Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cine este prezent Sambata - 14/01/2006? (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/11625-prezent-sambata-14-01-2006-a.html)

mertan 11-01-06 22:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Originally Posted by \"83SOF\"
misu, asiaticele se asorteaza doar la anumite masini :lol: e ca la tuning, trebuie sa ai grija, altfel o dai in kitsch :twisted: :twisted:
pe tema asta o sa-mi iau si eu :boxing: de la prietena hehe.

Da germanca nu vreau sa-mi iau .... da la folie si muzica rap in masina ... merge oare o negresa ??????? :shock: :shock: :shock: De aia VREAAAAAAAAAUUUUU 8) :shock:

asiaticile la japoneze, honda toyota etc etc. si la audi si la mertzane si bmweuri niste nemtzoiace blonde, adevarate. vara facem un party numai cu fete???? si sa ne spele masinile, in bikini, cu spuma alea alea, bureti. e buna ideea?

Andr3i 11-01-06 22:42

Da da... chiar foarte buna :peace:[/i]

Sfantul-Neo 11-01-06 23:10

Aaaa and3i ce contrast misto e o negreasa pe masina ta :) grii! :D sa nu tio murdareasca acuma...!

Andr3i 11-01-06 23:16

O sa o pun pe capota de carbon care o sa o am :lol: :lol: :lol: ca sa se potriveasca....

SFW 11-01-06 23:43

prima negresa este a mea ... voi va descurcati cu celelalte ,,,, :D
eu am venit primul cu ideea.

ezeQuel 11-01-06 23:54

Aleks unde va dati ca poate ajung si eu sambata prin BC? ..sa vedem..si poate-l aduc si p'ala micu' :)

mertan 11-01-06 23:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ezeQuel\"
Aleks unde va dati ca poate ajung si eu sambata prin BC? ..sa vedem..si poate-l aduc si p'ala micu' :)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Andr3i 12-01-06 00:00

Please recommend yourself first. Thanks!

ezeQuel 12-01-06 00:58

Ionut, sunt din Focsani si vin destul de des prin BC...Cam atat...Intamplator sambata s-ar putea sa vin prin BC..atat :)

Andr3i 12-01-06 02:36

Aaa.. Ok! Te asteptam atunci ;)

codrin44 12-01-06 06:19

pe str. Vantului este nejte negrese care este ele si e si fete ! plus ca tata lor creste cai(sau ii imprumuta).......

mertan 12-01-06 06:26

aaaaa. e bun locul ala, \"da e multi care nu site carte\" peacolo.

aleks 12-01-06 08:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ezeQuel\"

te asteptam cu bratele deschise, intotdeauna un prieten e bine venit
locul ramane cel mai probabil in parcarea din fata stadionului, vis-a-vis de spitalul judetean, intre mc donalds si petrom.
daca apar schimbari te anunt pe private...
discutiile referitoare la alte subiecte decat cele legate de intalnire, va rog sa le postati pe topicurile aferente.
last warning, sterg posturi :wink:

varu21 12-01-06 09:16

!!!!!

:shock: pana la urma ramane in fata la stadion la ora 5??????? vin si eu cu unu prieten. cu ala cu papucu rosu care a venit si la sala sporturilor. tibi.

mertan 12-01-06 10:33

Re: !!!!!

Quote:

Originally Posted by \"varu21\"
:shock: pana la urma ramane in fata la stadion la ora 5??????? vin si eu cu unu prieten. cu ala cu papucu rosu care a venit si la sala sporturilor. tibi.

:shock: da frate :shock: acolo ramane. la 17.00

cristi_407 12-01-06 10:55

Sper sa nu fie aglomerata parcarea.. 8) PUP

SFW 12-01-06 11:13

Numai sa nu fie prea plin ... mai sunt si chestiile alea care ne-au impiedicat toata iarna sa ne jucam pe acolo :shock: :D

aleks 12-01-06 11:34

le-au scos, e liber dintr-un capat in altul :lol:

Andr3i 12-01-06 12:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
le-au scos, e liber dintr-un capat in altul :lol:

e perfect numai ca nu mai e gheatza :lol: :lol:

Sfantul-Neo 12-01-06 12:30

Ce m-am mai dat intro sera cu dulapu meu pe acolo!...alei era unu cu un opel astra mai vechi ...ce putea sa faca ala ..doamane!...

andr3y-TAM 12-01-06 15:40

S-ar putea sa ma prezint shi eu la intalnire....numai ca am sa fiu spectator... e bolnava a mea... :)

BTW Eu` is Radu posesor al tigaii BC-99-TAM :P

PS:eu is ala micu` din postu lu ezeQuel

mertan 12-01-06 16:57

care bc99tam??? ca nu mai tin minte.

xBoGDaNx 12-01-06 17:41

FIATU ?????? :shock:

marius_lox 12-01-06 20:41

cand va hotarati unde ne intalnim sa faceti un topic nou!!! sa stie toata lumea!!! s-ar putea ca unii sa se duca la subway, altii la selena..... sunteti siguri ca ramane la stadion???

mertan 12-01-06 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"marius_lox\"
cand va hotarati unde ne intalnim sa faceti un topic nou!!! sa stie toata lumea!!! s-ar putea ca unii sa se duca la subway, altii la selena..... sunteti siguri ca ramane la stadion???

da frate. asha ramane. e stabilita treaba deja.

Andr3i 12-01-06 22:08

Da Marius, ramane asa... Stadion!

PS: Ti-ai lipit stickeru'? :wink:

andr3y-TAM 12-01-06 23:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
care bc99tam??? ca nu mai tin minte.

la dracu...n-am mai fost la nici o intalnire pana acu... dar daca nu shtie nimeni mashina... inseamana ca am trecut neobservat pe strazi ;))

o tigaie de mertz... cum aavea aleks...

PS:Aveti sticare cu \"clubu\" ??:) ca d`aia ma inscriu ... sa`mi trag sticar..:)

Andr3i 12-01-06 23:36

Las' ca-ti dau eu un sticker cu Street Car Concept. GRATIS! :lol:

Daca vrei sa iti pui iti dau oricand

SFW 12-01-06 23:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vreau eu unul mare de tot ... cat toata luneta ... :lol:
(orcium ... poate vorbim sambata de sticker si nu numai ... as fi interesat daca o sa ia fiinta ce ati spus :wink: )

Stiu eu masina ...TAM .. am mai vazut-o prin oras. Te asteptam.

Andr3i 13-01-06 00:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vreau eu unul mare de tot ... cat toata luneta ... :lol:
(orcium ... poate vorbim sambata de sticker si nu numai ... as fi interesat daca o sa ia fiinta ce ati spus :wink: )

Stiu eu masina ...TAM .. am mai vazut-o prin oras. Te asteptam.

Sambata deocamdata iti dau unu micutz si dupaia daca vrei iti fac unu custom cat toata luneta :lol:

andr3y-TAM 13-01-06 00:08

bai eu vreau... i want my car to go faster!!! doar se shtie ca de la sticare e toata treaba :)) da in principiu eu vreau sa`mi trag sticar sa vada lumea ca`s in club da reisari .... cum au baietii pe la bucureshti mashinile sticarite... cu midnight club racers... insomnia... sau ceva de genu ..:)

SFW 13-01-06 00:22

Si pe parbriz .. si pe cupola ... sa vada lumea ce dracu ... pe lateral mai vad eu ce mai pun ....

Club de reiseri ... da ... se stie .... ilegale pe mii de euroi ... se stie :lol: :lol: :lol: :lol:

Noi suntem club de patinatori veteza, parerea mea.

Sa stii ca stickerul da cai doar daca ai de la 2 in sus ... altfel cica nu ... strange :roll:

andr3y-TAM 13-01-06 01:00

bai ... am o herghelie... dar mi-au mai murit pe drum de la targ... :) teoretic si in acte... am :))) ...oricum sitcarele prind bine...ca le folosesc pe post de plasturi... mai acopar din rani :)

acu pe bune vorbind eu chiar vreau sticar da finutz da` pus p`un coltz da` luneta :))

SFW 13-01-06 01:40

Pai iti da Andr3i ... ce naiba ... faci reclama la firma :D :D

mertan 13-01-06 06:16

ce mercedes ai? 190??? benzinar, motorina???? ash incerca sa aduc mercedesul bc 24 liv, da nu cred io c evrea el. am sa incerc si io.

zanga 13-01-06 08:11

vreau si eu un sticker ca tot am dat jos mamaligile :D si daca zice corect mertan\"(Lesson #1 in racing, stickers make your car go faster)\" ...TAM are 2 si ceva benzina...

andr3y-TAM 13-01-06 08:57

190 benzinar 1.8 110 cp....

daca tot ii fac reclama la scc poate m`ajuta shi pe mine sa`mi fac un tunning... ma gandeam sa`mi pun un steguletz la antena din spate.... da dupe`aia ma baga ashtia la kitch :))

zanga 13-01-06 11:54

am crezut ca aveai 2 my bad... :P...pt reclama adevarata ne trebuie tricouri cu scc..pixuri...stickere mai cat luneta pe masini... :D

Andr3i 13-01-06 12:44

Dacem si de astea daca acceptati sa le purtati si alea alea :wink:

andr3y-TAM 13-01-06 15:47

adu materiale promotionale... ca ce`i moka`i place shi lu Dumnezeu :)...da sa nu lipseasca sticaru da` luneta (mic)

All times are GMT +2. The time now is 01:05.

- Copyright 2026 4Tuning