Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] Derbi Paddock LC (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/116567-my-scoot-derbi-paddock-lc.html)

razvan01 17-06-09 11:11

Re: [My Scoot] Derbi Paddock LC

ti-am dat add

Felix_Arad 26-06-09 21:25

Frumoase poze, la fel si scuterul. Tie iti bat bine farurile, adica se vede ceva, ca la malaguti lasa de dorit lumanarelele alea aflate in lupe, cica sunt prea opace si de aia nu bate, deci si prin urmare, tie iti bate farul bine? :D

VladM 29-06-09 22:27

Ciudat scuter,adica in sensul bun,is rare tare:D

razvan01 03-07-09 20:45

@Felix: asta e un mare inconvenient...sunt la fel ca la malaguti...bat ca lumanarile....ma gandeam la becuri cu intensitate mai mare sau ceva de genu...si acum faza tare....mi s-a mai si ars unul....trebuie sa scgimb becurile duminica

@VladM: ai dreptate...nu am gasit pe la nimeni in Romania modelul asta...piese am cautat foarte multa vreme (deh...nu m-a dus mintea sa iau din afara)

Multumesc de aprecieri!

P.S. Scuterul a primit "rigidizatoare", wheelie bar, si duminica o sa primeasca si o toba sport, role de 5-6 gr si becuri mai mari

poze in curand:)

quick_silver2 04-07-09 00:26

wheelie bar? :|
poza?
Pentru ce,vrei sa te apuci de Stunt sau pentru ce?

razvan01 04-07-09 11:11

2 Attachment(s)
pai pentru inceput l-am pus pentru aspect

dupa ce ii mai bag niste "ceva-uri" pe el....as vrea sa incerc si stunt(in masura in care reusesc)

iti pun poza asta sa iti faci o idee cam ce ar fi....(de unde m-am inspirat)

poza cu al meu o sa pun pe duminica

quick_silver2 04-07-09 11:18

mmda,pentr look sau nu stiu si eu prinde bine bara aia ca in caz ca te apuca damblaua si iti pui picioru cu ea sa nu se duca picioru cu tot cu teava;)

cristianic 04-07-09 23:28

[QUOTE=razvan01;2460911]pai pentru inceput l-am pus pentru aspect

dupa ce ii mai bag niste "ceva-uri" pe el....as vrea sa incerc si stunt(in masura in care reusesc)

iti pun poza asta sa iti faci o idee cam ce ar fi....(de unde m-am inspirat)

poza cu al meu o sa pun pe duminica[/QUOTEm
mane da-mi id-ul tau ca nush ce are PM

razvan01 04-07-09 23:35

am primit frate PM cu id-ul tau

doar ca iti dau Add maine ca acum nu mai stau. Trebuie neaprat sa vorbim despre intalnire:)

ne auzim maine...bafta

cristianic 04-07-09 23:37

Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 2462311)
am primit frate PM cu id-ul tau

doar ca iti dau Add maine ca acum nu mai stau. Trebuie neaprat sa vorbim despre intalnire:)

ne auzim maine...bafta

e bn ca l-ai primit....mie imi arata nush ce eroare....si ne auzim maine

razvan01 05-07-09 21:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by quick_silver2 (Post 2460926)
mmda,pentr look sau nu stiu si eu prinde bine bara aia ca in caz ca te apuca damblaua si iti pui picioru cu ea sa nu se duca picioru cu tot cu teava;)

cu totul nu cred ca se duce (totusi e prinsa de cadru) poate sa se rupa ori din surub ori din sudura...ma rog nu cred ca o sa il bag cat de curand;))

mi-am luat toba :x Leo Vince carbon bla bla..

se aude super frumos si se simte diferenta :x

poza e facuta la repezeala. Promit un "shooting" serios zilele astea cu noile elemente :)

quick_silver2 06-07-09 00:59

De care Leo vince e?
ZX
RR
??

razvan01 06-07-09 01:01

nu stiu sa iti spun....atat scrie pe ea Leo Vince carbon fiber

e luata de la cineva din targ...era noua...dar nu mi-a zis de care e... deci habar n-am:)

machupicchu 06-07-09 11:11

cat ai dat pe ea?:>

razvan01 06-07-09 17:36

250 RON (negociata de la 270)
eu zic ca am luat-o bine...

repeet la pret de targ:)

quick_silver2 08-07-09 20:52

eu zic ca ai dat enorm

rinzou 08-07-09 23:09

Asta zic si eu , ca nu pare sa fie un model ORIGINAL de Leo Vince.

razvan01 09-07-09 00:05

ma gandesc acum ca am dat cam mult....stiam ca dau mult...dar avand in vedere ca a fost singura care s-a potrivit perfect (fara modificari).... am luat-o...

nu cred ca e chiar asa mare teapa...adica sunt multumit de ea...se simte schimbarea

quick_silver2 09-07-09 01:25

rinzou,adica model original..
detaliaza

cristinr1 09-07-09 08:13

Cred ca a zis in sensul ca este o copie sau cv de genu :d

rinzou 09-07-09 12:29

Exact ! Am si eu un prieten si-a luat toba "Gianelli" care are Sticker lipit si nu apare pe nici un site de la gianelli.

quick_silver2 09-07-09 14:58

Poate toba era gianelli :) cu cartusul schimbat si pe cartusul nou pus sticker cu gianelli,sa nu se uite firma :lol:

rinzou 09-07-09 16:15

Era noua ma frate.

Felix_Arad 09-07-09 22:25

1 Attachment(s)
man, n u stiu ce sa zic in legatura cu toba ta, eu stiu ca cele de la leovince, sunt reglabile si se potrivesc pe orice motor, si aici ma refer la sistemul de prindere, cel de pe cadru, nu de la galerie, asta cum ai tu e ceva fix. voi pune o pozxa cum stiu ewu ca sunt, si cum e la al tau.

razvan01 09-07-09 22:34

eh...atunci se pare ca mi-am luat oarecum teapa:|

poate reusesc sa scap de ea...macar sa recuperez 200 ron:|

dar stii...era singura care se potrivea la mine:|

Felix_Arad 09-07-09 22:35

NU e adevart man, toba aia e noua, daca iti merge cu ea, si are un sunet frumos de ce sa scapi de ea :rolleyes2

rinzou 10-07-09 00:35

Silencer-ul e carbon pe bune .. sau e facatura?

razvan01 10-07-09 00:36

e carbon....macar asta sa fie :))

razvan01 19-07-09 12:44

a venit vremea sa ma lase motorasul 8-| nu stiu de unde dar am desfacut motorul si am gasit o saiba de cupru rupta in care batea pistonu.....din cauza ei s-a f```t tot motoru....

acum intrebarea este: de unde e saiba aia? cumva de la ambielaj? ca am vazut ca biela se misa instanga si indreapta ca toti dracii...oricum u e mare problema pentru ca oricum vroiam sa il schimb ca nu imi placea cum mai mergea...dar asa ca idee...ce sa fie cu saiba aia de cupru?

ps. scuzati de dublu post

rinzou 20-07-09 12:31

Da.. te-ai rezolvat , Set nou si Ambielaj :D

M@TRIX 20-07-09 12:53

Stai relax ca toba e buna desi e facuta din "bucati",silenceru ala sa nu crezi ca e din carbon,se vede ca e fake de la distanta,de dat,ai dat cam mult,dar pare sa fie performanta,ea la baza oricum a fost leovince(TT as zice eu),partea aia din spate pe care e stantat si primul segment din ea ala care are vine la cilindru.In orice caz nu are rost sa o vinzi mai ales daca ai zis ca iti merge bine drujba.Ca sa scapi mai ieftin,dute cu cilindrul la alezat si apoi cumpara-ti piston cu segmenti pt cota respectiva la care ti-ai alezat cilindrul.

razvan01 20-07-09 22:36

@: M@TRIX: m-am linistit in privinta tobei...chiar sunt multumit de ea (bine eram pana s-a stricat drujba:))) si oricum eu vroiam sa cumpar un set motor mai mare la care era necesar si un ambielaj mai bun...mai mult ma complic cu alezatu.

stie cineva la cat m-ar duce un set 70 cc pt motor cu racire pe lichid? si ambielaj cu biela?

cristianic 20-07-09 23:07

Quote:

Originally Posted by razvan01 (Post 2500396)
@: M@TRIX: m-am linistit in privinta tobei...chiar sunt multumit de ea (bine eram pana s-a stricat drujba:))) si oricum eu vroiam sa cumpar un set motor mai mare la care era necesar si un ambielaj mai bun...mai mult ma complic cu alezatu.

stie cineva la cat m-ar duce un set 70 cc pt motor cu racire pe lichid? si ambielaj cu biela?

www.scuter-centre.ro daca nu ma insel....gasesti acolo si piesa si pretul;)

rinzou 21-07-09 00:56

Frate , daca ai un card bancar , cu care stii ca poti face comenzi Online , da-mi add ( rqk_hack ) si iti zic eu de unde sa dai comanda , nu de la scuter centre cu niste preturi exorbitant de mari !

quick_silver2 21-07-09 01:05

Master sau Visa :) doar cu ele poti

PitziAerox 26-07-09 22:29

man toba aia ii modelul original leo vince am vazut fix modelul asta in realitate ..pot spune ca e cu mult mai performanta ca toate celelalte leo vince mai tare ca si zx, rr, tt, rs. e comparabila cu top nardo replica la performante e aceasi asa mia spus un prieten el le avea pe aman2 din austria cumparate si a dat pe leovince mai mult ca si pe cea top ..a dat peste 200 de euro daca nu ma insel ..oricum bafta ;)

razvan01 20-08-09 09:54

2 Attachment(s)
baieti ma confrunt cu o mare dilema....nu stiu in ce nuanta de albastru sa vopsesc scuterul (albastru pentru ca asa e scris in talon si nu cred ca ma mai complic schimbandu-l) ma gandeam la un bleu metalizat (am gasit dar nu stiu codul) cu interior si jante alb perla + scaunul 2 tone (alb+albastru)....ma poate ajuta cineva?

oscilez intre culorile astea doua

Edit: stickere albe (cu nume de firme consacrate) stiti de unde pot procura?

machupicchu 20-08-09 10:17

mie mi-ar placea prima nuanta de albastru e mai unica, cat despre stickere sunt firme care se ocupa cu asa ceva(cele care fac panouri publicitare, care pun auatocolant pe taxiuri), tu doar iei de pe google imaginea cu firma si te duci la firma respectiva si iti scoate ce dimensiune vrei tu din autocolant alb.

razvan01 20-08-09 10:21

culoarea aia e mortala:X numai sa gasesc nuanta (codul) daca nu, ma duc la un centru specializat si o fac eu cumva:X

cat despre stickere asa m-am gandit si eu, dar credeam ca se pot cumpara de undeva...oricum, cred ca ies mai bine daca le printez la centru d-asta

ps. exista in comert hartie A4 autocolanta lucioasa?

razvan01 20-08-09 11:11

scuzati dublu post (rog moderatorul sa uneasca postul asta cu cel precedent)

stie cineva codul pentru culoarea "blue candy"?
daca stie cineva va rog sa ma ajutati...raman dator

multumesc

All times are GMT +2. The time now is 13:46.

- Copyright 2026 4Tuning