![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ
Quote:
|
Quote:
|
Buna asta..... pai toata lumea a zis ca eu sunt nebun cand am montat toba care e acum la mine pe masina....macar eu am scapat fara amenzi cand urla rau :)
|
6 Attachment(s)
da asa e ...ultimele noutati evacuare triple amenda si in seara asta reusi sa rup si o bascula si sunt foarte SUPARAT :cry2::cry2::cry2:
deci triple care dupa ce ma lasasem pagubas ca nu se gasesc triple de sedan/cabrio sambata un prieten caruia iam promis ca ii fac partea electrica la un transplant pe o astra f de la 1.4 la 20ne mi-a zis ca are niste triple negre luate dupa un cabrio gsi..foarte incantat lam rugat sa mi le aduca si surpriza nu sunt ca triplele normale de gsi... parerea me e ca sunt foarte frumoase fata de cele stoc evacuare: si aici dupa lungi asteptari si din cauza asa zisei crize sambata mi sa pus pata sa imi fac singur traseu...asa ca am gasit niste teava de inox de 55mm cu coturi gata facute pt portinea nasoal de sub rezervor si cu ajutoru unor coliere speciale am dat jos rahatu de evacuare pe care il aveam(catalizator ,intermediara de 1.8 si diametru de 40mm) in concluzie motoru si-a schimbat complet mersu mai ales in ture mari unde inainte nu mai facea evacuarea fata.... oricum e o solutie provizorie eu vruiam sa folosesc teava de 60mm ...deocamdata merge asa si dupa ce o schimb o sa o trec pe celalalt kadett care mai am putin si il termin amenda dupa cum ma asteptam masina urla prea tare chiar enervant de tare sio bine inteles ca la cateva ore dupa ce am terminato politia romana ma ars si cu o amenda noroc ca a fost de treaba si mi-a dat pt centura asa si dupa cum ziceam si o bascula fisurata...cum nu puteam sa ma abtin trebui sa ma duc sa ma dau pe aeroprortu ala blestemat cu o pisica care trage rau si dupa doua ture surpriza volanu statea virat si surpriza ridicai capota sa ma uit la lonjeroane si vazui bascula fisurata...rau in concluzie trebuie sa ma duc sa o sudez urgent si dupa ce termin celalalt proiect ma apuc iar sa dau totu jos de pe masina si sa o ranforsez cap coada si asa mai rezolv si rugina de o mai are la podea...deci o vara lunga in fata..: Attachment 916221 Attachment 916222 Attachment 916223 Attachment 916224 si doua poze de la Slatina Attachment 916225 Attachment 916226 |
Ce bascula s-a fisurat? Aia de prindere in podea? E moartea lor...eu cand am luat tigaia mea m-am uitat special la ele. Lasa-ma sa ghicesc...partea dreapta nu? Nu stiu cat o sa tina sudura.......trebuia pusa bara intre bascule pana sa crape.....altfel o sa ai mereu probleme . Daca tot o desfaci sudezi cu co2 inclusiv in podea....ca sa fii mai sigur.
|
Quote:
|
Ar mai fi solutia schimbarii suspensiei....si eu sunt foarte saritor....sunt dispus la un schimb :P
|
Bestiala masina ...No ComMent , only respect
|
Quote:
Bobbyyyyyy....vii cu roscata:>? |
Cu roscata vin :)
|
Quote:
|
Quote:
multumesc pentru apreciere boby: ce saritor esti tu,lasa ca vb maine miki:am sa-ti dau ceva |
Frumoasa masina, in special jantele alea borbet...super tari .
|
Quote:
ce ai sa imi dai ?:twisted: |
ba v`ati facut trupa acolo la flavi la garaj :))) nebuni mici ce sunteti , o ardeti dubios , palal palal :))))
sultane ai facut bascula? |
Quote:
|
nea , voi sunteti cu opelurile tractiune fata ... bleah :P no tnx
|
Quote:
da asa e, deaia tio iei asa rau de la tractiune fata Si da azi reparai si bascula aia nenorocita care era mai rau decat credeam....dar mama ce nervi am putut sa am la service cand zisa ala ca el nu o mai indreapta ca o sudeaza asa cum e si decat in fata ca in spate trebuie scoasa mocheta si izolatia si ca ii e lene ca cica a mai facut asta si dureaza mult.....mai aveam putin si il bateam,pana la urma o facu cum trebuie si totu e ok ,dar interioru tot eu il demontai ca de ...cica service... o problema mare am nu se potrivi nici la mine bara de rigidizare intre bascule...eterna si fascinanta problema nu are loc de evacuare .... a da si cand le zisei sa modificam bara aia imi spusa ca ei nu fac cosmetizari de genu asta ca ii costa mult timp si bani.......multe expresii de dulce pt ei... urmeaza sa vad ce fac cu bara aia ...cred ca o sa apelam la custom made... daca ma supar o fac si pe asta tot singur....cine are sudura!!!!!..dar vreau si lectii... |
Quote:
:lol: mai aveai putin si ma injurai si pe mine:)))) |
[QUOTE=Sultanu;2323697]da asa e, deaia tio iei asa rau de la tractiune fata
masina mea nu e pt liniute boss ti`am mai zis de o mie de ori :P , dar daca insisti sa vezi cum stam pe 402m , asteapta o luna sa imi termin proiectul si ne dam cand vrei tu , unde vrei tu ..... |
a da si era sa uit inca o amenda dar de data asta pt acte...asta este le strangem ...dar dupa atatea necazuri azi am facut rost de o cutie de viteze mai buna...cred ca e vorba de un f23 e luata dpa o vectra B 2.0 diesel...partea frumoasa e ca are rapoartele mai scurte si cel mai important are blocant...maine ziua cea mare sa p montez si sa vad cum se comporta..
|
Quote:
|
Trec si eu pe acolo cand plec.....sa vad nevazutul :))
|
mda , maine la metro o ardem :))
|
Quote:
|
doar pt ca nu inghit opelurile , nu inseamna ca daca un prieten imi cere ajutorul si se intampla sa aiba opel , nu`l ajut ;)
bmw rullz prietene , bmw`urile fac ceea ce un opel nu prea poate , si anume cercuri ;) poti sa vii cu opelu opelurilor , tot un urs ridica multimea in picioare ....... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stiu un singur opel cu tractiune spate , opel manta , pentru ca am avut unul ;) dar nu vezi niciun opel la campionate de drift ..... pt mine sunt egale cu zero masinile astea .... |
Quote:
nu aveti nevoie de un ajutor:>? stiu sa va tin de taina ...sa indentific cheile:)) stii tu:)) |
Quote:
De ce nu incerci sa fii mai politicos?! |
Quote:
|
Incepurati si aici ....
cata: de omega ai auzit ...mai bine zis lotus omega...sa vezi ce drift iti face aia asta ca sa punem punct subiectului opel vs bmw.. ai dreptate la un lucru la f multa putere tractiunea spate e mai buna dar pana acolo mai e pt noi a da si daca imi ajuta dumnezeu o sa ma tin de cuvant si o sa vedeti si alt opel tractiune spate sau integral.. |
Quote:
bafta maine cu aia ;) sa faci poze:P |
bobby , la pitesti cati ursi au fost ? si cate opeluri ???? .... ca doar a fost etapa a 2`a a campionatului national de drift.....
stiau , nu stiau , lumea aplauda ... crede`ma ca si eu stiu sa apreciez un opel facut cu cap , mai ales daca e de`a latu ....;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ca sa nu fiu off....sultane m-am gandit la faza care mi-ai zis-o azi si imi da cu radical...eu zic ca are rapoarte mai lungi aia de diesel....fa si tu calculul....14 rotatii inseamna distanta mai mare de deplasare si viteza fata de 13....asta daca am memorat eu bine :). Eventual ia blocantul daca se potriveste si pune-l pe f20-ul tau. |
si eu si sultanu ne tot gandiram azi la chestia asta si ajunseram la aceasi concluzie , dam cutia jos , o punem pe aia si daca ne place ramane , daca nu , o dam jos ....
toata treaba n`ar trebui sa ne ia mai mult de 3 ore zic eu , mai ales ca nu e prima data cand dam jos cutii de opel ... |
trebuie sa imi cer scuze pt postu meu aberant
cutia minune nu era minune eram hotarat sa o pun si bine ca nu am apucat ca trebuiau facute niste modificari care nu se puteau face pe loc 1 la cutie nu se putea adapta cablu de ambreaj trebuia sa cumpar tot traseul hidraulic si nu prea aveam deunde 2 cutia nu avea cititor de viteza,cutia venea dupa o vectra din 99 iar la aceste masini viteza o spune senzorul de abs din cate am gasit eu(in locu unde avea senzoru avea un dop initial am crezut ca daca scot dopu pot sa ii pun senzorul dupa alta cutie dar nu a fost asa,ca sa pot sa ii pun senzorul trebuia sa desfac cutia si sa cumpar un chit special pe care lam gasit la m-tech si care tot asa nu eram sigur ca merge pt ca era facut pt cutiile f28 de pe ultimele generati de calibra let care au aceeasi smecherie) aberatiile de care vorbeam sunt cutia nu era f23 nici macar nu era stantata am crezut ca poate e vorba de un f25 sau f35 dar nu a fost asa,f23 are alta timonerie si alta carcasa iar f 25 si f35 difera si alea. alta faza e ca era de diesel si nu mi-am dat seama ca nu are cum sa fie scurta din contra e lunga pt cuplu mare de la diesel si acum incerc sa imi dau seama ce fel de cutie era ca tot avea blocant sau ma rog sa ma exprim bine lsd de fabrica care oricum nu se compara cu unu after market dar ajuta si ala mult din cate cred eu cred ca era vorba de o generatie mai noua de f18 care ar fi cam singura de sa mai pus pe motoare de 2.0 diesel dar ar fi prima cu lsd pe care o vad si prima pe care nu apare scrisu cu F18 asta e am lasato la locu ei si gata dupa atata entuziasm si nervi si dupa alte cautari de o cutie buna mai putin f28 care e scumpa rau nu mam lasat si am gasit o cutie f20 de 4x4 (3.72) luata dupa o calibra sfi4x4....dupa o mica cercetare am descoperit ca are lsd si e ceva mai scurta fata de un f20 normal...oricum asta ramane si urmeaza sa o montez dupa ce fac rost de un kit de adaptare de la 4wd la 2wd vedem ca o sa iasa... pt cei interesati am un tabel cu rapoartele intre viteze si raportul final: Gearbox 1st 2nd 3rd 4th 5th 6th rev FDR ================================================== ====== F10/F13 3.55 1.96 1.3 0.89 0.71 3.31 4.18 F16w 3.55 1.95 1.28 0.89 0.71 3.33 3.94 F16c 3.55 2.16 1.48 1.13 0.89 3.33 3.55 F18w 3.58 1.87 1.23 0.92 0.74 3.33 3.55 F18c 3.58 2.14 1.48 1.12 0.89 3.33 3.55 F20(3.55) 3.55 2.16 1.48 1.13 0.89 3.33 3.55 F20(3.72) 3.55 2.16 1.48 1.13 0.89 3.33 3.72 F23 3.58 2.02 1.35 0.98 0.81 3.31 3.84 F25 3.38 1.76 1.12 0.89 0.77 3.17 3.82 F28 3.57 2.16 1.45 1.1 0.89 0.74 3.32 3.72 w pt cutiile lungi c pt cutiile scurte fdr raportul final (trebuie sa fie cat mai mare ca sa fie cutia scurta) dupa cum se vede la f20-uri rapoartele intre trepte sunt aceleasi dar difera fdr tot ceva de observat este f20(3.72) cu f28 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:03. |
- Copyright 2026 4Tuning