![]() |
Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - NEW TOPIC - PICS !!!
@CristianD: Imi pare rau omu, pozele le-am pus cu photobucket, daca vrei sa vezi poze da click pe link-ul din primul meu post ;)
@cls21b_EVO: dupa ce vin din concediu am sa instalez un clifford G5 cu blackjack si o incuietoare pe volan, mai mult de atat ce dreq sa fac :evil: @fasso: el e ocupat cu oaiele lui :lol: @achim: in poze nu pare diferenta mare dar iti spun eu ca e cu totul altceva cand te asezi in el, zici ca stai pe podeaua masinii :lol: |
Presupun ca ti dai seama ca sare si mai mult in ochi decat cealalta...fiind alba....si nu numai.
Ma gandesc ca un imobilizator pe roti ar cam merge...daca exista asa ceva, in genul celor care se pun la noi si nu numai..."tigai" parca le zic.:) |
Quote:
fie sine mai joase, fie Bride :D ah, si am uitat sa iti zic. Bine ai venit in clubul TypeR bro' ;) |
bah ce faina ii
cred ca mi-as lua cate un model din fiecare masina produsa de Honda daca as fi plin de bani :) Integra ii faina Prelude ii faina Civicurile is bestiale CRX meu ii demential :D U just have to love Honda |
auzi, da gaz are? :lol:
PS. astept mail-ul, mersi. |
Quote:
|
felicitari pentru asta mica :D sa ai grija de ea ce l putin cat ai avut de cealalta ! spor la tunarit si bricolat
|
spor cred ca are... bani sa fie :)
|
Quote:
|
stii tu... vezi ce-ti ramine... poate iti mai "curat" si eu ceva piese :lol:
|
Ce sa mai zic e o superba si pe deasupra e si masina care care ai plkace la pretena mea foarte mult ,ce sa mai zic fara cuvinte........
|
Quote:
@giany_TM: mersi omule :-) |
Rotile alea trebuie sa plece...de urgenta:)
|
Wow :shock:...ce surpriza, foarte tare masina, bravo man, crezusem la un moment dat ca te lasase-i de meserie...si plus ca e alba rau, iese si mai mult in evidenta, eu zic sa-i pui cat de curand o alarma buna.
|
cea mai frumoasa honda de pe forum (parerea mea)
|
Quote:
|
Aporoporo de ce se vorbea la inceputul topicului se exista la cta si dc2 si nsx :)
|
1 Attachment(s)
Salut. Nu am mai trecut pe aici de mult de tot.
Felicitari pt masina yula si sa te bucuri de ea mai mult decat de cealalta. Pana la urma si raul este spre bine :) Tutsi vreau sa te intreb ceva pt ca cel putin modelel JDM Type-Rx sunt defat mai bine echipate decat cele de serie. Deci imi pare un pic ciudat sa vad ca spui ca nu are ABS. Iti dau cateva citate de pe NZHondas unde cativa au avut Type-rx "They came with electric folding mirrors, 5-stud hubs/rims, alloy pedals, and factory component speakers (sub and tweeter in doors). They also had the option of extremely sexy yellow recaros and 17" rims 8)!! 200hp yes. They also all came with ABS and SRS airbags - and have read somewhere they may have come with Honda's top gearbox, the S4C, as found in EK9 CTRs." asta este de pe un articol de vanzare: "Factory Recaro’s, Rear Tints, and all the usual features like carbon dash etc ·Driver’s seat is on a lowered seat rail ·5 Star Alarm with Dual Immobiliser (will disclose full details to new owner). ·ABS, Air Bags, dash clock and A/C options included." |
Multumesc de urari baieti....aseara am ajuns inapoi si abia astept sa ma duc sa colectez masina si sa ies la o tura :D
Quote:
Asta e lista cu ce au venit echipate modelele Rx: Aluminium pedals as standard Folding mirors as standard Keyless entry with unique key Blue finish carbon surrounds on everything even the pasenger window switches Different Steering wheel with horn buttons integrated Upgraded unique stereo and NSX-R style 1/2 height arial Six-speaker sound system. Digital clock Factory tinted glass ( rear quarterlight/rear window ) https://i18.photobucket.com/albums/b1...age_2_of_4.jpg https://i18.photobucket.com/albums/b1...age_3_of_4.jpg |
interesant :) kiar citeam aici de ceva coduri de cutie
stie cineva unde as putea sa gasesc o lista mai completa ? :D |
Quote:
|
din ce vad, kilometrajul este gradat pana la 190 km/h !?! doar atat !?! mi se pare destul de putin pt masinica asta ... correct me if I'm wrong, plz ...
|
Quote:
|
Gresit, asa sunt cele importate din Japonia.
Toate masinile facute pt piata lor sunt limitate la 180km/h:!: chiar si noul GTR ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si ziceam sa cauti si pe net dupa codul cutiei pt mai multe detalii, daca gasesti ceva nou poti adauga la lista de mai sus, e pe inteles acum? :-P |
dap merci :D
|
Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C)
8 Attachment(s)
Un mic update:
Am achizitionat un dispozitiv de blocare al volanului, schimbat nr de pe fata cu unul patrat si montat da M00gen no plate bolts :D, schimbat becurile de la pozitie cu leduri, montat strut brace-ul pe spate, schimbat bujiile (vedeti si in poza de ce), am mai scos din cablurile care odata alimentau ceva amplificatoare :o si am curatat-o un pic pe la interior. Urmeaza sa montez filtru de aer (dupa ce gasesc solutie de curatat filtru), montarea tobei si a intermediarie si apoi ceasurile. Pana atunci cateva poze... |
Frumoasa jucaria ta...
|
de unde ai luata bara spate si de integra... super tare. vreau si eu una.
nu credeam ca exista de fabrica, sau este aftermarket... |
Quote:
|
frumos frumos! ce bine e de tine, acolo e totul mai accesibil! asteptam sa vedem pozele cu intermed si finala puse sus..poate si un filmulet! good luck!
|
4 Attachment(s)
Astazi am inlocuit si la asta tamponul din spatele motorului, bine ca il aveam de la Si si nu a trebuit sa dau banii pe el :-) Si ca de plictiseala am dat jos unul dintre praguri sa vedem daca sunt originale :oops: si....
|
si muge...n :)
tare bara, vreau si eu una, cam ce pret are una? ce-i cu integra aia? |
Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - NEW TOPIC !!!
felicitari pentru castigarea poll'ul Honda of the Month - Aprilie '09 ;)
pentru asta topicul va sta sticky pe toata perioada lunii mai |
Re: '00 - Integra DC2 Type-Rx - 1.8 VTEC (B18C) - Honda of the Month !!!
Mersi man, desi vad ca a creat ceva discutii intrarea ei in competitie, sincer nu vreau sa ma bag in discutii contradictorii ca sunt satul.
Multumesc oricum celor care au votat pt masina https://i241.photobucket.com/albums/f...iggthumpup.gif Masina va mai suferii ceva modificari in perioada urmatoare dar mai astept dupa ceva mici detalii. P.S Deseara am sa postez si ceva poze noi facut acum de 1Mai. |
si eu acum ca reportii... :
- Si... cum va simtiti sa fiti fericitul cistigator al marelui premiu, ce planuri aveti de viitor? lol lol |
congrats omule! meriti din plin;) Incetul cu incetul incepe sa se umple golul lasat de Teg-ul anterior;) told ya, by the way :lol:
Acu', hai cu poze :D |
felicitari Yula! chiar merita masina ! sa nu iti bati capul cu "discutiile contradictorii" chiar nu conteaza! masina a castigat fara drept de apel! good luck
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning