![]() |
mai alex. tu vino mai intai la intalnirea din bacau. si vb noi atunci. stabilim noi. punem tzara la cale.
|
Stabilim in drum spre Bacau :P
|
eu unu vin :)
|
me 2 ;)
|
poze de la intalnirea de la bacau 16.10.2005
aici vor fi puse toate pozele si filmele facute de membri. :D :D :D
|
maine dak nu uita un prieten sa-mi dea inapoi cablu de date pun niste poze
|
se puteau pune si la thread-ul in care s`a anuntat intalnirea, nu?
|
3 Attachment(s)
atat am deocamdata... :D
|
mai tu nu stii cum se face. trebuia sa scrii si cine este in aceea poza.
sa o luam de la stanga la dreapta. baiatu cu porschele(ma scuzi ca nu stiu numele inca), la mishto(andrei), zerofast(mircea) xbogdanx(se subantzelege), codrin44(unul dintre cei mai de treaba oameni intalnitzi de mine-vali), aleks(de aceeasi parere cu vali), gaby(preten de al lui ady-piatra neamtz), ady( membru de treaba-pt neamtz), mertan(adica eu :D alex_bus), fratele meu(paulica), FLAVIA(hmmm, sa lasam pe altzii sa vb despre ea, eu mi-am facut o parere buna-oradea), seme crsitian( 1.92-1.97 inaltzime, baiat fin suceava) prietena lui stefan, sau mi se pare si sotzie in acelasi timp(nu stiu cred ca gresesc. stefan nu te supara.), SV-15-ybg(stefan-un nume cu greutate in sportul cu motor. suceava) alex-gam(un nume cu greutate si el in iasi), pretena lui alex. aaaa si am uitata de cel care face poza. gabi, unu membru de treaba si el. sper sa nu omit pe nimani |
frumos! imi pare rau ca nu am ajuns si eu acolo dar nu-i nimic, sper ca data viitoare sa fiu si eu printre voi! dar m-ati dezamagit cu pozele! doar atat? sau vin restul pozelor mai tarziu?? :P :)
|
sper sa pun maine...
|
Re:
Quote:
|
lasa ca nu strica, poate unii au memoria mai putin buna...
|
ok. ceva vesti despre laptopul lui gabi? :D
|
BMWu busit e a lu aleks??
|
yup :P
|
ai ghicit :twisted:
|
nu va uitati la mine, nu e vina mea, eu stateam linistit la semafor... altii nu au incaput de mine :lol:
|
ca deobicei aleks! altii nu incap de noi :))
|
3 Attachment(s)
deci o sa mai vina si alte poze. dar cum bine stim totzi, timpul le rezolva pe toate. pana atunci statzi flex. chill :D
|
soarta nefericita a fost ca bmweu ala alb sa nu fie prezent la intalnire. oricum asta este al meu. bmw rulz. :D :D comentarii?
|
5 Attachment(s)
ce poze au mai ramas...
|
filmuletele cu .... plimbarile paralele le trimit pe privat :wink:
so... da-ti-mi semn si se rezolva |
frumos.
Vorbisem ceva de galati eu sigur nu vin va anunt aici... trebuie sa plec in seara asta in cta. poate facem ceva in nov... |
Re:
Quote:
|
6 Noiembrie.. unde?
So.. Suceava sau Iasi? ;)
|
ceva argumente? face cineva oficiile de gazda? e interesat cineva din suceava sau iasi sa organizeze asta? ca n-am vazut pe nimeni pana acum, si fara un organizator n-avem ce cauta acolo...
|
Nu stiu ce se poate face la Suceava, in Iasi am mai fost cu baietii din AMC si a fost bine. ;)
|
VOTAM DE ORGANIZAT NE ORGANIZAM NOI:)
|
IN MAX 2 ZILE PROPUN EU 2 LOCATII IN IASI O SA ATASEZ SI POZE!
|
greu de ales ambele au potential 8)
|
SUCEAVA CONDUCE IN ACEST MOMENT !! URA 8) SI SPER SA CASTIGE ! :P
VREM VOTURI MULTE :lol: |
oricum daca se tzine la suceava, ieshenii vin, sucevenii nu mai incape vorba, bacauanii hm..., bucuresti hmmmmmmmmmmmmmmm. :D
|
Si eu as vrea sa fie Suceava. Singura problema este cu plimbarile paralele. Aici este mai complicat. Dar ne descurcam noi cumva.
|
:) eu zic IASI si veti vedea ca Iasi va fi ..... AMC si inca cineva pregateste surprize la Iasi :)
am sa revin cu date privind aceasta \"surpriza surpriza\" dar fara Andreea Marin :) |
am eu o banuiala ca vor fi 2 intalniri pana in iarna...
sa fie :wink: |
sa stii aleks ca ar fi bine sa se mai faca 2 int! unala noi in sv si una la iasi! timp, gasim, nu asta e problema :P asa ca ... ce ziceti, facem 2 int pana la venirea iernii? una la sv si una la iasi?
|
timp este.. sa mai tina vremea si facem si 20 :D
|
cu vremea.... nu poate pune o pila cineva la cel de sus sa ne mai dea 1 luna cu soare ca sa facem 2 int :))
|
si apropo votarea cat va dura?? pana la ce data?? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning