Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   cateva din creatiile lui BOND...VAGA BOND! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/11724-cateva-creatiile-bond-vaga-bond.html)

LKS 31-05-06 16:34

Re: cateva din creeatile lui BOND...VAGA BOND!

idei ..o gramada ..da realitate ...deloc

cata_tm 31-05-06 16:51

Quote:

Originally Posted by LKS
idei ..o gramada ..da realitate ...deloc

raule care esti tu... cam asa ma gandeam si eu... voiam sa o zic sub alta forma: e prea bun pt generatia asta de vt... mai tre sa treaca cativa ani.. esti un fel de joules verne... SUPER TARE, ce sa mai atata o frecam...

MORTAL!

george GMN 01-06-06 17:37

multumesc pt aprecieri ;)
realitatea este p undeva p la mijloc sa zic asa, pt k masinile dupa care ma inspir eu sunt de obicei masinile mai extravagante, care sunt mai mult d prezentare. Eu incerc totusi sa le fac "normale", din punctu' meu d vedere, pt k acele "ozn-uri" d la saloane au aripi (nu usi) lambo sistem, cu ecrane LCD in loc de stopuri sau chiar incorporate in jante...si apropo de jante poate ati obs pe site k au aparut deja jante din fibra de carbon, cine ar fi crezut asa ceva! Deci...in comparatie cu aceste "ozn-uri", care mie imi plac foarte mult, eu zic k ale mele cu toate k sunt duse mai la extrem totusi mai tind spre realitate.

george GMN 05-06-06 07:13

2 Attachment(s)
totu' e facut de mana...

Piry 06-06-06 09:47

imi plac mult copertile de magazine

george GMN 11-06-06 12:30

2 Attachment(s)
in afara de jante si partea superioara(scaune + geamuri), totu' e facut de mana. Am facut zic eu o masina mai mult de prezentare, un concept car tunat, cat mai extrem...unicat.

george GMN 16-06-06 17:51

2 Attachment(s)
"in haine noi"...

tng 18-06-06 12:06

foarte frumos, bravo ;)

george GMN 19-06-06 10:36

2 Attachment(s)
*multumesc tng pt. apreciere.

tot "kit'u" e facut "de mana".

rezolvat - tng

L33L00 28-06-06 12:06

marfa de tot ... da-mi si mie add pls pe mess daca poti ca sa ma mai invetiz si pe min cate ceva... ca cam dai lectii la toti ... parerea mea

george GMN 02-07-06 12:03

2 Attachment(s)
BMW car show...

Gabi 02-07-06 12:11

Demential, George! Dupa mine ar trebui sa postezi si la Desing Team, la propuneri, pentru ca lucrarea e super misto!

Oxide 02-07-06 12:19

Quote:

Originally Posted by Gabi
Demential, George! Dupa mine ar trebui sa postezi si la Desing Team, la propuneri, pentru ca lucrarea e super misto!

man...k design shi idee rupe tot...dar la jante are nishte selectzii f nasoale...shi la brush tot ii blurry...exerseaza la calitatea brushului k idei shi stofa ai...bafta!!!;)

sNap7 02-07-06 14:46

@george GMN : Imi poti spune te rog unde sa iti pun poze cu masina mea sa vad ce poate iesi din ea daca ai timp/chef.Ms mult :)

Gabi 02-07-06 15:18

Quote:

Originally Posted by Oxide
man...k design shi idee rupe tot...dar la jante are nishte selectzii f nasoale...shi la brush tot ii blurry...exerseaza la calitatea brushului k idei shi stofa ai...bafta!!!;)

Tata, lucreaza inca 1 saptamana la masina asta si fa-o sa fie aproape perfecta! Merita!

george GMN 02-07-06 19:32

multumesc pt aprecieri

L33L00: nu prea stau p mess, cel mai bine cauti tutoriale, asa am invatat eu, si cu cat lucrezi mai mult cu atat te perfectionezi mai bine.

Oxide: in legatura cu blurry, asa e... e singura chestie care si pe mine ma deranjeaza.

sNap7: ti-am vazut pozele postate, da' sincer nu am timp, pt k lucrez.

Gabi: am postat si la design team, uitasem, ms. Nush dk am sa mai lucrez la masina, eventual la un decor, ceva legat de salonane auto, cu niste jante expuse, alea-alea, pt k acel yaht mi se pare cam in plus...sa vad.

Oxide 02-07-06 19:50

deci...fa intotdeana liniile perfecte...sa nu fie nici blurry nici "ascutzite"...shi mai inceark sa bagi reflexii...k nu prea am vazut reflectzii p mashinile tale..in rest...super...no coment:)...succes in continuare!!!;)

george GMN 18-07-06 09:13

4 Attachment(s)
un Focus facut "de mana" si-o dacie cu lambo doors...

george GMN 19-07-06 11:16

5 Attachment(s)
un "pejo", mai simplist, si-un "pors", cu unele mici retusuri...

*-_Speed_-* 19-07-06 14:29

Men meriti toate felikitarile, toate lukrarile tale sunt superbe :-P si tineo tot asa.Si am o intrebare dak poti sa-mi raspunzi si mie am vazut ka multe masini le-ai pus in "reviste", kum ai fakut? ai gasit coperti de la reviste si ai pus masina ta?? ka io unu presupun ka gasesti coperti dar ku masini puse deja pe coperta.MS

NightDevil 19-07-06 14:59

.Marfa omule :) ...nu par prea reale kiturile da sunt super :D

george GMN 20-07-06 08:40

Quote:

Originally Posted by *-_Speed_-*
am o intrebare dak poti sa-mi raspunzi si mie am vazut ka multe masini le-ai pus in "reviste", kum ai fakut? ai gasit coperti de la reviste si ai pus masina ta?? ka io unu presupun ka gasesti coperti dar ku masini puse deja pe coperta.MS

in primu' rand cautam reviste (coperti) pe net, imi facusem un folder numai cu asa ceva; dupaia incepeam sa ma uit peste ele de cateva ori k sa-mi fac o idee asa...si incepeam sa-mi iau pozele facute de mine si sa le pun pe o pagina (formatul unei reviste), dupa care le micsoream, le maream, le puneam antetul (sigla revistei), scrisuri peste ele (fel si fel de fonturi), culoarea scrisului sa fie asemanatoare cu antetul...pur si simplu "te joci".
La unele doar stergeam pozele si mi le puneam p ale mele in locul lor, dupa care mai puneam un scris peste poze k sa para mai reala revista, iar la altele pur si simplu le faceam de la cap la coada: un fundal, o masina de-a mea, o "gajik", niste scrisuri, si....totu' e sa le aranjezi cum trebuie.
I-ati ca model o revista si incearca sa faci dupa ea.

*-_Speed_-* 23-07-06 16:55

Quote:

Originally Posted by george GMN
in primu' rand cautam reviste (coperti) pe net, imi facusem un folder numai cu asa ceva; dupaia incepeam sa ma uit peste ele de cateva ori k sa-mi fac o idee asa...si incepeam sa-mi iau pozele facute de mine si sa le pun pe o pagina (formatul unei reviste), dupa care le micsoream, le maream, le puneam antetul (sigla revistei), scrisuri peste ele (fel si fel de fonturi), culoarea scrisului sa fie asemanatoare cu antetul...pur si simplu "te joci".
La unele doar stergeam pozele si mi le puneam p ale mele in locul lor, dupa care mai puneam un scris peste poze k sa para mai reala revista, iar la altele pur si simplu le faceam de la cap la coada: un fundal, o masina de-a mea, o "gajik", niste scrisuri, si....totu' e sa le aranjezi cum trebuie.
I-ati ca model o revista si incearca sa faci dupa ea.

Ms mult;) am sa inkerk si io sa vad dak imi iasa keva:-P .Si Bafta in continuare;)

Ju!ceD 24-07-06 00:21

prea tare porshu' ala sa mor io, e bursh 100%?

Ap0kalips 24-07-06 01:17

hmmm...ai talent omulte...tzin`o tot asa! bafta in continuare!

george GMN 24-07-06 07:44

Quote:

Originally Posted by Ju!ceD
prea tare porshu' ala sa mor io, e bursh 100%?

prima poza da, mai putin jantele. La cea de-a doua poza sunt copiate interioarele si usa stil lambo.

george GMN 24-07-06 13:23

2 Attachment(s)
au mai iesit inca 2 masini din "garage"...

adrian gavrila 03-08-06 08:36

in Spaņa munca asta de calculator se plateste destul de bine...bafta in continuare.

mie imi plac toate , poate am sa fac in realitate una la fel si o sa-ti trimit poze. salut

george GMN 03-08-06 17:28

Quote:

Originally Posted by adrian gavrila
in Spaņa munca asta de calculator se plateste destul de bine...bafta in continuare.

mie imi plac toate , poate am sa fac in realitate una la fel si o sa-ti trimit poze. salut

ms mult pt apreciere
ti-am vazut toate masinile facute, sunt cu adevarat superbe
mult succes in tot ceea c faci si la cat mai multe creatii la fel de interesante.

george GMN 08-08-06 11:13

1 Attachment(s)
o revista...pt k n-am mai facut de mult..
Editie limitata ;)

nepotu 11-08-06 14:26

2 Attachment(s)
frate esti prea tare....felicitari...dak itzi las un vw golf 2 m-il faci si mie??:))....vb serios...sa vad si yo cum ar arata....te rog mult...ms anticipat

AdY9005 14-08-06 19:02

is calumea masinile;) da nu prea par reale si is blurry :sad:

OaSe 22-08-06 18:59

frate...felicitarile mele pt masinutele astea, defapt...opere d arte! mishto ar fi sa pui in practik cateva proiecte d'astea succes in continuare

george GMN 01-09-06 11:18

multumesc pt aprecieri
zilele urmatoare voi posta un bmw, e cam blurry ce-i drept, dar brush 100%...cu unele chestii unicate sa zic asa.

george GMN 05-09-06 11:39

8 Attachment(s)
brush 100%

george GMN 06-09-06 08:02

2 Attachment(s)
...Calibra cu bot de Supra

Ace Axel 06-09-06 10:23

ar arata si mai misto cred dak ai aduce botu la aceasi culoare cu restu

george GMN 08-09-06 08:03

3 Attachment(s)
Ace Axel : am incercat da' nu prea imi placea cum iesise si-am postat-o asa.

brush 100%...

patriotu90 08-09-06 08:13

am ramas uimit cand am vazut masina asta ... e de-a dreptu incredibila ... felicitarile mele ....

piratu_volvo 08-09-06 15:17

Am vrut sa-ti multumesc si aici ca nu stiu daca o sa te mai uiti dincolo si sa vad ceva cu fata daca ai mai facut.Arata mortal,idei extreme!!

All times are GMT +2. The time now is 14:35.

- Copyright 2026 4Tuning