![]() |
Re: Alba-Neagra
hehe... faine rau de tot ledurile de marsarier :X
|
Quote:
|
In prima faza am bagat un card sub litere si le-am dat jos, apoi masticul care a ramas l-am curatat tot cu cardul dar apoi am aflat ca se ia mai usor cu benzina, apoi am dat cu polish.
@AleCkS imi place emblema asta mai mult decat cea de opel.(aici tine si de gusturi, poate unuia place , poate altuia nu...) |
1 Attachment(s)
A ramas doar emblema pe portbagaj, se vede mai frumos asa curat zic eu...
Cat de curand urmeaza niste modificari la interior...elemente ale interiorului imbracate in piele, schimbare culoare bord si ace indicatoare, etc....pe parcurs cand se vor concretiza aceste modificari voi posta ... |
Parca ar da mai bine si fara presuri! Parerea mea... In rest e frumoasa masina...
Incearca sa scapi de suportul numarului de inmatriculare... :) Ar da si mai clean!... |
Presurile stiu ca nu dau prea bine dar utilitatea lor primeaza deocamdata... de ce? Pt ca pe vreamea asta si nu numai (si vara cand ploua), nu se mai produce in spatele meu acel "nor" de apa si astfel sunt mai vizibil in cazul in care pun o frana mai pe neasteptate sa spunem asa... Inainte de a le monta era sa intre unu in spatele meu ca nu a vazut ca pun frana din cauza "norului" ce s-a produs de la apa in spatele meu. Ele vor disparea in viitor cand voi monta alte bari fata-spate mai joase (deocamdata sunt in plan secundar) si atunci nu va mai fi nevoie de presuri....sper
O idee cum as putea sa scap de suport ai? |
Sa dai suportul jos si sa prinzi numarul in pocnituri sau cu banda dublu-adeziva!
|
eu am numarul din spate prin cu banda dubla adeziva de mai bine de 1 an si nu am avut probleme. go for it, ar da si mai bine. App, mereu curata, a mea nu a mai vazut apa si samponul:D de mai bine de 2 luni cred:oops:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca tot ar fi sa renunt la suport parca as face si conturul numarului alb
Cum ar da mai bine cu? sau fara? ...RO-ul si stema EU |
Quote:
O sa arate mult mai bine fara suportul de numar, dar lasa-i stema ca o sa se ia gaborii de tine cu prima ocazie cand or sa te opreasca... Ar fi frumos sa fie vopsite si marginile ! |
Quote:
@GAB... da, nu zic ca nu e posibil, dar am vazut si pers care il aveau prins cu pocnituri si tot zornaia cand dadeau drumu` la muzica... :) si devine destul de enervant la un moment dat.. cel putin pe mine m`ar deranja :D |
8 Attachment(s)
News:
Volan inbracat in piele in 2 culori alb-negru , mansoane schimbator si frana de mana in acelasi ton cu volanul si tot din piele Ceasuri alb-albastre cu leduri Am reusit sa-mi montez azi si sa activez si CC-ul care isi face extraordinar treaba |
de unde ai luat pielea si cam cat costa?
|
Operatiunea a fost facuta de cineva de la bucuresti si a costat 350 ron volan+mansoane+montaj
|
aha ms...ma gandeam ca ai cumparat tu pielea din oras:D
|
Quote:
ma intereseaza cum ai facut ceasurile :D |
Acelasi model ai si tu dar din ce am citit pe topicul tau ale tale sunt din imitatie, astea sunt din piele naturala :P
Ceasurile mi le-a facut cineva de la bucuresti si sunt cu leduri, mai mult nu stiu sa iti spun cum le-a facut. |
Quote:
P.S: superdragos cumva ? :) |
Quote:
|
stim stim :D lucreaza bine si destul de elegant baiatu` :)
|
Masina a intrat azi in service pt montat bara spate si eleron Irmscher
Poze sambata dupa ce o iau....daca o fi gata si daca s-o usca vopseaua pana atunci. |
6 Attachment(s)
Poze cu bara spate si eleron Irmscher
|
Frumoase... Vopseşte şi pragurile albe şi stālpi colantează-i cu colant negru...
Baftă... |
I will !
Next step : interior (scaune sport de astra G + bancheta spate tapisate cu piele in 2 culori alb-negru, textilul de pe fetele de usi la fel inlocuit cu piele alba) iar la exterior schimbat bara fata cu una de OPC, vopsit pragurile alb sau schimbate cu altele custom, foliat cupola cu negru si stalpii dintre usi. |
si neaparat pune-i jante si suspensie
|
Jante de aliaj cu anvelope de vara am (cateva pagini mai in spate se pot vedea), acu sunt rotile de iarna pe ea.
Cum mama dracului sa-i pun suspensie sport la soselele care le avem in Romania? :evil: Este o masina cu care merg zi de zi...la ce gropi sunt nu cred ca as suporta. Asa ca sunt nevoit sa sacrific putin look-ul din acest punct de vedere. :sad: |
chiar am vazut-o LIVE mai devreme frumoasa bara de spate si eleronul:D mult succes in continuare
|
Quote:
Ai si tu dreptate cu drumurile noaste si suspensia dar poate se vor mai schimba lucrurile...cel putin eu asa sper! |
8 Attachment(s)
Quote:
Am montat rotile de vara incaltate cu sosoni noi (Bridgestone Turanza ER300 195/60/15) si noile arcuri Eibach (-30 ; -35 mm fata de stock, la mine cu -60; -65mm deoarece aveam pachetul de drumuri grele) Impresii la cald dupa ce am montat arcurile Nu se mai ridica asa mult de bot la accelerare, respectiv nu mai da in bot la franare. In curbe sta foarte fain, iar la ce imi era teama cel mai mult si anume la drumuri cu gropi si denivelari nu este mare diferenta fata de cum se amortizau inainte. La o succesiune de denivelari nu mai este masina barca si doar "topaie" putin dar intr-un mod foarte placut. Mai multe impresii dupa ce mai fac ceva km. Poze: |
Felicitari! Arata tare bine cu noile arcuri. Eu cel putin nu am regretat deloc alegerea facuta cu toate ca eram ferm convins ca nu imi voi schimba vreodata arcurile stock:D
|
Si unde mai pui ca dupa ce ca arata mai bine si merge mai bine, sta mult mai fain pe viraje nu se mai inclina decat foarte putin, ca sa nu mai vorbesc de accelerari si franari la care nu se mai ridica de bot respectiv sa se lase in bot.
Una peste alta pana acum sunt incantat de cum se comporta masina. Azi primesc si noile praguri poze dupa vopsire si montare in cateva zile |
Frumoasa masina! Cat a ajuns spoiler-ul spate? Imi plac si jantele...par mai mari cu toate ca sunt pe 15, dau foarte bine pe masina
|
cu tot cu eleron la reprezentanta a fost 2.989 devizul, doar bara undeva la jumatate probabil
Ms. pt aprecieri |
ce J ai la jante? Incearca sa pui un 205/55/15 sau 215/50 daca gasesti si o sa vezi o noua inbunatatire pe viraje sau la franare. Eu am 225/45/16 pe spate si tare rau imi pare ca nu am mai gasit 2 gume sa pun la fel si pe fata (am 205/50/16).
|
Asta deja momentan nu se mai poate asa cum am scris si mai sus deja am luat anvelope noi Bridgestone Turanza 195/60/15 de care sunt foarte multumit pana acum cum se comporta.
|
Astazi au intrat si noile praguri FK la vopsit, poze maine dupa montaj.
Ca si idee...vopseaua am facut-o pe calculator si au fost necesare 5 nuante de culori + apa demineralizata. pe 200 gr vopsea am dat 80 ron....scump al draq albul asta (cod Z 474) :evil: |
7 Attachment(s)
In weekend am terminat cu insonorizarea hayonului si azi am pus pragurile vopsite sambata, dar nu au iesit la culoare
Vor fi revopstite cand voi monta bara fata de OPC Poze: |
Arata f bine pragurile! Bara de opc de unde ai luat-o si cat ai dat pe ea?
|
frumoase praguri,chiar l-am vazut ieri prin oras:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning