortalizezi fiecare moment? :D
cand vreau poze cu masina mea ... ma uit la tine pe thread.. soosy.. te rog sa specifici.. TRV e de CS.. are doar flotant de TM :lol: |
Quote:
si sossy a spus ca sunt 4 in oras (eu stau in oras de 7 ani), nu 4 cu nr de TM...:x |
Quote:
cat despre poze,poi normal,trebuie pastrat cumva fiecare moment de intalnire intre UPS si TRV:D...... dar ap u nu stiai de poza:P? |
ba stia, ca el a zis sa le pun si pe astea, dar na...:rolleyes2
|
smecher......:D credeam ca "il faci" pe la spate"cu pozele:))..........in acest fel sa vina poza dupa poza si cu "fetele"cat mai aranjate
|
sunteti offtopic... va rog sa va reveniti :D
PS: era o gluma faza cu "imortalizatu'"... nu vad unde ai gasit loc de suparare.. |
Am avut ocazia sa vad masina in realitate si arata mai bine decat in poze,felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning