Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Tuning la comanda Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/117298-tuning-comanda-bucuresti.html)

mmmbbb67 16-04-10 20:01

Re: Tuning la comanda Bucureşti

e adevarat,am luat unele idei de la ei :)

kinderu_audio 16-04-10 20:29

Quote:

Originally Posted by mmmbbb67 (Post 3284675)
e adevarat,am luat unele idei de la ei :)

o intrebare sunt in aceleas timp curioas dar si interesat ptr mine la masina mea ....cum faci cu geamul????unde se poatre face sau taia?

mmmbbb67 16-04-10 21:02

la ce geam te referi

Harry_87 20-05-10 16:53

Salut, o intrebare, cu plexiglass lucrati? geamul de la niste ceasuri de bord e f zgariat si vreau sa-l inlocuiesc...

tetel_sorinel 01-07-10 21:16

salut, as dori daca se poate sa imi evezati din tabla buzele aripilor dupa spate pentru un E36 coupe, si daca se poate cam cat ar costa. Multumesc anticipat. un numar de telefon daca se poate.

TZG@ 14-06-11 07:20

felicitari pentru calitatea sudurii, cel putin din poze, merita un 10... Spor la munca!

mmmbbb67 16-07-11 02:27

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 4395618)
felicitari pentru calitatea sudurii, cel putin din poze, merita un 10... Spor la munca!

Merci, atasez pozele,e aproape gata, imi trebui in schimb un vopsitor bun si rapid ( maxim 2 saptamani sa fie gata cu preparat si vopsit sau macar preparat ), care se baga? :)

Logan100cp 18-07-11 17:26

Interesant proiect, masina chiar ca seamana cu cea din bernie & leepu :)

Daca esti interesat, iti pot oferi numarul unui vopsitor...

mmmbbb67 19-07-11 00:57

Quote:

Originally Posted by Logan100cp (Post 4472672)
Interesant proiect, masina chiar ca seamana cu cea din bernie & leepu :)

Daca esti interesat, iti pot oferi numarul unui vopsitor...

Sunt interesat in masura in care este si rapid, merci, lasa'mi nr.

florin_cars 02-08-11 11:23

frumoas lucrat, ideie Mad Max, si inspiratie Leepu, dar in acelasi timp imi exprim regretul pentru acel proprietar nesabuit, care a p[referat sa distruga o raritate de masina, la noi cel putin nu mai stiu asa ceva, si de-ar fi, e foarte rara si valoroasa in acelasi timp.
La atatea modificari structurale si de aspect, putea sa iti dea pe mana o masina mult mai banala si fara pretentii de colectie :sad:

Motorizarea in schimb nu e prea puternica, 100CP stock din cate stiu, iar cu acele orizontale nu ajunge nici macar la 150Cp cu evacuari cu tot, mai bine salva banii de pe masina, luand una cum am spus mai sus, si baga diferenta intr-un motor mai serios.

Oricum, astept rezultatul final cu nerabdare, frumos si serios lucrat ;)

mmmbbb67 04-05-12 23:22

5 Attachment(s)
Mi'a reprosat cineva ieri ca nu am mai pus pozele cum arata masina acum,asta fac, am sa pun pozele cu masina inainte de kit, iar acum inca o masina in lucru care o sa arate ceva altfel si alt stil, putere, agresivitate si sa zicem eleganta, asa a vrut persoana respectiva, e vb de un 4x4.

mmmbbb67 04-05-12 23:24

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 4502767)
frumoas lucrat, ideie Mad Max, si inspiratie Leepu, dar in acelasi timp imi exprim regretul pentru acel proprietar nesabuit, care a p[referat sa distruga o raritate de masina, la noi cel putin nu mai stiu asa ceva, si de-ar fi, e foarte rara si valoroasa in acelasi timp.
La atatea modificari structurale si de aspect, putea sa iti dea pe mana o masina mult mai banala si fara pretentii de colectie :sad:

Motorizarea in schimb nu e prea puternica, 100CP stock din cate stiu, iar cu acele orizontale nu ajunge nici macar la 150Cp cu evacuari cu tot, mai bine salva banii de pe masina, luand una cum am spus mai sus, si baga diferenta intr-un motor mai serios.

Oricum, astept rezultatul final cu nerabdare, frumos si serios lucrat ;)

masina o sa aiba un motor bmw de 220 cp la sfarsit si merci pentru aprecieri :)

florin_cars 07-05-12 19:00

deci s-a miscat ceva, ceva si la asta..

acum vad ca ai si un cal pur sange langa ea..sa fie un original sau ceva copie? :o

mmmbbb67 07-05-12 21:39

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 5013568)
deci s-a miscat ceva, ceva si la asta..

acum vad ca ai si un cal pur sange langa ea..sa fie un original sau ceva copie? :o

Ala e pur sange dar nu e al meu, e de reconditionat, Mustang 1967

mmmbbb67 25-08-13 23:14

4 Attachment(s)
m'a sunat cineva si m'a intrebat ce proiect mai am, pentru Tavi o sa pun un Durango 2002 transformat total, vroia sa il vanda dar sa razgandit si la modificat, maine atasez pozele e aproape de final, nici nu stiu daca mai urmareste cineva topicul asta :-)
Acum atasez pozele cum era inainte de transformare

florin_cars 25-08-13 23:53

se urmareste daca apar noutati, altfel, stagnam cu totii..

mmmbbb67 26-08-13 17:18

11 Attachment(s)
deci asta e masina, bara fata modificata, faruri CFL cu lupa si leduri de Tahoe 2009 adaptate, capota fata modificata, jenti vopsite auriu, interior refacut total, consola de mijloc facuta cu DVD incorporat, broderie cu marca pe scaune si volan iar peste o saptamana, sper ca o terminam, postez pozele cu colantare integrala auriu crom cu carbon auriu crom combinat, mostrele sunt pe aripa in poza, sper sa va placa :)

florin_cars 26-08-13 17:36

bag de seama ca ai picat din luna pe planeta noastra :)
foarte interesant, astept rezultatul finit.
La RAR omologheaza doar culoarea, altceva nu cred...

Ce frumos e cafeniul ala inchis. Consola banuiesc ca nu ramane asa aurita..ce material este?

mmmbbb67 26-08-13 19:48

Merci Florine, consola e turnata in fibra de sticla si o sa fie colantata carbon auriu crom, la RAR o sa scrie galben, nu exista auriu :), oricum colantarea dureaza cam 1 saptamana ca mai avem si alte lucrari si e mult de demontat la ea, se demonteaza complet, chiar o saptamana jumate' 8), oricum o sa pun fotografii din timpul lucrarii.

mmmbbb67 11-10-13 01:38

Nu, consola nu ramane aurita, o sa fie neagra lucios unde este aurita si zona la ceasurile de bord tot negru lucios, dar ideea cu auriul crom pica ca nu imi place mie, seamana a masina de ...., nici mie nici propietarului nu ii place, eu cand vad masini auriu crom, rosu crom sau crom mi se strepezesc dintii, masina in principiu o sa fie neagra lucios sigur cu arco iris mai mult ca sigur sau lac cameleon pe negru lucios mai putin sigur, eu prefer arco iris, adica cucubeu pe fond negru lucios.

All times are GMT +2. The time now is 09:43.

- Copyright 2026 4Tuning