![]() |
Re: Calarasi
1 Attachment(s)
sault . .eleronul poti sa il iei de pe site de pilot ...se numeste eleron pilot XL si costa in jur de 4 mil jumate cu tot cu transport.
am fost si eu zilele astea pe la voi. . . si mam luat cu un bmw negru cu nr de bg . . . dar nu avea nici o treaba omu cu masina :)) am vazut un logan portocaliu super tare la voi acolo... |
Ce mai faceti "colegilor" de localitate? Noutati din trafic ceva? Eu am ajuns zilele astea pe le Modelu si la iesire din oras se repara strada, lucrari, se merge pe un singur sens..
|
Quote:
|
da, e nasol ca abia se misca astia. macar sa termine o data asta. dupa aia incep iar cu bordurile ca vin alegerile:))
|
eu sustin Calaras-ul doar sunt din el ce naibi si ma tot plimb toata ziua si chiar ar fi tare o comunitate 4 tuning aici oricum hai sus cu 4 tuning si cu Calarasi
|
ms.cred ca o sa l achizitionez si eu da bne pe masina:D....suntem multi care ne gasim sa ne alergam:D....cand mai vii da un semn sa ne alergam un pic prin oras...nu refuz pe nimeni:X...am fost si eu prin slobozia nu mi place ca aveti denivelarile alea din 10 in 10 m nu prea ai cum sa i dai ,,,,,,si aici sunt da .....CL 03 VHB daca ne int pe aici pe acolo....dai flash uri:D
|
mitituneru, ne prezinti si noua masina ta? o pozica ceva sa stiu dupa ce ma uit pe strada:D
|
as pune poze daca as sti cum....:)).1 bucata dacia 1310 -1.6 cl 01 uec in reconstructie.si un logan 1.4 cl 03 vhb in curs de modificare acum e criza:( da vine si tmp ei:D
|
3 Attachment(s)
Quote:
"casca" ochii aici si vei reusi :) |
Pai nu e greu de pus poze.Cand dai sa scrii post nou, e un buton ca o agrafa, la care scrie "Atachaments". Dai click pe el, si iti apar niste butoane cu rasfoire. Dai click pe primul, cauti poza in calculator, ok , upload si cam atat. Asa pentru fiecare poza. Ce motor ai de e 1.6? Dupa ce masina e?
|
Quote:
|
Quote:
|
stiu un breack cu motor pe motorina.unu alb si mai avea un mercedes cobra ,parca horatiu il chema pe tipu ala.a mea e benzina am gasit un motor de la fostele dacii de securitate si i l am transplantat....acum trebuie sa i sch cutia ,,,s au spart pinioanele la a 5 a.sper sa gasesec tot d alea de nova:X
|
Quote:
P.S. te ajuta tutorialele facute de mine? |
Break-ul asta era al varului meu, pe nume Madalin care acum are o Supernova. Inainte de asta avea o Dacie alba cu numarul CL-16-GUV, poate suna cunoscut
|
1 Attachment(s)
sa vedem daca m am descurcat:D asta e dacia care acum e pe plantatie la tara:D,,,e sezon de porumb si vie:)),,,,motoru il am de la un unchi din bucuresti si din ce mi a spus el erau modele de dacii cu 1.6 si motorul asteia a fost pe o masina de la securitate ,cum el lucra pe acolo a adus unu si acasa:d l a refacut cap coada si l a pus pe masina lui...acum 2 ani a casat masina si m am ales cu un cado'
|
am uitat.......sar na pt ajutor!
|
1 Attachment(s)
si asta e "ligheanu" as fi pus si un filmuletz cu viteza pe care a luat o in rodaj da e mp4 si vad ca nu merge...
|
Aha. Masina noua. Sa o stapanesti sanatos.
|
Quote:
Quote:
La Berlina ai putea sa mai lucrezi un pic sa arate si mai bine. De ce nu iti faci thread cu ele si sa le prezinti mai detaliat acolo? Quote:
|
Faza tare a fost ca am scris si eu un "ghid" cum sa posteze poze si cand am am dat submit, am vazut uimit ca in urma cu un minut fusese publicat altul, recunosc mai complet cu printscreen:D
|
:)) u nu ai ce comenta da las ca o fac eu....
1 e o masina de ***,nu mai mi as lua nici sa ma omori 2 dupa 6000 de km a inceput sa zdrangane 3 am av pb la frane cu ea de cum am luat o,,,,cand puneam frana aveam impresia ca se rupe acum s a rezolvat sper sa nu mai faca,,, 4 toate au pb...var miu si a luat inaintea mea cu 2 zile.....pb la coloana de directie un prieten si a luat sandero pb la cutia de viteze si la ambreiaj cutia i au facut o acum asteapta inginer de la pitesti,,,,de 2 luni,,, concluzia dacia e o masina prea proasta,,,si la ce ii fac daca rezista 3 ani ct e garantia,,,minune.ct despre berlina acum e in reconstructie urmeaza sa i sch cutia de viteze si modificari la motor plus schimbat tablaria... Sau nu am eu noroc de masini d asta am atatea pb cu ele... |
Da, e adevarat ca dacia tot dacie, dar m-am gandit totusi ca noua fiind...poate e altceva
|
da......primii 100 200 de km merge bne.dupa din ce in ce mai naspa,dacia rullz,,,,
|
Logan-ul nu mai este de mult Dacia;)...este Renault...dar problema acum este de la romanasii nostrii si in special ca suntem din Romania.
Piesele care vin la noi nu sunt controlate calitativ precum cele care merg in Germania, Spania, Italia s.a.m.d. Daca ati avea posibilitatea sa cumparati un Logan din lotul produs pentru afara, va garantez ca ati zice ca nu este acelasi Logan si ma refer aici la faptul ca este mai bine facuta;) |
aici ai foarte mare dreptate......la noi in tara cantitatea conteaza... nu calitatea. Mare pacat! eu am un logan dci si nu am avut nici cea mai mica problema cu el in cei 60 000 km. acum sa nu se creada ca as lauda loganu'...:lol:
|
O fi Dacia cum e..dar macar sa am eu o dacie ceva vreme pana mai prin experienta.Majoritatea au avut Dacii la inceput si le-a prins foarte bine.Cum pica ceva te bagi singur la ea:))
|
salutare. se mai fac inscrieri?
|
Quote:
Unde-s multi...comunitatea se formeaza;) |
gata ma bag si eu, ce tre sa fac
|
Quote:
|
gata man.
|
unde gasesc si eu un sticker cu 4 tuning d ala de luneta:D?
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
acum cine stie unde se pot imprima?am inteles ca ar veni odata cu revista 4t dar am cautat revista si n am gasit o nicaieri,,,daca stie cineva de unde se poate achizitiona,,,sau unde se pot imprima astea...sa ne zica si noua!
|
Pai am comandat eu de la un tip dupa site anul trecut. tadasus avea username-ul. A costat atunci 5 ron unul, am luat 4 si am platit 6 lei curierul, ramburs
|
si mai aduce sau mai vinde asa ceva ??? ca as dori si eu cateva stike're
|
2 Attachment(s)
va puteti duce cu imaginea la o firma de publicitate si vi le face acolo.
Spre exemplu puteti incerca la aia de pe Grivita, colt cu 5 Calarasi. Favorit parca se numeste. Eu mi-am facut la imprimanta si le-am plastifiat. Cert este ca le-am facut mai mici. |
ok adi ms o sa ma duc cred ca o sa o pun pe un stick ceva ca este prea mica sa stric un cd o pun pe un stick si ma duc acolo si sper sa mi-o faca ei dar o marime ceva imi dati si mie cat de mare este ce-a originala???
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning