![]() |
Re: Intalnire Porsche 2
eu vin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Salut domnilor,
Ar trebui sa se faca o lista cu nume, adrese de contact si telefoane la toti care vor sa vina. O data probabaila poate fi la mijlocul lui august 2009. Eu as putea organiza ceva de genul asta, am ceva experienta. Un numar minim impus de participanti ar fi cam la 15 pers., mai jos nu are sens pt o eventuala promovare. Asa ca, postati date personale cei ce vor sa participe. Hai sa-i zicem la actiune "PORSCHE RIDE ROMANIA" |
probabil la calimanesti cum ramasese vorba. 0723 526 196 MaDaLiN . id de messenger: netbastards.
|
eu ..2 persoane.. porsche_mrk id
|
Salut
calimanesti e OK deci avem deja 4 persoane dati-mi contactul de cazare daca-l aveti Numele meu e Bogdan tel> 0723284649 Puteti sa-mi lasati mesaj pe site-ul www.soferiamatori.ro "porsceh ride romania" |
nu avem contact de cazare. dar cred ca se gaseste f usor cazare fara bataie de cap.
|
frate! eu vin si promit ca o sa fac show~! :)
il luam si pe chelie ca e veteran si tot tot tot! vine si alex sa ne impresioneze cu turbo mariaku sa dea masina de fund un pic agentul secret... hmmm... e de-al nostru si nu se va da inapoi de la astea ciprian de la slatina cred ca se baga si el... si mai sunt! oricum ne combinam si o comiten inca odata! :D la intalnirea anterioara s-a lasat cu liniutze, fum si distractie! :D |
18 iulie e bine ? stam peste noapte eventual acolo si plecam pe 19.
|
daps...
deci care ar fi traseul/! |
ia adauga-ma. id: padmashambava
|
poate mai combin 2 din CTA
|
Vin si eu !
|
nu se mai tine intilnirea la calimanesti. se tine la bucuresti unde hotarati voi. pt ca majoritatea sinteti din bucuresti sau din apropiere. data e stabilita.
|
eu zic la Romano-Americana. nu e aglomerat. e strada aia unde poti sa te dai........
|
hmm ti-a venit cheful?!
|
pai mie mi-a venit. sper sa va vina si voua.
|
vin si eu dar dtabiliti data
|
18 iulie 2009 fratimio.
|
Prezent.
|
da XANu iti multumim ca ne onorezi cu prezenta.
|
poi vin si eu! na...
|
sper.
|
prezent si eu
|
daca toti vor la Bucuresti ramane asa
data exacta si locatia??? |
mai avem timp sa ne hotaram la o locatie in afara Bucurestiului...altfel ce vom face? stam de vorba cateva ore in strada si plecam acasa?:sad:
|
true..
i iesire la iarba verde macar un gratar...stiti locuri pe linga capitala? |
1 Attachment(s)
nu v-atzi saturat de atata capitala si blocuri ? un oras frumos nu s-ar gasi? sibiu...de exemplu, oras medieval...multe chestii de vizitat plus ca valea oltului v-ar face sa va bucuratzi de masinile astea pentru ceea ce sunt ele...nu sunt nici masini de drag si nici de cerculete/drift.
eu zic ca niste poze cu masinile aliniate langa o opera de arta sau un monument istoric au mai multa valoare ca si poze in ceva parcare. La bucuresti nu pot sa vin...prea departe drum prea rau + altele. |
e castelul tau.....??:)) vreau o camera cu vedere la padure:)
|
rezolvam sef' pentru tine rezolvam! :lol: in poza e castelul corvinilor de la hunedoara nu-i al meu dar...iau un credit si rezolvam...am fost asa la un "sunday drive" pana acolo sa il vizitez...foarte frumos.
dealul Cincis-ului prezinta un traseu montan superb care e si folosit ca si stagiu de baietzii de la raliuri. |
O intalnire ''nationala''ar merita daca s-ar sta cel putin un WE.Nu merita pt o singura zi.
|
Quote:
Eu vin oriunde ziceti in limitele granitelor numai ca in trei sapt imi iau o minivacanta si nu mai pot sa vin. |
acolo e tara bozgorilor ???????????????!!!!!!!!!!!!?????????????!!!!!!!!!! !!
atunci ramane pe 11 iulie 2009 la hunedoara tara bozgorilor !!!! |
imi place locatia! :)
eu zic sa o ardem asa intr-un weekend! :) eu... prezent! :) cati km sunt pana la hunedoara?! de la bucuresti? |
....drum bun la care va duceti. Eu am fost si intradevar e frumos acolo insa nu as mai veni a 2-a in al 2-lea an consecutiv mai ales ca nu e cel mai frumos drum din tara.
|
hotaratzi-va undeva unde poate ajunge majoritatea...eu nu tzin sa va fac sa venitzi jumate de tzara doar ca sa pot sa vin si eu....daca voua va e mai comod bucuresti atunci faceti la bucuresti.
hai ca modific topicul sa putem vota. EDIT: nu pot sa pun un POLL pe topicul asta dar fac alt topic pentru vot. link la topicul cu vot-ul.....nu scrieti acolo nimic doar votati. https://forum.4tuning.ro/289-discutii-porsche/129973-vot-porsche-fan-meeting-2009-a.html EDIT2: haha...deja avem unu care a votat.... "dolb" cine ii ala si ce cauta votand pentru noi..nu stiu... |
Re: Intalnire Porsche 2009
majoritatea decide ! totdeauna!
asa ca votati si toti se supun! Votului! |
revin si fac putina reclama sibiului
am fost in 2007 la muzeul satului din sibiu si am ramas cu adevarat impresionat de aceea cred ca ar fi cea ma buna locatie |
vin la sibiu daca vine Morghen. daca nu vine Morghen nu mai vin nicaieri. si data eventual pe 11 iulie 2009 daca sinteti de acord.
|
......aaaa. Ai dat tonu si acum ai dat-o la-ntors.
|
:)) pai tonu era dat dinainte de a avea eu un Porsche. ideea e urmatoarea si sa fie macar stabilita data. 11 iulie 2008. ca e sibiu ca e bucuresti e ok. hunedoara nu. cine vine sa imi adauge id-ul de mess sa fac o lista eventual numere de telefon. id: padmashambava
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
- Copyright 2026 4Tuning