![]() |
Re: cateva din creeatile lui BOND...VAGA BOND!
idei ..o gramada ..da realitate ...deloc
|
Quote:
MORTAL! |
multumesc pt aprecieri ;)
realitatea este p undeva p la mijloc sa zic asa, pt k masinile dupa care ma inspir eu sunt de obicei masinile mai extravagante, care sunt mai mult d prezentare. Eu incerc totusi sa le fac "normale", din punctu' meu d vedere, pt k acele "ozn-uri" d la saloane au aripi (nu usi) lambo sistem, cu ecrane LCD in loc de stopuri sau chiar incorporate in jante...si apropo de jante poate ati obs pe site k au aparut deja jante din fibra de carbon, cine ar fi crezut asa ceva! Deci...in comparatie cu aceste "ozn-uri", care mie imi plac foarte mult, eu zic k ale mele cu toate k sunt duse mai la extrem totusi mai tind spre realitate. |
2 Attachment(s)
totu' e facut de mana...
|
imi plac mult copertile de magazine
|
2 Attachment(s)
in afara de jante si partea superioara(scaune + geamuri), totu' e facut de mana. Am facut zic eu o masina mai mult de prezentare, un concept car tunat, cat mai extrem...unicat.
|
2 Attachment(s)
"in haine noi"...
|
foarte frumos, bravo ;)
|
2 Attachment(s)
*multumesc tng pt. apreciere.
tot "kit'u" e facut "de mana". rezolvat - tng |
marfa de tot ... da-mi si mie add pls pe mess daca poti ca sa ma mai invetiz si pe min cate ceva... ca cam dai lectii la toti ... parerea mea
|
2 Attachment(s)
BMW car show...
|
Demential, George! Dupa mine ar trebui sa postezi si la Desing Team, la propuneri, pentru ca lucrarea e super misto!
|
Quote:
|
@george GMN : Imi poti spune te rog unde sa iti pun poze cu masina mea sa vad ce poate iesi din ea daca ai timp/chef.Ms mult :)
|
Quote:
|
multumesc pt aprecieri
L33L00: nu prea stau p mess, cel mai bine cauti tutoriale, asa am invatat eu, si cu cat lucrezi mai mult cu atat te perfectionezi mai bine. Oxide: in legatura cu blurry, asa e... e singura chestie care si pe mine ma deranjeaza. sNap7: ti-am vazut pozele postate, da' sincer nu am timp, pt k lucrez. Gabi: am postat si la design team, uitasem, ms. Nush dk am sa mai lucrez la masina, eventual la un decor, ceva legat de salonane auto, cu niste jante expuse, alea-alea, pt k acel yaht mi se pare cam in plus...sa vad. |
deci...fa intotdeana liniile perfecte...sa nu fie nici blurry nici "ascutzite"...shi mai inceark sa bagi reflexii...k nu prea am vazut reflectzii p mashinile tale..in rest...super...no coment:)...succes in continuare!!!;)
|
4 Attachment(s)
un Focus facut "de mana" si-o dacie cu lambo doors...
|
5 Attachment(s)
un "pejo", mai simplist, si-un "pors", cu unele mici retusuri...
|
Men meriti toate felikitarile, toate lukrarile tale sunt superbe :-P si tineo tot asa.Si am o intrebare dak poti sa-mi raspunzi si mie am vazut ka multe masini le-ai pus in "reviste", kum ai fakut? ai gasit coperti de la reviste si ai pus masina ta?? ka io unu presupun ka gasesti coperti dar ku masini puse deja pe coperta.MS
|
.Marfa omule :) ...nu par prea reale kiturile da sunt super :D
|
Quote:
La unele doar stergeam pozele si mi le puneam p ale mele in locul lor, dupa care mai puneam un scris peste poze k sa para mai reala revista, iar la altele pur si simplu le faceam de la cap la coada: un fundal, o masina de-a mea, o "gajik", niste scrisuri, si....totu' e sa le aranjezi cum trebuie. I-ati ca model o revista si incearca sa faci dupa ea. |
Quote:
|
prea tare porshu' ala sa mor io, e bursh 100%?
|
hmmm...ai talent omulte...tzin`o tot asa! bafta in continuare!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
au mai iesit inca 2 masini din "garage"...
|
in Spaņa munca asta de calculator se plateste destul de bine...bafta in continuare.
mie imi plac toate , poate am sa fac in realitate una la fel si o sa-ti trimit poze. salut |
Quote:
ms mult pt apreciere ti-am vazut toate masinile facute, sunt cu adevarat superbe mult succes in tot ceea c faci si la cat mai multe creatii la fel de interesante. |
1 Attachment(s)
o revista...pt k n-am mai facut de mult..
Editie limitata ;) |
2 Attachment(s)
frate esti prea tare....felicitari...dak itzi las un vw golf 2 m-il faci si mie??:))....vb serios...sa vad si yo cum ar arata....te rog mult...ms anticipat
|
is calumea masinile;) da nu prea par reale si is blurry :sad:
|
frate...felicitarile mele pt masinutele astea, defapt...opere d arte! mishto ar fi sa pui in practik cateva proiecte d'astea succes in continuare
|
multumesc pt aprecieri
zilele urmatoare voi posta un bmw, e cam blurry ce-i drept, dar brush 100%...cu unele chestii unicate sa zic asa. |
8 Attachment(s)
brush 100%
|
2 Attachment(s)
...Calibra cu bot de Supra
|
ar arata si mai misto cred dak ai aduce botu la aceasi culoare cu restu
|
3 Attachment(s)
Ace Axel : am incercat da' nu prea imi placea cum iesise si-am postat-o asa.
brush 100%... |
am ramas uimit cand am vazut masina asta ... e de-a dreptu incredibila ... felicitarile mele ....
|
Am vrut sa-ti multumesc si aici ca nu stiu daca o sa te mai uiti dincolo si sa vad ceva cu fata daca ai mai facut.Arata mortal,idei extreme!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning