![]() |
Re:
Quote:
asiaticile la japoneze, honda toyota etc etc. si la audi si la mertzane si bmweuri niste nemtzoiace blonde, adevarate. vara facem un party numai cu fete???? si sa ne spele masinile, in bikini, cu spuma alea alea, bureti. e buna ideea? |
Da da... chiar foarte buna :peace:[/i]
|
Aaaa and3i ce contrast misto e o negreasa pe masina ta :) grii! :D sa nu tio murdareasca acuma...!
|
O sa o pun pe capota de carbon care o sa o am :lol: :lol: :lol: ca sa se potriveasca....
|
prima negresa este a mea ... voi va descurcati cu celelalte ,,,, :D
eu am venit primul cu ideea. |
Aleks unde va dati ca poate ajung si eu sambata prin BC? ..sa vedem..si poate-l aduc si p'ala micu' :)
|
Re:
Quote:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
Please recommend yourself first. Thanks!
|
Ionut, sunt din Focsani si vin destul de des prin BC...Cam atat...Intamplator sambata s-ar putea sa vin prin BC..atat :)
|
Aaa.. Ok! Te asteptam atunci ;)
|
pe str. Vantului este nejte negrese care este ele si e si fete ! plus ca tata lor creste cai(sau ii imprumuta).......
|
aaaaa. e bun locul ala, \"da e multi care nu site carte\" peacolo.
|
Re:
Quote:
locul ramane cel mai probabil in parcarea din fata stadionului, vis-a-vis de spitalul judetean, intre mc donalds si petrom. daca apar schimbari te anunt pe private... discutiile referitoare la alte subiecte decat cele legate de intalnire, va rog sa le postati pe topicurile aferente. last warning, sterg posturi :wink: |
!!!!!
:shock: pana la urma ramane in fata la stadion la ora 5??????? vin si eu cu unu prieten. cu ala cu papucu rosu care a venit si la sala sporturilor. tibi.
|
Re: !!!!!
Quote:
:shock: da frate :shock: acolo ramane. la 17.00 |
Sper sa nu fie aglomerata parcarea.. 8) PUP
|
Numai sa nu fie prea plin ... mai sunt si chestiile alea care ne-au impiedicat toata iarna sa ne jucam pe acolo :shock: :D
|
le-au scos, e liber dintr-un capat in altul :lol:
|
Re:
Quote:
|
Ce m-am mai dat intro sera cu dulapu meu pe acolo!...alei era unu cu un opel astra mai vechi ...ce putea sa faca ala ..doamane!...
|
S-ar putea sa ma prezint shi eu la intalnire....numai ca am sa fiu spectator... e bolnava a mea... :)
BTW Eu` is Radu posesor al tigaii BC-99-TAM :P PS:eu is ala micu` din postu lu ezeQuel |
care bc99tam??? ca nu mai tin minte.
|
FIATU ?????? :shock:
|
cand va hotarati unde ne intalnim sa faceti un topic nou!!! sa stie toata lumea!!! s-ar putea ca unii sa se duca la subway, altii la selena..... sunteti siguri ca ramane la stadion???
|
Re:
Quote:
da frate. asha ramane. e stabilita treaba deja. |
Da Marius, ramane asa... Stadion!
PS: Ti-ai lipit stickeru'? :wink: |
Re:
Quote:
o tigaie de mertz... cum aavea aleks... PS:Aveti sticare cu \"clubu\" ??:) ca d`aia ma inscriu ... sa`mi trag sticar..:) |
Las' ca-ti dau eu un sticker cu Street Car Concept. GRATIS! :lol:
Daca vrei sa iti pui iti dau oricand |
Re:
Quote:
Vreau eu unul mare de tot ... cat toata luneta ... :lol: (orcium ... poate vorbim sambata de sticker si nu numai ... as fi interesat daca o sa ia fiinta ce ati spus :wink: ) Stiu eu masina ...TAM .. am mai vazut-o prin oras. Te asteptam. |
Re:
Quote:
|
bai eu vreau... i want my car to go faster!!! doar se shtie ca de la sticare e toata treaba :)) da in principiu eu vreau sa`mi trag sticar sa vada lumea ca`s in club da reisari .... cum au baietii pe la bucureshti mashinile sticarite... cu midnight club racers... insomnia... sau ceva de genu ..:)
|
Si pe parbriz .. si pe cupola ... sa vada lumea ce dracu ... pe lateral mai vad eu ce mai pun ....
Club de reiseri ... da ... se stie .... ilegale pe mii de euroi ... se stie :lol: :lol: :lol: :lol: Noi suntem club de patinatori veteza, parerea mea. Sa stii ca stickerul da cai doar daca ai de la 2 in sus ... altfel cica nu ... strange :roll: |
bai ... am o herghelie... dar mi-au mai murit pe drum de la targ... :) teoretic si in acte... am :))) ...oricum sitcarele prind bine...ca le folosesc pe post de plasturi... mai acopar din rani :)
acu pe bune vorbind eu chiar vreau sticar da finutz da` pus p`un coltz da` luneta :)) |
Pai iti da Andr3i ... ce naiba ... faci reclama la firma :D :D
|
ce mercedes ai? 190??? benzinar, motorina???? ash incerca sa aduc mercedesul bc 24 liv, da nu cred io c evrea el. am sa incerc si io.
|
vreau si eu un sticker ca tot am dat jos mamaligile :D si daca zice corect mertan\"(Lesson #1 in racing, stickers make your car go faster)\" ...TAM are 2 si ceva benzina...
|
190 benzinar 1.8 110 cp....
daca tot ii fac reclama la scc poate m`ajuta shi pe mine sa`mi fac un tunning... ma gandeam sa`mi pun un steguletz la antena din spate.... da dupe`aia ma baga ashtia la kitch :)) |
am crezut ca aveai 2 my bad... :P...pt reclama adevarata ne trebuie tricouri cu scc..pixuri...stickere mai cat luneta pe masini... :D
|
Dacem si de astea daca acceptati sa le purtati si alea alea :wink:
|
adu materiale promotionale... ca ce`i moka`i place shi lu Dumnezeu :)...da sa nu lipseasca sticaru da` luneta (mic)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:05. |
- Copyright 2026 4Tuning